Selam kabilarda
Basligimizi ( lion kadar sahiplendim kizmaz biliyorum) begenmene ve takip etmene cok sevindim .
Hamile kalman bence harika bir haber ins saglikli ve güzel bir bebek dünyaya getirirsin.
Kendi adima konusmam gerekirse ben hep burda olucam cünkü motivasyonda cok önemli sadece sporu yapmakla bitmiyor is bazen umutsuzluga kapiliyoruz yok ya olmiycak bugün yapmasam icimde hic istek vs yok denildigini biliyorum kendimdede oluyor ama buraya yazarak gercekten cok iyi hissediyorum kendimi eminim arkadaslarimda öyledir Cünkü ilk zamanlar cok zor oluyor sonuc almak cok sancili bir sürecten gecerek elde ediliyor sabretmek cok önemli ...6.haftami bitiriyorum önümde daha 6 hafta daha var
Hala süper bi durumda degilim beni eklersen iyi olur sansina bugün resim yükledim üstelik yeni cektim yeni halimi görebilirsin eski halimde var resimlerimde .
9 ay sonra senide aramiza beklerizzz canim :)
Bu arada kizlar yeni resimlerime bakin
Bakmak isteyenlerde beni eklesin lütfen brazil butt lift sonucu neymis görsünler
Bu arada keddenek ne durumdasin bende cok merak ettim sonuclarini paylasirsan sevinirim :)
Bugün high tight yapicam hava cok bozuk pazara gitmem gerek cardio axeyi disari cikicagm icin atliyorum bugünlük...
Sizde ne var ne yok kizlarrrrr