- 26 Ekim 2008
- 4.979
- 5.012
- 37
Ben ilk kez yaptigimda Leslie`de bile acemilik cekmistim ama 3.4. kezden sonra alisiyor insan. Ben internetten yapilmasi gereken kombinasyonlari bulamadim bu hafta zaten denemek icin baslamistim. Tatil dönüsü kardio ve karin ve haftada bir de kalca ve bacak hareketlerini yapmayi düsünüyorum cünkü en cok karnimda sorunum var.
Canim ilk baslarda zorluk yasamamiz normal cünkü hareket gecisleri cok hizli ayak uydurmak kolay diil ve hareketlerin büyük bi cogunlugu basen üzerine zaten ki bizim en büyük sIkIntimiz olan kisim bu , rahat rahat yapabilseydik etkisi olmazdi diye düsünüyorum.Ne kadar zor gelsede her gün calisarak en iyi seviyeye gelecegiz.Bu tipki yüksek bir daga en alcak seviyeden cikmaya calismak gibi bisey , en tepeye gelmek icin cabalamamiz gerekli.Yoruldugunda mutlaka dinlen ama bu 10 dk olmasin .Cünkü vucut 10 dk sonra sogur ve istegin azalabilir. Ziplamali ,sinav tarzi olan hareketleri yapmiyorum 5.katta oturdugum icin sorun oluyor ...
Zaten videolar sabit biz bu videolara alistigimizda hareketleri biliyor olacagiz ve daha iyi yapmaya basliyacagiz.Yarin sende daha iyi olacaksin eminim
Sen hangi programdan basladin bu arada? Elimdeki kombinayonlardan too big solution u sectim 99-100 civari benimkilerde..
Aslinda bu program yeterince etkili olur ? tabi lion81in de yorumuna ihtiyacimiz var programi o daha önce tamamlamisti
Hani enerjim var daha yaparim diyorsan 18 dklik Mari Winsor Pilates Buns & Thigh videosu var gercekten güzel hareketleri var
Istersen kombinasyonlari uploud edebilirim bir siteye ordan indirebilirsin.. cünkü her vucut sekline ayri bir kombinasyon programi vermis ve ilk 4 haftadan sonra klasik kombinasyona gecin diye belirtilmis
Sevgili lion81 bu iste kararlilik en önemli sey. Kadinlar bir kere bir seye karar verdi mi bizi kimse durduramaz. Ancak sen de spor salonuna gidiyormussun o da ise yariyordur mutlaka. Benim evde calismayi sevmemin nedenleri cocuklarim ve evde istedigim bos buldugum saatte spor yapabilme olanagim. Ama evde ya da disarda hakeretsiz kalmamak en önemli konu. Hayatimizdan hareketi zayifladiktan sonra da eksik etmemeliyiz. Sevgiler.Sizinle aynı sorunu yaşıyorum kızlar malesef benimde üst bedenim incecik alt bedenim özelliklede bacaklar felaket.Bende iç bacak basen bide arka bacak ta da katlanma yağlanma var.Diz üstü kalçaya kadar olan kısımlar kötü.Ne giyersem bacaktan zor geçiyo yada pantolon giysem ordaki yağlar fışkırıyo ben burdayım der gibi sinir ediyo beni.Kalçam 102 cm basenler 102-103 cm bacak 63-64 cm geliyyüzden hep alt bölgeye yönelik egzersizler yaptım diyetle desteklemedim ki buda bi hataymış olduğum yerde saydım kaldım.
Brazile gelince en güzel aldığım sonuç bu egzersiz oldu.Çünkü kalçayı mükemmel toparlıyo kalça için bum bum bacaklar için high&thigh yaptım ilk zamanlar zorlandım tabi sonra alıştım.Hatta bu iki videoyu da peşpeşe yapmaya başladım.Bacaklarım güzel toparlanmıştı.Kalçam aşağı sarktığı ve alt kısımdada yağ yığılması olduğu için kötü durumdaydı ben 12 hafta yaptım kalçamın şekli ortaya çıktı pantolonlarda ve eteklerde dikkat çekmeye başladı.İstediğimiz o bombeli şekli alıyo tabi herkesin yapısı farklı.tekrar yapmak istediğim halde bu sıkılganlık huyum yüzünden devamını getiremedim.Bi kaç kez yaptım sonra başka videolara geçtim.Halada içimde yapma isteği var ama değişiklik hoşuma gidiyo işte.Şimdi diyetle ve spor salonuyla bacakları adam edeyim tekrar başlamak istiyorum.Bu sefer daha güzel olacak.Yine sormak istedikleriniz olursa cevaplarım.