Canim ilk baslarda zorluk yasamamiz normal cünkü hareket gecisleri cok hizli ayak uydurmak kolay diil ve hareketlerin büyük bi cogunlugu basen üzerine zaten ki bizim en büyük sIkIntimiz olan kisim bu , rahat rahat yapabilseydik etkisi olmazdi diye düsünüyorum.Ne kadar zor gelsede her gün calisarak en iyi seviyeye gelecegiz.Bu tipki yüksek bir daga en alcak seviyeden cikmaya calismak gibi bisey , en tepeye gelmek icin cabalamamiz gerekli.Yoruldugunda mutlaka dinlen ama bu 10 dk olmasin .Cünkü vucut 10 dk sonra sogur ve istegin azalabilir. Ziplamali ,sinav tarzi olan hareketleri yapmiyorum 5.katta oturdugum icin sorun oluyor ...
Zaten videolar sabit biz bu videolara alistigimizda hareketleri biliyor olacagiz ve daha iyi yapmaya basliyacagiz.Yarin sende daha iyi olacaksin eminim
Sen hangi programdan basladin bu arada? Elimdeki kombinayonlardan too big solution u sectim 99-100 civari benimkilerde..
Aslinda bu program yeterince etkili olur ? tabi lion81in de yorumuna ihtiyacimiz var programi o daha önce tamamlamisti
Hani enerjim var daha yaparim diyorsan 18 dklik Mari Winsor Pilates Buns & Thigh videosu var gercekten güzel hareketleri var