Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Çok teşekkür ederim :) İndiricem bakalım ben de nasıl sonuçlar alacağım.

Tesekkürler lion81
Insanity cok cok agir geldi bu haftayi tamamlayip pazartesi brazile gecicem
Insallah su fazlalari eriticez

benim 2.haftam.kesinlikle sıkılmadan ve eğlenerek yapıyorum.hareketler yapılamıycak kadar da zor değil.özellikle cardio süper.dans ederek yağ yakıyosun resmen:)

Tesekkürler lion81
Insanity cok cok agir geldi bu haftayi tamamlayip pazartesi brazile gecicem
Insallah su fazlalari eriticez
Rica ederim cnm aynen insanıty çok ağır herkesin harcı değil onu yapmak dikkat etmek lazım zorlamadan dolayı sakatlık olabilir.Hadi bakalım başla seni takip edicem.İnşallah eninde sonunda gidecek bu fazlalıklar sabır istikrar azim çok önemli.

keddenek
benim 2.haftam.kesinlikle sıkılmadan ve eğlenerek yapıyorum.hareketler yapılamıycak kadar da zor değil.özellikle cardio süper.dans ederek yağ yakıyosun resmen:)
Bravo maşallah sana aynen devam et sonra sonuçlarını gördükçe daha çok heveslenirsin zaten.

Herkese merhaba arkadaslar. Bir süredir basliginizi okuyordum konu ilgimi cekti diye. Sonra da internette biraz bilgi edindim programin basarisi konusunda. Yabanci forumlarda da olumlu yazilar var. Benim cok sükür kalcamda ve bacaklarimda sorun yok tek problemim ücüncü cocugumu dogurduktan sonra vücuduma isteksiz misafir olarak yerlesen karnim ve midem. O yüzden bugün tummy tack ve kardio bölümlerini indirdim digerlerini simdilik bosa zaman kaybetmemek icin indirmedim. tummy tuck uygulayip olumlu sonuclar alan var mi aranizda? Ne kadar zamanda sonuc alinmaya baslaniyor acaba? Ben Aralik`ta Leslie ile basladim araya Jillian`i da karistirip diyetsiz 2 kilo verdim ve karin bölgemden 3 cm inceldi ancak görüntü olarak hala istedigim sonucu almis degilim. Belki bu program sikilasma sürecini biraz hizlandirir diye umuyorum. Sonuc alanlar paylasirsa cok sevinirim.

20dk lik tummy tack`i yaptim. Zor hareketler ama imkansiz degil. Bir süre deneyip sonuclari paylasirim ben de.

Brazil Butt Lift Journal | The Fitness Focus

Bu kiz sayfasinda her hafta resim cekip sonuclarini yazmis harika olmus

Ben de okudum 60 günde inanilmaz bir degisim gercekten de. Ben sadece karin hareketlerini yapacagim icin ne kadar zamanda sonuc alirim bilemiyorum. Önümüzdeki hafta bes gün yapmaya calisacagim, sonra tatile gidiyorum tatil dönüsü devam etmeyi düsünüyorum. Cardio bölümü de eglenceli görünüyor ama insan yapmaya baslayinca hareketlerin zorlugunu anliyor bu gibi programlarda. Jillian`in da videolarini izlerken aman ne rahat yapiyorlar ne kadar basit diyorsun ama yaparken canin cikiyor.

Bencede harika olmuş yapmak isteyenler canlı canlı örneğini görmüş olurlar hafta hafta sonuçları bile çekmiş kız.Kızda basen bile kalmamış yani

Canım şuna bakar mısın .Muhteşem bir değişim .

Brazil Butt Lift - Butt Transformation in Weeks (2 of 2) - YouTube

şimdi nereden başlamak lazım ? Benim bacak ve göbek bölgemde de sorun var ,hangi videoyu yapsam ?
Popom kalksın ,gobegim gittsin ,bacaklarım incelsin istiyorum .aaaaay ne cok sey istiyorum ama ,imkansız değil.

sen diyet yapıyor musun ?

Hangi hareket bunlar canım .resimlerde nasıl yapıldıgını anlamadım .videolu var mı bir an önce baslayım .

Evet cnm o videoları takip ettim hatta facebook sayfasına Brazil Butt Lift yaz ordaki değişimleride görebilirsin cnm.İstediklerin bu Brazil programının içinde var.Bacak iç bacak ve basenler için High&Thigh videosu,kalça için Bum Bum videosu karın için Tumy Tuck videosu cardio yağ yakmak içinde cardio exe var.Takvimine görede yapabilirsin kendinde programını hazırlayabilirsin bi gün bi video ertesi gün diğeri.Evet imkansız değil devam edersen sonuçları gerçektende güzel.

Ben diyet yapmıyordum sadece spor yapıyodum ama herhangi bi değişiklik olmayınca diyetede başladım yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum şimdi.Spor salonuna gidiyorum orda biraz ağır çalışıyorum aletlerle evde motivasyonum düşüyo sürekli tembellik yüzünden.

Hangi hareket bunlar canım .resimlerde nasıl yapıldıgını anlamadım .videolu var mı bir an önce baslayım .
Cnm bunlar kalça için hareketler bunların videosu yok zaten Brazilde benzer hareketler var.Bu hareketlerin kalçaya ve bacaklara olan etkisi için resimleri koydum.Bide youtube da Zuzana Light Zwow 1 den itibaren 55 e kadar videoları var hergün bir veya 2 videosununda yapabilirsin ben 52 ye kadar geldim hemde keyifle yaptım.Tercih senin cnm.

lioncum bacım bu Zuzana Light Zwow 1 olayı bana zor yahu ! bildiğin kardio ,ilk baslangıcvideosu bu mu? bir de brazilia butt lift bacaklara nasıl etki edio ? selülit ve baldır ve üst bacak inceltmede nasıl olur ???? videolara ulasamadım brazilia serisine yardımcı olabilirsin mi bacım :)

Zuzana Light Zwow 1 da hatunun memeler fırladı fırlıcak bu arada sanırım cicişli o da

Bu sabah cardio programini yapmaya calistim, ancak 20 dk dayanabildim. Zaten dans yetenegim hic yok kendi kendime gülerek hareketleri ögrenmeye calistim. Ama ne kadar komik görünürse görünsün nasil olsa tek basima yapiyorum ve ise yaradigi sürece hic umurumda degil. Onlar yaparken ne kadar da kolay görünüyor. Arkasindan da tabii karin hareketlerini yaptim. Gecen hafta göbegimi ölcmüstüm 85 cm idi bugün 81 cm ölctüm. Sevincten düsüp bayilacaktim. Cuma`ya kadar ne kadar yapabilirsem kardir. Tatilde de yüzerim bol bol, döner dönmez Brazil`e devam edecegim.

Merhabaaa
Spor ve diyetle 1.70 boyumla 70 kilodan 49 kiloya kadar düştüğüm hastalıklı zamanlarda bile genetik mucizesi(!) popom ve kalçalarım hep vücuduma göre fazla geniş, selülitli ve biçimsizdi. Şimdi 55-58 arası gidiyorum, ağırlık da çalışıyorum. şuanki kilomdan memnunum ama yeter artık şu biçimsiz armut dedikleri vücut tipimden illallah ettim yaaa armut kadar kafama taş düşsün 2 gündür konuyu hatmettim, Brazil Butt Lift çok kafama yattı, dün de indirdim hemen bugün başlıyoruuum. Hatta öyle bi gaza geldim ki ''before'' fotoğrafımı bile çektim ''after'' fotoğrafımı da 1 ay sonra çekicem, fark varsa buraya da eklerim belki. (yoksa zaten kendime bi elektrikli testere alıp belden aşağımı doğramayı planlıyorum )

Bende bu hafta basladim bugün 3. günüm Bum Bum cok yoruyor durdurup 2-3 dk ara verip geri dönerek tamamliyorum ama cardio axe harika su ana kadar baska bi sorun yasamadim ama sunu farkettim hergün hareketleri daha iyi yapmaya basliyorum o yüzden vazgecme derya1970 ilk gün heralde kimse mükemmel degildir ..
Onca zaman plates yaptim leslie yürüyüsü bile yaptim hepside faydali fakat ilk kez bacaklarimda kas agrilarini ciddi anlamda hissediyorum bu süper bisi gercekten bu sefer olacak diyorumm
Bu programi lion81 burda yazmis olmasa asla ögrenemezdim cok tesekkürler tekrar canim durmak yok calismaya devam tam gaz

Son düzenleme:
Thalix hızır gibi yetiştin zira dünkü Bum Bum fiyaskom yüzünden kafamı duvarlara vurdum demek ki normalmiş
Dün ilk günümdü, Basics ve Bum Bum'u ardarda yaptım, şınav pozisyonuyla birlikte zıplama kısmında(burpees deniyo sanırım) kayış koptu, ondan sonra 2 kere dinlenerek tamamlamaya çalıştım yine de son 5 dakikayı yapamadım

İlk günün analizini yaparsaak, çook yoruldum, nabzımın hızını her santimetrekaremde hissettim, ve bugün sert yerlere oturamıyorum.

Bugün cardio ve tummy tuck günüü. Bırakmak yok kızlar. Bi de benim toto 96-97 cm Şekle girsin fakat aynı zamanda küçülsün de istiyorum, bu tek başına yeterli olur mu yoksa pilatesle de desteklesem mi? Diyet de yapıyorum.

Canim ilk baslarda zorluk yasamamiz normal cünkü hareket gecisleri cok hizli ayak uydurmak kolay diil ve hareketlerin büyük bi cogunlugu basen üzerine zaten ki bizim en büyük sIkIntimiz olan kisim bu , rahat rahat yapabilseydik etkisi olmazdi diye düsünüyorum.Ne kadar zor gelsede her gün calisarak en iyi seviyeye gelecegiz.Bu tipki yüksek bir daga en alcak seviyeden cikmaya calismak gibi bisey , en tepeye gelmek icin cabalamamiz gerekli.Yoruldugunda mutlaka dinlen ama bu 10 dk olmasin .Cünkü vucut 10 dk sonra sogur ve istegin azalabilir. Ziplamali ,sinav tarzi olan hareketleri yapmiyorum 5.katta oturdugum icin sorun oluyor ... Mesela bazen kollarimiz hareket ettirmemizi istiyor bu leonardo ama mümkün degil bu sefer hareket bozuluyor bende kalca ile ilgili olan harekete odaklaniyorum o zaman zaten amacim o yani.. cünkü diger türlü hareketi yapcam diye yanlis yapiyorum
Bir de videolar sabit, biz bu videolara alistigimizda hareketleri biliyor olacagiz ve daha iyi yapmaya basliyacagiz.Yarin sende daha iyi olacaksin eminim
Sen hangi programdan basladin bu arada? Elimdeki kombinayonlardan too big solution u sectim 99-100 civari benimkilerde..
Aslinda bu program yeterince etkili olur ? tabi lion81in de yorumuna ihtiyacimiz var programi o daha önce tamamlamisti
Hani enerjim var daha yaparim diyorsan 18 dklik Mari Winsor Pilates Buns & Thigh videosu var gercekten güzel hareketleri var

Son düzenleme:
Ben ilk kez yaptigimda Leslie`de bile acemilik cekmistim ama 3.4. kezden sonra alisiyor insan. Ben internetten yapilmasi gereken kombinasyonlari bulamadim bu hafta zaten denemek icin baslamistim. Tatil dönüsü kardio ve karin ve haftada bir de kalca ve bacak hareketlerini yapmayi düsünüyorum cünkü en cok karnimda sorunum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…