- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
Cnm madem süren kısıtlı ve çocuğun var sana tavsiyem kısa süren egzersizleri yapman.Ben bi ara spora ara vermiştim motivasyonum düştüğü için.Sonra kısa süren videolara baktım ve aralarında Zuzana Light Zwow serisini yapmaya karar verdim.İlk zamanlar hergün 1 video yapıyodum fakat beni kesmedi maximum 10-15 dk sürüyo ve gerçekten etkili.Sonra ikişer video yaparak devam ettim.Yapalı 1-1.5 ay oldu şimdi bugün zwow 41-42 videoyu yapıcam.Faydası oluyo tabi toparlandım şekillenmeye başladım videolar kısa olsa bile işime yaradı bi takip et istersen youtube da Zwow 1 den itibaren bak.Yeteri kadar alışkın değilsen hareketlere başlangıç videolarını takip ederek ısınmayı alışmayı sağlayabilirsin.Sen sen ol hiçbişeyi erteleme kendine hergün 15 dk ayır bu sürede bile devamlı yapabilirsin illede uzun videolara gerek yok.Lion yardımın için çok teşekkürler. Senin yardımınla brazili indirdim ama yapamadım çünkü küçük çocuğum olduğu için günlük program süresi bana çok uzun geldi o kadar vakit ayıramadım ayrıca videolarda hareketleri çok hızlı yapıyorlar ben onlara ayak uydurmadım. Programı uygulayıp, hareketleri hakkıyla yapabilenleri yürekten kutluyorum.