Sağol cnm benim bu soğukda dışarı çıkmaya üşeniyorum şimdi oğlanı okuldan almaya gidecem şimdide.Hiç sıcak evden çıkasım yok.cokk gecmıs olsun canım.bende başlayacam ınsallah
Sağol cnm benim bu soğukda dışarı çıkmaya üşeniyorum şimdi oğlanı okuldan almaya gidecem şimdide.Hiç sıcak evden çıkasım yok.
Sende başla cnm burda bizimle iyi gaza gelirsin.
Tünaydın sporcu ve azimli kızlar.Bende grip oldum bugün salona gitmedim.Şimdi sıcacık hazır fincan çorbamı içiyorum.:126:Evde çalışırım artık şu salondaki günümü doldursamda bende evden size katılsam.
Rica ederim kubita ne demek başka nasıl motive olabilirizki zaten.Topla ilgili sana videoları ayarladım işte videolar yine Brazil Butt Lift serisinden yeni versiyonu olan master series programının içerisindeki hareketler bunlar.
[video=youtube;jeEH1nXKIyk]http://www.youtube.com/watch?v=jeEH1nXKIyk[/video]
Bu video içerisinde topla olan kalça için hareket topun üzerinde bacakları yukarıya kaldırılan hareket ben onu minderin üzerinde yapıyorum bacaklarımı yukarı kaldırdıkça kalça kaslarımıda kasıyorum.
Sağol cnm benim sizede geçmiş olsun havalar çarptı herkesi grip salgını var herkeste bol bol dinlenmek lazım.Seninde Allah yardımcın olsun 3 çocuk vallahi ben 2 oğlanla başedemiyorum haylazlarla.Vallahi brovo sana nazarım değmesin maşallahdiyeyim.Çok azimlisin gerçektende.
Cok tesekkür ederim. Aslinda gercekten yurtdisinda hic akraban olmadan yasamak cok zor. Esimle paylasmaya calisiyoruz cocuklarin sorumlulugunu ama o tabii calistigi icin yogunluk benim üzerimde. Ev, bahce de var ugrasilmasi gereken. Inan dinlenebilecegim zamanlardan caliyorum spor icin ama baska carem yok. Biraz da stres atiyorum iste sporla. Neredeyse ücüncü ayim bitecek ama istedigim sonuclari alamadim daha düzensizlikten. Her gün yapabilsem ve bastan Brazil`le baslasaydim daha cok fark olacagina inaniyorum. Neyse Mayis`a kadar vaktim var. Yüzme sezonu acilmadan ne kadar yol alsam kardir.
Sağolun kızlar ilaçlarımı alıyorum ama bugün daha kötüyüm ayağa kalkamıyorum hiç gücüm yok.Toparlanmaya çalışıyorum işte.
Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.En kıymetli fedakar koruyucu şefkatli vssss kadınlarımızın bu toplumda daha fazla söz sahibi olmasını temenni ediyorum.
Üşendim gitmeyede evde vardı antibiyotik onu aldım.Şimdide çorba içerken bi bakiniyim dedim malum kadınlar günümüzü kutlamak için.Yormuyorum fazla hiç iş yapmadım öylece duruyo iş güç bıraktım şu çorbamı da içeyim yatıcam zatencanım bı doktora gıtseydın.ilaç verirdi en azından .bak cok yorma kendını bol bol dınlen.
Deryacim kolay gelsin belliki Rio da cok yoruyor ben bu ay itibariyle 1. ayimi doldurdum Brazilde ve Klasik programa gectim .Programda Sculptlardan bazilarini silip Rio yaptim .Haftaya deniycem Ama baya yorucu oldugunu tahmin edebiliyorum yanliz cok güzel hareketler var dambill olmadigindan su sisesiyle falan idare edicem artik :18:
Merakla bekliyorumm
Kendine bir cizelge yapmalisin cok güzel oluyor gercekten 3 gün Rio biraz agir gelebilir ama yinede sen bilirsin