Mide bagirsak gribim gecsin yine araniza katilacagim kizlar. Cok berbat bi sey tatilimizi bile iptal etmek zorunda kaldik ailece yatak dösek yatiyoruz.
Canim eger besigin yanindaki resmin yeni cekildiyse diger kotgiymis oldugun resime göre cok fark var vucudun sIkIlasmis karin bacaklar toplanmis görünüyor
sakin sporu birakma tabi su an hastasin ama iyilestiginde de devam ettirirsen zamanla dahada iyi sonuclar alicaksin
diger arkadaslarda yorum yaparlar ama ben bariz fark gördüm
Tesekkür ederim kizlar bana cok moral verdiniz. Bu basliktaki sicaklik yüzünden her gün ugruyorum zaten. Sporun ise yaradigina ben de inaniyorum. Kilolu oldugum resimde midem nerdeyse gögsümle birlesmis durumdaydi simdi o kisim gitti ve yanlarda gözle görülür bir sekillenme var. Belim ortaya cikti resmen. Simdi tabii karnimin en yagli kismi kaldi o da zamanla gider insallah. Ben de hic diyet yapmadim ama baklava börek de yemedim. Sabahlari cok güzel kahvalti ederim zaten krusanli, yumurtali, salamli her seyi yerim. O ögün zaten günlük harekette gidiyo. Öglen de evde ne pistiyse yiyorum. Aksam ya hafif yemeye calisiyorum salata, meyve gibi cogu zaman da cocuklarin aksam stresinden istahim kaciyo zaten. Yalniz benim avantajim aksam altidan sonra hic yemem. Bu cok ise yariyor. Tatlidan kistim biraz fazla cikolata yiyordum simdi canim cekince iki parca atiyorum agzima. Ya da meyveyle kendimi kandirmayi deniyorum. Bugün esim kalori ölcen polar saat almis bana gögse takilan aparati da var. Artik daha bilincli calisacagim yani.
Lütfen vazgecmeyin siz de hepiniz benden gencsiniz simdi toparlanirsaniz ilerde cok kolay olur sizler icin. Belirli bir yastan sonra cok zorlasiyor vücudu bir sekle sokmak. Ben bugün cok daha iyiyim bu arada iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Yarin Leslie ile baslamayi düsünüyorum. Hafif bir calismayla baslayayim hastalik sonrasi. Herkese sevgiler.
Bugün moralim bozuldumerakıma yenik düştüm ve tartılayım dedim.
Kilo başlangıç 66.7 şimdi 65.9
Yağ başlangıç 40 dı şimdi 42 olmuş nasıl oldu anlamadım diyet yaptığım halde
Kas:25 di 23 olmuş kastan kaybetmişim aslında bi yerde iyiymiş kas kaybı ben fazlaca kas yapmışım o yüzden uzun zaman gerekmiş sabretmem gerekmiş
İşte bi yerlerde yanlış yaptım diyet yapmadım nasılsa sporla yağlar gider dedim bi taraftanda kas yapınca bacaklar da kalınlaştı tabi.Şimdi yağlı yiyeceklerden uzak diyet yapmam lazım nasıl yapacaksam hangi diyeti yapacağımıda bilmiyorum o adar çok diyet listesi varki.Spor yapanlar özellikle protein ağırlıklı beslenmeleri gerekiyoki kas erimesi kas kaybı olmasın.
Halim kalmıyo birazda high&thigh yapsam lastikle iyice yaksam bacakları sinir oluyorum
Cnm benim programımdaah yaa kas oranını artırmak o kadar zor ki
spor salonunda ilk 10dk koşu bandında mutlaka ısın. kaslar daha kolay büyür antreman sırasında.
cardio programını mutlaka ağırlık antremanından sonra yap çok daha kolay yağ yakarsın.
ve senin de dediğin gibi protein protein protein! canın atıştırmak istese bile protein içeren çokoprens gibi bişey var, ismi Probis, kaçamakların bile proteinli olsun yanii
yağdan kaçmana gerek yok, ama şekeri minimuma indirmen gerek. ben yağ oranımı %21e karatay diyeti yaparak indirdim aç kalmadan. tek farkı ben ekmeği bırakamadım çünkü ne yersem yiyim tam buğday ekmeksiz yapamıyorum