Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

lion81 sen baya yapiosun o kadar hareketi yapsam bayilirim heralde su ic mutlaka eger icmiyosan 2 lt günlük gercekten ise yariyor sekeride dukanda tatlandiricili cok güzel tarifler var hepside cok düsük kalorili ihtiyac duydugunda ordaki tatlilardan deneyebilirsin bence , 2tane blog var zaten bunla ilgili canim

frances ins hepimiz incecik oluruzzzzz:KK1:

derya1970 canim bum bum kac kalori olabilir? yapmiyosun sanirim

Cnm benim programımda
15 20 dk koşu bantı
10 dk bisiklet
5 dk eliptik bisiklet uzay yürüyüşü aslında 10 dk
5 dk halim kalırsa 10 dk step aleti
3x20 set bacak ön ve arka bacak için çalışma Leg crull yada leg press neyse işte
3x20 set 10 kilo ağırlıkla yanlara ve arkaya bacak açma
3x20 dış bacak ve iç bacak için ayağımla ileriye doğru ittiğim aletle çalışma
4x20 lunge
3x20 deadlift

Buraya kadar hocanın verdiği program onun haricinde bende bildiğim hareketleri yapıyorum pistol squat ve çoğu videolardan gördüğüm bi kaç hareket gibi uzun çalışıyorum önerilerin için teşekkür ederim cnm benim anlamaya çalıştığım nerde hata yapıyorum bu fitness modelleri ne yapıyolar benim idolumde onlar sayelerinde motivasyonum düşmüyo.

canım ben olsam cardio süremi uzatırdım. eliptik bisiklet kısa sürede daha çok kalori yakar diğer aletlere göre. 10-12dk'da 100 kalori yakardım ben. koşu bandında bu oran 50'yi zor bulurdu :KK5: ama uygulayabileceğin HIIT cardio denen bişey var koşu bandında, araştır istersen. nabız hızını şaşırtıp daha fazla kalori yakmanı sağlıyo. ve dediğim gibi cardio'nu ağırlık antremanından sonraya bırakmalısın, benim gittiğim salonda beni buna alıştırmaları için canları çıkmıştı hocaların :KK37:
bol sporlaaaar güzel günlerrr :KK55:

lion81 sen baya yapiosun o kadar hareketi yapsam bayilirim heralde su ic mutlaka eger icmiyosan 2 lt günlük gercekten ise yariyor sekeride dukanda tatlandiricili cok güzel tarifler var hepside cok düsük kalorili ihtiyac duydugunda ordaki tatlilardan deneyebilirsin bence , 2tane blog var zaten bunla ilgili canim

bum bum'u ben araştırmıştım bi ara thalix'cim o da kişiye göre 150-200 civarı yakıyomuş. o kadar terletmeye az buldum ben inş yanlış hesaptır :KK33:

bu arada ben 8. günümdeyken foto çektim ilkiyle fark var yahu resmen toparlanmış. cesaret bulursam bi ara yüklicem buraya da :KK52::KK52:

Evet zaten pilim bitiyo acayip kalça kası yapmışım onu etek giyipte dışarı çıktığımda farkettim yoldan geçenlerin bakışları dikilince kalçam iyide bacaklar kalçayla aynı oranda biraz daha incelse daha kibar olacak.Su içme alışkanlığım yok aklıma bile gelmez gün içinde kendimi su içmeye zorlayacam bundan sonra.

canım ben olsam cardio süremi uzatırdım. eliptik bisiklet kısa sürede daha çok kalori yakar diğer aletlere göre. 10-12dk'da 100 kalori yakardım ben. koşu bandında bu oran 50'yi zor bulurdu ama uygulayabileceğin HIIT cardio denen bişey var koşu bandında, araştır istersen. nabız hızını şaşırtıp daha fazla kalori yakmanı sağlıyo. ve dediğim gibi cardio'nu ağırlık antremanından sonraya bırakmalısın, benim gittiğim salonda beni buna alıştırmaları için canları çıkmıştı hocaların
bol sporlaaaar güzel günlerrr
Dediğini araştıracam cnm.Benim yapmadığım spor kalmadıki Brazil,Insanıty,Zuzana Light Zwow serisi cardio hiit tarzı ,biraz Jillian vssss diyet olmadan spor tek başına yeterli olmuyormuş bundan sonra şekeri azaltacam vazgeçemediğim şey neskafe yanında bisküvi yemek tatlı düşkünüyüm bu aralar pek tatlıda yemiyorum.Pzt tekrar baştan alıp bu sefer sıkı bi şekilde devam edicem.

Bugün moralim bozuldu :KK59:merakıma yenik düştüm ve tartılayım dedim.
Kilo başlangıç 66.7 şimdi 65.9
Yağ başlangıç 40 dı şimdi 42 olmuş nasıl oldu anlamadım diyet yaptığım halde:KK50:
Kas:25 di 23 olmuş kastan kaybetmişim aslında bi yerde iyiymiş kas kaybı ben fazlaca kas yapmışım o yüzden uzun zaman gerekmiş sabretmem gerekmiş
İşte bi yerlerde yanlış yaptım diyet yapmadım nasılsa sporla yağlar gider dedim bi taraftanda kas yapınca bacaklar da kalınlaştı tabi.Şimdi yağlı yiyeceklerden uzak diyet yapmam lazım nasıl yapacaksam hangi diyeti yapacağımıda bilmiyorum o adar çok diyet listesi varki.Spor yapanlar özellikle protein ağırlıklı beslenmeleri gerekiyoki kas erimesi kas kaybı olmasın.

Halim kalmıyo birazda high&thigh yapsam lastikle iyice yaksam bacakları sinir oluyorum:KK4:

Sevgili lion81, ben de spor uzmani degilim ama aylardir okuduklarimdan anladigim inceltmek istedigin yerlerin varsa önce kardio calismalariyla kendini incelteceksin sonra da sikilasmak icin belirli bölgelerini calistiracaksin. Senin ekledigin resimleri gördüm fazla bacaklari zorlayici hareketler yaparsan bana inceltecegin yerde kalinlastirirsin gibi geliyor ama sen yine de gittigin spor salonunda bu konuyu daha detayli danis. Biraz bölgesel hareketleri birakip kardioya agirlik vermeyi deneyebilirsin. Bir de aksam altidan sonra yemek yeme dayanabiliyorsan. Aksamdan sabaha 12 saat ac kalinca vücudun yag yakmasi kolaylasiyormus. Bir de su icmeden bacaklarini inceltmen cok zor. Sevgiler.

Son düzenleme:

Bum bum hic yapmadim. Ama tabii en cok kaloriyi kardio calismalari yaktiriyor.

Evet zaten pilim bitiyo acayip kalça kası yapmışım onu etek giyipte dışarı çıktığımda farkettim yoldan geçenlerin bakışları dikilince kalçam iyide bacaklar kalçayla aynı oranda biraz daha incelse daha kibar olacak.Su içme alışkanlığım yok aklıma bile gelmez gün içinde kendimi su içmeye zorlayacam bundan sonra.

Dediğini araştıracam cnm.Benim yapmadığım spor kalmadıki Brazil,Insanıty,Zuzana Light Zwow serisi cardio hiit tarzı ,biraz Jillian vssss diyet olmadan spor tek başına yeterli olmuyormuş bundan sonra şekeri azaltacam vazgeçemediğim şey neskafe yanında bisküvi yemek tatlı düşkünüyüm bu aralar pek tatlıda yemiyorum.Pzt tekrar baştan alıp bu sefer sıkı bi şekilde devam edicem.

Canim senin yazilarini okudukca kendimi görmüs gibi oluyorum gercekten
Sudan nefret ederim hayatim boyunca dogru dürüst icmedim , bisküviye bayilirim, neskafe tutkum benimde var ayni sekilde ama sekeri bi sekilde kestim
liseden beri cayi kahveyi sekersiz icerim ama su icme isine brazil ile birlikte basladim neden su dersen, su bacak ve kalcalara selulitlere en iyi gelen sey hemde kalorisiz sporla ulasamadigimiz noktalara su ulasabiliyor suyu icebilmek icin buzdolabina iki kücük pet sise koydum ve dönüsümlü ikisinide bitiriyorum baslangicta 2 sise bitiriyordum 1 lt ediyordu bu buna alistim simdi 4 sise bitirmem gerekiyor icebiliyorumda 2 tane öglen veya sporda 2 tanede aksam yemekten 3 saat sonra (özellikle suyu soguk tüketmeye özen gösteriyorum soguk su vucuda girdiginde vucut bunu isitmak icin efor sarfediyor ve kalori harciyor haliyle buda güzel bir arti :KK34: ) ..... evet isin tuvalet kismi berbat ama dayancaz bu kadar sporu bosa mi yapiyoruz.. iyi sonuc almak istemiyormuyuz gercekten su yorgunluklar bosa gitmemeli

Bisküviyi kestim haliyle ama sana önericeklerim var genede diyet bisküviler tabiki malum markalari biliyosun bide bulabilirsen etinin pronat glutensiz biskuvileri var un yok 2 veya 3 ten cok yememek kaydila onlardanda yiyeblirsin (ilerde onlardanda bikip kesiceksin vucudunu forma soktugunda ztn istedigin seyi yine sinirli bir bicimde yiyebilirsin)

Evde bisküvi bulundurma canim gözün gördükce isteyeceksin bu sadece senin moralini bozucaktir sonu pismanlikla sonuclanir !

Illaki atistirmalik yemem gerek dersen misir patlagi evde bulundurmani öneririm kalorisi cok düsük abartmadigin sürece gayet iyi bir atistirmalik

Dogal atistirmaliklarim ise salatalik cidden süper oluyor :nazar: havuc ta önerebilirim

Ara ögünlerine yogurt ihmal etme süper bir yag yakicidir icine 1 veya 2 yemek kasigi yulaf kepegi veya yulaf ezmesi koyabilirsin
tatli krizlerinde activianin meyveli yogurtlarini öneririm hem doyurucu hemde tadi güzel oluyor

Canim bunlari benim uyguladiklarim sana yardimci olabilcegini düsündügüm icin bu kadar gevezelik ettim ins yanlis anlamazsiniz kimsenin basini sisirmek istemem :KK50:
ins isine yarar bisiler yazmisimdir

Son düzenleme:
Thalix,derya açıklamalarınız için teşekkür ederim.Gerçekten biraz olsun rahatladım.Bundan sonra daha dikkatli ve bilinçli olucam.cardio Insanıty ve Zuzana videoları ile yapmıştım çok fazla hareket tekrar ve şaşırtmaca vardı o zaman yediklerime dikkat etseydim diyetle beraber yapsaydım daha hızlı sonuç alacaktım.Vücudumu toparlamaktan ve kas yapmaktan başka bişey yapmadı.Şimdi kardiyoya ağırlık vericem.
Şekeri kesmem lazım o zaman.Suya gelince tuvalet kısmı beni ayrı vazgeçiriyo zaten.Bundan sonra atıştırmalık alternatiflerimi kullanıcam diyet olarak.teşekkür ederim kızlar yorumlarınız rahatlattı beni.

Arkadaslar size yeni haberlerim var. Az önce Leslie`nin hizli 5 milini bitirdim. Sonuc: 481 kalori!!! Yani yarisini bile hesaplayinca Brazil`in kardiosundan fazla ediyor. Üstüne bir de gögüs calismasi yaptim ki kilo verirken gögüslerim de sarkmasin, bir 100 kalori de onunla harcadim. Bu kalori ölcme isi bana cok yararli oldu.

Leslie 3 fast miles 300 kalori, tummy tuck ve 5 dakikalik kisa ic bacak calismasi 120 kalori...

Leslie cok yorucu sürekli uygulayabilcegim bi program diil bi dönem 2 ay boyunca 3 mil yaptim 60 kg den 58 e düstüm ama birakinca o giden 2 kiloyu hemen geri aldim ...
Sürekli uzun vadede yapabilen varsa bravo cidden...5 millik te yere yapisirdim heralde :KK50:

Leslie cok yorucu sürekli uygulayabilcegim bi program diil bi dönem 2 ay boyunca 3 mil yaptim 60 kg den 58 e düstüm ama birakinca o giden 2 kiloyu hemen geri aldim ...
Sürekli uzun vadede yapabilen varsa bravo cidden...5 millik te yere yapisirdim heralde :KK50:

Aslinda Leslie Brazill`e göre cok daha rahat yapilabilen bir calisma benim icin. Hem egleniyorum hem de iyi bir calisma yapmis oluyorum. Ben cogu zaman 3 mili yaptiktan sonra bir de yarim saat karin hareketleri yapiyorum. Tabii devam ettirmek lazim verilen kilolarin geri gelmemesi icin. Leslie kollarimi cok güzel inceltti örnegin. Artik baslamisken ömür boyu hareketi hayatimizdan cikarmayalim ki hep fit kalalim degil mi?

Tesekkürler derya cok iyi moral veriyosun bu hafta sonu ayran detoxu yaptim 1.500 kg vermisim gözlerime inanamadim :KK52:
Vücudumda degisim var fakat ölcülerde ve kilo olarak bi degisim yok tabiki bu benim icin yeterli degil iyi gidiyor diye kendimi salmakta istemiyorum tam gaz devam ..
Bugünkü programimda 10 ar dklik workoutlar buldum youtubeden bacak,kalca vs... iste onlari yaptim extra olarakta mari winsorun burns calismasinida yaptim ve bugünü kapadim .Programa göre 2 haftayi bitirdim 3. haftama baslamis bulunuyorum hadi bakalimmmm
Yarin yine cardio axe & high tight var

Sizde nasil gidiyor kizlar ?

Bu arada profilime albüm ekledim kizlar su anki halimi ilerde koyarim yorum yapmak isterseniz beklerim :KK1:

thalix cnm kısa sürede bile gözle görülür sonuç var bu şekilde devam et ben 12 hafta yaptım.5.haftada daha farklı bi sonuç görüceksin cnm sakın bırakma istikrarını koru.İlk resmin benim ilk hallerimin aynısı.Senin yine çok iyi 2. resimde biraz daha toparlanmışsın hatların belirginleşmiş.Benim bacaklarım fena yanlardan çıkan sanki orada ayrı bir et barçası var gibi iç bacaklarımda var.İnşallah bende küçültebilirim bu baş belası basenleri.Bu arada bu ayran detoksunu nasıl yapıyorsun bende denemek istiyorum.

Bugün salona gidemedim onun yerine evde spor yapıcam şimdi bum bum ve high&thigh yapmayı düşünüyorum.Bacaklarımı lastikle çalıştırayım bugünde.

Sevgili thalix gayet iyi görünüyor bu durumu korumaya calis bence yeter. Ama herkes kendini aynada farkli görür baskalarinin görmedigi kusurlari bulur bilirim. Ben de zaman zaman vaktim az oldugunda you tube tan 10 dklik calismalari yapiyorum. Özellikle victoria secret full body workout var bacaklar ve kalcalar agirlikli calistiriyor dün baktim 10 dakikada neredeyse 90 kalori harcatiyor. Iki kez yapsan zaten dünya kadar kalori harcarsin.
Lioncum sen evdeki ekstra calismalarinda kardioya agirlik ver istersen. Dün yine bir yazi okudum üstteki yag tabakasini yok etmeden altta olusan kaslar ne kadar güclenirse güclensin iyi bir görünüm olmaz diyordu. Ben de artik fazla kilo vermek istemiyorum ama karin yaglari gitsin diye mecbur kardioya devam edecegim. Bugün regl dolayisiyla kendimi bir pudingle ödüllendirdim ama aksam yemek yemeyecegim. Herkese kolayliklar diliyorum.

thalix cnm kısa sürede bile gözle görülür sonuç var bu şekilde devam et ben 12 hafta yaptım.5.haftada daha farklı bi sonuç görüceksin cnm sakın bırakma istikrarını koru.İlk resmin benim ilk hallerimin aynısı.Senin yine çok iyi 2. resimde biraz daha toparlanmışsın hatların belirginleşmiş.Benim bacaklarım fena yanlardan çıkan sanki orada ayrı bir et barçası var gibi iç bacaklarımda var.İnşallah bende küçültebilirim bu baş belası basenleri.Bu arada bu ayran detoksunu nasıl yapıyorsun bende denemek istiyorum.

Bugün salona gidemedim onun yerine evde spor yapıcam şimdi bum bum ve high&thigh yapmayı düşünüyorum.Bacaklarımı lastikle çalıştırayım bugünde.

Canim su cok isikli resim eski halim, ben 1. grili giyindigim halime yakin bi durumdayim brazil yapmaya baslamadan önce cekmistim brazil bitincede foto koyucam bakalim degisim olacak mi .. cabaliyoruz yeme icme konusunu bile ona göre ayarladim zaten yeterki düzelsin su vücut seklim ..
Tesekkürler genede güzel yorumlarin icin hedefim eski halime dönebilmek :KK5:

Süper ilerliyosun bu sekilde devam birakmak yok :KK51: Spor yapmayinca kendimi mutsuz hissetmeye basladim illa o gün bisiler yapmis olmaliyim bos gecmesin günler..

Canim ayran detoxu cok basit orjinal tarifi buraja kopyaliyorum (canim manzemeler bana fazla geldiginden ben öglen 1 yemek kasigi koydum aksamda 2ser yemek kasigi koydum, kendine göre ayarliyabilirsin manzeme miktarini, birde mutlaka ayran kivamina getir yaptigin karisimi :KK34: )

2 lt kadar az yagli yogurttan yapilan ayran içine :
2 salatalik
8 kasik bugday ( kuru hali) haslanarak konacak
4 kasik haslanmis nohut
2 orta boy salatalik rendelenecek
Nane serpilecek.

Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazirlanacak.

Yag ve tuz eklenmeyecek .

Kahvalti bir dilim esmer ekmekle az yagli peynir , domates salatalik ve 1 haslama yumurtayla yapilir . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soguk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yesil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.

Sok diyet oldugundan 2 günden fazla yapilmasi ve ayda sadece 1 kez yapilmasi öneriliyor.

Sevgili thalix gayet iyi görünüyor bu durumu korumaya calis bence yeter. Ama herkes kendini aynada farkli görür baskalarinin görmedigi kusurlari bulur bilirim. Ben de zaman zaman vaktim az oldugunda you tube tan 10 dklik calismalari yapiyorum. Özellikle victoria secret full body workout var bacaklar ve kalcalar agirlikli calistiriyor dün baktim 10 dakikada neredeyse 90 kalori harcatiyor. Iki kez yapsan zaten dünya kadar kalori harcarsin.
Lioncum sen evdeki ekstra calismalarinda kardioya agirlik ver istersen. Dün yine bir yazi okudum üstteki yag tabakasini yok etmeden altta olusan kaslar ne kadar güclenirse güclensin iyi bir görünüm olmaz diyordu. Ben de artik fazla kilo vermek istemiyorum ama karin yaglari gitsin diye mecbur kardioya devam edecegim. Bugün regl dolayisiyla kendimi bir pudingle ödüllendirdim ama aksam yemek yemeyecegim. Herkese kolayliklar diliyorum.

Canim ayni videoyu mu bulduk acaba victoria secret filan yaziyordu benim bugünkü yaptigimda 10 dk idi güzel bir videoydu baya begendim bende
Deryacim kendimi kötü hissettiyor bu basen durumu ciplak oldugumda hep fazlaliklarim gözüme batiyor niye genc yasta bende düzgün fizigim olmuyor diye üzülüyorum yasim 26 simdide olmazsa ne zaman olucak ...bu histen dolayi cok cabaliyor en iyisini basarabilmek istiyorum sanirim bunu basarmak bile güzel bir gurur kaynagi olur bende

Bide dedigin gibi cardio sart ama diyette sart hem kardio hem diyet olmadan bi ise yaramaz spor günü birlik yenilenler gider depo yaglar kalir bu yüzden yediklerimize dikkat etmek zorundayiz .. ve bu is kesinlikle sabir isi 6 ayda ancak sekillencegine inaniyorum bir vucudun tam olarak ..

kızlar şimdi şöyle özet geçeyim benim 3 yılda edindiğim 10- 12 arası değişen üstüme yapışmış kilolarım var :KK43: kilomda bacak basen kalça hep oralarda. armut tip vücüdum var yani. şimdi son yazışmalarınızı okudum biraz benimde kafamı karıştıran bi konudan bahsetmişsiniz. ben biraz şu kilolardan kurtulana kadar başka videoları yapıp ondan sonra mı brazile geçsem? şuan 68 kiloyum ve 55 olmak istiyorum :KK43: bu arada kolay kilo alıp veririm. bi dönem leslie 3 mile le çok güzel zayıflamıştım neredeyse 36 bedene düşmüştüm 57 kiloyu lesliyle görmüştüm :KK43:.. bgn bumbum u bitiremedim bile sinirlerim bozulduu cardio axe i rahat yapabiliorum ama şu bumbum ne kadar zor:KK43:

kızlar şimdi şöyle özet geçeyim benim 3 yılda edindiğim 10- 12 arası değişen üstüme yapışmış kilolarım var :KK43: kilomda bacak basen kalça hep oralarda. armut tip vücüdum var yani. şimdi son yazışmalarınızı okudum biraz benimde kafamı karıştıran bi konudan bahsetmişsiniz. ben biraz şu kilolardan kurtulana kadar başka videoları yapıp ondan sonra mı brazile geçsem? şuan 68 kiloyum ve 55 olmak istiyorum :KK43: bu arada kolay kilo alıp veririm. bi dönem leslie 3 mile le çok güzel zayıflamıştım neredeyse 36 bedene düşmüştüm 57 kiloyu lesliyle görmüştüm :KK43:.. bgn bumbum u bitiremedim bile sinirlerim bozulduu cardio axe i rahat yapabiliorum ama şu bumbum ne kadar zor:KK43:

Platesle baslangic yapabilirsin bence en azindan bi süre kendini hazirlamis olursun agir bir program gercekten basit gibi görünebilir hic degill L carnitine ve magnezyum tableti icmeden baslamiyorum egzersizlere destekte sart..

X