Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

ya bu kadının gögüsleri kaç cc dir lioncum

ya bu kadının gögüsleri kaç cc dir lioncum
Vallahi bilmiyorum ama vardır 400 cc.Çok beğeniyorum göğüslerini çok güzel ve çok başarılı gerçekten.Spor yaptıkça hareketlere değil göğüslerine takılıyo hep gözüm.

ben de üç gündür p90x yapıyordum da brazil ile ilgili yazılarınızı görünce fikir değiştirdim sanırım :) inanılmaz görünüyor, ama kafayı yemek üzereyim ki sağlam bir video bulamadım egzersiz için, torrent sitelerinde de saçma sapan şeyler çıkıyor, siz nereden edindiniz brazilin videolarını?

bence de kesin 400 den fazladır.... doğru insan gözünü alamıyo ama farkettiysen de acayip yapay duruyo kadının o kadar hareketli egzersizinde gögüsleri nerdeyse oynamıyo bile yok ya o kadarda olmamalı olunca da remen işte böyle iki balon top sokmuşsun gibi duruyo kızlar valla sizinkiler daha güzel hem dolgun hem doğal duruyo !

Kızlar formda kalmak için bır takım egzersizler yapıyorsunuz anladığım kadarıyla ama kullandığınız terımler bana o kadar yabancı ki :))) çok merak ettım açıkcası "brazil p90x" fılan nedir bunlar cahilliğimi mazur görün

Cnm bi iki sayfa öncesinde torrent linkini verdim ordan indirebilirsin.P90x bende indirmiştim meraktan bi kaç kez yaptım beni sıktı açıkçası bıraktım bana göre değil çok cansız geliyo bana.

Cnm spor videolarının kısaltılmışı Brazil Butt Lift ,p90x de power 90x Tony Horton'un videoları buda.

Cnm spor videolarının kısaltılmışı Brazil Butt Lift ,p90x de power 90x Tony Horton'un videoları buda.

Peki işe yarıyor mu canm? Sıkılaşmak ve kılo vermek konusunda? Ayrıca aydınlattığın için çok teşekkür ederim :))

Peki işe yarıyor mu canm? Sıkılaşmak ve kılo vermek konusunda? Ayrıca aydınlattığın için çok teşekkür ederim :))
Rica ederim cnm evet işe yarıyo bölgesel egzersizler bunlar burda mavisko arkadaşımız vardı oda başlamıştı Brazil'e 4 haftada bayağı sıkılaştığını yazmıştı.Devamını getirirsen sonuçları çok güzel.p90x de etkili 1 hafta kadar yapmıştım sıktı beni.Facebookta Brazil Butt Lift ve p90x diye arat ordaki fotolara bak iyi motivasyon olur.Nasıl etki ettiğini görmüş olursun.

ya ben indirdim de şifreyi bulamadım siz hatırlıyor musunuz

ben tekrar indirdim ve bendeki videolarda bumbum ve bumbum rapido var.hangisini yapmalıyım?
ayrıca ıso uzantılı linkleri indirmenizi tavsiye etmem videolar karışık ve isimsiz oluyor.

hahah çok hoşuma gitti demek baban için bende kocam için denesem iyi olacak bu sporu güzel bir popooo

ya ben indirdim de şifreyi bulamadım siz hatırlıyor musunuz
Yok cnm şifre ben indirdiğimde şifre sormadı.Başka link bulabilirsem eklerim cnm.

keddenek
ben tekrar indirdim ve bendeki videolarda bumbum ve bumbum rapido var.hangisini yapmalıyım?
ayrıca ıso uzantılı linkleri indirmenizi tavsiye etmem videolar karışık ve isimsiz oluyor.
Sadece bum bum mu var high&thigh yokmu tummy tuck da olması lazım videolar arasında.Bum bum rapido kısa süreli yani vaktin kısa olduğu zaman yapabileceğin video.Etkili olanı bum bum olan.

Selam Kizlar

Ben su an insanity e yeni basladim fakat basen ve bacak sorunsalina sahip oldugumdan bu konu dikkatimi cekti ve hemen arastirdim.Bir torrent buldum indirdim sifre istedi sildim baska bi tane buldum halen indiriyorum videolari ise söyle ;

1-Basics
2-Bum bum
3- Bum Bum Rapido
4-Cardio Axe
5-High&Tight
6-Sculpt
7-Tummy Tuck

Kizlar bu videolardan baska video var mi ? Eksik olmasin istiyorum yardim ederseniz sevinirim

Benim de çok ilgimi çekti bu egzersizler. Ama videolara bakmadığım için yurtta yapabilir miyim bilemedim. Matım ve tera bantım var, çok geniş alan lazım mı bunları yapmak için?

Aynen doğru cnm eksiklik yok bu videolar var sadece.

Ecednc
Benim de çok ilgimi çekti bu egzersizler. Ama videolara bakmadığım için yurtta yapabilir miyim bilemedim. Matım ve tera bantım var, çok geniş alan lazım mı bunları yapmak için?
Hayır cnm geniş alana gerek yok o kadar.Yapabilirsin rahatlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…