kızlarrr benim kalçam çıkık ve büyük belim 66 cm olmasına rağmen kalçam 100ama selülitim var.leslie yapıyorum ama brazil butt yapmak istiyorum.bulamıyorum netten dvd si var mı ?? torrentede yazınca başka şeyler açılıyor ayıp ayıp napıcammmm yaaaa bende çalışmak istiyorum brazil butt
Hosgeldiiiiiiiiiiiiiiin Bubble
Ilk hafta seni cok zorlayacaktir ama sakin yilma...
Program standartlari Kardio ve sIkIlastirma amacli oldugundan belki gün sayisi fark edebilir ama amac ayni bi sIkInti cikacagini sanmiyorum.
Su an 4.haftamdayim ve harika hissediyorum sunu söyleyebilirimki simdiye kadar (6 yildir) plates,leslie bicok sey denedim yillardir sporun icindeyim istedigim sonucu hicbir zaman alamadim, basen ve bacaklarima etki eden hareketlerin aslinda brazil icinde mevcut oldugunu bu subat ayi lion sayesinde kesfettim o bu basligi acmasa bu kadar bilinclenmezdim ve hergün arastirmaya devam ediyorum. Coooook memnunum süper hissediyorum incelme var milim milim her hafta bir degisim var ama beslenme düzenine dikkat edersen kiloda verebilirsin tabiki..
Kizlar ins iyi gidiyordur nasilsiniz hersey yolunda mi??
Ben halen programa devam ediyorum 4.haftama girdigime inanamiyorum daha dün gibi
Birazda motivasyon olsun bence hayal değil gerçek
Eki Görüntüle 648581 Eki Görüntüle 648583 Eki Görüntüle 648590
Eki Görüntüle 648605 Eki Görüntüle 648593
Kubita merhaba cnm hosgeldin aramiza cepten yaziyorum.bum videosunu yapabilirsin kalca icin etkili olan o.sana yapman icin bikac hareket daha ekleyecem kendi yaptigim ve sonuc aldigim.evdeki bilgisayardan ayarlarim ancak resim ve video ile.
Brazil Butt Lift Deluxe - Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Bu sayfaya girip hem izleyebilir hem indirebilirsiniz. Hemen hemen hepsi burda mevcut.
sağol canımm.çok teşekkürler ilgin içinnn. zayıfım herkes ne güzel fiziğin var diyo ama ben daha yuvarlak hatlara sahip olmak istiyorum tabi bu Allah vergisi bişe ama sonradan da olmaz mı:) mesela benim kardeşim hiç spor yapmaz üşengeçin teki ama kalkık güzel bi poposu var şaşırıyorum yani
bum videosu nedir kii bi araştırıyım. yani burda anlattığın braziillian butt etkili olmaz mı banaa
ben leslie sensone çok seviyorum..onun videolarıda selülitlere iyi gelmezmi kızlar ? popoya falan ?
Günaydin kizlar, ben iki gündür yaramazlik yaptim. Biraz fazla yedim hemen sisiyor insan. Bu üc günlük diyeti uygulamak istiyorum ama sabah kahvaltilari düsündürüyor. Hindi eti de yenebiliyormus belki light hindi salami yenebilir sabah ama yesillik ne olabilir bilmiyorum. Gaz yapmayan her yesilligi yiyebilirsiniz dedi. Kuskonmaz hic sevmem, ispanak semizotu olabilir aklima yesillik gelmiyor iyi mi?
Günaydiiiiiinnnn
O kadar bagimlisi oldum ki bu topic in sizlerin yazilarini görmeden olmazsa olmuyor kizlar
Hangi diyet deryacim?
Yesillik denince maydonoz dereotu aklima geliyor benimde eger yumurtaya izin varsa omlet olmaz mi? yada haslanmis yumurta ve yine bahsettigim yesillikler ?
Eger anlatirsan biraz ..?