Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Bugün 6. günümdü sanırım. 1 gün fire vererek yaptım zannediyorum ki sıkılaşma ve çok az da olsa hatlarda bir düzelme var gibi belki de ben görmek istediğimi görüyorumdur bilmiyorum neyse çalışmaya devam

Canım o dediğin videonun linkini paylaşırmısın burda rica etsem ? baya olmuş bunu yazalı ama olsun görürsen bu mesajımı link istiyorum özelden mesaj hakkım yok o yüzden burda paylaş canım herkes faydalansın. indirmeden izleyip yapmak istiyorum indiremiyorum anlamıyorum bu işlerden pc yi bozdum hep karıştı iyice :) online videolar bulup öyle yapacağım ben. senden de o video linkini rica ediyorum ?

Ah Brazil'im benim aklım hala sende bi fırsat bulabilsem tekrar başlayacam ama ne yazıkki başladığım programı bitirmem lazım.Ek olarak zaman ayırabilsem yapıcamda bu ınsanıty canıma okuyo resmen.

merhaba uzun sürediir bıraktım gene sporu popom tam seklini almaya baslamıstı şimdi eski haline döndü bayramdan sonra işe de başlayacağım sabah işe gitmeden önce spor yapmayı planlıyorum yoksa masa başı işle nasıl olurum bilmem.insanın bıraktıgı zamn motivasyonuda kalmıyor.beni motive edin ..spor yapamadığım için o kadar huzursuzumki buraya bile ugrayamıyorum inşallah en kısa zamanda tekrar başlayacagım

Son düzenleme:
Sakın kendini salma spor yapmadıkça vücut hemen gevşiyo salıveriyo kendini.Evet zor biliyorum ama bi şekilde seni motive edicek bişeyler bul.Ben önce olmak istediğim görüntümün vücudumun hayalini kuruyorum almak ve giymek istediğim kıyafetleri sonrada bana ilham verecek resimlere bakıyorum.Özelliklede facebookda fitness models diye arat veya ne bileyim öncesi sonrası fotolar var fitnes yapanların.Kendini ayarla plan yap işe başladığında da muhakkak yap sporunu.Bende masa başında çalıştım ve eski kilom 57-58 iken 65 kiloya kadar çıktım düşün yani hiç 58 den yukarı çıkmayan ve kaç yıldır kilomu koruyan ben masa başında oturmaktan bayağı bi yağlandım.Şimdi de o yağları eritmekle meşgulüm yeni iş bulana kadar.O zamana kadar sonuç almak zorundayım yoksa giyecek bişey bulamayacam.Sende akşamları bi 30-40 dk kendine zaman ayırabilirsin.Düzenli sporla alınmayacak bi sonuç görmedim ben şimdiye kadar.

Bugün yarın diye erteleme yoksa hiç başlayamazsın sonucada ulaşamazsın.Ben burdayım aslında spor koçluğu olsa daha iyi olurdu.Bugün normalde Insanıty Max videosunu yapacaktım ama canım istemedi 58 dk boyunca koşturmayı.Onun yerine Brazil Bum Bum videosunu ve arkasından Call yaptım.Hiç bişey yapmamaktan daha iyidir en azından.

iyi bayramlar :) brazil butt lift'in ilk sayfalarda videolarını paylaşmışsınız ya etkileri per :) bende yapmak istiyorum ama nerden bulucam. Link gönderebilir misiniz?

Ah Brazil'im benim aklım hala sende bi fırsat bulabilsem tekrar başlayacam ama ne yazıkki başladığım programı bitirmem lazım.Ek olarak zaman ayırabilsem yapıcamda bu ınsanıty canıma okuyo resmen.

lioncum merhaba canım.sana birşey soracağım;brazil butt lift i indirdim fakat iso uzantılıydı videolarda videots 1-2 tarzında indi.guide kısmındaki gibi basic ,bum bum,cardio gibi şeyler yazmıyo videoların üstünde.gom playerda açamıyorum.hem onun gibi turuncu değil mavi renkteler.acaba seninde böyle mi inmişti.ben pek bişey anlayamadım(

Cnm mausu sağ tıkla videonun üstünde orda birlikte açı tıkla belki başka video oynatıcıyla çalışır.Yada özellikleri tıkla değiştir video oynatıcıyı.Bende öyle olmadı videoların isimleri yazılıydı videolar 1 2 yazıyosa video açıldığında anlarsın hangisi bum bum diye isimlerini kendin değiştirirsin yine mausu sağ tıkladığında ad değiştire tıkladığında yazarsın.Olmazsa başka link denersin cnm.

canım çok sağol.bi iki videonun ismini değiştirdim ama bazı videolar başladığında ne oldukları yazmıyordu direk hareketlere başlıyorlardı o yüzden onların ne olduğunu bulamadım.fakat daha sonra forumu incelerken youtube dan yüklediğin bütün videolara rastladım.ordan yapmak daha kolay geldi.çünkü bendekileri ayrıştırana kadar hazır yüklemişsin zaten. tekrardan çok teşekkürler...

Bişey değil cnm yanlız youtube daki yüklediğim videoları indirebilirsen ordan ayarla çünkü bazen video çalışmıyo error veriyo.

Döndüm dolaştım yine kürkçü dükkanıma geri döndüm.Benim ilk göz ağrım Brazil'im benim anladım ki senden başka sporlar beni adam edemeyecek en iyisi tekrar seninle devam etmek.Dün bum bum videosunu yaptım bugün yine bacak ve kalçalarım tutuldu meğer çalıştırmadığın kas kalmamış her ne kadar başka sporlarla haşır neşir olsamda.

Bum Bum + Leg Magıc 5dk zar zor + Titreşimli Kemer sağ ve sol basenlere 10 ar dk. Bu şekilde günümüde tamamladım.
Bugün ise sırada High&Thigh var.

Konunuzu takıp edıyorum brazıl but yapmayı istiyorum bu arada bunu yapmadıgımızda eskı halımızemı donuyoruz ıstedıgım ıdeal kıloya kadar dusmemız yeterlı olmuyormu? Bu arada sız kaç kıloyla başladınız ve suan kaç kılosunuz? Cok soru sordum ama malum sorunlarımız aynı:)

İstediğin görüntüye kavuşana kadar yap aslında 60 günlük bi program ama uzun bi müddet yapmadığın zaman yine yavaş yavaş eski haline dönüyo.İdeal kiloyada düşsen sporu yaşam biçimi alışkanlık haline getirmen gerekiyo.Ben 65 kiloyum bi 2 aya yakın ınsanıty yaptım arada Jillian çok nadir yaptım diyet yapmadığım içinde ne yazıkki hiç kilo vermedim.Sadece toparlanma sözkonusu o kadar.Brazil ile istediğim bölgeler çalışıyo ve oralarda biriken yığılmalar da gitgide azalıyodu bi 12 hafta yapmıştım geçen sene.Nasıl başka sporlara yöneldim Brazil'deki gibi istediğim şekle giremedim.

Düzenli yaptığın zaman gerçektende bu görüntüye kavuşuyorsun benim 12 hafta sonrasındaki kavuştuğum halim de buydu.

şimdiki halini paylaşacak mısın?

Merhaba arkadaşlar. Ben de brazil butt lift'e başlamak istiyorum ama bir türlü videolarını bulamadım. Kaç gündür uğraşıyorum onu indir bunu indir neredeyse bilgisayar çökecek yok çalışmıyor. Bugün dailymotion da buldum bilgisayara indirince açılmıyor hadi oradan yapayım dedim bu sefer de baktım tummy tuck videosu yok. Sizin verdiğiniz 28. 29. sayfadaki videolar da youtubedan kaldırılmış. Satın almayı düşündüm ama Türkiye'de satışını yapan yer bile bulamadım. Yok mu bana yardımcı olabilecek birisi.

http://www.torrentfunk.com/torrent/4...butt-lift.html
http://www.torrents.net/torrent/1070...Butt-Lift-ISO/
Burdan indirebilirsiniz ben burdan indirdim hep.bilgisayarda torrent'inde kurulu olması lazım.Bu linklere tıkladığınızda SEARCH kısmına Brazil Butt Lift yazın çıkan sayfadaki linkleri deneyin özelliklede torrent olanını seçin.Uzun sürebilir inşallah kolaylıkla indirebilirsiniz.Benim bilgisayar sık sık formatlandığı için genellikle bu linkleri kullanarak indirdim umarım sizde de bi sorun çıkmaz şimdiden kolay gelsin.

Lion yardımın için çok teşekkürler. Senin yardımınla brazili indirdim ama yapamadım çünkü küçük çocuğum olduğu için günlük program süresi bana çok uzun geldi o kadar vakit ayıramadım ayrıca videolarda hareketleri çok hızlı yapıyorlar ben onlara ayak uydurmadım. Programı uygulayıp, hareketleri hakkıyla yapabilenleri yürekten kutluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…