Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Sevgili thalix belki ayni videodur cok kisa sürede oldukca terletiyor. Esim yillardir yari profesyonel bisiklet ve triatlonla ugrasiyor. Önceden karismiyordu ama bakti ki bu isi ciddiye aldim ömür boyu dikkat et kalori hesabi yapmayi ögren dedi. Kalori hesabi yapan bir siteye üye oldum simdi kontrol ediyorum yediklerimi yaziyorum, baktim ki ibre yükseldi aksam eksik yiyorum ya da sadece meyve yiyorum idare ediyorum. Biz istiyoruz ki basladik hemen sonuc alalim. Aslinda bu uzun vadeli bir yaris. Bir ömür boyu dikkat etme fikrini benimsersek karli cikariz. Bak birkac ayda bile ne iyi sonuclar aldik.

Deryacim bugün slim in 6 yi indirdim icinde cok kisa ama güzel olan karin hareketleri iceren bir video var belki nettede vardir bakmani tavsiye ederim

Son düzenleme:
Deryacim bugün slim in 6 yi indirdim icinde cok kisa ama güzel olan karin hareketleri iceren bir video var belki nettede vardir bakmani tavsiye ederim

Tesekkür ederim sevgili thalic slim in 6 in bende karin hareketleri var ama daha ona sira gelemedi. Bu sabah uyanir uyanmaz Leslie ile hizli bir mil yaptim ki 15 dk da yaklasik 90 kalori yaktiriyor. Az önce de tummy tuck yaptim. Ögleden sonra vaktim ve halim kalirsa biraz pilates yapmak istiyorum. Surda yaza ne kaldi gaz vermek lazim degil mi?

Ben iyice alıştım tembelliğe 3 gündür spor salonuna gitmiyorum daha doğrusu motivasyonum çok düştü.Canım hiçbişey yapmak istemiyo sürekli aynı yerde takılıp duruyorum evet sabır ve zaman istiyo ama benimde az bi zaman olmadıki 1.5 senedir uğraşıyorum bıkıyorum bırakıyorum yeniden başlıyorum öyle uğraşıp duruyorum işte.Sürekli arayış içindeyim ne yapabilirim diye diyet yapmaya çalıştım yaptıkça ve sonuç alamadığımı gördükçe daha çok yemeklere saldırır oldum.kendimi ne kadar kısıtlarsam o kadar ters etki yapıyo tatlılara düşkünüm onları azalttım akşamları yemeyi kestim vsss işte.Sporu seviyorum yapmak istiyorum ama bu ruh halinden kaç gündür kaldı sporum durgun keyifsiz günümdeyim enerjim düştü birden halbuki hayalim olan pantolonlara girmeyi o kadar çok istiyorumki inancım hala devam ediyo.Pes etmeyede niyetim yok azcıkta olsa bi farkını görsem baride daha çok heveslenip devamını getirsem.Sonuç aldığımda ilk alacağım avatarımdaki beyaz pantolondan alabilmek.Sürekli araştırıyorum ne yapabilirim diye halbuki zamanında başarmıştım ne güzel birazda psikolojik sanırım hırsımı can sıkıntımı yemeklerden çıkarmak ve mutluluğu çikolatalarda tatlılarda aramak.ooofffff oooooffffff

Sevgili lion81 seni cok iyi anliyorum hepimiz gidim gidim ilerliyoruz. Bazen ay ne cok degisiklik oldu diye seviniyor bazen de aynada hayal ettigimizden farkli bir görüntü görünce üzülüyoruz. Az önce yine bir alman sitesinde vücudun belirli yerlerinde kas istiyorsak nasil calismamiz gerektigi ile ilgili bir yazi okuyordum. Orada da sana gecenlerde yazdigim konuya agirlik veriliyor. Mutlaka haftada 3 kez kardio, haftada 2-3 kez kas calismalari ve dengeli beslenmek. Her gün kas calismasi yapmak bize fayda saglamaktan cok kaslari yorup sonuc almamamiza neden olurmus cünkü kaslar asil dinlenme faslinda gelismeye baslarmis. Ben de zannediyorum ki bütün karin egzersizlerini bir günde yapsam ertesi gün düz karnim olacak. Her gün yapmak hataliymis demek ki. Sanki yapmasam sucluluk hissediyorum.
Bir de diyor ki kas yapmak icin 500 kalori fazladan, kilo vermek icin ise tam tersi 500 kalori daha az yemeliymisiz. Tabii bunlar bodybuilding calismalari yapanlar icin ben zaten o kadar kas istemiyorum. Örnek beslenme listesi de var isterseniz cevirir eklerim ama bol bol proteinli besinler var icinde. Et, yumurta, peynir, süt, yogurt v.s.
Sen de cok fazla yordun kaslarini gibime geliyor. Tabii insan hirslaniyor cabuk sonuc almak istiyor ama bu da uzun soluklu bir is. Bu kadar ugrastiktan sonra vazgecme lütfen. Ben de kilo vermem dursun diye kardio dan vazgececektim ama mecbur agilrik verecegim simdi. Cünkü karinda biriken yaglar da ancak ve ancak kardio ile gidermis.

Ay canım benim moral verdiğin için teşekkür ederim.Evet fazla yordum ben kendimi daha hızlı sonuç almak uğruna bide sinirimden hıncımı daha fazla hareket yaparak çıkardım zorladım kendimi.Birazda gündelik hayatta oluşan birikim beni bu hale getirdi.Başımda sürekli dırdır eden bi koca bana moral vereceği yerde tam tersime konuşuyo Ev almaya çalışıyoruz benide sıkıştırıp duruyo sporla uğraşacağına iş bul iş bul diye.Bende işe girersem ne giyecem hangi kıyafetlere sığacam diyorum aksini söylüyo benim inadıma konuşuyo.Alıngan ve sinirli olduğu içinde susmak zorunda kalıyorum böyle böyle içimde birikiyo bi yerde de patlak veriyo işte.Ben o kadar pozitifken etrafımda da o kadar negatif insan var.Benim istediğim hayal ettiklerime kavuşabilmek bunlar arasında güzel vücuda sahip olmakta var.Verdiğin bilgiler çok faydalı başka eksikliklerimide farketmiş oldum böylece cnm çok sağol çok iyisin.Aşağıdaki sözleri sizlerle paylaşmak istedim sürekli başarı üzerine kişisel gelişim üzerine kitaplar okuyorum araştırıyorum.

Kendini yorgun hissetsen bile,
Basari senden kaçsa bile,
Bir hata sana zarar verse bile,
Hatta ihanet sana aci verse bile,
Bir hayal yok olsa bile,
Gözyaslari gözlerini yaksa bile,
Kimse gayretini fark etmese bile,
Nankörlük ödülün olsa bile,
Anlayissizlik seni gülmekten alikoysa bile,
Ve hatta hersey, hiçbirsey olsa bile,
Vazgeçme.....
YENIDEN BASLA....

Deryacim sana sonuna kadar katiliyorum haftada 3 gün kardio 2 gün kas calismasi yeterli ama bu düzeni oturttuktan sonra ancak ideal olur.Su an kilo verme asamasi oldugundan kardio agirlikli egzersizler olmasi gerek bir gün kardio diger gün egzersiz ... tarzi yinede dediklerin cok dogru

Lion aslinda daha önce cevap yazmak istiyodum ama pazaradan dönmüstüm bi baktimki aldigim etegin biri yok pazara geri döndüm.... su an ancak eve gelebildim ..Süper 2 elbise 3 etek aldim ama etegin biri tam olmuyor geri de degisemiycem kalicak artik napim ...
NEsye konumuz bu degil fazla uzattim canim sekere düsman olucaz seker bizi mahvettigine göre ona küsücez can düsmanimiz gibi sen misin bana kilo aldiran küsüyorum sana barismamak üzere diyeecegiz ve tatlidan uzak durucagiz.Demesi kolay diyorsun inanki anliyorum üstünde stres varken nefsimize yeniliyoruz bizim düzenimizi bozan en büyük etkende bu ... Ben ilk defa düzenimi oturttum aklimdan sekerli ürünlerde gecmiyor artik .Sende basarabilirsin bizden cok daha fazla efor sarfetmissindir eminim bunu basarmak senin elinde .Gaza gelmek icin sorunlu bölgelerinin resmini cekip sIk sIk görebilcegin bir yere koymalisin mesela cep telefonu ekranin ... Bu sana ne icin cabaladigini unutturmayacak..Sen kendine inaniyorsun belli ki ama etrafinin verdigi olumsuzluklar seni basa dönderiyor anladigim kadariyla..Bunu asabilcagine inaniyorum canim o his senden geliyor azimlisin basarabilirsin sabretmeliyiz hemde COOOK
Zayiflayim diye acele etmeyin kizlar birden zayiflamamiz mümkün degim milim milim ilerliyor bu is birden gitmiyor ..Gerekirse hergün buraya yazin Ne yediginizi ne ictiginizi ama yeterki moraliniz tam olsun sporunuzu aksatmayin aklimizdan zayiflamamiz gerektigini cikarmiycaz ama hayati bbunu düsünerekte kendimize zehir etmiyecegiz

Sevgili lion, esinin destek olmamasina cok üzüldüm. Ama insan ne yaparsa önce kendi icin yapar sen de böyle düsün. Erkekler destek olmaz ama kilo aldin mi da söylenirler. Sen foruma ugra, seninle ayni duygulari paylasan o kadar cok kadin var ki burada... Kimse devam etmese de ben spora devam ediyorum, kendi sagligim ve fit olmak icin. Sad ece kilo olarak düsünmemek lazim ben spor yaptigimdan beri o kadar mutlu ve huzurluyum ki... Tüm stresimi atiyorum bir kardio calismasiyla. Hirsa kapilmadan kendine en uygun olan calismalardan bir program yap ve uzun vadede yapacagini düsün. Bizler buradayiz sana destek veririz. Sevgiler.

Teşekkür ederim kızlar sağolun bu hafta kendime izin verdim biraz düşünmek ve dinlenmek için.Şu yorgunluğu bir atayım tekrar sizinleyim.Şu bi gerçek her sıkıldığımda ve başarısızlığa uğradığımı hissettiğimde yeni şeyler keşfediyorum.Bu başarısızlık duygusu sanırım gençliğimle beraber bilinçaltımada işlemiş.Çünkü ben ortaokul yıllarıyla birlikte hep kilolu ve balık etli olduğum için verdiğim mücadele yüzünden oldu.O yıllardan beri hep bi karar verip heveslenip başlıyorum bir haftada bile sonuç alıyoken diyetle birlikte sonra bişey oluyo hep yarım kalıyodu dayanamayıp yemeklere saldırıyodum sonra arkasından suçluluk pişmanlık ve mutsuzluk yerini alıyodu bu hep böyle kısır döngü gibi devam etti hala benimle beraber peşimden geliyo.Yine başa dönüyorum sonra istek azim inanç sabır hepsi varken neden böyle oluyo diye sorguluyorum kendimi hergün başarıya bi adım daha yaklaşıyoken noluyoda birden elektrik kesiliyo bunun kaynağına dönmeye başladım ve şimdi kendimi sorguluyorum geçmişime kadar gidip geliyorum.Sorun zihnimde ve beyinde bitiyo birbiriyle çelişkiye düşmekten yorgun düşüyo artık.Sanırım beklentilerimin üstüne çıkıyorum ulaşamayınca böyle yarım kalıyo önce beynimi ve zihnimi eğitmem gerek bişeyleri eksik yapıyorumki bu duruma düşüyorum.Kendime hedef ve plan oluşturup o programla beraber sonuca ulaşmak ben hemen bütün programları birleştirip sanki bi günden sonuç alacakmışım gibi vücuduma yükleniyorum ve ağır çalışıyorum.Hızlı sonuç alma hevesi yüzünden beklentimi karşılayamıyorum doğrumu düşünüyorum sizce.

Yorumlarınız içinde teşekkür ederim çünkü beni daha fazla düşünmeye teşvik etti.Düşündükçe sorunun kaynağına inmeye başladım ve yanlışlarımı fark ettim.

selamlar,

forumu zaman zaman takip ediyorum.yaklaşık 2 ay önce doğum yaptım , haliyle biraz kilo kaldı( kilom değil kilo henüz benimsemedim :)). emziriyorum, diyet yapmıyorum-yapamıyorum, Jillian 30.Day.Shred level 1 den başladım ama yapamadığım günler oluyor. kilo vermem durmuştu birşeyler yapmam gerekiyordu bunun için emzirirken yemem gerekenleri öğrendim. ona göre dikkat etmeye çalışıyorum. bunu yaparken kalori sepeti diye bir site var orada hesap açtım. yediğim içtiğimi ve yaptığım hareketleri sisteme giriyorum ve günlük aldığım ve harcadığım enerjiyi görebiliyorum. (isteyen ucretini ödeyerek diyetisyenlerden diyet listesi alabilirler bu siteden) bu sitenin bana faydası ne oldu ? yediklerimiz benim tahminimden daha yüksek kalori içeriyormuş. sürekli misafirim var kekler börekler yapıyorum . hepsi bitmiyor kalanları yememek için sağa sola gönderiyorum yada eşime yediriyorum :)) emzirmenin de faydasını görüyorum mutlaka. karbonhidratı azaltıp proteini arttırdım. akşamları asla atıştırmıyorum . 3 lt su içmeye gayret ediyorum. ayrıca bu site benim motivasyonumu arttırdı harcadığım ve aldığım kaloriyi görmek beni yönlendiriyor. tavsiye ederim. 1 haftada 1 kilo kadar gitti çok şükür . durma noktaları oluyor sakın moralinizi bozmayın, metobolizmayı hızlandıralım işimiz kolaylaşır. sizler beni çok motive ettiniz teşekkür ederim. hele sen lion81 .çok zor programları bile yapıyorsun. ben 30 day shredde bile nefes nefese kalıyorum( uzun süre plates yapmıştım) hepinizi tebrik ediyorum gayretinizden dolayı ve teşekkür ederim samimiyetle deneyimlerinizi paylaştığınız için .

Hepimizin icine düstügü hata iste. Ben de bütün karin eritme hareketlerini bir günde yapip ertesi gün dümdüz bir karnim olsun diye bekliyorum. Olmayinca da sinirleniyor hayal kirikligi yasiyorum. Pantolonlardan pörtlemeyen, gizlemek zorunda kalmayacagim bir göbek istiyorum artik. Ama basladim bir kere vazgecmemek icin elimden geleni yapacagim. Bu forum beni bilinclenmeye yöneltti bu konuda. Her zaman hareketli bir insandim ama bilincsiz hareketlilik. Hic bir zaman bilincli bir süreklilikte kardio ve kas calismalari yapmamistim. Bütün 43 yilda olusan karnimdan iki ayda kurtulamayacagimi biliyorum ama insan hemen sonuc görmek istiyor iste.

brazil butt lift te 1.ayımı doldurdum ve 5. haftamın içindeyim.hiç aksatmadan yaptım.bacaklarımda ve popomda inanılmaz bi değişim oldu.iç bacaklarda süper bi incelme var.ama beden olarak değişmedim.diyet hiç yapamadım ve daha da çok yemeğe başladım.kesinlikle diyet ile etkili bi program.

Kizlar size yeni haberim var Brazil Butt Lift in yeni versiyonu cikmis
Bugün bi arastirayim dedim torrent olarak bulamadim piyasada cok yeni oldugundan ama ilerde cikicaktir Brazilin bir üst seviyesi deluxe versiyon varmis onu indiriyorum su anda degisik videolar var icinde 4 tanecik...

Yeni versiyonumuzu incelemek icin link : Amazon.com: New! Brazil Butt Lift Cardio Carnival DVD Workout: Sports & Outdoors

Ayriyetten arastirma yaparken bir bloga rastladim önce 60 sonrada bunu 90 a tamamlayan birinin resmini buldum oda:

Resimlerden de görüldügü gibi kizlar kadin uzun zamandir calismis ama hemen sonuc elde etmis mi hayir o kadar zaman gecmis vucütta degisim var güzel bir sekilde toparlanmis ama istenilen mükemmel vucuda ulasilmis mi hayir buda gösteriyorki istenilen sonucu elde etmek icin 2 ay cok kisa bunu daha uzun zamana yaymak gerekli...

Son düzenleme:

deluxe ü ben indirdim torrenttan 3 video vardı içinde.rio extreme.uppercuts ve abs rapido şeklinde...çok da farklı değiller aslında

Evet deluxe bende indirmiştim rio extreme vardı.Şimdi yeni versiyonu master series versiyonu var yeni olduğu için indiremiyorum henüz.

Bu arada kızlar size bişey danışmak istiyorum ben zamanında diyet yapamadığım için sık sık iştahımı kesecek bitkiler haplar vs kullanıyodum.Sonra eltim denediği haptan bahsetti denemem için 10 tane vermişti bende memnun kaldım sonra gittim bi kutu daha aldım.LW6090 almıştım herhangi bi yan etkiside olmadı ağız kuruluğu dışında su içmeyen ben su içiyodum.Sonuç iştahımı kesti yemeklere ve tatlılara karşı zaafı olan ben hiç canım istemedi.İyi kilo verdim 70 kilodan 54 kiloya düşmüştüm tabi 1 kutu bir ay gitti sonrasınıda midem küçüldüğü için kendiliğinden gitti.İlk haftada bile etkisini görmüştüm 2 kilo gitmişti.Şimdi ondan tekrar almak istiyorum fakat eczaneci yok artık satılmıyo dedi firma değişmiş FX15 ile aynıymış o firma almış ürünü eczaneci de FX15 alın diyo sizce alayımmı diyet yapmayı kolaylaştırır benim için midemi küçültsem ilk zorluğu atlatsam gerisi gelirde.

ben daha yeni kullandım fx15 i ama hiç bir etkisini görmedim.benimde iştahım yerinde olduğu için sporla beraber iyi sonuç alırım dedim ama iştahımı hiç kesmedi.bu haplar eskiden daha etkiliydi şimdi içindeki subitramin maddesini azalttıkları için etkilerini kaybettiler.asıl zararlı olan maddede oydu aslında bizim için ama zayıflatıyodu:))

Lioncum ilaclarin etkisi belli bir sürey icerdiginden ilaci braktiginda ayni sekilde sürdürmek gerekir genelde bilirsin bu isler birazda para tuzagidir gecici cözüm olur ancak uzun vadede sürekli ayni ilaci kullanmani gerektirir o ilac olmadan ayni düzeni kuramayacagin hissinide psikolojik olarak verir sana .. sen bilirsin tabiki en uygununu ..

Hergün yeni bir sey ögreniyorum kizlar okudugum bir yazinin kücük bir kismini paylasmak istedim

NEDEN YAGLANIRIZ

1)Yağlanmaya sebebiyet veren sağlıksız besinler

Hızlı Khlar (kana çok hızlı karışan karbonhidratlar):
Her türlü unlu gıda (ekmeklerin hepsi,pizzalar,poğacalar vb.), her türlü şekerli gıda (bal, çikolatalar, pastalar, meyvelerin büyük çoğunluğu), beyaz pirinç, patates, havuç, mısır.

2)Yağlanma yapmayan Sağlıklı Besinler

Yavaş Khlar (kana çok yavaş karışan karbonhidratlar): Her türlü salata yeşili (domates, biber, soğan, yeşilsoğan, marul, karalahana, dereotu vb.), her türlü sebze (mevsim sebzeleri), bulgur (kalın bulgur iri taneli), mercimek, kurufasülye, barbunya, nohut, kuruyemişlerin bazıları (şeker içermeyenler fındık-ceviz-badem)

Sağlıklı Proteinler: Her türlü kırmızı et (et döner, antrikot, kıyma, kasap sucuğu), beyaz et (bütün tavuk yada tavuğun parçaları), hindi eti, her türlü balık, tam yumurta, fermente sütler (her türlü peynir-yoğurt-ayran).

Sağlıklı Yağlar: Zeytinyağı, tereyağı, iç yağı (hayvanların yağlı kısımları ve hayvan yağları), balık yağları (omega3 ve 6).

Sağlıklı Lif kaynakları: Zeytin, salatalar, sebzeler, gerçek kepek (kepekli un değil sadece kepek), meyvelerin lifli ve şekersiz olanları.

-Açıklama: Sağlıklı yada sağlıksız olarak ayrım yaparken sadece yağlanma yapıp yapmamasına, insülin direnci oluşturup oluşturmamasına göre bir çizgi çektik! Burada sağlıklı kısma yazdıklarımızın dışında aklınıza ne kadar ürün geliyorsa hepsi sağlıksızdır demek değil!
Kh ları ayırırken sadece glisemik endeks dediğimiz kavrama bakmadık! Glisemik indeks tablosunda yavaş yada vasat gi olan bazı besinler bile yüksek derece rafine ürün olduğu için aslında hızlıdırlar! Hızlı yada yavaş ayrımımız içeriğindeki şekeri kana ne kadar hızlı veriyor olduğudur!

alintidir..

Yazinin devaminda glisemik index nedir ve rafine ürün nedir bunlarin aciklamasi var ilgilenen olursa link atarim devaminda da Karatay diyeti önerilmis .Ve neler yapilcagi anlatilmis bana cok mantikli geldi...

Son düzenleme:
En iyisi ben başka yöntemler keşfedeyim bari acaba düşünce gücüyle irademe hakim olabilsem varya böyle yöntemler düşünce gücüyle tedavi kitabında olduğu gibi.Aslında Nilgün'ün sağlıklı zayıflama meditasyonları motivasyon cdleri var onu indirmiştim sürekli dinleye dinleye biliçaltındaki yeme alışkanlıklarımı değiştirsem.Bence her deneme benim için ayrı bi deneyim oluşturuyo farklı yollara teşvik ediyo sürekli araştırmacı bi özelliğe sahibim.

Thalix aynen cnm bende sürekli yeni bilgiler öğreniyorum senin gibi.

Kizlar nasilsiniz? Ben bir iki gün ara verdim kizim nezle bulastirdi yüzüme hapsira hapsira. Bugün cocuklarla 3 saat yürüdük eve gelince de high tight yaptiiiim!!! Totomu ve bacaklarimi hissetmiyorum. Bu sabah aynaya baktim 4 kilo verince bacaklarimda sarkmalar olmus cok sinirim bozuldu. Bir yandan karnimi eritmeye bir yandan gögüslerimi sarkitmamaya calisirken bir de bacak cikti basima. Bi tarafi toparliyorsun baska taraf pörtlüyooooo. Bazen umutsuzluga kapiliyorum. Callanetics evolution`u duydunuz ya da yaptiniz mi hic? Bir deneyeyim diyorum sikilasmak icin. Üstünüze olmayan kotunuz bir yapistan sonra olmaya basliyormus. Biraz abartidir herhalde ama merak ettim deneyecegim.

Cnm geçmiş olsun bol bol dinlen.Ben bi kez denemek için call evolotionu yaptım ama sıkıldım.Kaç kez call denemelerimde oldu ilk günden değilde bi kaç denemeden sonra farkını görmeye başlamıştım sıkıcı gelmese yada sabredip bi istikrar sağlayabilsem sonuçlarının güzel olacağına eminim çünkü bacakların şekli bile değişiyo.Bence programına klasik call ıda ekleyebilirsin.

Bugün bende hafif bol gelen pantolonumu giydim dışarı çıkarken malesef zor sığdım halbuki bir hafta öncesine kadar rahat giyiyodum.Stresten :18:bi hafta boyunca yedim gerçekten de kendimi kaybettim bu hafta sınırımı aştım yani.Yağlarımıda verdiğim gibide geri aldım tabi.Pzt den itibaren kontrolü ele alıyorum tabiki tüm konsantrayonumu toplayıp ve irademide kontrol altına alıp kendime bi yol çiziyorum.Allahın yardım et beni utandırma.:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…