Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Squat ve lunge hareketleri bacaklar ve kalça için birebir farklı kombinasyonları var.Spor salonunda hergün ihmal etmeden lunge,squat,sumo squat,deadlift, pistol squat yani tek bacakla çömeliyosun.Kalça ve bacaklar üzerinde inanılmaz etkili.Daha bir sürü hareket var.

videofitcises.com: Butt lift WORKOUT - NO EQUIPMENT YOU CAN DO AT HOME!
Kalça için bu videoyu buldum bu hareketlerde iyiymiş.
videofitcises.com: Bigger BUTT exercises with your own body weight and a dumbbell!
Zaten hareketlerin çoğu Brazil de de var.

kızlarrr benim kalçam çıkık ve büyük belim 66 cm olmasına rağmen kalçam 100 ama selülitim var.leslie yapıyorum ama brazil butt yapmak istiyorum.bulamıyorum netten dvd si var mı ?? torrentede yazınca başka şeyler açılıyor ayıp ayıp napıcammmm yaaaa bende çalışmak istiyorum brazil butt

Brazil Butt Lift Deluxe - Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Bu sayfaya girip hem izleyebilir hem indirebilirsiniz. Hemen hemen hepsi burda mevcut.

Hoşbuldum canımmm
İlk gün bum bum yaptım. ikinci günki cardio axe yerine, tracy anderson mat workout u denedim. Oda 1 saat sürüyor ve inanılmaz kalça bacak basen çalıştırıyor. Çok değişik bi stili var madonnanın falan antrenörüymüş. Brazil butt liftin içine onuda ekleyerek yapmayı düşünüyorum. Yanlız hareketler çok kolay gözüküyor ama bacaklarım koptu.

Bugünde cardio axe ve tummy tuck yapıcamm dünki hareketlerden sonra cardio axe çok kolay geliyo ama yamulmam inşallah

basenlerim 97 cm 2 ayda bir gelişme olurmu sizce kızlar?

Beachbody.com da Leandro`nun röportaj videolari var dün bir tane izledim. Benim gibi sezaryen yapmis olan bir kadin karni icin hangi programi uygulayabilecegini sordu rio extreme, tummy tuck ve aps rapido`yu önerdi. Özellikle karin hareketlerini sik sik yapin dogum sonrasi biraz uzun sürebilir ama sonuc alirsiniz dedi. Kalca icin de zamani olmayan ya da calisan kadinlar icin en etkili üc kasi calistiran kalca hareketlerini vaktiniz oldugu kadar uygulayabilirsiniz faydasini yine de görürsünüz dedi. Bir de mankenlerin defileye cikmadan önce uyguladiklari üc günlük hizli diyeti verdi. Beyaz protein ve gaz yapmayan yesillikler tavuk, ispanak, tavuk fasülye, balik kuskonmaz gibi. Kombinasyonu kendiniz seciyorsunuz ancak kahvaltida bile bunlari yiyorsunuz ve sabah öglen aksam ayni menüyü (yani sabah tavuk, öglen balik,aksam tavuk gibi) ayni saatlerde yiyorsunuz. Sadece üc gün yapiliyor.

Merhaba lion81. aslında sayfaları okudum ama çok kafam karıştı

konu açmıştım soru için ama arkadaşlar buraya yönlendirdi:) ben kilomdan memnunum zayıflamak istemiyorum ama daha yuvarlak hatlara sahip olmak istiyorum yani popom filan düz gibi biraz. ben daha dar ve yuvarlak olsun istiyorum.sence kilo vermeden bunu yapmak mümkün mü.. bacaklarım da ince mesela vücuduma göre. ne önerirsin arkadaşım?.... (sanki şu 1.resimdeki kıza benziyo gibiyim)

Son düzenleme:
Kubita merhaba cnm hosgeldin aramiza cepten yaziyorum.bum videosunu yapabilirsin kalca icin etkili olan o.sana yapman icin bikac hareket daha ekleyecem kendi yaptigim ve sonuc aldigim.evdeki bilgisayardan ayarlarim ancak resim ve video ile.

Kubita merhaba cnm hosgeldin aramiza cepten yaziyorum.bum videosunu yapabilirsin kalca icin etkili olan o.sana yapman icin bikac hareket daha ekleyecem kendi yaptigim ve sonuc aldigim.evdeki bilgisayardan ayarlarim ancak resim ve video ile.

sağol canımm.çok teşekkürler ilgin içinnn. zayıfım herkes ne güzel fiziğin var diyo ama ben daha yuvarlak hatlara sahip olmak istiyorum tabi bu Allah vergisi bişe ama sonradan da olmaz mı:) mesela benim kardeşim hiç spor yapmaz üşengeçin teki ama kalkık güzel bi poposu var şaşırıyorum yani

bum videosu nedir kii bi araştırıyım. yani burda anlattığın braziillian butt etkili olmaz mı banaa

Ben yanit vereyim bum bum Brazil programinin videolarindan biri. Bu baslikta link de vermistim nerden izlenip indirilebilir diye.

ben leslie sensone çok seviyorum..onun videolarıda selülitlere iyi gelmezmi kızlar ? popoya falan ?

ben leslie sensone çok seviyorum..onun videolarıda selülitlere iyi gelmezmi kızlar ? popoya falan ?

Leslie ben de yapiyorum, ama o bir cardio programi. Yani birebir kaslara yönelik degil de yag yakmaya ve fit kalmaya yönelik. Uzun vadede ise yarayabilir ama brazil tamamen popo kaslarina yönelik bir calisma. Üstelik de kisa sürede sonuc veriyor. Herkesin tercihi kendine kalmis, sonucta hareket harekettir tabii ama ben yillardir hareketli olmama ragmen belirli kas gruplarina yönelik calismaya baslayinca ancak istedigim sonuclari almaya basladim. Bir spor programini secerken önemli olan hem kisiye uymasi hem de devamlilik.

Günaydin kizlar, ben iki gündür yaramazlik yaptim. Biraz fazla yedim hemen sisiyor insan. Bu üc günlük diyeti uygulamak istiyorum ama sabah kahvaltilari düsündürüyor. Hindi eti de yenebiliyormus belki light hindi salami yenebilir sabah ama yesillik ne olabilir bilmiyorum. Gaz yapmayan her yesilligi yiyebilirsiniz dedi. Kuskonmaz hic sevmem, ispanak semizotu olabilir aklima yesillik gelmiyor iyi mi?

Günaydiiiiiinnnn
O kadar bagimlisi oldum ki bu topic in sizlerin yazilarini görmeden olmazsa olmuyor kizlar
Hangi diyet deryacim?
Yesillik denince maydonoz dereotu aklima geliyor benimde eger yumurtaya izin varsa omlet olmaz mi? yada haslanmis yumurta ve yine bahsettigim yesillikler ?
Eger anlatirsan biraz ..?

Son düzenleme:

Bu Leandro`nun üc günlük sok diyeti thalixcim. Mankenler defile öncelerinde yapiyormus. Yumurta yok sadece ve sadece beyaz protein yani hindi, tavuk, balik ve gaz yapmayan yesil sebzeler. Ben sabahlari yagsiz hindi salam olabilir diye düsündüm. Yaninda da salatalik, maydanoz filan. Menüleri kendin olusturuyorsun. Örnegin tavuk- ispanak, balik- kuskonmaz gibi ama üc gün boyunca ayni menüyü ayni saatte yiyeceksin. Sabah hindi yediysen üc gün her sabah, öglen tavuk yediysen üc gün her öglen gibi... Üc günden fazla yapmayin diyor.

deryaaa arkadaşım çok saolll verdiğin link sayesinde indirebiliyorum videoları :)))) bum bum ve high tigh videosunu indirdim.ancak ben hostesim yanii hergün yapamıycam haftanın 3 günü falan yapabilirim..umarım etkisi olurr

Ben geldim ben biraz şımardım galiba bu aralar dün spor salonuna gitmedim yoğunluktan savsakladım sporumu.Ama burayı takip etmedende duramıyorum bu sabah spora gittim ama şunu anladım evde spor gibisi yok ev işleri okul çocuklar bide koca olunca spor salonuna gitmek zorluyo açıkçası.Sporu evde bütün işlerini bitirip istediğin saatte de yapabiliyorsun.Olsun benim içinde yeni bi deneyim oldu tabi.Herşeyden bi tecrübe kazandım ki sizleri daha iyi aydınlatabilmek adına kendi tecrübelerimi sizlerlede paylaşmak benim için gurur.Bacaklarımın sertleştiğini farkettim bu arada.Bugün yeni aletler gelmiş onlarıda denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…