Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Selaaaaam KKnin fit kizlari bugünde yeni bir güne coktan basladik
bakalim calismalar nasil gidiyor ben bugün hight tight ve cardio axe yapicam öglene aldim bugün
Gazetede bir haber cikmis Manken Candice Swanepoel güzellik sirrini desifre etti diye
Eki Görüntüle 659012 Eki Görüntüle 659013 Eki Görüntüle 659014

Yani mankende olsa ,siradan biri de olsa yapilan egzersizlerin bizimkilerden farki yok kizlar calismaya devam edin umudunuzu sakin kaybetmeyin Dayaninnn sIkI calisin en cok ama en cok kendinize inanin basaricaksiniz bunu .Istediklerimize sahip olabilmek icin tek yapmamiz gereken Disiplinli bir sekilde Istikrari yakalamak ! Gerisi zaten gelecek..
Aynen cnm herkes anasının karnından böyle çıkmıyo değilmi.Sonuçta herkes disiplinli ve düzenli çalışmanın meyvelerini alır tabiki.O yüzden sürekli değişim geçirmiş before after resimleri sayesinde görüyorum o kadar yağlı ve şişman oldukları halde nasıl forma kavuşmuşlar banada ibret oluyo_Onlar yapıyosa biz niye yapmayalım dimi.

$motivasyon.jpg $jnl2.jpg $jnl.jpg
$jnl3.jpg
Sonuçta bu modeller hergün çalışıyo birazcıkda bizim fedakarlık yapmamız lazım.Bu arada bu kadında benim idolum bi before resimlerine bakın bide sonraki ne kadar çok değişmiş.Tabi böyle vücuda sahip oluncada dekoltede sınır tanımıyo kadın vücudunu göstere göstere geziyo.

Ben bugünü bos geciriyorum gecen hafta gercekten cok yogun calistim halâ kaslarimin agrisi gecmedi. Kizimin öksürügü doktorlarin antibiotik vermemesi yüzünden bronsite döndü sonunda bu da keyfimi kacirdi cok düdük gibi ötüyo cocuk öksürürken. Sinirimi ev temizliginden cikardim bugün.

kızlar merhabaa
bu egsersizler dikkatimi çekti birkaç videoyu izledim yorucu ama eğlencelide görünüyodu
yeni başlayacak olan biri için hangisinden başlasam bilemedim
sizce ilk hangisinden başlamalıyım
malum yaz geliyo sigarayı bıraktığımdan beri kiloda aldım :KK5: acilen bişeyler yapmalıyım
Merhaba cnm yorucu ama bi o kadar da etkili cnm senin problemli olan bölgelerin hangisi ona göre program olur.Kısa videolarıda var Brazil'in ilk zamanlar zorlanabilirsin.Bum Bum videosu kalçaya yönelik,High&Thigh bacaklara basenlere yönelik,Tummy Tuck karın,Rio ve Sculpt videosu tüm vücut cardio Exe ise kardiyo yağ yakmaya yönelik.Hangi bölgelerinin çalışmasını istiyorsan ona göre önerebiliriz.

kızlar merhabaa
bu egsersizler dikkatimi çekti birkaç videoyu izledim yorucu ama eğlencelide görünüyodu
yeni başlayacak olan biri için hangisinden başlasam bilemedim
sizce ilk hangisinden başlamalıyım
malum yaz geliyo sigarayı bıraktığımdan beri kiloda aldım :KK5: acilen bişeyler yapmalıyım

Bence öncelikle ulasmak istedigin hedefi belirlemelisin. Genel zayiflamak istiyorsan haftada en az üc kez kardio calismasi, bölgesel problemin olan bölümler icin de haftada 2-3 günlük calismalar gibi. Genel yag yakimi icin kardio mutlaka sart.

Ben bugünü bos geciriyorum gecen hafta gercekten cok yogun calistim halâ kaslarimin agrisi gecmedi. Kizimin öksürügü doktorlarin antibiotik vermemesi yüzünden bronsite döndü sonunda bu da keyfimi kacirdi cok düdük gibi ötüyo cocuk öksürürken. Sinirimi ev temizliginden cikardim bugün.
Geçmiş olsun cnm ya bi havalar ısınsaydı bi soğuk bi sıcak altüst oluyoruz.Benim grip geçmedi hala kendim iyiyim ama burnum akıyo sürekli doktorada gidip antibiyotik almadım.Neyse sende dinlenirsin kaslarında dinlenir.Telafi edersin bi şekilde.

Merhaba cnm yorucu ama bi o kadar da etkili cnm senin problemli olan bölgelerin hangisi ona göre program olur.Kısa videolarıda var Brazil'in ilk zamanlar zorlanabilirsin.Bum Bum videosu kalçaya yönelik,High&Thigh bacaklara basenlere yönelik,Tummy Tuck karın,Rio ve Sculpt videosu tüm vücut cardio Exe ise kardiyo yağ yakmaya yönelik.Hangi bölgelerinin çalışmasını istiyorsan ona göre önerebiliriz.

Bence öncelikle ulasmak istedigin hedefi belirlemelisin. Genel zayiflamak istiyorsan haftada en az üc kez kardio calismasi, bölgesel problemin olan bölümler icin de haftada 2-3 günlük calismalar gibi. Genel yag yakimi icin kardio mutlaka sart.

teşekkür ederim kızlar :KK71: azönce bum bum u denedim gerçektende çok yorucuymuş
yarısında bıraktım ilk gün diye yarın baştan tamamlayabilmeyi umuyorum
hazirandan beri 8 kilo aldım ilk etapta egzersizle 5 kilo verip 53 e düşebilmeyi amaçlıyorum
bakalım tatlıyı da kesebilsem çok iyi olur :))
tekrardan teşekkür ettim bende aranıza katıldım artık :KK16:

Lion o resimler bombaaa :KK52:
cok sexy bir hatun ins onun vücudundan cok daha iyi bir vücuda sahip olacaksin o azim sende var

Deryacim cok üzüldüm ins kizin en yakin zamanda iyilesir zencefilli bir cay icirsen biraz daha öksürügü hafifler Bu havalarda dikkat etmek lazim cok carpar bahar havalari

zoia Hosgeldinn umarim sürekli devam edersin bu program gercekten zorlu ama alisinca devam ettirebiliyorsun direncin zamanla artiyor ama ilk haftayi atlatmak büyük bir emek istiyor.
6. haftasini bitirmis biri olarak sana sunu söyleyebilirimki bende Bum Bum videosunda resmen ölüyorum ve videodaki kizlar kadarda hizli degilim ayrica bütün hareketleri yapmiyorum icinden secerek yapiyorum ilk yaparken hizim düsüktü simdi onlar kadar hizliyim ama sürekli molalar vererek yapiyorum cünkü cok zorlayici Squat tarzi hareketleri özellikle yapmani öneririm cünkü bacak ve basenin gideren 1 numarali hareket o ..body shake ,capoivera(yaplis yazmadiysam, ipana walk videonun ilk 10 ila 15 dk sini full yapiyorum high heels gibi bu hareketler cok cok önemli ..pas gecmessen cok iyi olur canim

selam bayanlar, bugün kızım coştu spor yapmama müsade etmiyor, şimdilik 3 mil yürüdüm.Vakit kaybetmeden jillian ardından tummy tuck yapsam çok iyi olucak. bum bum gerçekten harika ,jilliandan sıkıldığımda arada bum bum yapmaya karar verdim .brazil yapıpta sonuç alamayan olucağını zannetmiyorum

Kusura bakmayın bayanlar konunun ortasında dalış yapıcam ama sayfaları gezdim ve link bulamadım konu sahibi arkadaş eğer link varsa atabilirmisin :)

[video=youtube;_7fHGwLS8Y0]http://www.youtube.com/watch?v=_7fHGwLS8Y0[/video]
birtane buldum ama bu mu :26:

[video]http://vdownload.eu/watch/113920-brazil-butt-lift-bum-bum-workout.html[/video]
Cnm bu sayfada çıkması lazım videosunuda izleyebilirsin.İndirmek içinde videonun solunda downland mp4 video /240p/360p/480p olan yerde 240p veya 360p ye tıklarsan direkt inmeye başlıyo bunu high&thigh video yazan linkede tıklasan aynı işlemi yapacaksın.

Günaydin kizlar, hepinize mutlu ve hareketli bir hafta diliyorum. Haftasonunda herkes evde olunca ancak dün biraz pilates icin zaman bulabildim. Bugün biraz bahcede calisacaktim daha kuru yapraklari toplamam lazim ama sulu kar yagmaya baslayinca programimi spor olarak degistirdim. Evi biraz toparladiktan sonra önce Leslie ile baslayacagim ardindan da bakalim... Pilates cok rahatlatiyor ama insana sanki hareketli sporlar daha cok kilo verdirirmis gibi geliyor.
Bu arada yaklasik bir aydir tüm yediklerimi kaydoldugum bir siteye yaziyorum, ayni zamanda gün icinde yaptiklarimi da. Spor yapmadigim günlerde yaklasik 2000, spor yaptigim günlerde ise 2500 civari kalori harciyorum ortalama. Bunun da 1500 ile 1800 kalori arasi yemek yiyorum. Bu sistemle kendimi cok kontrol altina aldim cok ise yariyor. Simdi diyorum ki ya yediklerimi kismam ya da daha cok hareket etmem lazim. Gerci artik cok kilo da vermek istemiyorum ama kilo vermeden vücuttaki yaglar nasil eriyecek onu da bilemiyorum. Simdi biraz sekillenmeye basladim ya her fazlalik gözüme batiyor. Belim cok inceldi ancak hala yaglar elime geliyor, en cok sasirdigim kollarim oldu. Omuzlarim kollarim hep tombul tombulken cok güzel sekillendi. Tabii en cok sevindigim de gögüslere yönelik hareketleri de düzenli yapip asiri diyetlerle ugrasmadigim icin gögüslerimde hic deformasyon olmadi. Neyse cenem düstü kizlar. Sonra yine ugrarim.

Günaydın kızlaar
biraz sonra tekrar yapmayı denicem ama epey zorlandım
iyi ki ilk gün tamamlamayı denememişim her yerim ağrıyo benim :KK5:

Günaydın kızlaar
biraz sonra tekrar yapmayı denicem ama epey zorlandım
iyi ki ilk gün tamamlamayı denememişim her yerim ağrıyo benim :KK5:

Sevgili zoia, cardio axe`la basla istersen, biraz alisinca kas hareketlerine gecersin. cardio ile yaklasik 400 kalori civari harcamis olursun.

Sevgili zoia, cardio axe`la basla istersen, biraz alisinca kas hareketlerine gecersin. cardio ile yaklasik 400 kalori civari harcamis olursun.

teşekkür ederim derya cardio yu izlememiştim
şimdi onu inceleyeyim dediğin gibi yapmam daha iyi olur diğerinde çok zorlandım
heryerim ağrıdı hatta bugüne kadar hiç hissetmediğim yerlerde :KK9:

teşekkür ederim derya cardio yu izlememiştim
şimdi onu inceleyeyim dediğin gibi yapmam daha iyi olur diğerinde çok zorlandım
heryerim ağrıdı hatta bugüne kadar hiç hissetmediğim yerlerde :KK9:

Rio extreme yapinca bana da öyle oluyor birkac gün yürürken bile her yerim agriyor. Ama ne yapalim aci cekmeden güzellik olmuyor. Yaza kadar disimizi sikacagiz.

Günaydın güne mutlu keyifli ve enerjik başladım inşallah güzel bi gün olur hepimiz için.Bugün bende size katılıyorum bum bum ile başlıyorum.Hadi bakalım devamı da gelir inşallah.
[video]http://www.videofitcises.com/2013/03/kim-kardashian-ultimate-butt-body.html[/video]
Size Kim Kardashian'nın spor eğitmeni ile yaptığı kalça ve bacak için etkili bi video buldum.Hareketlerin çoğu aynı Brazil ile.Bi inceleyin bakalım.

X