Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Cnm madem süren kısıtlı ve çocuğun var sana tavsiyem kısa süren egzersizleri yapman.Ben bi ara spora ara vermiştim motivasyonum düştüğü için.Sonra kısa süren videolara baktım ve aralarında Zuzana Light Zwow serisini yapmaya karar verdim.İlk zamanlar hergün 1 video yapıyodum fakat beni kesmedi maximum 10-15 dk sürüyo ve gerçekten etkili.Sonra ikişer video yaparak devam ettim.Yapalı 1-1.5 ay oldu şimdi bugün zwow 41-42 videoyu yapıcam.Faydası oluyo tabi toparlandım şekillenmeye başladım videolar kısa olsa bile işime yaradı bi takip et istersen youtube da Zwow 1 den itibaren bak.Yeteri kadar alışkın değilsen hareketlere başlangıç videolarını takip ederek ısınmayı alışmayı sağlayabilirsin.Sen sen ol hiçbişeyi erteleme kendine hergün 15 dk ayır bu sürede bile devamlı yapabilirsin illede uzun videolara gerek yok.

Teşekkürler canım yine imdadıma yetiştin. videoları inceledim gerçekten çok kısa olmalarına rağmen çok etkili görünüyorlar. Bugün başlayacağım. Her gün 1 video mu yapacağız 1. gün zwow1 2. gün zwow2 gibi yoksa birkaç günde bir mi videoları değiştireceğiz.

Rica ederim cnm ne demek.Evet kısa ve etkili hemde eğlenceli 10 dk.da bile ter içinde kalıyorum.Şimdi vücudum alıştı iyice Zuzana'yada rahatlıkla yetişebiliyorum.Her gün 1 video olacak sırayı takip et.Her gün Zwow 1,2,3,4,5 derken bayağı yol alıyorsun keyif aldıkçada daha çok yapasın geliyo ben o yüzden 2 video yapıyorum.Zuzananın vücudu da çok hoşuma gidiyo vede ilham veriyo.Çoğu harekette zor olanlarda alternatifinide gösteriyo şınav çekerken dizlerini yere koyabilirsin öyle öyle kondüsyonun da artar zaten.Zuzana'nın güleryüzlü olmasıda kendine çekiyo bi şekilde çoğu videoda sıkıldım ben hep yarıda bıraktım o yüzden.

zuzanaya zaten hastayım ben o konuşmasına bitiyorum zaten :d jilliana başlamadan önce yapmaya çabaladım bi süre yeni başlayanlar için videoları vardı onları yapıyodum ama zwow serisine başlarken belimi sakatladım ilk videoda şimdi yapsam hiç zorlanmam.

bu aradal brazil butt lift uzunmu sürüyor lion? killer buns sonrası yapmayı düşünüyorum ama 40 dakikadan uzun videolarsa pek işime gelmiyor :))

Cnm senin kondüsyonun yeter zorlanmazsın ben bile rahatlıkla yapıyorum artık.Bugünkü videolarımıda zwow 41-42 yi tamamladım.Vallahi bu kadar güzel etki edeceğini beklemiyodum.Karın için bile birebir.Biraz daha devam etsem eminim Zuzana'nın kasları gibi olacak.Vallahi kalçam süper oldu.Zwow serisi biterse bile ben bırakmam onu.
Brazil'in videoları 40 dk sürüyo cnm fazla değil 30 ila 40 dk sürüyo.Değişiklik iyidir sürekli aynı şeyleri yapmak sıkıyo insanı.

valla helal ben bi 15 gün hem diyet hem spor yaptım süper sonuç aldım klasik hata hemen bıraktım sıkılınca ve şimdi o karımdaki sıkılık hemen kayboldu tabi lion hangi videoları izleyip yapıyosun linkini atar mısın bi de sen anlat nasıl yapıyosun yani sabah mı kaç dk birebir aynı hareketleri yapabiliyo musun pc başında hem izleyip hem yapıyor musun yani ??? ameliyattan önce istediğim forma geleyim diyorum ama bişey de yaptığım yok emek olmadan yemek olmuyo tabi :S

http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...hIDIBQ&usg=AFQjCNFfWLuACR0tJtdr2xxWCXTeVF9DqA
Zuzana'nın kendi sitesi cnm 1.sayıdan itibaren başla.Ben öğlenleri yapıyorum ve sırasıyla iki video yapıyorum.İlk zamanlar birebir zordu ona yetişmek ama şimdi birebir aynı hızda devam ediyorum hatta Zuzana'dan bile hızlıyım bazen.Yorulduğumda bi nefes almak için videoyu durdurup tekrar devam ediyorum.Bilgisayar karşısında youtubedan açıyorum videosunu sonra start başlıyorum hareketlere.Aynen ter akıtmadan sonuca ulaşılmıyo cnm.

killer buns & thighs level 1 beni zorladı zaten en zorlandığım hareketler bacak hareketleri oluyordu bundada ilk 15 dk bacaklarımı çok yaktı. izlerken çok kolay gelmişti halbuki

killer buns & thighs level 1 beni zorladı zaten en zorlandığım hareketler bacak hareketleri oluyordu bundada ilk 15 dk bacaklarımı çok yaktı. izlerken çok kolay gelmişti halbuki
Merak etme cnm git gide alışıyo vücut ilk zamanlar bende sayıları tam yapamıyodum ki yada videoyu durdurup dinlenip öyle devam ettim.Tam yetişemiyodum bazen 10 tane yapıyosa ben yine videoyu durdurup nefes ala ala yapıyodum çok yandığı zaman.Her gülün dikeni var gül dikenli diye sevmiyomuyuz gülü o şekilde düşün şimdi bu zorluğu çekiyorum ama vücudum daha güzel şekillenecek diye hayal et kendini zorluğa odaklanırsan kısa zamanda pes edersin.Sonuca odaklanırsan sonrasındaki hissedeceğin müthiş vücudunun hayaline odaklanırsan zorluk ne kalır ki yanında.Ben şimdi sonuca odaklıyım vallahi şimdiden kendime hayranlık duymaya başladım.Çünkü kalçam Zuzana'nın kalçasına dönmek üzere devam ettiğim sürece.Arkasından bide yine squat çeşitlerini yapıyorum ki daha hızlı etkili olsun diye.

http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...9YGgBQ&usg=AFQjCNErahyg3hO-KuyrihGZzU8mgV3N2A
Bak bu linkte beni Zuzana ile tanıştıran Duygu_01 arkadaşımdı sayfaları oku takip et.Ben ilk bu sayfayla ve duygu sayesinde spora başlamıştım.sayfada paylaştığımız motivasyon resimlerimiz bile var.Ama duygu nedense uzun zamandır yok ortalarda onunla iyi motive oluyoduk.bi foruma girse özledim vallahi.Zuzana eskiden bodyrock tv'deydi ayrıldı kendi sitesini kullanıyo.

duygu varken bende takip ediyodum bodyrock topiğini zuzanayada o zaman başladı hayranlığım. freddy ile ayrıldılar galiba o yüzden ayrı devam ediyor yoluna. facebookta hepsini takip ediyorum hala. sadece bacaklarım kaldı oda biraz vücut yapımdan dolayı sanırım her zaman kalındı yazın rahatça elbise giymek istiyorum artık :) o yüzden bu topiğe çöktüm bu sıralar killer buns bitsin duruma göre bende istiyorum zuzanayla devam etmeyi

Evet Freedy ile yollarını ayırdılar kendi başına devam ediyo.DVD bile çıkarmış helal olsun.Ya sorma benimde sorun bacaklarımda kot giydiğim zaman arka bacakta birikme var pantolonda da belli oluyo orası.Arka bacak ve iç bacak var.Bende leg magıc almıştım yakın zamanda her spor sonrası şimdilik 2 dk.ancak yapıyorum sonra artıracam tabi zorluyo.Arada aklıma gelirse basenlere titreşimli kemer takıyorum 10 ar dk.Sonuç alana kadar pes etme yok.Diyet yapmıyorum akşamları yemek yememeye çalışıyorum.

titreşimli kemer işe yarıyormu ya hiç denemedim ama merak ediyorum. bu arada leg magicde güzelmiş

titreşimli kemer işe yarıyormu ya hiç denemedim ama merak ediyorum. bu arada leg magicde güzelmiş
Ben düzenli kullanmadığım için pek anlayamadım benimki üşengeçlikten tembellikten aman sonra sonra yaparım demekten bi köşede duruyo.Ayda yılda aklıma gelirse ancak öyle yapıyorum.Yengem benim kemeri istedi onun arkadaşı kullanmış göbeği bayağı gitti diyo 10 kilo vermiş gibi duruyo dedi.bende öyle heveslendimde arada kullanıyorum.Leg magıc özelliklede iç bacağı zorluyo zaten 5 dk ya çıkamadım henüz.Videolarında dış bacak iç bacak basen kalça karın bile çalışıyo diyo ama ben bacağa odaklandığım için bacağa bakıyorum fark varmı diye.

lion81 cnm harika görünüyoar bende başlıcam ama önce silikon taktırıcam sonra sanırım veli beyde oucak ameliyatım

lion81 cnm harika görünüyoar bende başlıcam ama önce silikon taktırıcam sonra sanırım veli beyde oucak ameliyatım
Aaaaaa ne güzel cnm çok sevindim hayırlı olsun meme topiğini takip etmek zor oluyo fazla takip edemiyorum o yüzden.Veli bey yapıcak demek konuştunuzmu hangi yöntem ve nasıl olacağına.İnşallah cnm istediğin gibi olur herşey.

yok lion81 bakalım bu hafta görüşmeye gidicem günay hanımla konuştum bakalım kas altı ocak benimki sanırım ve 300_350 istiyorum bakalım ne dicek bide damlamı olsun yuvarlakmı olsun kararsızım yaa (((((

cnm beniim çok enteresan bi vucudum var slında eşim kacamı beğeniyo bence biraz geniş 105 falan gaiba bide kalksın istiyorum yazın 60 oluyorum şu an 66 kilolar spor yapmadan gidiyo yazın bide yüzüyorum hangi hareketleri öneririsin? lion81

Cnm benim tavsiyem yuvarlak sen bilirsin tabi ama yine ameliyat olsam yuvarlak tercih ederim.Zaten yumuşayınca yuvarlakta damla görüntüsünü alıyo üst lobun dolgun oluyo.Ben çok memnunum benimkide kas altı.Kas protezi sakladığı için protez büyüklüğünde iyi güzel tercih yap.Ben pişmanım büyük protez istemediğime Veli Bey ilk düşük protezden başlıyo ısrar edersen uygun protezi seçer ameliyatta da deniyo zaten.Bende merakla bekliyorum gelişmelerini cnm.Şansın bol olsun.

Benim kocamda beğeniyo kalçamı 102 cm benimkide çok dikkat çekiyo hakikatende.Eteklerde kotlarda gayet hoş duruyo bide basenler bacaklar gölge düşürmese.Geçenlerde arkadaşımı ziyarete gittim işyerine gidene kadar gözlerini diktiler laf atanda oldu.Benim kilo 65 5 kilo versem diyorum bu seferde kilo verince kalçalarda gidiyo haliyle şimdilik böyle devam ediyorum.Yüzmek çok iyi sıkı bir vücudun olur.Kalça için ben sürekli squat hareketlerini yapıyorum squatında çeşitleri var bi kaç foto koyuyorum

Bu hareketler çok iyi bunları yapıyorum.Dahasıda var eklerim squat kızlarıda var

Burdaki kızlar da squatın yaptığı etkileri sonuçları.Vallahi sürekli takip ede ede bu işin ustası oldum.Bu resimlerle motive oluyorum ben.Benimkilerde böyle olacak diye diye kendimi onlara benzetecem sonunda.

harika önerilerin için sağol cnm evet bide bu selilutler omasa tam süper olcak :))) bide aynen yuvarlak tercih edicem zaten üst lop boş ısrar edicem ozaman 350 ye hadar denesin bakalım nası olcak bak arskada 350 takmış şahane duruyo ama seninkilerde güze bence karar verecek veli
bey bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…