Aynen cnm herkes anasının karnından böyle çıkmıyo değilmi.Sonuçta herkes disiplinli ve düzenli çalışmanın meyvelerini alır tabiki.O yüzden sürekli değişim geçirmiş before after resimleri sayesinde görüyorum o kadar yağlı ve şişman oldukları halde nasıl forma kavuşmuşlar banada ibret oluySelaaaaam KKnin fit kizlari bugünde yeni bir güne coktan basladik
bakalim calismalar nasil gidiyor ben bugün hight tight ve cardio axe yapicam öglene aldim bugün
Gazetede bir haber cikmis Manken Candice Swanepoel güzellik sirrini desifre etti diye
Eki Görüntüle 659012 Eki Görüntüle 659013 Eki Görüntüle 659014
Yani mankende olsa ,siradan biri de olsa yapilan egzersizlerin bizimkilerden farki yok kizlar calismaya devam edin umudunuzu sakin kaybetmeyin Dayaninnn sIkI calisin en cok ama en cok kendinize inanin basaricaksiniz bunu .Istediklerimize sahip olabilmek icin tek yapmamiz gereken Disiplinli bir sekilde Istikrari yakalamak ! Gerisi zaten gelecek..
Merhaba cnm yorucu ama bi o kadar da etkili cnm senin problemli olan bölgelerin hangisi ona göre program olur.Kısa videolarıda var Brazil'in ilk zamanlar zorlanabilirsin.Bum Bum videosu kalçaya yönelik,High&Thigh bacaklara basenlere yönelik,Tummy Tuck karın,Rio ve Sculpt videosu tüm vücut cardio Exe ise kardiyo yağ yakmaya yönelik.Hangi bölgelerinin çalışmasını istiyorsan ona göre önerebiliriz.kızlar merhabaa
bu egsersizler dikkatimi çekti birkaç videoyu izledim yorucu ama eğlencelide görünüyodu
yeni başlayacak olan biri için hangisinden başlasam bilemedim
sizce ilk hangisinden başlamalıyım
malum yaz geliyo sigarayı bıraktığımdan beri kiloda aldımacilen bişeyler yapmalıyım
kızlar merhabaa
bu egsersizler dikkatimi çekti birkaç videoyu izledim yorucu ama eğlencelide görünüyodu
yeni başlayacak olan biri için hangisinden başlasam bilemedim
sizce ilk hangisinden başlamalıyım
malum yaz geliyo sigarayı bıraktığımdan beri kiloda aldımacilen bişeyler yapmalıyım
Geçmiş olsun cnm ya bi havalar ısınsaydı bi soğuk bi sıcak altüst oluyoruz.Benim grip geçmedi hala kendim iyiyim ama burnum akıyo sürekli doktorada gidip antibiyotik almadım.Neyse sende dinlenirsin kaslarında dinlenir.Telafi edersin bi şekilde.Ben bugünü bos geciriyorum gecen hafta gercekten cok yogun calistim halâ kaslarimin agrisi gecmedi. Kizimin öksürügü doktorlarin antibiotik vermemesi yüzünden bronsite döndü sonunda bu da keyfimi kacirdi cok düdük gibi ötüyo cocuk öksürürken. Sinirimi ev temizliginden cikardim bugün.
Merhaba cnm yorucu ama bi o kadar da etkili cnm senin problemli olan bölgelerin hangisi ona göre program olur.Kısa videolarıda var Brazil'in ilk zamanlar zorlanabilirsin.Bum Bum videosu kalçaya yönelik,High&Thigh bacaklara basenlere yönelik,Tummy Tuck karın,Rio ve Sculpt videosu tüm vücut cardio Exe ise kardiyo yağ yakmaya yönelik.Hangi bölgelerinin çalışmasını istiyorsan ona göre önerebiliriz.
Bence öncelikle ulasmak istedigin hedefi belirlemelisin. Genel zayiflamak istiyorsan haftada en az üc kez kardio calismasi, bölgesel problemin olan bölümler icin de haftada 2-3 günlük calismalar gibi. Genel yag yakimi icin kardio mutlaka sart.
[video=youtube;_7fHGwLS8Y0]http://www.youtube.com/watch?v=_7fHGwLS8Y0[/video]
birtane buldum ama bu mu :26:
Link burda
Brazil Butt Lift - Bum Bum Workout Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
video isimleri bum bum , high and tight, sculpt, cardio axe,tummy tuck
Günaydın kızlaar
biraz sonra tekrar yapmayı denicem ama epey zorlandım
iyi ki ilk gün tamamlamayı denememişim her yerim ağrıyo benim
Sevgili zoia, cardio axe`la basla istersen, biraz alisinca kas hareketlerine gecersin. cardio ile yaklasik 400 kalori civari harcamis olursun.
teşekkür ederim derya cardio yu izlememiştim
şimdi onu inceleyeyim dediğin gibi yapmam daha iyi olur diğerinde çok zorlandım
heryerim ağrıdı hatta bugüne kadar hiç hissetmediğim yerlerde