Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Ne kadar dogru soylemissin canim. Biraz tatli yiyim sonra sporda yakarim diye dusune susune birikti kilolar maalesef. Ben kendimi engellemek icin soyle yapiyorum; sevdigim cok kalorili birsey varsa evde, ucundan tadina bakiyim demek yerine ona elimi bile surmuyorum cunku tadina bakarsam dayanamayip devamini getirme ihtimalim var :) o yuzden hic gormemis gibi yapip kendimi baska seylerle mesgul ediyorum.

Korkunç ölçülerimide buraya yazmak istedim kızlar

Göğüs: 84
Bel: 70
Göbek: 79
Kalça: 101 :18::18::18:
Bacak: 58
Kol: 28

Ayrıca 57 kilo olmuşum :2: boyum 1.60

Korkma hepsi duzelicek ama haftada 3-4 gun kardiyo 3 gun bolgesel devam etmelisin fazla yaglar icin kardiyo sart karin ve bacakta toplandigini dusunuyorum en cok leslie veya bulursan benzeri bir video gerekli kardiyon icin

Canim ben burda defalarca soylemistim hatta sporcu forumlarindan glisemik index tablosunu bile.koymustum buraya yedigimiz sekerli her urun veya ev yapimi seker iceren mamuller.kana en hizli karisip yag depolayanlardir bida kilo almamiza kilo vermeyisirken bizi duraksatmasina sebep oluyor.Sporu tek basina yapmak asla ueterli degil saglikli beslenmeye ve bunu ömür boyu yapmaya hedeflenin beynimizde.kisa sure yaparim birakirim.algisi oldukca basarili olamay
Sekerli urin hic mi yemeyecegiz denirse elbette yenir ama makul ölcüde ve meyve olarak tüketilmesi sartiyla
Atiyorum pasta yapmak gerek dukan tarzi pasta yapin kalori yariya iner
Ama elbette gecivi bir cozum olsada mecburi durumlar icin bence en uygunu ki tat olarakta fark yok ztn

Son düzenleme:
Cnm gördüm resimlerini evet kilo yağ yok.Şanslısın vücudunu bu şekilde istediğin şekle sokabilirsin.Yanlız kalçanın yandan profili çok güzel kalkık duruyo.Bu halinle çok kardiyoya yüklenme.Bölgesel çalışırsan daha iyi olur hem kas yapman hemde sıkılaşman açısından.Sana Zuzana Light Zwow serisini önerebilirim hem sıkılaşırsın hemde kardiyo ağırlıklı heyecanlı ve hareketli zaten Zuzana'ya bakıp imrenmemek elde değil.Bodyrock topiğinden Duygu_01 arkadaşım yapmıştı beraber takılıyoduk sadece günde 10 dk lık videolarıyla çok güzel sıkılaştığını taş gibi olduğunu söyledi.Zwow serisi 1 den başlıyo hergüne ayrı hareketler çeşitlilik açısından güzel.Ben yarıya kadar 40 a kadar gelmiştim.Başka Jennifer Nicole Lee onunda videoları var kısa ama sen hareketleri 2-3 set halinde yapabilirsin çenesi sesi biraz dayanılmaz oluyo ama idare et.

Selamlar günaydın herkese,

Dün lion bahsettiğin 40 dk da 500 kalori videosunu yaptım... yorumlarıma gelince çift çok eğlenceli tavsiye ederim. birde böyle simitleri yanları kolları bayağı çalıştırıyorlar hemde hiç sıkmadan... bilmiyorum ben sıkılmadım yine yaparım....ama tabi 500 kalori sanırım çok kilolular içindir. çünkü benim saatim 40 dk da yaklaşık 300 kaloriyi gösterdi. olsun yine de iyi bir sonuç...kardio için tavsiye ederim herkese...

Selam kizlar!!! Kizimla yürüdük yine bugün 2 saate yakin. Biraz da leslie yapacagim ama yoruldum biraz su moruk kemiklerimi dinlendireyim.

hehe tamam tatlım :) dediğin gibi yapıyım o halde :) zuzana nın vücudu bana göre ince kalıyo aslında benim hayalim daha taş vücut :) ama güzel hareketleri var denemiştim birkaç tanesini :) birdeee Jennifer Nicole Lee kim ki ben cassey'nin çenesine dayanabiliyom ben :122:

Radio remix ve yellow mile etti mi 4 mil? Arkasindan bir de uzun esneme videosu. Bugünlük tamamdir.

Merhaba kizlar. Birkac gün önce cok sevdigim bir arkadasimi kaybettim cok üzgünüm. Ancak kendime geliyorum. Ne spor yapmak ne foruma yazmak geldi icimden. Bahce islerine verdim kendimi biraz moralim düzelsin diye.

Başın sağolsun Derya Abla Böyle şeyler olunca gerçekten insanı çok etkiliyor...Kendine iyi bak ne yazıkki hayatın gerçekleri...

Merhaba kizlar. Birkac gün önce cok sevdigim bir arkadasimi kaybettim cok üzgünüm. Ancak kendime geliyorum. Ne spor yapmak ne foruma yazmak geldi icimden. Bahce islerine verdim kendimi biraz moralim düzelsin diye.
Cnm başın sağolsun Allah rahmet eylesin ailesinede sabırlar versin.Biraz kafanı dağıtırsan daha iyi olur tabi.Çok üzüldüm bende gerçekten moral hiçbişey kalmıyo.Geçen haftada art arta ölüm haberleri aldım bende.Bana uzaklar ama bitanesi yıllardır aile dostumuzdu çok üzüldüm.

Arkadaşlar belki sırası değil ama bugünde benim motivasyon eksikliği ve keyifsizlik nedeniyle bi yazı paylaşmak istedim.Hatta yazmıştım tam buraya ekleyecekken işim çıktı sayfaya yazamadım.Bu ilk yazının ardından başka yazılarda paylaşmak istiyorum.Duygusal açlığımızı,motivasyonun gücü,çikolata yeme krizleriyle baş etme gibi yöntemler var.Egzersizden önce yapmak istemediğiniz zamanlarda bu yöntemi kullanarak motivasyon gücünüzü artırabilirsiniz.Tek yapmanız sessiz bi ortamda meditasyon dinlendirici müzik eşliğinde oturduğunuz yerde bu hayali canlandırmaları yaparak motivasyonunuzu ve verimizi daha da artırabilirsiniz.Bi müddet sonra otomatik hale gelerek beyniniz ve zihniniz sizi spora egzersize yönlendirecektir.Bu egzersizlerle duygusal açlığınızı yeme krizlerinizlede baş edebilirsiniz.Herbiri yabancı bilim adamları tarafında kanıtlanmış yöntemlerdir.Yapılan çalışmalarda sonuçları da kanıtlanmıştır.zaten sporcular tarafından da bu hayali canlandırmalarla beraber çalışmaları antrenmanları gerçekleştirirler.Çünkü bilinen gerçek bilinçaltı hayal ile gerçeği ayırt edemez.Yaptığınız canlandırmalar gerçek hayatınıza da yansıyacaktır.

CANLANDIRMANIN GÜCÜ
Tamamen yeni bir beden yaratmak için ilk aşama karar vermekten geçiyo.Çoğumuz defalarca denemelerimizin ardından pes etmiş vazgeçmiş fakat sonra yeniden silkelenmiş ve devam etmeye çalışmışısdır.Kendimize yeni bi şans daha vermek ve yeniden ayağa kalkabilmek adına etkili bi yöntemi sizlerle paylaşmak istiyorum.Kilo verme spor tamanen psikolojik olarak ve motivasyonun da etkisiyle bu zorlu yola ancak bu şekilde dayanma gücünü buluyoruz.Şimdi ilk yöntemimiz hayali canlandırma kendimce yaptığım ve anında sonuç aldığım ilk aşama devam ettirildiğinde zihnimizide güçlendirerek otomatik olarak kendimizi isteksiz hissettiğimiz zamanlarda devreye giriyo.Yeterki hergün aksatmadan yapalım alışkanlığa dönüştürelim.Başlıyoruz …….

Hayatınızın sonuna gidin.Farz edinki bugünün üzerinden yıllar geçmiş ve bu önerileri uygulama ve kilo vermeye başlama kararı VERMEMİŞSİNİZ.Onun yerine bir diyetten diğerine geçmiş,kilo almaya devam etmişsiniz ve değerli hayat enerjiniz her yıl biraz daha eksilmiş….

a)Bu kararın sağlığınız üzerindeki etkileri neler?
b)İlişkileriniz üzerindeki etkiler neler?
c)Refahınız üzerindeki etkiler neler?
d)Bedeniniz içinde kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Şimdi bu programı uyguladığınız,hedef kilonuza kolayca ulaştığınızı ve kilonuzu koruduğunuzu hayal edin.Gözlerinizi kapatın yeni bedeninizi hayal edin.

a)Nasıl hissediyorsunuz?
b)Enerjiniz ne kadar)
c)Neler yapabiliyorsunuz?
d)Hangi kıyafetleri giyebiliyorsunuz?
e)Kiminlesiniz?Ne yapıyorsunuz?
f)Hedef kilonuzu korumak nasıl bi duygu?

Hayal etmeye devam edin en ince ayrıntılarına kadar. Şimdi DURUN!!!!
Şimdi karar verme zamanı.Eğer bahanelerinizle ve fazla kilolarınızla yaşamaya devam etmek istiyorsanız her şeyi bi kenara bırakabilirsiniz.

Ancak bu yükü(belinizdeki,kalçalarınızdaki,bacaklarınızdaki)atmaya nihayet hazırsanız şu andan itibaren yaptıklarınızın tamamiyle size bağlı olduğunu bilin.Öyleyse hadi başlayın.Bugün ilk adımlarınızı atın hareket edin ne giyeceğinize karar verin ertelemeyin durmayın beklemeyin.Çünkü hayat ne beklemeye nede ertelemeye gelmez giden kilolarınız değil gençliğiniz yaşınız olur.

Tesekkür ederim arkadaslar desteginiz icin. Iyiyim simdi tabii üzülüyor insan ama anilarimda yasayacak kaybettigim diger yakinlarim gibi. Lioncum senin de basin sagolsun canim. Devam ediyormusun diyetine sporuna? Nasil sagligin?

Tesekkür ederim arkadaslar desteginiz icin. Iyiyim simdi tabii üzülüyor insan ama anilarimda yasayacak kaybettigim diger yakinlarim gibi. Lioncum senin de basin sagolsun canim. Devam ediyormusun diyetine sporuna? Nasil sagligin?
Sagol cnm kabullenmek zor gercekten allah kimseye boyle bi aci yasatmasin. Yok cnm diyet devam etmiyo uyum saglamak zor bide evde kocana cocuklara ayri hazirla kendime ayri olmadi ama dengeyi saglamaya calisiyorum. Spor aksattim bazen onun icin yukardaki yaziyi paylastim. Kendim icin ne yapabilirim onun uzerine dusunmeye calisiyorum. Cunku benimki ruh ve beden zihin catismasi. Ruhum hadi kalk yap vs gibi tesvik ederken zihnim ve bedenimse beni engelliyo hep. Sonra yaparsin bosver hep ikilem icindeyim. Bu sorunumu cozmeye calisiyor iste. Buraya sizlere karsida mahcup oluyorum ama elimden geleni yapmaya calisiyorum.

Lioncum diyetisyene zaten sen ekstra gittin hastaliginla bir ilgisi yok ama hareket tiroid hormonlarini düzenlemekte de sana cok yardimci olacaktir. Doktorum bana hareket etmek icin kendini zorla yoksa bir kez yorgunum yapamiyorum yatacagim dedin mi öyle kalir demisti. Hakli da cikti. Cogu zaman kendimle savassam da kendimi motive ede ede hem spor isine hem de düzenli beslenmeye alistim. Bu isi beyninde hallet canim. Yoksa bir yol katedemezsin. Kendini paralarcasina degil sevdigin bir sporu sec ve onu hayat bicimine uydur. Aynen disini fircalar gibi. Sonra bir on yil sonra cok pisman olursun lioncum neden vaktinde baslayip kendimi forma sokmadim diye. Kimse icin degilse bile kendin icin yap. Sana önerim biraz yogaya basla. Sana manevi olarak da cok yardimi olacaktir.

Evet cnm çareleri arıyorum aslında bu hafta kontrolüm var cuma günü ama gitmeyecem.Hangi yüzle gideyim:18oktor çok doğru söylemiş hareket metabolizmanın da canlanması için gerekli.Bende bi ara veriyorum ondan sonra ipin ucu bi kaçıyo bigün iki gün derken bi bakıyorum zaman geçmiş.Beyinde çaresini arıyorum zaten bu işin ruhsal ve zihinsel çözümünü arıyorum.Bunun için iki kitap aldım.Kitabın biri Zayıflama Kursu zayıflamayı önce bilincinizde çözmezseniz bi ömür diyet vs kısır döngüsünde devam edeceksiniz diyor.21 ders var içinde çok güzel tavsiye ederim gerçekten çok etkilendim.Zaten ben ne zaman bişeyleri sorgulamaya başlasam nedenlerini arasam karşıma muhakkak cevapları çıkıyo.Buda nedenlerimin cevabını veren bi kitaptı.Heyecanla iki günde bitirdim.

Bende zamanınımı yaşımı kaybetmek istemiyorum bunun için uğraşıyorum.Yoga evet bu kitapta aynı şeyden bahsetmiş yoganın ve meditasyonun faydalarından muhakkak yapın diyor.Bende bakıyorum şimdi yogaya sabah yogayla güne başlamak iyi gelir sanırım.Teşekkür ederim cnm sağol.

Sabah 5 tibet egzersizleriyle başlamanı öneririm. Bir araştır istersen. Hatta kozmik b.. Diye bir sayfada benim kitaptan toparladığım bilgiler var, 1,5 yılı aşkındır yapıyorum, onun için rica etmişti bir yazı yazmam için.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lioncum sevgili kedi83 tavsiye etmis zaten tibet hareketleriyle baslayabilirsin. Tara styles olabilir baslangic asamasi icin videolari var you tube da. Sende bu devamsizlik sorunu var canim bir hevesle baslayip yarida birakiyorsun (ablan olarak söylüyorum sakin kizma). Bu konuya yogunlas beyninde bu cok önemli hedefe ulasmak icin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…