lioncum senin bu konudaki paylaşımların dikkatimi çekti. Maşallah çok azimlisin
Bende başlamak istiyorum bu çalışmalara ama bu konuda çok tembelim
Sizlerin olumlu sonuçlarını okuyarak motive olursam belki daha kolay başlarım. Hadi bakalım Allah muvaffak etsin hepimizi
Teşekkür ederim tatlım azim sabır ve kararlılık bide hırs tabi bunlarda oldummu üstesinde gelinemeyecek bişey yok.her yerde insanity çıkıyor karşıma, yapmazsam içimde kalacak. kayra ve seni tebrik ediyorum, siz o topiğin ilk uygulayıcılarısınız, insanity'nin de altından kalkıyorsunuz ya helal olsun size
Ah canım benim bide beni görsen ben daha çok tembelim uykucuyum aslında ama işte nereye kadar hiç bişey sığmıyo ne giyeceğimi şaşırıyorum.Her şey beyinde bitiyo cnm kararını verdiğin anda ondan vazgeçmeyeceksin.Amin cnmdrita
lioncum senin bu konudaki paylaşımların dikkatimi çekti. Maşallah çok azimlisin
Bende başlamak istiyorum bu çalışmalara ama bu konuda çok tembelim
Sizlerin olumlu sonuçlarını okuyarak motive olursam belki daha kolay başlarım. Hadi bakalım Allah muvaffak etsin hepimizi
Aynen cnm önemli olan kararlılık Ben de ne kadar güzel fizikli veya before after resimleri alıp buzdolabının üstüne asardım ki motive etsin kararlılık göstereyim diye.gypsymia
Off sormaa memesi biter burunu baslar yok kalcam buyudu kotlara sigamiyorum aman selulitim yirtigim :) sacim makyajim manikurumm say say bitmez.
Kesinlikle bende senle ayni fikirdeyim sporla insanlar neler basariyor onemli olan kararlilik. Bi defa kararli davrandim hayatimda spordu diyetti 57 kiloydum sonra bi biraktim kendimi birakis o birakis 10 kilo aldim kalca baldir basen bacak aldi basini gitti oldummu 40 beden :/ ama ahdim var aldim 36 beden bi kot onu giyecegim yakinda :) simdi bacagimdan gecmiyor tabi ama neyse :))
Ha gayret cnm olursun tabi bırakmadığın sürece tığ gibi olursun sana rahatlık yokJelesec
bugün yarım yamalak yapabildim telde çok takıldım yarı telafi ederim artık göbeğimde bir azalma durumu vargibi 1.aya kalmaz tığ gibi olurum ben
Sağol bitanem lionun şimdi değişim zamanı.lionu bende azminden dolayı kutluyorum.hergun bıkmadan usanmadan çalışıyor
Sağol bitanem lionun şimdi değişim zamanı.
İndirmene gerek yok cnm videoların hepsi önceki sayfalarda var gerek kalmadı uğraşmaya.28 ve 29.sayfalarda bulabilirsin.arkadaşlar bu Brazil Butt Lift i yapmayı bende çok istiyorum nerden bulabilirim acaba
İndirmene gerek yok cnm videoların hepsi önceki sayfalarda var gerek kalmadı uğraşmaya.28 ve 29.sayfalarda bulabilirsin.
Cnm o kadar çabayı çöpe mi atacaksın çektiğin zahmetleri akıttığın terleri bi kenaramı atacaksın hadi toparlan kendine gel.Böyle kendini hep sonralara bırakırsan başka şeylerde de istikrar sağlayamazsın.Yani demek istediğim bi şeyi istediğinde devamını getirirsen başarılı olursan istikrarınıda azminide iradenide geliştirirsin sürekli. Bazen sıkılırız canımız hiçbişey yapmak istemez tam monoton bi ruha bürünürüz normal bunlar tabiki ama o anda da hayal gücümüz devreye girmeli.Yapacaklarımız yapmak istediklerimiz hayal kurduğumuz şeyler hedefler vssss aklımıza gelmeliki bizi kendimize getirsin.Zira bende hayal gücümle ayaktayım zaten içimdeki coşkuyu beklentilerimi umutlarımı kaybetmediğim sürece bi çok konuda böyle azimli ve sabırlı olabiliyorum.Çünkü beynimde istediğim bişeye karar verdim ve bu kararlılığımı sürdürmem gerek taki hedefime ulaşmak istediğim şeylere ulaşana dek.Yoksa hep monoton hiçbişeyden zevk keyif almayan cansız birine dönüşmek istemem.Sporumun arkasından huzur içinde tamam hedefime hayalime 1 adım daha yaklaştım deyip görevimi tamamlamamın zevkini mutluluğunu yaşıyorum.biri beni tartaklayabilir miresmen sporu bıraktım yani hem de o kadar yol kat etmişken
hala sıkılığımı kaybetmedim ama gitti gidecek diye çok korkuyorum yaa(
yeniden başlamalıyım formumu tutmalıyım o popişi biraz daha kaldırmalıyım motive edin beni kızlar noldu anlamadım nazara mı geldim nedir bu tembelliğim yaa( 43:
Cnm o kadar çabayı çöpe mi atacaksın çektiğin zahmetleri akıttığın terleri bi kenaramı atacaksın hadi toparlan kendine gel.Böyle kendini hep sonralara bırakırsan başka şeylerde de istikrar sağlayamazsın.Yani demek istediğim bi şeyi istediğinde devamını getirirsen başarılı olursan istikrarınıda azminide iradenide geliştirirsin sürekli. Bazen sıkılırız canımız hiçbişey yapmak istemez tam monoton bi ruha bürünürüz normal bunlar tabiki ama o anda da hayal gücümüz devreye girmeli.Yapacaklarımız yapmak istediklerimiz hayal kurduğumuz şeyler hedefler vssss aklımıza gelmeliki bizi kendimize getirsin.Zira bende hayal gücümle ayaktayım zaten içimdeki coşkuyu beklentilerimi umutlarımı kaybetmediğim sürece bi çok konuda böyle azimli ve sabırlı olabiliyorum.Çünkü beynimde istediğim bişeye karar verdim ve bu kararlılığımı sürdürmem gerek taki hedefime ulaşmak istediğim şeylere ulaşana dek.Yoksa hep monoton hiçbişeyden zevk keyif almayan cansız birine dönüşmek istemem.Sporumun arkasından huzur içinde tamam hedefime hayalime 1 adım daha yaklaştım deyip görevimi tamamlamamın zevkini mutluluğunu yaşıyorum.
Fazlamı çenem açıldı acaba neyse anlayan anlar heralde ne anlatmak istediğimi.
Tamam gönderirim e.mail adresini özelden gönder yada msn adresimi vereyim ordan kopyalayabilirim.Ben killer buns&thigs öneririm.Brazili uzun vadede yani sonuçlarını 1 ayda alırken Killer de ise kısa vadede sonuç alıyorsun.Yani 1 haftada veya 15 günde şekillendiğini görebiliyorsun hemen birden pat diye incelmiyosun tabiki gözle gözülür bir incelme ve sıkılaşma başlıyo.İki videoyu üst üste yapmayın ilk başlayanlar için ben kondisyon olarak kendimi iyi hissettiğim zaman daha çabuk sonuç alayım diye iki videoyu üst üste yapıyordum.Çok yoruyo ve zorluyo tabi.
lilion81 rica etsem banada yollarmısın bu hareketleri.mail adresimi vereyim?
Ne demek tatlım benim iyiki sizler varsınız burada tecrübelerimi yaşadıklarımı düşüncelerimi herşeyimi sizlerle paylaşmanında ayrı mutluluğunu yaşıyorum.Bi kişinin dhi yüzünü güldürebiliyosan ufacıkta olsa yardımım dokunabiliyosa ne mutlu bana.Kilo verirken spor yaparken inan bende çok kere bıktım sıkıldım uğraşamıyacam dedim neler neler ama ne yaptım ben pes etmeyecem bunun bi çaresi püf noktası olmalı diyerek sürekli araştırdım.Sadece bu konuda değil bir çok konudaki araştırmalarım ve bu işin peşini bırakmamak sayesinde istediğim şeyleri elde ettim.Düşünce gücünle herşeyi başarmak,ruha kalbe ve beyne hükmetmenin yolları gibi bana faydalı olabilecek kitaplarda bana yol gösterdi.Neyi nasıl yapmam gerektiğini öğretti.Bu özellikler sadece bende değil herkesin içinde saklı bi yerlerde var yeterki ortaya çıkaralım neler yapabileceğimizi bilelim.lion canım benim yaa ne de güzel yazmışsın :) çenen açıldı ne kelime harikasın :)
çok doğru diyorsun ya..o kadar şeyi çöpe atmak olacak bu, kaldı ki dedğin gibi bi düşünce oturtabilirsem zaten hayatımın her alanına yayabilir daha kendimle uyum içinde daha mutlu yaşayabilirm :) senin şu açtığın topikte konuşmalarımızı anımsattı bu bana ve çok iyi geldii :) iyi ki varsın vallahi lioncum benimm :))
o zaman sirkelen ve kalk diyorum kendime.
bugün dışarıda olacağım akşam döndüğümde kendimi yapmak için zorlayacğım, eğer çok yorgun olursam da yarın sabah ilk iş erken kalkııpp programa başlamam olmalıı!
tamam halledicem ben bu işi tekrardan. o kadar şey yaptım, ilerledim şimdi ortasında bırakırsam puf diye söneceğim günlerce kan ter çalıştığıma değmeyecek. şu yazdığnı kopyalayıp her dakka görebileceğim bir yere koyuyorum öyleyse çoook teşekkür ederimmm :))
azmine kararlılığına ve duruşuna da hayranım maaşllah canım benim sen de istediğin yolu katedeceksin sana inancım %100!
Tatlım linke gerek yok 28 ve 29.sayfalarda Brazil Butt Liftin bütün videoları var.İndirdiğinde de aynı videolar olucak o yüzden uğraşmana beklemene gerek yok cnm.lilion81 rica etsem banada yollarmısın bu hareketleri.mail adresimi vereyim?
Ne demek tatlım benim iyiki sizler varsınız burada tecrübelerimi yaşadıklarımı düşüncelerimi herşeyimi sizlerle paylaşmanında ayrı mutluluğunu yaşıyorum.Bi kişinin dhi yüzünü güldürebiliyosan ufacıkta olsa yardımım dokunabiliyosa ne mutlu bana.Kilo verirken spor yaparken inan bende çok kere bıktım sıkıldım uğraşamıyacam dedim neler neler ama ne yaptım ben pes etmeyecem bunun bi çaresi püf noktası olmalı diyerek sürekli araştırdım.Sadece bu konuda değil bir çok konudaki araştırmalarım ve bu işin peşini bırakmamak sayesinde istediğim şeyleri elde ettim.Düşünce gücünle herşeyi başarmak,ruha kalbe ve beyne hükmetmenin yolları gibi bana faydalı olabilecek kitaplarda bana yol gösterdi.Neyi nasıl yapmam gerektiğini öğretti.Bu özellikler sadece bende değil herkesin içinde saklı bi yerlerde var yeterki ortaya çıkaralım neler yapabileceğimizi bilelim.
Bende sana inanıyorum tatlım asla umudunu kaybetme sakın.Bende bugün yapmam gereken programı aksattım gece sabahlayıp uykusuz olunca bide üstüne bütün gün okul alışverişi olunca kaldı ama dert etmiyorum çünkü yarın dinlenme günü yapacağıma bugün yapmış oldum yarın da programımı bitirmiş olurum.Yarın tembellik etmiyecem çünkü beynim bana değil ben beynime hükmediyorum artık.Böylece tembellik etme gibi bi şansım da olmuyo beni dürtüyolar çünkü yap yap yoksa hedefine geç kalırsın diye binbir türlü düşünce geçiyo.
ben de sabah itibariyle başlıyorum yeniden inşallah! :)
gerçekten de faydalı olabiliyorsun canım burası ne de iyi geliyor çoğumuza :) iyi ki var ve varız gerçekten de :)
ve şu ders programım okul yoğunluğum bir belli olsun olmadı senden şu kitapların isimlerini bir alayım da ben bir yerlerden başlayayım kendime hükmetmeye :)
Tatlım linke gerek yok 28 ve 29.sayfalarda Brazil Butt Liftin bütün videoları var.İndirdiğinde de aynı videolar olucak o yüzden uğraşmana beklemene gerek yok cnm.
kız sen daha başlamadınmıı!! hani 2 gün önce yarın başlıyorum demiştin cadıııhadi bi silkelende başla artık brazilian seni özlemiş bak