Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

uzuun zaman sonra bu topiğe de yazıyorum kızlar :)
lioncumm ne alemdesin neler yapıyorsun nasıl gidiyorr :)
ben brazilde 4 haftayı doldurdum. ama ne yazık ki 4. hafta tempoumu tatil sebebiyle düşürmek zorunda kaldım, sadece bumbum rapido yapabildim bu süreçte. bir değişim yaratmadı sadece formumu korudu diyeyim kızlar. tatil öncesi bacak ve karın kaslarım sert idiyse yine o halde kaldılarr.. popoma gelincee...
asıl düzeltmek istediğim bölgem..4 hafta sonucunda, şimdi popomda evet bir kalkış söz konusu, yanlardan bir toparlanma var basenlerim küçüldü.popomun görntüsü değişti ki benim istediğim de buydu. ama popo altındaki o yağlar yok mu o yağlarrrrrrrr hala varlar ve bu da benim canımı sıkıyor. ayrıca biraz daha kalkmasını istiyorum. çünkü düzenli yapabileceğim gün sayısı gittikçe azalıyor, okulun başlamasına son 20 günüm. bu 20 günde iyice toparlanmasını istediğimden ve artık vücudum da alıştığından yarın itibariyle günde 3 video yapmaya karar verdim. gerekirse sabahın köründe kalkmaya razıyımm..
şimdi popoyu en çok çalıştıran videolara öncelik vereceğim. bumbum cardio axe ve high tight haftada 4 gün birlikte, 2 gün de sculpt ve tummy tuck bumbum rapido şeklinde bir progmra var kafamda. yarın başlıyorum bakalım dayanabilecek miyimmm...iyi şanslar dileyin bana kızlarrr, inşallah olacakkk..

Son düzenleme:
benim videolarım inmiş

basics var bum bum rapido var bum bum var cardio exe var high tigh var scultp var bi de tommy tuck var her gün birinimi yapcam yoksa her gün hepsini mi yapcam

canım bende videolarla birlikte çizelge de var, ben oradan popo şeklime göre başlamıştım, o programı takip ettim 4 haftaya yakın..şimdi de istediğim gibi yapacağım. mesela lion arkadaşım gibi bazı arkadaşlar da sadece istedikleri videoları takip ediyorlar bildiğim kadarıylaa..

kızlar bir de ölçüsel olarak yazayımm..
önce şunu söylim, pek dikkatli beslenmediğimden kilomda bir azalma var ama bu sadece bir haftadaa içinde gerçekleşti ki istanbuldan giderken 2 3 gün bayağı iştahım kesilmişti, sonra da tatildeki hava değişikliğne ve yüzmeye falan bağlıyorum, brazilin etkisi olamaz çünkü 3 hafta içinde kilomda böyle bir değişiklik yaşamamıştım. 54ten 53 e düştüm zannetmiştim de az önce bir daha tartıldım 51.5 çıktım bu ciddi manada sinirlerimi bozdu çünkü bu kilo bana hiç yakışmıyorr..yüzüm fazlaca zayıf oluyor ve çirkinleşiyorum. zaten bronzlaştım bu da iyice ufacık bir surat yapıyor ki hiç hoş değil hemen kilo almaya başlamalıyım.
ölçülerime gelince, 2. haftanın sonunda ölçülerimi yazmıştım, az önce tekrar ölçtüm ve göğüsten 3 cm( zaten oldukça küçükler bu hiç hoş olmadı) belimde 3cm göbek deliği hizasında 4cm kalçada 1.5 cm bir incelme var. bel ve göbekteki hoşuma gitti ama kalçadaki olmadı, neyse ki az bir değişimm.. kol üst bacak ve hemen kalçıaltı bacakta bir değişim yok. keşke kalçadan gideceğine kalçaaltı bacaktan gitseymiş
şimdi işin asıl zor kısmına geldik. kilomu tekrardan 54, 54.5 e çıkarıp bel ve göbekten bir kilo alımı gerçekleşmeden sadece kalçadan ve göğüsten alsam çok hoş olacak ama bunu yapmam imkansız sanırım kızlar bir fikriniz varsa yardım pleasee

benim videolarım inmiş
basics var bum bum rapido var bum bum var cardio exe var high tigh var scultp var bi de tommy tuck var her gün birinimi yapcam yoksa her gün hepsini mi yapcam
Evet cnm içeriğinde bunlar var.Her gün kendine bir video seç bi plan yap şu gün bu videoyu yapacam diye.Sonra o listeye göre yaparsın yok sadece bacaklarımı çalıştıracam diyorsan o videoyu yaparsın vsss gibi.

Hoşgeldin cnm nihayet geldin sayende iyi gaza geliyodum.Ben işten ayrıldım evdeyim şimdi rahatlıkla günde 2 video yapabileceğim.Gelişmeler bence iyi yönde popo altındaki yağların biraz daha zamana ihtiyacı var.farkı görmene sevindim bizim için güzel motivasyon örneğisin tatlım.Daha fazla verim almak istiyorsan kalça ve bacak hareketlerini yaparken hep o bölgeleri sıkarak yap.Ben sıkarak yapıyorum ilk zamanlar zordu şimdi kendiliğinden oluyo sıkmak.Sıktığın zaman kaslar daha aktif hale geliyo.Yanlız her hareketi yaptığında eşit yapmaya çalış yoksa poponun biri aşağıda biri yukarıda olur benim öyle olmuştu sonra her ikisinide eşit sıkıyorum ve aynı sayılarla yapıyorum.Sonra düzeldi tabi.

Bende devam ediyorum bi kaç gündür hastaydım hareket edecek hiç halim yoktu şimdi iyiyim yapmaya başladım.

hayırlısı olsun iş olayın canım benimm..aynen öyle nihayet döndüm :)
tamamdır burdan motivasyonun dibine vuracağız yeniden :) doğru dyorsun bak, benim de bir popom ötekinden daha şekilli geliyor, vallahi çatlayacak gibi olsam da eşit yapacağım korktum bak şimdi ya aynı olmazlarsa sonucunda diye :) sıkma işine gelince, sıkamıyordum bir türlü çok zor geliyordu ama uğraşıcam iyicee :)
sen de hastalıktan kurtulduğuna göree, tam gaz yola devammm :))

Evet aynen cnm unutma birini sıkıp diğerini gevşek rahatça yaparsan olmaz.Hadi bakalım yola devam.Benim bide programıma Jennifer Nicole Lee eklendi kadın acayip çalıştırıyo süresi kısa ama ter içinde kaldım o kadar yani.Youtube dan videolarını indiriyorum her gün birini seçicem bugün iki videosunu yaptım bile ter içinde kalmama yetti.Kadının kalçasına dikkat et bak acayip kalça kası yapmış.Bu video kalça ve bacak üzerine.
[video=youtube;8tqSQVMHNOk]http://www.youtube.com/watch?v=8tqSQVMHNOk&feature=fvsr[/video]

Sabah güne enerjik uyanmak için gayet güzel akşama da Brazil yaptımmı ohhhh bak fıstık gibi oluyoruz ondan sonra.

sporumu yaptım geldim rahat rahat oturabiliyorum
benim 30days shared le basladıgımdan beri saçlarım biraz daha fazla dökülmeye basladı hala dökülme devam ediyor 1,5 aydan beri sizde dökülme varmı?

ay bu kadın çok çılgın
dur arada bunu da yapmaya çalışayım da o sıra gibi tutunduğu şeyden gerek sanırım evde o hareketleri yapabileceğim bir yer yok galibaa..
tamamdırrr tam gaz yarın başlıyorum yolaaa..yarın cardio axe, high tight ve bum bum deneyeceğimm..bayağı yorucu olacak sanırım ama artık katlanıcam napalımm..

Evet çok çılgın çatlak ama fıstık gibi hatun yani.Sen hikayesini okudun mu facebook ta takip et cnm.Evde ne varsa onları kullanabilirsin mesela ben ne yaptım vileda sopasını aldım her iki tarafına ağır olacak şekilde alışveriş poşetleri koydum bi nevi halter gibi öyle squat yaptım.Başka vileda kovasının üstüne örtü koydum öyle otur kalk yaptım diğer videolarında var.Evdeki malzemeleri değerlendirebilirsin tatlım ben öyle yapıyorum.Mesela Jennifer squat yaparken ağırlık olsun diye çocuğunu kucağına alıp öyle yapmış senin çocuk yok ama küçük bi çanta bulup içinede ağır gelebilecek pirinç ne varsa o paketlerden koyup kullanabilirsin.Bende vardı içine böyle malzemeler koyup ağırlık olarak kullandım.Çok şey var tabi.Merak etme birebir aynı malzemeleri kullanman gerekmiyo.Sende sana göre olan videoları seçersin youtube da.JNL Fusion yaz bir sürü 9 dk lık videoları var.Okul açıldığında bu kısa videolarda senin için uygun fazla zaman ayıramadığında en azından formda kalırsın.

Tam gaz devam tatlım süpersin.Ben 30 day yapmadığım için bilemiyorum normalde de benimde hep dökülüyo iyi bakım yapmak lazım şampuan vs iyi seçmek gerekiyo vb gibi bir sürü etken var dökülmesi için streste en büyük sebep tabi.

doğru diyorsun tatlışım :)
bende dambıl var ondan problem yok daa, şu sıra gibi tutunduğu şeyi de artık sehpayı falan kullanırım diye düşünüyorum, tamam bakarım videolarına da internetten daha uygunları sçeerim olmadıı :)
brazille mutluyum yine de ona bayağı ısındım :)
ama okullar başlayınca dediğin gibi daha kısa şeylere ihtiyaç duyacağım..
her gün bir bumbum rapido yapsam, hatasonları da günde 3video 2 gün yapsam yeterli olur diye düşünüyorumm..
yine de okul yoğunlaşana kadar bir 10 gün falan devam ederim inşallah da 2 aylık brazili tamamlarım diye umuyorumm :) inşallah becerebilirimm..

[video=youtube;IqUJCmVwBlk]http://www.youtube.com/watch?v=IqUJCmVwBlk&feature=relmfu[/video]
İşte baştan sona high&thigh videosu.enim indirdiğim videonun aynısı Brazili indiremeyen arkadaşlar için bacak iç bacak ve basen için etkili olan video.Benim yaptığım videodan birisi de buydu.

[video=youtube;o0uQs6Wnm_s]http://www.youtube.com/watch?v=o0uQs6Wnm_s&feature=relmfu[/video]
İşte bum bum videosu kalça için yaptığım.Benim indirdiğim video bu ve yukarıdaki videoyu yaptım ben.Bilgisayarınıza kaydedip bu şekilde yapabilirsiniz.

[video=youtube;MlLEoeBgFkM]http://www.youtube.com/watch?v=MlLEoeBgFkM&feature=relmfu[/video]
Tüm vücut için yapılan Sculpt.

[video=youtube;yXxb7TTzpk8]http://www.youtube.com/watch?v=yXxb7TTzpk8&feature=relmfu[/video]
Cardio exe eğlenceli

[video=youtube;MIfnXkM5P-8]http://www.youtube.com/watch?v=MIfnXkM5P-8&feature=relmfu[/video]
Rio extreme tüm vücut için yanlız bu video bende yoktu bende yeni gördüm etkiliymiş buda.

[video=youtube;DXx0RDvALDg]http://www.youtube.com/watch?v=DXx0RDvALDg&feature=relmfu[/video]
Bum bum rapido bu bende vardı ama farklı şekildeydi yeni versiyonu bu sanırım.Süreleri de aynı.

[video=youtube;G0yQkM6DysQ]http://www.youtube.com/watch?v=G0yQkM6DysQ&feature=relmfu[/video]
Bu da karın için gerçekten çok etkili olan Tummy Tuck videosu.

[video=youtube;-pigcKlnNuU]http://www.youtube.com/watch?v=-pigcKlnNuU&feature=relmfu[/video]
Gerçektende bu videoları yeni gördüm yeni versiyonu çıkmış Brazil Butt Lift'in deluxe olarak ileri versiyonu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…