- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
Aynen cnm herkes anasının karnından böyle çıkmıyo değilmi.Sonuçta herkes disiplinli ve düzenli çalışmanın meyvelerini alır tabiki.O yüzden sürekli değişim geçirmiş before after resimleri sayesinde görüyorum o kadar yağlı ve şişman oldukları halde nasıl forma kavuşmuşlar banada ibret oluynlar yapıyosa biz niye yapmayalım dimi.Selaaaaam KKnin fit kizlari bugünde yeni bir güne coktan basladik
bakalim calismalar nasil gidiyor ben bugün hight tight ve cardio axe yapicam öglene aldim bugün
Gazetede bir haber cikmis Manken Candice Swanepoel güzellik sirrini desifre etti diye
Eki Görüntüle 659012 Eki Görüntüle 659013 Eki Görüntüle 659014
Yani mankende olsa ,siradan biri de olsa yapilan egzersizlerin bizimkilerden farki yok kizlar calismaya devam edin umudunuzu sakin kaybetmeyin Dayaninnn sIkI calisin en cok ama en cok kendinize inanin basaricaksiniz bunu .Istediklerimize sahip olabilmek icin tek yapmamiz gereken Disiplinli bir sekilde Istikrari yakalamak ! Gerisi zaten gelecek..
Sonuçta bu modeller hergün çalışıyo birazcıkda bizim fedakarlık yapmamız lazım.Bu arada bu kadında benim idolum bi before resimlerine bakın bide sonraki ne kadar çok değişmiş.Tabi böyle vücuda sahip oluncada dekoltede sınır tanımıyo kadın vücudunu göstere göstere geziyo.