Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

oldu galibaaaa :) bugun bende başlıyorum brazil butt a.kalçam düşük değil ama selülitlerim varrr..bakalımmm inş geçer hepsiii:KK52:

Şimdi gelelim faydalı bilgilere dün kubitacım yazını okudum tam olarak aydınlatamadım.Sen kalçanın istediğin gibi şekillenmesini istiyorsun fiziğinde güzelmiş şanslısın bu konuda.Kalça üzerine ben master yaptım da diyebilirim şaka şaka ama uzun zamandır kalça ve bacak üzerine çalıştığım için anatomisini bile ezberledim artık.Sana kendi yaptığım hareketleri resimlerle göstereyim.
1) Brazil videolarında Bum Bum bunun için ideal videodur.Birde High&Thigh videosunun sonlarına doğru yapılan hareketler var masa pozisyonunda bacağını yukarıya kaldırılan onlar çok iyi.
$kalça hareket.jpg Bu resimdeki yapılan kalça dikleştirmeye birebir high&thigh videosunun sonundaki bu hareketler bide çapraz ve yanlara yapılan hareketi var.İşte o istediğin bombeli şeklin almasını sağlayan bu hareketler birlikte yapıldığında hem bombeli şekli alıyo dikleşiyo ve kalkıyo robot resimi göstereyim.
$kalça robot.jpg işte kalça ana kas gruplarına etki ediyo brazil egzersizi
$squat3.jpg Squat bum bum videosunda var ama ben yinede yazayım squat kalçanın şekli için en önemli hareketlerden bi tanesi ağırlıkla çalışmana gerek yok vileda sopasıda işini görür.Resimde gördüğün gibi kalça nasıl çalışıyo.
$sumo squat.jpg sumo squat da önemli ben spor salonunda yapıyorum.Benim hergün yaptığım ihmal etmediğim hareketlerdir.
$deadlift.jpg Buda benim vazgeçilmez hareketim spor hocamda bunu yaptırıyo ama dizlerin bükülü olmayacak bana söylediği bu.Ayağa kalkınca kalçanı sıkacaksın.İşin püf noktasıda burda zaten kalçayı sıkmakla daha çabuk kaslarınız harekete geçecek ve hızlı sonuç almanızı sağlayacak bi müddet sonra kalça kaslarınızın ortaya çıktığını farkedeceksiniz ben otomatiğe bağladım her harekette yapıyorum.
$nicole-glutes-9.jpg Bu aletten spor salonunda var ama siz sandalye üzerinde de yapabilirsiniz.Yukarı kalktığınızda kalça kaslarınızı da sıktığınızda acayip çalışıyo ama sırtınıza belinize dikkat edin yada iyice alıştıktan sonra yapın.
HOT ASS! Fitness Model Jennifer Nicole Lee "KIM KARDASHIAN" JNL Fusion BUTT GLUTE WORKOUT! - YouTube Birde bu videodaki kadının yaptıklarını takip edebilirsiniz.Ben videonun sonundaki minderin üzerine uzanıp bacaklarını kaldırıyo yukarıya salonda bende yapıyorum minderin üzerinde siz iki sandalye ile sehpa da olabilir onun üzerinde de kaldırabilirsiniz plates topu varsa o daha iyi olur.Bu kadının glutes ile bi kaç videoları daha var ben takip ediyorum ve çoğunuda yapıyorum.Aralarından istediğiniz hareketi seçip yapabilirsiniz.

Ben kendi resmimi çekip eklemek isterdim ama bilgisayar kamerasından çekip sayfaya eklemem lazım eklesemde resmi kabul etmiyo resim boyutu büyük geliyomuş o kadar uğraşıyoum küçültmek için ama ne kadar küçültsem bile kabul etmedi.

Kizlar ben öldüüüm!!! 55 dk rio extreme 410 kalori!!! Sonuna kadar dayandim ama bir ara yere yapisip kalacagim sandim. Onlar kadar seri ve mükemmel yapamadim herseyi ama kan ter icinde kaldim yine de. Bu Rio extreme süper!!! Icinde her sey var kalca, bacak, karin, sirt, gögüs. Tek bunu yapsan yeter. Bu Leandro cennetlik bir adam. Biraz ilerletip düzene sokayim sonuclari paylasirim yine.

Uzun zamandır takipteyim bu topiği...spor konusunda bende istikrarlı olamayanlardanım.. Bir ara slim in 6 yaptım ve faydasını çok gördüm.Tekrardan başlamıştım ve biraz araştırma yapınca jillian denemeye karar verdim. Killer buns thigt yapıyorum .level 1 da 7 kere yaptım , sorum şu ki bir kaç gün ara verince başa mı dönmek gerek. bazı nedenlerden ara vermiştim. Kaslarım hazır alıştı bırakmak istemiyorum, mari wilsor un bacak hareketlerinide yapıyorum . Brazil butt lift te oldukça hareketli ve etkili gözüktü. Onuda indirip spora devam etmek istiyorum. Herkese kolay gelsin

Günaydin Fit olmak icin her yolu zorlayan azimle cabalayannnn arkadaslarim

Dün biraz fazla yol yürüdüm ve bugün vücudumda bir yorgunluk var programimda bum bum ve cardio axe var ama yapacak halim yok...Yapsam yere yapisirim heralde üstelik bugünde disarda gitmem gereken yerler var yürüyerek gidicem.Programimi atlamak istemiyorum ama yapamicam bugünü..Sizce sorun olur mu yarin devam etsem...dengem cok mu bozulur acaba? ne önerirsiniz sizce?

Ben yanit vereyim bum bum Brazil programinin videolarindan biri. Bu baslikta link de vermistim nerden izlenip indirilebilir diye.

Merhaba teşekkürler cevabın için ama bi önceki sayfadaki linkten bahsediyorsan ücretliymiş o yoksa başka link mi ben mi göremedim:26:

Şimdi gelelim faydalı bilgilere dün kubitacım yazını okudum tam olarak aydınlatamadım.Sen kalçanın istediğin gibi şekillenmesini istiyorsun fiziğinde güzelmiş şanslısın bu konuda.Kalça üzerine ben master yaptım da diyebilirim şaka şaka ama uzun zamandır kalça ve bacak üzerine çalıştığım için anatomisini bile ezberledim artık.Sana kendi yaptığım hareketleri resimlerle göstereyim.
1) Brazil videolarında Bum Bum bunun için ideal videodur.Birde High&Thigh videosunun sonlarına doğru yapılan hareketler var masa pozisyonunda bacağını yukarıya kaldırılan onlar çok iyi.
Eki Görüntüle 649408 Bu resimdeki yapılan kalça dikleştirmeye birebir high&thigh videosunun sonundaki bu hareketler bide çapraz ve yanlara yapılan hareketi var.İşte o istediğin bombeli şeklin almasını sağlayan bu hareketler birlikte yapıldığında hem bombeli şekli alıyo dikleşiyo ve kalkıyo robot resimi göstereyim.
Eki Görüntüle 649412 işte kalça ana kas gruplarına etki ediyo brazil egzersizi
Eki Görüntüle 649399 Squat bum bum videosunda var ama ben yinede yazayım squat kalçanın şekli için en önemli hareketlerden bi tanesi ağırlıkla çalışmana gerek yok vileda sopasıda işini görür.Resimde gördüğün gibi kalça nasıl çalışıyo.
Eki Görüntüle 649400 sumo squat da önemli ben spor salonunda yapıyorum.Benim hergün yaptığım ihmal etmediğim hareketlerdir.
Eki Görüntüle 649403 Buda benim vazgeçilmez hareketim spor hocamda bunu yaptırıyo ama dizlerin bükülü olmayacak bana söylediği bu.Ayağa kalkınca kalçanı sıkacaksın.İşin püf noktasıda burda zaten kalçayı sıkmakla daha çabuk kaslarınız harekete geçecek ve hızlı sonuç almanızı sağlayacak bi müddet sonra kalça kaslarınızın ortaya çıktığını farkedeceksiniz ben otomatiğe bağladım her harekette yapıyorum.
Eki Görüntüle 649413 Bu aletten spor salonunda var ama siz sandalye üzerinde de yapabilirsiniz.Yukarı kalktığınızda kalça kaslarınızı da sıktığınızda acayip çalışıyo ama sırtınıza belinize dikkat edin yada iyice alıştıktan sonra yapın.

HOT ASS! Fitness Model Jennifer Nicole Lee "KIM KARDASHIAN" JNL Fusion BUTT GLUTE WORKOUT! - YouTube Birde bu videodaki kadının yaptıklarını takip edebilirsiniz.Ben videonun sonundaki minderin üzerine uzanıp bacaklarını kaldırıyo yukarıya salonda bende yapıyorum minderin üzerinde siz iki sandalye ile sehpa da olabilir onun üzerinde de kaldırabilirsiniz plates topu varsa o daha iyi olur.Bu kadının glutes ile bi kaç videoları daha var ben takip ediyorum ve çoğunuda yapıyorum.Aralarından istediğiniz hareketi seçip yapabilirsiniz.

Ben kendi resmimi çekip eklemek isterdim ama bilgisayar kamerasından çekip sayfaya eklemem lazım eklesemde resmi kabul etmiyo resim boyutu büyük geliyomuş o kadar uğraşıyoum küçültmek için ama ne kadar küçültsem bile kabul etmedi.

Merhaba canım günaydın.. ne kadar güzel açıklamışsın süpersin karşılıksız böyle ilgi çok az artık :KK9: çoook teşekkürler
8 min buns diye bi video buldm youtube da onu yapıyorum bir de o da etkili sanırım. bum bum nette yok heralde ya da ben bulamadım brazillian butt içinde var sadece. onu da nerden indireceğimi bulamadım ücretli çoğu yer.
ben de plates topu var büyük olan ama hiç kulllanmıyorum heveslenip almıştım ama sonra kaldı öyle..onunla ne gibi hareketler yapabilirim bu popo için :KK8:

Merhaba canım günaydın.. ne kadar güzel açıklamışsın süpersin karşılıksız böyle ilgi çok az artık :KK9: çoook teşekkürler
8 min buns diye bi video buldm youtube da onu yapıyorum bir de o da etkili sanırım. bum bum nette yok heralde ya da ben bulamadım brazillian butt içinde var sadece. onu da nerden indireceğimi bulamadım ücretli çoğu yer.
ben de plates topu var büyük olan ama hiç kulllanmıyorum heveslenip almıştım ama sonra kaldı öyle..onunla ne gibi hareketler yapabilirim bu popo için :KK8:

Bum Bum u ancak torrentle bulabilirsin ararken brazil butt lift torrent diye arattiginda bulamiycagin bi yer yok aslinda... sürekli sormussun o yüzden cevam vermek istedim torrent kullanmayi biliyormusun?

Günaydin Fit olmak icin her yolu zorlayan azimle cabalayannnn arkadaslarim

Dün biraz fazla yol yürüdüm ve bugün vücudumda bir yorgunluk var programimda bum bum ve cardio axe var ama yapacak halim yok...Yapsam yere yapisirim heralde üstelik bugünde disarda gitmem gereken yerler var yürüyerek gidicem.Programimi atlamak istemiyorum ama yapamicam bugünü..Sizce sorun olur mu yarin devam etsem...dengem cok mu bozulur acaba? ne önerirsiniz sizce?

Sevgili thalix biraz gec gördüm mesajini kusur abakma. Biliyorsun yürümek, kosmak, bisiklete binmek v.s kardio calismasi yerine geciyor. Sen zaten o kismini yapacaksin bugün, eve gelince halin kalirsa ve kaslarin sogumadan sadece bum bumu yapabilirsin. Ben de öyle yapiyorum. Cok yürüdügüm günlerde eve gelip hemen karin hareketlerimi yapiyorum. Yoksa asiri hareket de kendimizi zorlamaktan baska ise yaramaz. Zaten Leandro da videosunda vaktimiz az oldugunda sadece calistirmak istedigimiz bölgelere yönelik hareketlerden secip yüzer kez yapin diyor. Sevgiler.

Son düzenleme:
Bum Bum u ancak torrentle bulabilirsin ararken brazil butt lift torrent diye arattiginda bulamiycagin bi yer yok aslinda... sürekli sormussun o yüzden cevam vermek istedim torrent kullanmayi biliyormusun?

Benim verdigim linkte tüm calismalar var ana sayfaya girip adiyla yazinca cikiyo, indirmesi de cok kolay.

6. haftadayım ve popom kalktı diyebilirim:))bacaklarımda özellikle iç bacaklarımda fark var ama yemeyi abarttığım için zayıflama olmadı bende.eğer diyet yapabilseydim mükemmel sonuçlar alabilecektim.hiç aksatmadan yaptım,8 haftamı doldurup p90x e geçmeyi düşünüyorum.

6. haftadayım ve popom kalktı diyebilirim:))bacaklarımda özellikle iç bacaklarımda fark var ama yemeyi abarttığım için zayıflama olmadı bende.eğer diyet yapabilseydim mükemmel sonuçlar alabilecektim.hiç aksatmadan yaptım,8 haftamı doldurup p90x e geçmeyi düşünüyorum.

Bravo canim keske diyetle destekleseydin..

Bu arada tesekkürler cevabin icin deryacim eve geldigimde bum bum yapmaya calisicam

Son düzenleme:
Tünaydın sporcu ve azimli kızlar.Bende grip oldum bugün salona gitmedim.Şimdi sıcacık hazır fincan çorbamı içiyorum.:126:Evde çalışırım artık şu salondaki günümü doldursamda bende evden size katılsam.

Rica ederim kubita ne demek başka nasıl motive olabilirizki zaten.Topla ilgili sana videoları ayarladım işte videolar yine Brazil Butt Lift serisinden yeni versiyonu olan master series programının içerisindeki hareketler bunlar.
[video=youtube;jeEH1nXKIyk]http://www.youtube.com/watch?v=jeEH1nXKIyk[/video]
Bu video içerisinde topla olan kalça için hareket topun üzerinde bacakları yukarıya kaldırılan hareket ben onu minderin üzerinde yapıyorum bacaklarımı yukarı kaldırdıkça kalça kaslarımıda kasıyorum.

selam arkadaşlar, youtube tan 13 dk lık sıkı bir kalça hareketini ve 10 dk lık karın haketlerini yapabildim. 2 gündür şiddetli baş ağrım vardı ,hoplamalı zıplamalı hareketlere hiç girmek istemedim. Bugün brazil butt bum bum u denemek istiyorum inşallah vakit bulur yaparım.bu arada 32 yaşımdayım, 2 yaşında bir kızım var ..aslında fazla kilo problemim yok, başım basen kalça baacaklarla dertte. sıkı bir vücudum olsun istiorum.1.63 53 kiloyum..

Tünaydın sporcu ve azimli kızlar.Bende grip oldum bugün salona gitmedim.Şimdi sıcacık hazır fincan çorbamı içiyorum.:126:Evde çalışırım artık şu salondaki günümü doldursamda bende evden size katılsam.

Rica ederim kubita ne demek başka nasıl motive olabilirizki zaten.Topla ilgili sana videoları ayarladım işte videolar yine Brazil Butt Lift serisinden yeni versiyonu olan master series programının içerisindeki hareketler bunlar.
Bu video içerisinde topla olan kalça için hareket topun üzerinde bacakları yukarıya kaldırılan hareket ben onu minderin üzerinde yapıyorum bacaklarımı yukarı kaldırdıkça kalça kaslarımıda kasıyorum.

Gecmis olsun canim. Gripliyken zorlama fazla. Bizim evde de cocuklarin ücü de hasta esim de dis amelyati oldu tam stres durumu yani. Hemsire gibi kosturup duruyorum. Yine de tummy tuck ve abs rapido yaptim. Hafta sonu yine rio extreme yapmak istiyorum kismetse. Hala totom ve bacaklarimin arkasi agriyor. Simdi de bol yogurtlu karisik yagsiz salatami yiyorum. Üc günlük diyete daha vaktim ve halim olmadi. Bir denemek istiyorum aslinda.

cokk gecmıs olsun canım.bende başlayacam ınsallah:KK34:

Gecmis olsun canim. Gripliyken zorlama fazla. Bizim evde de cocuklarin ücü de hasta esim de dis amelyati oldu tam stres durumu yani. Hemsire gibi kosturup duruyorum. Yine de tummy tuck ve abs rapido yaptim. Hafta sonu yine rio extreme yapmak istiyorum kismetse. Hala totom ve bacaklarimin arkasi agriyor. Simdi de bol yogurtlu karisik yagsiz salatami yiyorum. Üc günlük diyete daha vaktim ve halim olmadi. Bir denemek istiyorum aslinda.
Sağol cnm benim sizede geçmiş olsun havalar çarptı herkesi grip salgını var herkeste bol bol dinlenmek lazım.Seninde Allah yardımcın olsun 3 çocuk vallahi ben 2 oğlanla başedemiyorum haylazlarla.Vallahi brovo sana nazarım değmesin maşallah :nazar:diyeyim.Çok azimlisin gerçektende.

X