Cnm geçmiş olsun bol bol dinlen.Ben bi kez denemek için call evolotionu yaptım ama sıkıldım.Kaç kez call denemelerimde oldu ilk günden değilde bi kaç denemeden sonra farkını görmeye başlamıştım sıkıcı gelmese yada sabredip bi istikrar sağlayabilsem sonuçlarının güzel olacağına eminim çünkü bacakların şekli bile değişiyo.Bence programına klasik call ıda ekleyebilirsin.
Bugün bende hafif bol gelen pantolonumu giydim dışarı çıkarkenmalesef zor sığdım halbuki bir hafta öncesine kadar rahat giyiyodum.Stresten :18:bi hafta boyunca yedim gerçekten de kendimi kaybettim bu hafta sınırımı aştım yani.Yağlarımıda verdiğim gibide geri aldım tabi.Pzt den itibaren kontrolü ele alıyorum tabiki tüm konsantrayonumu toplayıp ve irademide kontrol altına alıp kendime bi yol çiziyorum.Allahın yardım et beni utandırma.:26:
Bende bunu denemk isterim , full videolari nerden buldunuz ?
Bende öyle yapmayı düşünüyorum cnm kendi haline akışa ayak uydurmak gerek.Herşeyi dozunda kararında yemek gerek bişeyleri yasakladığın zaman o daha tatlı geliyo insana.Evet birbirimize destek olalım çok iyi olur enerjimizi ve motivasyonumuzuda yüksek tutarız.Öğrendiğimiz bilgileri paylaşırız birlikte bi elin nesi var iki elin nesi var moral bile çok önemli bu sürede yolumuz uzun bu kadar yolu sabırla ve azimle devam edebilmek için destekte çok önemli tabiki.derya1970
Tesekkür ederim sevgili lion81, nezle de sinir bir sey gecmiyor kolay kolay ama ayakta oluyor insan hic olmazsa. Bugün temiz havada olmak iyi geldi. Simdi bahar gelince bahce islerim de baslar, yürüyüsleri de arttiririm disarda ek hareket olur. Valla o kadar cesitli calisma ekledim ki programima ben de sasirdim artik. Callanetics`i araya sikistiramadim bir türlü acikcasi sikiliyorum da yavasligindan. Ama yabanci sitelerdeki yorumlar da hep olumlu görmemezlikten de gelemiyor insan. Klasik call dedigin en eski olan mi? Bir saat dayanabilirsem evolutionu denemek istiyorum bakalim. Yapamazsam pilatese agirlik veririm sikilasmaya katkisi olsun diye. Fazla kilo vermek istemiyorum cünkü kiyafet bedenimden memnunum derdim yumusayan yerleri toparlamak artik.
Sen de asiri diyet düsüncesiyle yola cikma hemen bikiyor insan. Biraz günlük yediginden kis, aksamlari cok hafif gecir ve erken yemege calis bak nasil farkedecek. Tatlidan da kistin mi olacak bu is. Birbirimize destek olalim hep birlikte forma girelim. Ben baskalari da amacina ulasinca cok seviniyorum cünkü biz kadinlar icin dis görünüs kendimize tüm güvenimizi etkiliyor. Bugün Ebru Salli`nin karin videosuna baktim, daha bir derste bile karninizdaki farki göreceksiniz diyor merak ettim simdi. Bunlari merak edip uyguluyorum istedigim sonucu alamayinca da cildiriyorum.
Evet cnm duydum ve indirmiştim bi ara ve içindeki kol göğüs sırt biceps vs olan videoları eleyip diğer bol kalori harcatan etkili videoları 1 hafta boyunca yaptım bacağı da çalıştıran ayrı videosu vardı.Çok etkili ve kaslarının iyice çalıştığını hissedebiliyorsun.Adam Tony Horton bana itici geldiği için yapmadım bi dahada.Vallahi yapmadığım spor kalmamış benimde her bişeye atladım merakım sayesinde ama iyide oldu hepsinde de ayrı tecrübeler yaşadım ve halada yeni tecrübeler kazanıyorum.İşin sırrını çözdüm umarım bunun geri dönüşü olmaz ve hayatımda da büyük değişiklik yaratırım.Her zaman söylüyorum bunun püf noktası inanmak beyni zihni ve bilinçaltını bu işe hedefe ve programa odaklamak.Gecmis olsun deryacim..
Call ile ilgili soru sormussun programi pek bilmiyorum ama platesten bile daha yavas oldugunu görmüstüm yani su an uyguladiklarina göre daha yavas sonuc alabilirsin.
Hastaligi atlatinca devam edersin hemen sonuc almak pek kolay diil bu aralar baska bi forumuda inceliyorum vücut gelistirme ile alakali en yogun 2-3 uzun vadede 1 seneye yaydiginda iyi sonuclar elde etmisler erkeklerin daha aktif oldugu bi yer üstelik cok sabirlilar galiba biz bayanlar bekleyemiyoruz
Lioncum aklima bi fikir geldi p90x programini duymussundur esinide bu programi denemeye ikna etsen belki denerse zorlaninca senin yasadiklarina biraz daha anlayis gösterir
Biraz düsünmeye ihtiyacin var seninde .. hersey senin elinde bence basarmaman icin hic bir sebep yok.. aramiza dönmen dilegiyle
Hoşgeldin aramıza cnm devamını ve istediğin sonuca ulaşmanı isterim.Aynen yaza bişey kalmadı cıvıl cıvıl elbiseler bizi bekliyo.Kızzzlarrr bende başladımmm brazil butt lifte :) bugün ilk bum bum günümdü. Yazın gelmesine 3 ay kala tutuşmayaa başladımm :))
Ben slim & shape takvimine göre yapıyorum. ama kitabına baktığımda doğrusunumu seçtim karar veremedim ne too big 'im ne pear shape. ikisinin arasında gibiyim yandaki çizime baktığımda
Hoşgeldin aramıza cnm devamını ve istediğin sonuca ulaşmanı isterim.Aynen yaza bişey kalmadı cıvıl cıvıl elbiseler bizi bekliyo.
Ay Allah razı olsun senden baktım cnm bence güncel tutmak lazım linkleri ki link isteyen arkadaşlar yararlanabilsin.Kizlar Brazil Butt Lift - Bum Bum Workout Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu bu siteden brazill videolarini hem izleyip hem indirebiliyorsunuz. Deluxe de var, izledim cok hosuma gitti en kisa zamanda yapacagim.
Bu arada bugün ebru sallinin karin pilatesini yapayim dedim cok sasirdim. Ben zaman zaman pilates yapiyorum ama ebru nun yaptirdigi hareketlerle alakasi yok Avrupa`da yapilan pilatesin. Keske onun yerine Brazill filan yapsaydim dedim zamanim bosa gitmis oldu.
Kızzzlarrr bende başladımmm brazil butt lifte :) bugün ilk bum bum günümdü. Yazın gelmesine 3 ay kala tutuşmayaa başladımm :))
Ben slim & shape takvimine göre yapıyorum. ama kitabına baktığımda doğrusunumu seçtim karar veremedim ne too big 'im ne pear shape. ikisinin arasında gibiyim yandaki çizime baktığımda
Hosgeldiiiiiiiiiiiiiiin Bubble
Ilk hafta seni cok zorlayacaktir ama sakin yilma...
Program standartlari Kardio ve sIkIlastirma amacli oldugundan belki gün sayisi fark edebilir ama amac ayni bi sIkInti cikacagini sanmiyorum.
Su an 4.haftamdayim ve harika hissediyorum sunu söyleyebilirimki simdiye kadar (6 yildir) plates,leslie bicok sey denedim yillardir sporun icindeyim istedigim sonucu hicbir zaman alamadim, basen ve bacaklarima etki eden hareketlerin aslinda brazil icinde mevcut oldugunu bu subat ayi lion sayesinde kesfettim o bu basligi acmasa bu kadar bilinclenmezdim ve hergün arastirmaya devam ediyorum. Coooook memnunum süper hissediyorum incelme var milim milim her hafta bir degisim var ama beslenme düzenine dikkat edersen kiloda verebilirsin tabiki..
Kizlar ins iyi gidiyordur nasilsiniz hersey yolunda mi??
Ben halen programa devam ediyorum 4.haftama girdigime inanamiyorum daha dün gibi
Bende sık sık tekrarlıyorum işte bende o kadar ağır çalışmaya rağmen brazil yaptığım zamanki şekli alamadım diye vallahi benide heveslendirdin şimdi.Bak bide tanga giy nasıl duruyo o zaman aynaya bide öyle bak.Zaten Leandro Victoria Secret mankenlerinide çalıştırıyo Alexandra Ambrosso da onlardan biri tanıtım videolarında çıkıyolar.Bende defalarca heveslenmeme rağmen bi türlü Brazil'in devmını getiremiyorum onu denedimya ikinci kez yapmak sıkıyo yani yeni şeyler videolar sporlar keşfetmek istiyorum değişiklik arıyorum yani.Yoksa 12 haftalık aldığım sonucu görseydin hiç bırakmak istemezdin.Acayip seksi oluyo bakta gör.Ama diyet yapmalısın ki hem şekle girersin hemde fazlalıklar daha kolay gider.Hosgeldiiiiiiiiiiiiiiin Bubble
Ilk hafta seni cok zorlayacaktir ama sakin yilma...
Program standartlari Kardio ve sIkIlastirma amacli oldugundan belki gün sayisi fark edebilir ama amac ayni bi sIkInti cikacagini sanmiyorum.
Su an 4.haftamdayim ve harika hissediyorum sunu söyleyebilirimki simdiye kadar (6 yildir) plates,leslie bicok sey denedim yillardir sporun icindeyim istedigim sonucu hicbir zaman alamadim, basen ve bacaklarima etki eden hareketlerin aslinda brazil icinde mevcut oldugunu bu subat ayi lion sayesinde kesfettim o bu basligi acmasa bu kadar bilinclenmezdim ve hergün arastirmaya devam ediyorum. Coooook memnunum süper hissediyorum incelme var milim milim her hafta bir degisim var ama beslenme düzenine dikkat edersen kiloda verebilirsin tabiki..
Kizlar ins iyi gidiyordur nasilsiniz hersey yolunda mi??
Ben halen programa devam ediyorum 4.haftama girdigime inanamiyorum daha dün gibi
Deluxe teki programda Rio Extreme videosu sculpt ın gelişmişi rio daha iyi sıkıcı değil.Abs rapidosuda gördüğüm kadarıyla etkili.Ben aile düzeninden dolayi programlara sadik kalamiyorum ancak firsat buldukca karin ve bacak hareketlerini dönüsümlü olarak yapiyorum. Simdi deluxe`ü de ekleyecegim ayrica bum bum da da bacaklara iyi gelecek hareketler oldugunu gördüm onu da yapacagim. Ben de aylardir yaptigim arastirmalar ve denediklerim sonucu kardioda Leslie, sikilastirmada da Brazill diyorum baska da bir sey demiyorum ancak deluxe de etkiligörünüyor hem kardio hem kaslara yönelik hareketler var icinde. Sabirli olup devam etmek lazim. Zamanim cok kisitli oldugunda on dakikalik programlari yapiyorum you tube`dan. Evde calismakla da oluyormus ben bugüne kadar inanmiyordum ama kendim yapinca tatmin oldum.
Deluxe teki programda Rio Extreme videosu sculpt ın gelişmişi rio daha iyi sıkıcı değil.Abs rapidosuda gördüğüm kadarıyla etkili.
Şimdi yeni serisi var master series diye onuda indiremiyorum yeni olduğu için.Onda gözüm kalıyo benimde.
Kizlar sizde secret weapon videosu var mi?
Eger yoksa uploud edebilirim
Yok thalixcim merak ettirdin simdi. Nasil bi sey o?