Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Istersen kombinasyonlari uploud edebilirim bir siteye ordan indirebilirsin.. cünkü her vucut sekline ayri bir kombinasyon programi vermis ve ilk 4 haftadan sonra klasik kombinasyona gecin diye belirtilmis

Dimi ya oh. içim çook daha rahat sağolasın Nolucak çalış ya o kadar ses gitmez. Ben de 8.kattayım ama artık aşağıdan viledayla vurana kadar devam
Pear solution'ı seçtim ben. aslında too big'le pear'ın farkını pek anlamadım ama too big'de gösterilen şekilde bel bölgesi de yağlı ve kalındı daha çok kilo problemi olanlar için hazırlanmıs gibi geldi. ben de çırpı kollu ince belli geniş totolu bir armut vücutlu olduğum iççün(orantısızlık harikası!) onu seçtim inş doğru anlamışımdır, sen de öyleysen pear solution daha uygun olur sana. ama dediğin gibi Lion81 daha engin bilgilere sahiptir ona da danışmak lazım

Kızlar kusura bakmayın cevap yazamıyorum fazla vaktim olmadığı için bide kocam evde 1 hafta izinli sağolsun herşeye karışıyo yinemi kadınlar kulübündesin deyip duruyo eee çocuklarda sürekli bilgisayar başında olduğu için adama gına geldi fazla takılamıyorum bu ara.Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıcam merak etmeyin.Yorulmanız normal merak etmeyin vücut alışıyo kondüsyonunuzda artıyo biraz sabır azim ve istikrarla elde edemeyeceğiniz sonuç yok.Fırsat buldukça yazmaya çalışıcam

Istersen kombinasyonlari uploud edebilirim bir siteye ordan indirebilirsin.. cünkü her vucut sekline ayri bir kombinasyon programi vermis ve ilk 4 haftadan sonra klasik kombinasyona gecin diye belirtilmis

Cok tesekkür ederim sevinirim zahmet vermeyeceksem.

Sizinle aynı sorunu yaşıyorum kızlar malesef benimde üst bedenim incecik alt bedenim özelliklede bacaklar felaket.Bende iç bacak basen bide arka bacak ta da katlanma yağlanma var.Diz üstü kalçaya kadar olan kısımlar kötü.Ne giyersem bacaktan zor geçiyo yada pantolon giysem ordaki yağlar fışkırıyo ben burdayım der gibi sinir ediyo beni.Kalçam 102 cm basenler 102-103 cm bacak 63-64 cm geliy yüzden hep alt bölgeye yönelik egzersizler yaptım diyetle desteklemedim ki buda bi hataymış olduğum yerde saydım kaldım.

Brazile gelince en güzel aldığım sonuç bu egzersiz oldu.Çünkü kalçayı mükemmel toparlıyo kalça için bum bum bacaklar için high&thigh yaptım ilk zamanlar zorlandım tabi sonra alıştım.Hatta bu iki videoyu da peşpeşe yapmaya başladım.Bacaklarım güzel toparlanmıştı.Kalçam aşağı sarktığı ve alt kısımdada yağ yığılması olduğu için kötü durumdaydı ben 12 hafta yaptım kalçamın şekli ortaya çıktı pantolonlarda ve eteklerde dikkat çekmeye başladı.İstediğimiz o bombeli şekli alıyo tabi herkesin yapısı farklı.tekrar yapmak istediğim halde bu sıkılganlık huyum yüzünden devamını getiremedim.Bi kaç kez yaptım sonra başka videolara geçtim.Halada içimde yapma isteği var ama değişiklik hoşuma gidiyo işte.Şimdi diyetle ve spor salonuyla bacakları adam edeyim tekrar başlamak istiyorum.Bu sefer daha güzel olacak.Yine sormak istedikleriniz olursa cevaplarım.

Sevgili lion81 bu iste kararlilik en önemli sey. Kadinlar bir kere bir seye karar verdi mi bizi kimse durduramaz. Ancak sen de spor salonuna gidiyormussun o da ise yariyordur mutlaka. Benim evde calismayi sevmemin nedenleri cocuklarim ve evde istedigim bos buldugum saatte spor yapabilme olanagim. Ama evde ya da disarda hakeretsiz kalmamak en önemli konu. Hayatimizdan hareketi zayifladiktan sonra da eksik etmemeliyiz. Sevgiler.

Bugün nasil gecti :) frances yorumlarini eksik birakma

Benim programda Cardio axe ile High tight vardi yine sonuna kadar tamamladim bitirince sanki amacima bir gün daha yaklasmisim gibi geliyor

Yarinda Bum Bum ile Tummy Tuck var

Cok eglenceli gercekten yapaken hic sIkIlmIyorum siradan hareketler gibi degil

Ben sabah cardio ile tummy tuck yaptim ama bir parti daha tummy tuck yapsam mi diye düsünüyorum.

Yettim kızlarr. Bugün rest günüm. Leandro'm dinlen bi güzzzel köpük banyosu yap demiş ama anneme yardım için mantar tavuk filan soteliycem birazdan bizim köpük banyomuz da bu he ama yine de bi saat filan pilates yaparım seviyorum zaten baya.
Cardio axe mükemmel bişey yaa ama yaparken bi an aynaya bakma gafletinde bulundum ve o an insan içinde misket havası bile oynamamam gerektiğine karar verdim
Tummy Tuck iyi güzel yavaş sakin Bum Bum kadar zorlanmıyorum ama karnım cayır cayır yanıyo.
High and tigh hiiç yapmadım çok merak ediyorum lastiğimi aldım yarını bekliyorum

KAslari gerektiginden fazla yormamak gerek tabi siz bilirsiniz kizlar

Tummy tuck güzel görünüyor bende yarin yapicam bakalim derya1970

High Tight var ya of of yanicaksinnn frances

Bizdeki mazoşistlik de bu olsa gerek. Yaşasın canımız acıycakk, amman sabahlar olmasınnn

Favorim High and Thigh'dır bundan sonra:122:
4 yıldır sporun içindeyim böyle yanma görmedim ben. İlk yapışımda bile fark var, şu an daha sert hissediyorum özellikle kalça ve iç bacaklarımı :106:

Son düzenleme:
benim 3 hafta bitti.pazartesi 4.haftaya başlıyorum çok fark göremedim kendimde.çünkü yeme olayını abarttım galiba biraz.dün turbo fire da başladım.ikisi beraber iyi gidiyor şimdilik.yediklerimede dikkat ettim mi bu iş tamamdır.

Offf off
tam da bu zamani buldu regl dönemi dün ve bugun 10 yapip biraktim
bugünde tatli krizim var
bu sefer iyi gidicekti derken bozuldu yine nese yarin 2. hafta programima baslayabilirsem cok sevinicem

Bugün biraz daha toparladim

Dört haftalik kismi bitirince 1 hafta extra daha yapmaya karar verdim :)

Haberler sizde nasil gidiyor kizlar ?

Haberler iyi cnm aynen devam bende spor salonunda ek hareketler yapıyorum aletlerin haricinde, salondakilerde bana bakıyo napıyo bu diye hatta hoca bile şaşırdı bu kadar hareketi nerden biliyosun diye spor hocası olacam yakında dedim o kadar çok video izledim ve yaptımki nerdeyse bütün hareketleri ezberledim hangi hareket nerelere iyi geliyo beynime kazıdım artık.Brazilin hareketleri aklıma geldikçe yapıyorum.Vallahi zaman bile yetmiyo artık bana nerdeyse 2 saatimi alıyo yaptıkça yapasım geliyo.

Thalix ayy tesadüfe bak ben de dün regl oldum Bum Bum günüydü programın yarısında sancı girdi zar zor tamamladım neyse ki bugün off günü. tatli krizi şimdilik yok.

lion81 spor salonu apayrı bi ortamdır yaa 3saatten önce çıkmazdım ben ardından bi güzel sauna+duş taaanrıım yeniden doğmuş gibi olurdum ama yol problemdi işte veya 3 seneden sonra sıkıldım azcık. motivasyon açısından salon çok yararlı ama asıl sen yoktan yaratıyosun kendi motivasyonunu. evde de ağırlık filan oldu mu güç sende artıkk

neyse yarın 2.haftaya başlıcam ve kızlar şöyle diyim yılbaşında giydiğim streç bi kotum vardı yanlardan fışkırmıştı hep kalın kalın duruyodu nefret etmiştim o gece kendimden. bugün okula aynı kotu giydim ve yok artık dedim 1 haftada bile mi değişir? değişti valla kot çok daha güzel durdu üstümde

he bi de kızlar psikolojik olarak öyle görmüşsündür demeyin zira ben gayet her seyin kötüsüne kendimi alıştırmış pesimist biri sayılırım. regl şişkinliğine rağmen çok daha iyi hissettim, ve bunda yemekten kısmamın da payı var diye düşünüyorum. porsiyonları azaltmadan olmazz. öğün olarak et sebze yerine burma kadayıf yemek olmazz
ve son olarak leandro'ya bayılıyorum

frances dayan dayan dayan haftasonu bende berbat gecirdim yapamadim bugün zorladim artik yemek isini düzenledim su an ama tekrar tatli krizine girmemem gerek

incelicez baska yolu yooooook bak ne güzel kotunla mutlu olmussun ama sakin bununla yetinme en iyisini iste bende de degisim var ama simarmak istemiyoum yolumuz uzun

Ben programi biraz degistirdim scult kisimlarini attim yerine cardiolu platesli bi programa cevirdim scultlari begenmedim ya bol bol high tight koydum

Nese bakalim yarin cardio axe ve high tight var

lion devammmmmmmmmm sakin pes etme en iyisi olucaksin

yeme düzeninide ihmal etmemelisin

hersey daha yeni basliyoooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…