Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Günaydin kizlr gerci nerdeyse öglen olacak bende secret weaponu yaptim cok hizli yapamasamda gercekten cok etkili bir video

Bugün Pazartesi burgün baslangiclarin günü bugün herseye yeniden büyük bir hevesle baslama vakti bugün günesin dogdugunu yeniden görme vakti :KK70:

Zoia canim heryerinin agrimasi normal bisiy bu o bölgelerinin calistigini gösterir bu cok güzel birazcik dayanman gerekcek :)

Lion yeniden baslamana cok seviniyorum arkadasim

Deryacim sonuc almak cok keyifli bisiy aslinda üdüsndümde neden resimlerimizi paylasmiyoruz bu bizi dahada gaza getirir aslinda...bi ara cektiriyim :KK70:

illet vardi birde umarim oda devam ediyordur

Ve bugün aramiza katilanlar olursa onlarida görmekten cok büyük zevk duyariz bugün pazaertesi hadi yeniden baslayalim :KK34:

Şimdi bum bum yaptım nasıl terledim nasıl cayır cayır yandım anlatamam.Çoğu yerde videoyu durdurdum.Bide ben videoyu Usb ye kaydettim onuda büyük televizyona taktım ohhh bide hareketli müzikle iyice yağların canına okudum.Oh be rahatladım.:KK76::118::KK66:

Selam kizlar ben geri geldim. Leslie ile 5 mil, abs rapido ve yarim yamalak secret weapon (artik halim kalmamisti) toplamda 805 kalori. Tabii ev isleri ne durumda diye sormayin, ancak acil yapilacaklari yaptim ve dogru spora kostum.

[video]http://vdownload.eu/watch/113920-brazil-butt-lift-bum-bum-workout.html[/video]
Cnm bu sayfada çıkması lazım videosunuda izleyebilirsin.İndirmek içinde videonun solunda downland mp4 video /240p/360p/480p olan yerde 240p veya 360p ye tıklarsan direkt inmeye başlıyo bunu high&thigh video yazan linkede tıklasan aynı işlemi yapacaksın.
Güncelllllllllll aslında buradan indirmek daha kolay

Beachbody Brazil Butt Lift Torrent - TorrentFunk
Beachbody - Brazil Butt Lift Torrent Downloads - download free torrents!
buradaki açılan sayfada ortadaki torrente tıklayın dosyanın inmesi için bilgisayarınızda torrent programının yüklü olması gerekiyo sonra inen dosyaya tıklayın sol alt köşede çıkar sonra açılan pencerede tamamı tıkladığınızda inmeye başlar.Yanlız çok yavaş iniyo ve uzun sürüyo beklemeniz gerekiyo.

selam arkadaşlar, pazar ara verdim spora..bugün tam gaz devam edicem..lesliyle yürüyüp ardından jillian ve tabi leonardo dan bir tane 20 dk lık bir egzersiz düşünüyorum inşallah yaparım henüz vakit bulamadım ..herkese kolay gelsin ..

$jnl4.jpg $bikini.jpg $butt2.jpg $deri.jpg
$squat1.jpg
Motivasyon resimlerimizi de unutmayalım.
Bide hareketli müziğimizide ekleyelim bunun sık sık dinlerim.Özelliklede enerjik müzikler gün boyu canlı kalmamı sağlıyo.
[video=youtube;jEMa2DIvxQA]http://www.youtube.com/watch?v=jEMa2DIvxQA[/video]

Son düzenleme:
Kizlar bu kadinlar gercek mi? Acaba herhangi bir kas gelistirici ilac filan mi kullaniyorlar? Gerci leandro videosunda gidalardan aldigimiz özellikle beyaz proteinin cok faydali oldugunu söylüyor. Birinci resimdeki kadinin karnina bayildim. Insan neresi eksikse önce orayi görüyor iste. Ama daha kiloluyken bacaklarim gerginken simdi yürürken sallaniyor ve ic bacak aralarimda sarkma oldu. Cok sinir bozucu umarim toparlayabilirim.

kızlar kaç tane video var brazill butt'dan kaç tane indirecez..ayrıca jıllıan.ında linkini verir misiniz?

canım ben 20li yaşlarımda vücut geliştirme yaptım.
iyi bir eğitmenle çalışıp verilen diyeti uyguladığında ne kadar kısa sürede sonuç alınabildiğine inanamazsın.
bizim evde yaptığımız egzersizler tabi ki boşa değil ama işin bilimsel yönünü bilmediğimiz için yaptığımız egzersizlerin yarısı belki boşa, bir yarısı da ihtiyacımız olmayan yerlerimize gidiyor ve belki de asıl yapmamız gerekenleri kaçırıyoruz. ben nisanda spora başlamayı düşünüyorum, evimde aletler ve bir sürü de videolar var, onları da kullanırım belki ama bir kaç spor salonuna gidip eğitmenlerin durumuna bakmak istiyorum önce. istediğim sonucu almamı sağlayacak birini bulursam spor salonunda başlarım. ben 3 farklı eğitmenle çalışmıştım, 3ü de spor akademisi mezunuydu. zaten eğitimlerini geçtiim, vücutlarını görünce bu iş tamamdır dedirtiyorlardı :KK9:

Kizlar bu kadinlar gercek mi? Acaba herhangi bir kas gelistirici ilac filan mi kullaniyorlar? Gerci leandro videosunda gidalardan aldigimiz özellikle beyaz proteinin cok faydali oldugunu söylüyor. Birinci resimdeki kadinin karnina bayildim. Insan neresi eksikse önce orayi görüyor iste. Ama daha kiloluyken bacaklarim gerginken simdi yürürken sallaniyor ve ic bacak aralarimda sarkma oldu. Cok sinir bozucu umarim toparlayabilirim.

Bi kaç gündür denediğim suyla ilgili düşünceyle yapılan uygulamayı paylaşmak istedim.Düşünce gücünün neler yapacağını biliyorsunuzdur.Aynen olduğu gibi alıntı yapıyorum.

Zayıflamak İçin
Zayıflamak için yediğiniz yemeğe, özellikle içtiğiniz suya su cümleleri sarfedin:

"Beni sağlığıma kavuşturuyorsun.Bana hayat ve enerji veriyorsun. Seni içtikçe bana rahatsızlık veren tüm biyolojik etmenleri bir bir yok ediyorsun. Benim ideal kiloma düşmem için vücudumda gerekli reaksiyonları gerçekleştiriyorsun. Sağlığım için en iyisi sensin."

Bilimsel olarak suya okunan dua niyet vs. suyu etkilediği ve suya yüklenen niyetin bedende gerçekleştiği kanıtlanmıştır.

ilk okuduğum günden beri konuşuyordum suyla.yemek kısmını unutmuşum.şimdiden sonra yemekler içinde yapacağım anlatacağımı.
içimden bir ses suyun bir iradesi yok ancak Allah izin verirse dedim ve suya ilk başladığımda 7 besmele çekip üfledim sonra Allah ım bu suyun içimdeki hastalıkları temizlemesine beni zayıflatmasına ve bu suyun beni doyurmasına izin ver diyerek içtim.hala da bu şekilde devam ediyorum.dünden beri tokum.hiç yememezlik yok ama dün kahvaltıdan başka akşam çokaz bir miktar yemek yedim.sabah 4 e kadar oturduğum için atıştırmalarım çoktu iki gecedir yok.bu sabahta kahvaltıda 2 dilim ekmeği zor yedim midem boştu ama açlık hissetmiyordum.bu akşam yine az bir miktar yemek.deneyipte birşey farketmeyen varsa bir de bu şekilde yapsın 2 günde farkedeceksiniz.ilk gün anlaşılmıyor

Tabi gerisi bizim irademize kalıyo.Başka bi sitede gördüm denemeye başladım.Etkilerini görmek için önce inanmak lazım tabiki.Bi kaç kez deneyip pes etmeyin uzun süre devam edin aklınıza geldikçe bu şekilde yapın.Ben henüz yeni başladım şimdi şöyle oldu böyle oldu demek için erken.Etkilerini görmeye başladıkça burada paylaşırım.

canım ben 20li yaşlarımda vücut geliştirme yaptım.
iyi bir eğitmenle çalışıp verilen diyeti uyguladığında ne kadar kısa sürede sonuç alınabildiğine inanamazsın.
bizim evde yaptığımız egzersizler tabi ki boşa değil ama işin bilimsel yönünü bilmediğimiz için yaptığımız egzersizlerin yarısı belki boşa, bir yarısı da ihtiyacımız olmayan yerlerimize gidiyor ve belki de asıl yapmamız gerekenleri kaçırıyoruz. ben nisanda spora başlamayı düşünüyorum, evimde aletler ve bir sürü de videolar var, onları da kullanırım belki ama bir kaç spor salonuna gidip eğitmenlerin durumuna bakmak istiyorum önce. istediğim sonucu almamı sağlayacak birini bulursam spor salonunda başlarım. ben 3 farklı eğitmenle çalışmıştım, 3ü de spor akademisi mezunuydu. zaten eğitimlerini geçtiim, vücutlarını görünce bu iş tamamdır dedirtiyorlardı :KK9:

Iste belki de anahtar kelime verilen diyet konusu. Diyet deyince bende akan sular duruyor. Günlük yediklerimi bile kontrol altinda tutmak icin olaganüstü caba sarfediyorum. Tamamen resimdeki kadinlar gibi olacagim diye bir derdim yok ama en azindan verdigim emekler bir ise yarasin istiyorum.

kızlar kaç tane video var brazill butt'dan kaç tane indirecez..ayrıca jıllıan.ında linkini verir misiniz?
Hepsini sıralıyorum cnm olan videoları

Bum Bum & Bum Bum Rapido bu kısa acelesi olanlar için ek video
High&Thigh
Tummy tuck
Sculpt ileri versiyonu Rio extreme videosu
Cardio Exe
Bu kadar videolar.İstediğiniz hangi bölgeye çalışmaksa ona göre videoları seçersin ama hepsi de önemli videoların ayrım yapmak zor.
http://kat.ph/jillian-michaels-killer-buns-thighs-t5849363.html Jillianın Kiler Buns&Thigs linki de bu cnm.

Джиллиан Майклс. Killer Buns and thighs Level 1 Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/197626-ki...8B-%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0.html
[video]http://vdownload.eu/watch/197625-killer-buns-and-thighs-level-3-jillian-michaels-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D 0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D1%8F%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%86%D1%8B-%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0.html[/video]
Burdaki linklerde videolara bakabilirsin yada videonun yanındaki sol tarafındaki yere Downland Mp4 240p olan rakama tıklarsan inmeye başlar.

diyet aslında rejim anlamındaki diyet değil. zaten kas yapmak üzere çalışırken çok daha fazla yiyorsun. karbonhidratı enerji sağladığı için kesemezsin, kas yapmak için de protein şart. mesela ben deli gibi makarna yerdim ama nasıl yediğin önemli, bol soslu vs yersen zaten zararlı olan makarna değil sosu. makarna hala benim zayıflama dönemlerimde favori yemeğimdir ama kimse anlamaz.

Iste belki de anahtar kelime verilen diyet konusu. Diyet deyince bende akan sular duruyor. Günlük yediklerimi bile kontrol altinda tutmak icin olaganüstü caba sarfediyorum. Tamamen resimdeki kadinlar gibi olacagim diye bir derdim yok ama en azindan verdigim emekler bir ise yarasin istiyorum.

diyet aslında rejim anlamındaki diyet değil. zaten kas yapmak üzere çalışırken çok daha fazla yiyorsun. karbonhidratı enerji sağladığı için kesemezsin, kas yapmak için de protein şart. mesela ben deli gibi makarna yerdim ama nasıl yediğin önemli, bol soslu vs yersen zaten zararlı olan makarna değil sosu. makarna hala benim zayıflama dönemlerimde favori yemeğimdir ama kimse anlamaz.

Evet okumustum sevgili alexus cok yendigini. Ben de makarna cok yerim haftada birkac kez piser bizde ama soslari kendim ve sivi yagli yapiyorum. Ya da zeytinyagli bir sebze yemegiyle yiyorum. Ben günlük 2000-2500 kalori arasi harciyorum. Aldigim miktar ise 1500-1800 arasi. Bu sistemle gidince kilo almiyorum ama vermiyorum da. Zamanla kas yapma olasiligim nedir sence?

Selam kizlar ben geri geldim. Leslie ile 5 mil, abs rapido ve yarim yamalak secret weapon (artik halim kalmamisti) toplamda 805 kalori. Tabii ev isleri ne durumda diye sormayin, ancak acil yapilacaklari yaptim ve dogru spora kostum.

toplam 805cal. süper. tebrikler !

ben de şu abs rapido'yu merak ettim. youtube'a baktım ama pek bişi bulamadım. Link varsa çok sevinirim.

aklına yatar mı bilmiyorum ama proteinle karbonhidratı birlikte yemiyorum. yani kıymalı makarna ı ıh. eti sadece sebzeyle ve sebzeyi de yağsız pişiriyorum. makarna sosunu da tamamen yağsız, zaten domatesi rendeleyip içine baharat vs. koyduğun zaman yağa gerek kalmıyor. kalori hesabına göre çok çabuk kilo vermen lazım ama evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor. kas yapmak için ağırlık çalışması yapman gerek. ağırlık çalışırken de aslında kası artık dayanamadığın noktadan sonra yapmaya başlarsın. yani yorulduğun anda bırakıyorsan kas yapmana pek faydası olmaz. bir hareketi 3 sette yorulup bırakıyorsan mutlaka zorlanarak 4. seti de yap. bir de aynı rutini tekrarlıyorsan bir süre sonra vücut alıştığı için artık sonuç vermemeye başlar. daha iyi sonuç almak için arada şaşırtman lazım. videoları yapıyorsan mesela, arada bir bırak, mekik çek, yada dambılla farklı hareketler yap. ben son spor maceramda 6 ay gram vermedim ve vücudumda hiç değişiklik olmadı, 1 sene sonraysa 8-9 kilo vermiştim ve karın kaslarım o resimdekiler gibi olmuştu :44:1,5-2 sene oldu herhalde bırakalı tam emin olamadım şimdi, kilom fazla farketmediyse de karın kası falan kalmadı :KK35:

Evet okumustum sevgili alexus cok yendigini. Ben de makarna cok yerim haftada birkac kez piser bizde ama soslari kendim ve sivi yagli yapiyorum. Ya da zeytinyagli bir sebze yemegiyle yiyorum. Ben günlük 2000-2500 kalori arasi harciyorum. Aldigim miktar ise 1500-1800 arasi. Bu sistemle gidince kilo almiyorum ama vermiyorum da. Zamanla kas yapma olasiligim nedir sence?

Son düzenleme:
Etle karbonhidati bir arada pisiriyoruz cogunlukla. Gerci ben yanina pilavi makarnayi koymadan salatayla yemeye calisiyorum ama arada evdekilere de uyuyorum tabii ki. Aslinda son bir aydir bu kalori kontrolünü yapmaya basladim. Önceden cok daha fazla kalori aldigima eminim. Biraz düzene sokup spor yapinca ancak 4 kilo gitti iste Aralik`tan beri.
Ah nasil zorlandigimi bir bilsen alexuscugum. Bugün artik sürünerek bitirdim programimi. Ama yilmak yok. Daha önceki lapaciligimin cezasini cekiyorum simdi. Yarismaya katilanlar gibi kasli olmak istemiyorum tabii ki ama yag görünecegine sert hafif kasli görünmek daha iyi degil mi ama?

bizim de yemek alışkanlığımız aynen söylediğin gibi, köftenin yanına makarna pilav, makarnaya kıymalı sos vs. aslında kafada olayı bitirince pek de zor olmuyor, ben kendime miktar sınırlaması getirmiyorum. çok çok açsam da sebze haşlayıp sarmısaklı yoğurtla bir tencere sebze yiyorum. karnım da doyuyor, damak lezzetim de oluyor. sebzeleri baharatla haşlıyorum. köfteyi ızgara gibi içine ekmek koymadan yapıyorum, onu da salatayla. aslında düşününce bir sürü lezzetli tarif uydurabilirsin kendine göre. yağ hemen hemen hiç kullanmıyorum çünkü kullandığımız başka malzemelerin içinde vücudun ihtiyacı olan miktar yağ bulunuyor zaten. bir de biz dışarda çok yiyoruz, o yüzden evde hiç kızartma yapmıyorum. nasılsa bir şekilde hamburger patates yiyoruz :KK56: yoğurt ve sütü az yağlı alıyorum, yağsızlar pek tatsız.

bu arada size yazarken gaza geldim, 3-5 squat da ben yaptım hemencecik :KK9:

X