http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...hIDIBQ&usg=AFQjCNFfWLuACR0tJtdr2xxWCXTeVF9DqA
Zuzana'nın kendi sitesi cnm 1.sayıdan itibaren başla.Ben öğlenleri yapıyorum ve sırasıyla iki video yapıyorum.İlk zamanlar birebir zordu ona yetişmek ama şimdi birebir aynı hızda devam ediyorum hatta Zuzana'dan bile hızlıyım bazen.Yorulduğumda bi nefes almak için videoyu durdurup tekrar devam ediyorum.Bilgisayar karşısında youtubedan açıyorum videosunu sonra start başlıyorum hareketlere.Aynen ter akıtmadan sonuca ulaşılmıyo cnm.
Vallahi bilmiyorum ama vardır 400 cc.Çok beğeniyorum göğüslerini çok güzel ve çok başarılı gerçekten.Spor yaptıkça hareketlere değil göğüslerine takılıyo hep gözüm.ya bu kadının gögüsleri kaç cc dir lioncum
Döndüm dolaştım yine kürkçü dükkanıma geri döndüm.Benim ilk göz ağrım Brazil'imbenim anladım ki senden başka sporlar beni adam edemeyecek en iyisi tekrar seninle devam etmek.Dün bum bum videosunu yaptım bugün yine bacak ve kalçalarım tutuldu meğer çalıştırmadığın kas kalmamış her ne kadar başka sporlarla haşır neşir olsamda.
Bum Bum + Leg Magıc 5dk zar zor + Titreşimli Kemer sağ ve sol basenlere 10 ar dk. Bu şekilde günümüde tamamladım.
Bugün ise sırada High&Thigh var.
ya bu kadının gögüsleri kaç cc dir lioncum
İlksen bence bu bombalar 400 ve katları gibi :))
ben de üç gündür p90x yapıyordum da brazil ile ilgili yazılarınızı görünce fikir değiştirdim sanırım :) inanılmaz görünüyor, ama kafayı yemek üzereyim ki sağlam bir video bulamadım egzersiz için, torrent sitelerinde de saçma sapan şeyler çıkıyor, siz nereden edindiniz brazilin videolarını?
Cnm bi iki sayfa öncesinde torrent linkini verdim ordan indirebilirsin.P90x bende indirmiştim meraktan bi kaç kez yaptım beni sıktı açıkçası bıraktım bana göre değil çok cansız geliyo bana.ben de üç gündür p90x yapıyordum da brazil ile ilgili yazılarınızı görünce fikir değiştirdim sanırım :) inanılmaz görünüyor, ama kafayı yemek üzereyim ki sağlam bir video bulamadım egzersiz için, torrent sitelerinde de saçma sapan şeyler çıkıyor, siz nereden edindiniz brazilin videolarını?
Cnm spor videolarının kısaltılmışı Brazil Butt Lift ,p90x de power 90x Tony Horton'un videoları buda.Kızlar formda kalmak için bır takım egzersizler yapıyorsunuz anladığım kadarıyla ama kullandığınız terımler bana o kadar yabancı ki :))) çok merak ettım açıkcası "brazil p90x" fılan nedir bunlarcahilliğimi mazur görün
Cnm spor videolarının kısaltılmışı Brazil Butt Lift ,p90x de power 90x Tony Horton'un videoları buda.
Rica ederim cnm evet işe yarıyo bölgesel egzersizler bunlar burda mavisko arkadaşımız vardı oda başlamıştı Brazil'e 4 haftada bayağı sıkılaştığını yazmıştı.Devamını getirirsen sonuçları çok güzel.p90x de etkili 1 hafta kadar yapmıştım sıktı beni.Facebookta Brazil Butt Lift ve p90x diye arat ordaki fotolara bak iyi motivasyon olur.Nasıl etki ettiğini görmüş olursun.Peki işe yarıyor mu canm? Sıkılaşmak ve kılo vermek konusunda? Ayrıca aydınlattığın için çok teşekkür ederim :))
http://www.torrentfunk.com/torrent/4...butt-lift.html
http://www.torrents.net/torrent/1070...Butt-Lift-ISO/
Burdan indirebilirsiniz ben burdan indirdim hep.bilgisayarda torrent'inde kurulu olması lazım.Bu linklere tıkladığınızda SEARCH kısmına Brazil Butt Lift yazın çıkan sayfadaki linkleri deneyin özelliklede torrent olanını seçin.Uzun sürebilir inşallah kolaylıkla indirebilirsiniz.Benim bilgisayar sık sık formatlandığı için genellikle bu linkleri kullanarak indirdim umarım sizde de bi sorun çıkmaz şimdiden kolay gelsin.
torrent kullanmayı bilenler buradan indirebilirler.
Download Beachbody Brazil Butt Lift - Complete Workout torrent - torrentHound.com
Bir video buldum bu brazil butt builderin full versiyonu 49 dakika sürüyor annemle birlikte yapmaya başladık ama babamdan gizli farkı anlayacaklar mı diyeama saolsun babam sporun ortasında geldi 18 dakika yapabildik başlangıç için ama inanın ter akmayan yerim kalmadı 17 yaşındayım popiş ve üst bacaktan memnun değilim şekile sokup inceltebilirsem dünyalar benim olacak Teşekkürler paylaşım için süpersiniz valla tam motive ettiniz beni ihtiyacım vardı
Yok cnm şifre ben indirdiğimde şifre sormadı.Başka link bulabilirsem eklerim cnm.ya ben indirdim de şifreyi bulamadım siz hatırlıyor musunuz
Sadece bum bum mu var high&thigh yokmu tummy tuck da olması lazım videolar arasında.Bum bum rapido kısa süreli yani vaktin kısa olduğu zaman yapabileceğin video.Etkili olanı bum bum olan.keddenek
ben tekrar indirdim ve bendeki videolarda bumbum ve bumbum rapido var.hangisini yapmalıyım?
ayrıca ıso uzantılı linkleri indirmenizi tavsiye etmem videolar karışık ve isimsiz oluyor.
Yok cnm şifre ben indirdiğimde şifre sormadı.Başka link bulabilirsem eklerim cnm.
Sadece bum bum mu var high&thigh yokmu tummy tuck da olması lazım videolar arasında.Bum bum rapido kısa süreli yani vaktin kısa olduğu zaman yapabileceğin video.Etkili olanı bum bum olan.[/Q
bütün videolar var ama bum bum ve bum bum rapido dan hangisini yapacağımı bilemedim.saol yardımın için...
Aynen doğru cnm eksiklik yok bu videolar var sadece.Selam Kizlar
Ben su an insanity e yeni basladim fakat basen ve bacak sorunsalina sahip oldugumdan bu konu dikkatimi cekti ve hemen arastirdim.Bir torrent buldum indirdim sifre istedi sildim baska bi tane buldum halen indiriyorum videolari ise söyle ;
1-Basics
2-Bum bum
3- Bum Bum Rapido
4-Cardio Axe
5-High&Tight
6-Sculpt
7-Tummy Tuck
Kizlar bu videolardan baska video var mi ? Eksik olmasin istiyorum yardim ederseniz sevinirim
Hayır cnm geniş alana gerek yok o kadar.Yapabilirsin rahatlıkla.Ecednc
Benim de çok ilgimi çekti bu egzersizler. Ama videolara bakmadığım için yurtta yapabilir miyim bilemedim. Matım ve tera bantım var, çok geniş alan lazım mı bunları yapmak için?