Cnm ben sadece Bum bum ve High&thigh olan videolarını yaptım aralarında yeni versiyon olanlar var yeni gördüm.Şimdi Insanıty yapıyorum çocuklar okula başladığı anda Insanıty nın yanına bu Brazil egzersizlerindende ek olarak yapıcam yine genellikle kalça ve bacaklara yönelik egzersizleri tercih edicem.Diğerlerinide arada sıkılmamak için değişiklik olsun diye yapmayı düşünüyorum cnm.Lioncum sen şu an bu videolardan hangisini yapıyorsun :26: gün içinde yaptıgın egzersizler neler ?
Yan yatarak yaptığımız ,iki bacağı birden kaldırma hareketi var yaben onu yapamıyorum ya sen ?
Cnm bunları bulmamda asıl sana teşekkür ederim senin için uğraşma diye buldum.Üzüldüm isteyipte indiremediğin için bende buldum çok şükür Allah kalbimi biliyo yardım etmek istediğim için oda bana yardım ediyo bundan daha güzel ne olabilirki.Hadi o zaman başla cnm sende, bende sana eşlik edicem.Çünkü popomun tekrar kalkmasına ve eski güzel diriliğine kavuşması için benimde yapmam gerek.Videolar icin cok cok tesekkurler canim beni buyuk bir stresten kurtardin o kadar ugrastim torrent morent sinirimi bozmaktan baska ise yaramamisti
bnlari gorunce cok mutlu oldum valla emegin icin tesekkur ler canimm
Cnm bunları bulmamda asıl sana teşekkür ederim senin için uğraşma diye buldum.Üzüldüm isteyipte indiremediğin için bende buldum çok şükür Allah kalbimi biliyo yardım etmek istediğim için oda bana yardım ediyo bundan daha güzel ne olabilirki.Hadi o zaman başla cnm sende, bende sana eşlik edicem.Çünkü popomun tekrar kalkmasına ve eski güzel diriliğine kavuşması için benimde yapmam gerek.
Merhaba cnm vardı bi bakiyim.Ben Brazil'ede başladım tekrar çünkü kalçamı başka sporlar toparlayıp dikleştirmedi.İnsanity yapıyorum kısa sürede etkisi de oluyo ama kalçama baktığım zaman kalkık değil işte onuda tekrar elde etmek için başladım.Benim seçtiklerim Bum bum arkasından bum bum rapido,high&thigh yeni videolarda var tabi onlarıda eklerim arada.Sende başla cnm spor yapmak gibisi yok vallahi doping etkisi yapıyo.Lion merhaba konuya rastlayinca cok sevindim. Bende brazil butt lift indirdim ama tembellikten bi turlu baslayamadim jillianida aramistim ama bulamadim sende linki varmi. Bel kivrimimdan sonrasi felaket :/ hep kalca basen problemim oldu bian once gaza gelip baslamam lazimmm
Merhaba cnm vardı bi bakiyim.Ben Brazil'ede başladım tekrar çünkü kalçamı başka sporlar toparlayıp dikleştirmedi.İnsanity yapıyorum kısa sürede etkisi de oluyo ama kalçama baktığım zaman kalkık değil işte onuda tekrar elde etmek için başladım.Benim seçtiklerim Bum bum arkasından bum bum rapido,high&thigh yeni videolarda var tabi onlarıda eklerim arada.Sende başla cnm spor yapmak gibisi yok vallahi doping etkisi yapıyo.
Öylede yapabilirsin ben Insanıty ile şimdiden bacaklarımdaki farkı görüyorum bile ki benim hem selülitli hem iç dış bacak ve basenler kötü durumdaydılar.Bir taraftanda Brazil yapıcamki kalçam fazla küçülmeden kaslanıp dolgun kalsın.Eşim bile istemiyo kalçamı küçültmemi Shakira gibi kalçan var diyo.Jillian da uygun olur bütün videolarda hareketler belli nereleri çalıştırdığıda belli.Jillianda iyi sonuç alanlar da var.Hangisini yaparsan yap düzenli yaptığında aksatmadan sabırla devam ettiğin zaman sonucunu muhakkak alıyorsun.Önemli olanda bu.Bu arada linke bakıyorum arıyorum özelden gönderirim.Peki sence soylemi yapsam ; once hizla incelmemi saglicak bi spor yapsam ideal kiloma yaklasincada brazilemi gecsem? Bende slim in 6 leslie ve brazilin videolari var. Jilliani bgn link bulursam indircem. Napiim sence
Öylede yapabilirsin ben Insanıty ile şimdiden bacaklarımdaki farkı görüyorum bile ki benim hem selülitli hem iç dış bacak ve basenler kötü durumdaydılar.Bir taraftanda Brazil yapıcamki kalçam fazla küçülmeden kaslanıp dolgun kalsın.Eşim bile istemiyo kalçamı küçültmemi Shakira gibi kalçan var diyo.Jillian da uygun olur bütün videolarda hareketler belli nereleri çalıştırdığıda belli.Jillianda iyi sonuç alanlar da var.Hangisini yaparsan yap düzenli yaptığında aksatmadan sabırla devam ettiğin zaman sonucunu muhakkak alıyorsun.Önemli olanda bu.Bu arada linke bakıyorum arıyorum özelden gönderirim.
ben Insanıty ile şimdiden bacaklarımdaki farkı görüyorum bile ki benim hem selülitli hem iç dış bacak ve basenler kötü durumdaydılar.
Öylede yapabilirsin ben Insanıty ile şimdiden bacaklarımdaki farkı görüyorum bile ki benim hem selülitli hem iç dış bacak ve basenler kötü durumdaydılar.Bir taraftanda Brazil yapıcamki kalçam fazla küçülmeden kaslanıp dolgun kalsın.Eşim bile istemiyo kalçamı küçültmemi Shakira gibi kalçan var diyo.Jillian da uygun olur bütün videolarda hareketler belli nereleri çalıştırdığıda belli.Jillianda iyi sonuç alanlar da var.Hangisini yaparsan yap düzenli yaptığında aksatmadan sabırla devam ettiğin zaman sonucunu muhakkak alıyorsun.Önemli olanda bu.Bu arada linke bakıyorum arıyorum özelden gönderirim.
lioncum senin bu konudaki paylaşımların dikkatimi çekti. Maşallah çok azimlisin
Bende başlamak istiyorum bu çalışmalara ama bu konuda çok tembelim
Sizlerin olumlu sonuçlarını okuyarak motive olursam belki daha kolay başlarım. Hadi bakalım Allah muvaffak etsin hepimizi
Kadin olmak zor zanaat derdimiz bitmiyor bi turlu :)
Kadin olmak zor zanaat derdimiz bitmiyor bi turlu :)
Çok haklısın valla hiiiiç bitmiyor
Vücut şekillendirmede kesinlikle estetiğe karşıyım. Sporla halledilecek sorunlar için, bıçak altına yatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Düzenli bir şekilde azimle spora devam edersek, hem istediğimiz gibi bir fiziğe sahip oluruz, hem de sağlıklı oluruz dimiAma asıl mesele de başlayıp devam ettirmek:18: Allah kolaylık versin.
Dediğin gibi canım, kadın olmak zor zanaat
süpersin canımm önemli olan kararlılıkOff sormaa memesi biter burunu baslar yok kalcam buyudu kotlara sigamiyorum aman selulitim yirtigim :) sacim makyajim manikurumm say say bitmez.
Kesinlikle bende senle ayni fikirdeyim sporla insanlar neler basariyor onemli olan kararlilik. Bi defa kararli davrandim hayatimda spordu diyetti 57 kiloydum sonra bi biraktim kendimi birakis o birakis 10 kilo aldim kalca baldir basen bacak aldi basini gitti oldummu 40 beden :/ ama ahdim var aldim 36 beden bi kot onu giyecegim yakinda :) simdi bacagimdan gecmiyor tabi ama neyse :))