Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Bugünkü programı tamamladım nihayet dünkü tembellikten sonra bacaklarım biraz daha iyi.High&thigh yaptım arkasından call ile bitirdim.Hareketleri yaparken nasıl yanıyo vallahi bırakasım geliyo yarıda ama sonra hemen resimler hayaller gözümün önünde film şeridi gibi kayıp gidiyo.Hadi bakalım inşallah hepimizde yazın fıstık gibi ortalarda gezicez kıskananlarda çatır çatır çatlasın.

Tekrar merhaba caliskan spordaslarim. Yürüyüsün üstüne tummy tuck da yaptiktan sonra bir de bahcede sarmasiklarimi budadim. Simdi her yerim agriyor ama mutluyum. Spor yapmadigim zaman sucluluk hissediyorum. Halim ve vaktim olsa daha da cok yapacagim.

Selam kizlar nasil gidiyor?
Az önce secret weaponu yapabildigim kadar yaptim ilk 4 dksini full yaptim sonrasinda 12 13 dk daha yapmisimdir zor baya ama güzeldi
Tummy tuck yapicam simdide
öglene aldim bugün biraz isteksizim ama yinede yapmassam icim rahat olmuyor illa tamamlamaliyim ve cizelgemde bir güne daha kirmizi carpimi atmaliyim

Bende bum bum ve arkasından call ile günümü tamamladım.:KK31:Nihayet sporumu yapmanın huzuru ile daha iyiyim.Bide boğazımı tutabilsem oda olacak inşallah.

Ben bu sabah sadece 2 mil yürüdüm leslie ile. Arkasindan da 2 saat bahcede calistim, bizim bahcede merdiven de yokus da bitmedigi icin epey bir hareketli geciyor ama kalorileri hesaplatmayi unuttum. Neyse artik cok is var bahcede nasil olsa. Otlari yolup, bitkileri budarken insanda stres filan kalmiyor.

bende bugün cardio yaptım hatta az geldi arkasından bikaçtane de call hareketi yapayım dedim
bide iştahımı kesebilsem çok iyi olur da :97:

merhabalar...bu hafta brazil butt lift bitiyor.ben çok yararını gördüm ve eğlenerek yaptım:))
haftaya p90x'e geçiyorum.hem onun içinde hazırlık olmuş oldu benim için.

merhabalar...bu hafta brazil butt lift bitiyor.ben çok yararını gördüm ve eğlenerek yaptım:))
TEbrik ederim sizi, peki vücutta değişimide bizimle paylaşırmısın ? Dün bende tummy ve high tight yaptım kalçaya ve karına savaş açtım :))

Hepinize selamlar bayanlar.
2 hafta burayı takip ettim.Birkaç sayfa gerisini okumadan pat diye atlamak istemedim.
Bütün mesajları okudum,tek tek linkleri denedim.
Bütün videoları bulup indirmeye çalıştım.Kendime güzel bir video listesi yaptım.
Hangisi hangi bölgeye etkili not aldım.Bu arada bir iki tane de detoks kürü ayarladım kendime.
Yapmak için regl olmayı bekledim.
Sonra hamile olduğumu öğrendim,beklediğim ve istediğim bir durumdu.
Birkaç aydır hamile kalmadan kilo vermeye uğraşıyordum.
Doğumdan sonraya kaldı.:KK1:
Tam sizlere katılmak üzereyken katılamadım.
Umarım istediğiniz fiziğe kavuşursunuz ve ben 9 ay sonra buraya geldiğimde
hiçbiriniz burada olmazsınız.Ya da olursunuz belki ama başarılı deneyimlerinizi paylaşmak için.:KK34:
Ama topik yine de aktif olur inşallah.Daha önce bu konuyu görüp egzersizleri yapmadığıma
pişman olmuştum,kısmet değilmiş.
Paylaşmak istedim çünkü 60 sayfayı okurken sizleri tanımış oldum.
Hepinize bol sporlu ve sağlıklı günler diliyorum.

Selam kabilarda :KK70: Basligimizi ( lion kadar sahiplendim kizmaz biliyorum) begenmene ve takip etmene cok sevindim .
Hamile kalman bence harika bir haber ins saglikli ve güzel bir bebek dünyaya getirirsin.
Kendi adima konusmam gerekirse ben hep burda olucam cünkü motivasyonda cok önemli sadece sporu yapmakla bitmiyor is bazen umutsuzluga kapiliyoruz yok ya olmiycak bugün yapmasam icimde hic istek vs yok denildigini biliyorum kendimdede oluyor ama buraya yazarak gercekten cok iyi hissediyorum kendimi eminim arkadaslarimda öyledir Cünkü ilk zamanlar cok zor oluyor sonuc almak cok sancili bir sürecten gecerek elde ediliyor sabretmek cok önemli ...6.haftami bitiriyorum önümde daha 6 hafta daha var

Hala süper bi durumda degilim beni eklersen iyi olur sansina bugün resim yükledim üstelik yeni cektim yeni halimi görebilirsin eski halimde var resimlerimde .
9 ay sonra senide aramiza beklerizzz canim :)

Bu arada kizlar yeni resimlerime bakin :KK70: Bakmak isteyenlerde beni eklesin lütfen brazil butt lift sonucu neymis görsünler

Bu arada keddenek ne durumdasin bende cok merak ettim sonuclarini paylasirsan sevinirim :)

Bugün high tight yapicam hava cok bozuk pazara gitmem gerek cardio axeyi disari cikicagm icin atliyorum bugünlük...

Sizde ne var ne yok kizlarrrrr :KK70::KK70:

Son düzenleme:
Tebrik ederim canım maşallah azminden dolayı kutluyorum seni :KK9:senin bu azmin bizlerede motivasyon oluyo.İnşallah hepimizde hedefimize ulaşırız.

kabilarda
Hepinize selamlar bayanlar.
2 hafta burayı takip ettim.Birkaç sayfa gerisini okumadan pat diye atlamak istemedim.
Bütün mesajları okudum,tek tek linkleri denedim.
Bütün videoları bulup indirmeye çalıştım.Kendime güzel bir video listesi yaptım.
Hangisi hangi bölgeye etkili not aldım.Bu arada bir iki tane de detoks kürü ayarladım kendime.
Yapmak için regl olmayı bekledim.
Sonra hamile olduğumu öğrendim,beklediğim ve istediğim bir durumdu.
Birkaç aydır hamile kalmadan kilo vermeye uğraşıyordum.
Doğumdan sonraya kaldı.
Tam sizlere katılmak üzereyken katılamadım.
Umarım istediğiniz fiziğe kavuşursunuz ve ben 9 ay sonra buraya geldiğimde
hiçbiriniz burada olmazsınız.Ya da olursunuz belki ama başarılı deneyimlerinizi paylaşmak için.
Ama topik yine de aktif olur inşallah.Daha önce bu konuyu görüp egzersizleri yapmadığıma
pişman olmuştum,kısmet değilmiş.
Paylaşmak istedim çünkü 60 sayfayı okurken sizleri tanımış oldum.
Hepinize bol sporlu ve sağlıklı günler diliyorum.
Cnm çok sevindim sağlıklı mutlu keyifli rahat bi hamilelik geçirmeni dilerim.Hayırlısıyla sağlıklı nurtopu gibi tatlımı tatlı bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah. Olsun doğumdan sonra bize katılırsın bizler buradayız nasılsa.Maksat güzel arkadaşlıklar kurmak kaynaşmak dimi.Birbirimize destek olmak için buradayız.Yinede uğra arada yaz bize benim iki oğlum var sormak istediklerin merak ettiklerin olursa elimizden geldiği kadar cevaplamaya yardımcı olmaya çalışırız.Kendine de bebeğinede iyi bak cnm öpüyorum seni:KK16::KK54:

Selam kabilarda :KK70: Basligimizi ( lion kadar sahiplendim kizmaz biliyorum) begenmene ve takip etmene cok sevindim .
Hamile kalman bence harika bir haber ins saglikli ve güzel bir bebek dünyaya getirirsin.
Kendi adima konusmam gerekirse ben hep burda olucam cünkü motivasyonda cok önemli sadece sporu yapmakla bitmiyor is bazen umutsuzluga kapiliyoruz yok ya olmiycak bugün yapmasam icimde hic istek vs yok denildigini biliyorum kendimdede oluyor ama buraya yazarak gercekten cok iyi hissediyorum kendimi eminim arkadaslarimda öyledir Cünkü ilk zamanlar cok zor oluyor sonuc almak cok sancili bir sürecten gecerek elde ediliyor sabretmek cok önemli ...6.haftami bitiriyorum önümde daha 6 hafta daha var

Hala süper bi durumda degilim beni eklersen iyi olur sansina bugün resim yükledim üstelik yeni cektim yeni halimi görebilirsin eski halimde var resimlerimde .

Bu arada kizlar yeni resimlerime bakin :KK70: Bakmak isteyenlerde beni eklesin lütfen brazil butt lift sonucu neymis görsünler

Bu arada keddenek ne durumdasin bende cok merak ettim sonuclarini paylasirsan sevinirim :)

Bugün high tight yapicam hava cok bozuk pazara gitmem gerek cardio axeyi disari cikicagm icin atliyorum bugünlük...

Kızarmıyım cnm benim ne demek burası hepimizin sizler olmasanız topikte bu kadar hareketli olmaz.Vallahi ne kadar yoğun olursam fırsat bulamasamda takip etmek için yine açıyorum duramıyorum bakmadan.

TEbrik ederim sizi, peki vücutta değişimide bizimle paylaşırmısın ? Dün bende tummy ve high tight yaptım kalçaya ve karına savaş açtım :))

en büyük etkiyi bacak ve popoda gördüm.benim bacaklarımda ayaktayken bile selülitler çok belli oluyordu ve o görüntü yok oldu.bacaklarımın iç kısımları bariz biçimde fark etti.ve de karnımın hatları ortaya çıkmaya başladı.popoyu söylemeye gerek yok resmen kalktı:))
ben b.b.l. başlarken rio extreme'i fark etmiş olsaydım sculpt yerine onu yapardım.kesinlikle daha iyi sonuç alırdım.
ilk defa hayatımda bi egzersiz programını bitirdim hemde hiç sıkılmadan ve zevkle yaptım bunu.darısı p90x in başına.ama daha öncede dediğim gibi aynı zamanda diyet de yapabilseydim sonuç daha da farklı olabilirdi...p90x den sonra hergün rio extreme yapmayı düşünüyorum artık hareketsiz kalamam gibi geliyo:))

thalix süper olmuşsun hakikaten inanılmaz bi değişim kot harika durmuş üzerinde.Vallahi pek heveslendim şimdi bugün tembellik ettim biraz da moralim bozuktu ama yok resmini gördükten sonra duramam artık yerimde.Akşam telafi edeyim hemen.:KK23::KK23::KK23:Aynen devam sonuçlarını bende merakla bekliyorum.

thalixcim sen diyet yapıyor musun?seni dukan diyeti topiğinde de görmüştüm nasıl gidiyor.ben de başlamıştım dukana ama et yemekten midem bulandığı için devam edemedim.ancak 1 hafta yapabildim mide bulantısından psikolojik olarak yemek yemek bile istemiyordum.umarım senin iyi gidiyordur...

Bikaç resim ekleyeyimde gözümüz gönlümüz açılsın
$azim2.jpg $azmin zaferi.jpg $fitness.jpg
$jnl1.jpg

taş hatunlaaaar :)
okuldan dolayı pek yazamıyorum ama 1 aydan fazla süredir yapıyorum leandro'mu. 3.haftadan sonra programa bakmadan hangisini yapmak istersem onları yaptım haftada 2 gün dinlenme günü ilan ettim(kaslar dinlenirken büyür unutmayın)

uzatma sonuca gel dediğinizi duyabiliyorum :KK37: salondaki 3 yıllık sonucumu leandro'yla 1 ayda aldım:nazar: hatta salona gittiğim zamanlardan çok daha şekilli ve kalkık ve sıkı bi popom vaaaaar:KK52::KK52:

spora başlamayı sakın ertelemeyin, 1 ay sabredin zaten sonralarda 2 gün dinlenince rahatsız olduğunuzu farkediceksiniz, poponuzun acımasını özliceksiniz :KK53:

fotoğraflarımı çekmiştim aslında ama en en son halimi çekemedim daha, ilk halim ve 2.haftaki halim var pc'de. son halimi de en kısa zamanda çekip albüme koyucamEn Büyük KKEn Büyük KK

sizi seviyoruuuum leandro'u seviyoruuum ara ara girmeye çalışıcam kendinize iyi bakın :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

taş hatunlaaaar :)
okuldan dolayı pek yazamıyorum ama 1 aydan fazla süredir yapıyorum leandro'mu. 3.haftadan sonra programa bakmadan hangisini yapmak istersem onları yaptım haftada 2 gün dinlenme günü ilan ettim(kaslar dinlenirken büyür unutmayın)

uzatma sonuca gel dediğinizi duyabiliyorum :KK37: salondaki 3 yıllık sonucumu leandro'yla 1 ayda aldım:nazar: hatta salona gittiğim zamanlardan çok daha şekilli ve kalkık ve sıkı bi popom vaaaaar:KK52::KK52:

spora başlamayı sakın ertelemeyin, 1 ay sabredin zaten sonralarda 2 gün dinlenince rahatsız olduğunuzu farkediceksiniz, poponuzun acımasını özliceksiniz :KK53:

fotoğraflarımı çekmiştim aslında ama en en son halimi çekemedim daha, ilk halim ve 2.haftaki halim var pc'de. son halimi de en kısa zamanda çekip albüme koyucamEn Büyük KKEn Büyük KK

sizi seviyoruuuum leandro'u seviyoruuum ara ara girmeye çalışıcam kendinize iyi bakın :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Seni de tebrik ediyorum :KK9::KK76:cnm ne güzel sayenizde Brazili yapmayan :KK8:duymayan kalmayacak hadi bakiyim bende katıldım size son sürat yetişmeye çalışıyorum.

@keddenekcanım öncelikle seni tebrik ederim bu programı eksiksiz tamamladığın için :) ben rio extreme ve sculptu 1 er kez yaptım sonra programımdan sildim bidahaki ay eklemeyi düşünüyorum veya programı tamamladıktan sonrada olabilir çok hızlı hareketlerde dayanamıyorum
Dukan hala devam ediyorum seyir dönemine geçti kilo verme kısmı bu kısım ..Sanırım sen atak kısmını fazla yaptın? o yüzden çabuk bıkmış olabilirsin dukan test yapmadan dukana başlamamak gerek atak kısmını en fazla 5 gün yapılması gerektiği kitapta yazıyor ztn testtede bazen 2 veya 3 günde verebiliyorlar sonrada bir üst döneme geçiyosun ztn... Keşke devam etseydin şu an 56 kiloyum hayatımda veremediğim kiloları bu diyetle verdim(60 kiloydum) halada devam ediyor ...

P90xtede yorumlarını yazarsan sevinirim biraz ağır bi program ama merak ediyorum :)

@Lioncum sen daha iyi biliyorsun hep zamanla oldu bende şaşkınım ve mutluyum aslında çünkü 15 16 lı yaşlarımdan beri basenlerim var ve hiçbir zamanda bunu düzeltememiştim squat hareketinin bu kdr işe yaradığını bilsem çok önceden yapardım onu bile bilmiyordum.Şu anki duygularım tarifsiz bundan sonrasında tabi durumumu korumam gerekiyor ve hala bacaklarımda fazlalıklar var Yolumuz uzun bu sadece başlangıç..
Senin bu şekilde heveslenmen benide çok mutlu ediyor aynılarını senden de bekliyorum haberin olsun :KK1:

frances bende bıraktımı acaba iye düşünüyodum devam etmene çok sevindim

Son düzenleme:
kızlar ben de ekledim bikaç bişi yalnız bu 'sonraki' halim dediğim leandroya başladıktan 2 hafta sonraki. en son halim de sonraki günlere:KK12: ha bi de albümü özel yaptım bakmak isteyen ekleyebilir.
thalix senle aynı zamanlarda başlamıştık canım sonuç müüükemmel olmuş tebrik ederim :nazar::nazar:

X