- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Cnm geçmiş olsun bol bol dinlen.Ben bi kez denemek için call evolotionu yaptım ama sıkıldım.Kaç kez call denemelerimde oldu ilk günden değilde bi kaç denemeden sonra farkını görmeye başlamıştım sıkıcı gelmese yada sabredip bi istikrar sağlayabilsem sonuçlarının güzel olacağına eminim çünkü bacakların şekli bile değişiyo.Bence programına klasik call ıda ekleyebilirsin.
Bugün bende hafif bol gelen pantolonumu giydim dışarı çıkarken malesef zor sığdım halbuki bir hafta öncesine kadar rahat giyiyodum.Stresten :18:bi hafta boyunca yedim gerçekten de kendimi kaybettim bu hafta sınırımı aştım yani.Yağlarımıda verdiğim gibide geri aldım tabi.Pzt den itibaren kontrolü ele alıyorum tabiki tüm konsantrayonumu toplayıp ve irademide kontrol altına alıp kendime bi yol çiziyorum.Allahın yardım et beni utandırma.:26:
Tesekkür ederim sevgili lion81, nezle de sinir bir sey gecmiyor kolay kolay ama ayakta oluyor insan hic olmazsa. Bugün temiz havada olmak iyi geldi. Simdi bahar gelince bahce islerim de baslar, yürüyüsleri de arttiririm disarda ek hareket olur. Valla o kadar cesitli calisma ekledim ki programima ben de sasirdim artik. Callanetics`i araya sikistiramadim bir türlü acikcasi sikiliyorum da yavasligindan. Ama yabanci sitelerdeki yorumlar da hep olumlu görmemezlikten de gelemiyor insan. Klasik call dedigin en eski olan mi? Bir saat dayanabilirsem evolutionu denemek istiyorum bakalim. Yapamazsam pilatese agirlik veririm sikilasmaya katkisi olsun diye. Fazla kilo vermek istemiyorum cünkü kiyafet bedenimden memnunum derdim yumusayan yerleri toparlamak artik.
Sen de asiri diyet düsüncesiyle yola cikma hemen bikiyor insan. Biraz günlük yediginden kis, aksamlari cok hafif gecir ve erken yemege calis bak nasil farkedecek. Tatlidan da kistin mi olacak bu is. Birbirimize destek olalim hep birlikte forma girelim. Ben baskalari da amacina ulasinca cok seviniyorum cünkü biz kadinlar icin dis görünüs kendimize tüm güvenimizi etkiliyor. Bugün Ebru Salli`nin karin videosuna baktim, daha bir derste bile karninizdaki farki göreceksiniz diyor merak ettim simdi. Bunlari merak edip uyguluyorum istedigim sonucu alamayinca da cildiriyorum.
Son düzenleme: