- 26 Şubat 2013
- 6
- 2
Aynen cnm bende olduğu gibi hepiniz şahit oldunuz hep aynı yerimde sayıkladım durdum.Az yedim sandım spor yaptım yine hiçbişey olmadı.Şimdi daha farklı yaklaşıyorum.Şu düzeni bi oturtamıyoruz kendimden söylüyorum.Ben aç kalmıyorum şimdi aç kaldığımda metabolizmamda yavaşlıyo ondan sonrada kıtlığa girmiş gibi gözüm dönüyodu bu seferde şekerimin dengesi bozuluyo ondan sonrada hep tatlılara düşerdim.Şimdi diyet listesine tam uyamıyorum doğru ama dengeyi sağlıyorum.Kendimi aç bırakmıyorum 3 öğün 3 ara yiyorum.İnanırmısın tatlı isteğim bile azaldı kahvemi şekersiz içer oldum ki ben neskafe yanında muhakkak bisküvilerim olurdu hatta günde iki kez bunu yapardım.Şimdi alırsam bisküviyi doktorun önerdiği sadece yulaflı eti form onu önerdi burçak ve ona benzeyenlerde iyi değilmiş.Yada kendimce alternatifler üretiyorum kahvemin yanına 2 ceviz 5 fındık aşırısıda zarar doymak için tatmin olmak için değil tadımlık yani.Akşam canımız sıkıldığında yerdik abur cubur oda yok onun yerine yeşil elmaya tarçın sepiyorum hem tatlı ihtiyacımı hemde atıştırma olarak beni tatmin ediyo.Süt içmezdim süt içiyorum tarçınlı proteine ağırlık vermek karbonhidratı özelliklede şekeri azaltmak mühimmiş.Şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum.En iyisi önemlisi yaşam tarzımızı yaşam şeklimizi alışkanlıklarımızı değiştirmek işin püf noktası buymuş bunu anladım şimdi.
Korkunç ölçülerimide buraya yazmak istedim kızlar
Göğüs: 84
Bel: 70
Göbek: 79
Kalça: 101 :18::18::18:
Bacak: 58
Kol: 28
Ayrıca 57 kilo olmuşum :2: boyum 1.60
Aynen cnm bende olduğu gibi hepiniz şahit oldunuz hep aynı yerimde sayıkladım durdum.Az yedim sandım spor yaptım yine hiçbişey olmadı.Şimdi daha farklı yaklaşıyorum.Şu düzeni bi oturtamıyoruz kendimden söylüyorum.Ben aç kalmıyorum şimdi aç kaldığımda metabolizmamda yavaşlıyo ondan sonrada kıtlığa girmiş gibi gözüm dönüyodu bu seferde şekerimin dengesi bozuluyo ondan sonrada hep tatlılara düşerdim.Şimdi diyet listesine tam uyamıyorum doğru ama dengeyi sağlıyorum.Kendimi aç bırakmıyorum 3 öğün 3 ara yiyorum.İnanırmısın tatlı isteğim bile azaldı kahvemi şekersiz içer oldum ki ben neskafe yanında muhakkak bisküvilerim olurdu hatta günde iki kez bunu yapardım.Şimdi alırsam bisküviyi doktorun önerdiği sadece yulaflı eti form onu önerdi burçak ve ona benzeyenlerde iyi değilmiş.Yada kendimce alternatifler üretiyorum kahvemin yanına 2 ceviz 5 fındık aşırısıda zarar doymak için tatmin olmak için değil tadımlık yani.Akşam canımız sıkıldığında yerdik abur cubur oda yok onun yerine yeşil elmaya tarçın sepiyorum hem tatlı ihtiyacımı hemde atıştırma olarak beni tatmin ediyo.Süt içmezdim süt içiyorum tarçınlı proteine ağırlık vermeck karbonhidratı özelliklede şekeri azaltmak mühimmiş.Şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum.En iyisi önemlisi yaşam tarzımızı yaşam şeklimizi alışkanlıklarımızı değiştirmek işin püf noktası buymuş bunu anladım şimdi.
Cnm gördüm resimlerini evet kilo yağ yok.Şanslısın vücudunu bu şekilde istediğin şekle sokabilirsin.Yanlız kalçanın yandan profili çok güzel kalkık duruyo.Bu halinle çok kardiyoya yüklenme.Bölgesel çalışırsan daha iyi olur hem kas yapman hemde sıkılaşman açısından.Sana Zuzana Light Zwow serisini önerebilirim hem sıkılaşırsın hemde kardiyo ağırlıklı heyecanlı ve hareketli zaten Zuzana'ya bakıp imrenmemek elde değil.Bodyrock topiğinden Duygu_01 arkadaşım yapmıştı beraber takılıyoduk sadece günde 10 dk lık videolarıyla çok güzel sıkılaştığını taş gibi olduğunu söyledi.Zwow serisi 1 den başlıyo hergüne ayrı hareketler çeşitlilik açısından güzel.Ben yarıya kadar 40 a kadar gelmiştim.Başka Jennifer Nicole Lee onunda videoları var kısa ama sen hareketleri 2-3 set halinde yapabilirsin çenesi sesi biraz dayanılmaz oluyo ama idare et.canım benim resimlerimi gördün mü ben öle çok kilolu değilim ama vücudum çok gevşedi o yüzden şimdilik kardio ve bölgesel çalışıyom squata daha baslamadım o yüzden.. bana başka senin yaptığın kardiolardan önerebilir misin.. sürekli aynı kardio yapmaktan sıkılıom her seferinde başka videolar deniyorum ben
Bu arada Ebru Şallı'nın dvd sini indirmek isteyenler için link buldum çalışıyomu bilmiyorum denemek lazım tüh keşke almasaydım zaten aradığında bulunmuyoki
http://www.hemmenindir.org/egitim/ebru-salli-ile-skinny-jeans-egzersizleri-2014-dvd-indir/
Cnm gördüm resimlerini evet kilo yağ yok.Şanslısın vücudunu bu şekilde istediğin şekle sokabilirsin.Yanlız kalçanın yandan profili çok güzel kalkık duruyo.Bu halinle çok kardiyoya yüklenme.Bölgesel çalışırsan daha iyi olur hem kas yapman hemde sıkılaşman açısından.Sana Zuzana Light Zwow serisini önerebilirim hem sıkılaşırsın hemde kardiyo ağırlıklı heyecanlı ve hareketli zaten Zuzana'ya bakıp imrenmemek elde değil.Bodyrock topiğinden Duygu_01 arkadaşım yapmıştı beraber takılıyoduk sadece günde 10 dk lık videolarıyla çok güzel sıkılaştığını taş gibi olduğunu söyledi.Zwow serisi 1 den başlıyo hergüne ayrı hareketler çeşitlilik açısından güzel.Ben yarıya kadar 40 a kadar gelmiştim.Başka Jennifer Nicole Lee onunda videoları var kısa ama sen hareketleri 2-3 set halinde yapabilirsin çenesi sesi biraz dayanılmaz oluyo ama idare et.
Cnm başın sağolsun Allah rahmet eylesin ailesinede sabırlar versin.Biraz kafanı dağıtırsan daha iyi olur tabi.Çok üzüldüm bende gerçekten moral hiçbişey kalmıyo.Geçen haftada art arta ölüm haberleri aldım bende.Bana uzaklar ama bitanesi yıllardır aile dostumuzdu çok üzüldüm.Merhaba kizlar. Birkac gün önce cok sevdigim bir arkadasimi kaybettim cok üzgünüm. Ancak kendime geliyorum. Ne spor yapmak ne foruma yazmak geldi icimden. Bahce islerine verdim kendimi biraz moralim düzelsin diye.
Sagol cnm kabullenmek zor gercekten allah kimseye boyle bi aci yasatmasin. Yok cnm diyet devam etmiyo uyum saglamak zor bide evde kocana cocuklara ayri hazirla kendime ayri olmadi ama dengeyi saglamaya calisiyorum. Spor aksattim bazen onun icin yukardaki yaziyi paylastim. Kendim icin ne yapabilirim onun uzerine dusunmeye calisiyorum. Cunku benimki ruh ve beden zihin catismasi. Ruhum hadi kalk yap vs gibi tesvik ederken zihnim ve bedenimse beni engelliyo hep. Sonra yaparsin bosver hep ikilem icindeyim. Bu sorunumu cozmeye calisiyor iste. Buraya sizlere karsida mahcup oluyorum ama elimden geleni yapmaya calisiyorum.Tesekkür ederim arkadaslar desteginiz icin. Iyiyim simdi tabii üzülüyor insan ama anilarimda yasayacak kaybettigim diger yakinlarim gibi. Lioncum senin de basin sagolsun canim. Devam ediyormusun diyetine sporuna? Nasil sagligin?
Sagol cnm kabullenmek zor gercekten allah kimseye boyle bi aci yasatmasin. Yok cnm diyet devam etmiyo uyum saglamak zor bide evde kocana cocuklara ayri hazirla kendime ayri olmadi ama dengeyi saglamaya calisiyorum. Spor aksattim bazen onun icin yukardaki yaziyi paylastim. Kendim icin ne yapabilirim onun uzerine dusunmeye calisiyorum. Cunku benimki ruh ve beden zihin catismasi. Ruhum hadi kalk yap vs gibi tesvik ederken zihnim ve bedenimse beni engelliyo hep. Sonra yaparsin bosver hep ikilem icindeyim. Bu sorunumu cozmeye calisiyor iste. Buraya sizlere karsida mahcup oluyorum ama elimden geleni yapmaya calisiyorum.
Evet cnm çareleri arıyorum aslında bu hafta kontrolüm var cuma günü ama gitmeyecem.Hangi yüzle gideyimLioncum diyetisyene zaten sen ekstra gittin hastaliginla bir ilgisi yok ama hareket tiroid hormonlarini düzenlemekte de sana cok yardimci olacaktir. Doktorum bana hareket etmek icin kendini zorla yoksa bir kez yorgunum yapamiyorum yatacagim dedin mi öyle kalir demisti. Hakli da cikti. Cogu zaman kendimle savassam da kendimi motive ede ede hem spor isine hem de düzenli beslenmeye alistim. Bu isi beyninde hallet canim. Yoksa bir yol katedemezsin. Kendini paralarcasina degil sevdigin bir sporu sec ve onu hayat bicimine uydur. Aynen disini fircalar gibi. Sonra bir on yil sonra cok pisman olursun lioncum neden vaktinde baslayip kendimi forma sokmadim diye. Kimse icin degilse bile kendin icin yap. Sana önerim biraz yogaya basla. Sana manevi olarak da cok yardimi olacaktir.
Evet cnm çareleri arıyorum aslında bu hafta kontrolüm var cuma günü ama gitmeyecem.Hangi yüzle gideyim:18 oktor çok doğru söylemiş hareket metabolizmanın da canlanması için gerekli.Bende bi ara veriyorum ondan sonra ipin ucu bi kaçıyo bigün iki gün derken bi bakıyorum zaman geçmiş.Beyinde çaresini arıyorum zaten bu işin ruhsal ve zihinsel çözümünü arıyorum.Bunun için iki kitap aldım.Kitabın biri Zayıflama Kursu zayıflamayı önce bilincinizde çözmezseniz bi ömür diyet vs kısır döngüsünde devam edeceksiniz diyor.21 ders var içinde çok güzel tavsiye ederim gerçekten çok etkilendim.Zaten ben ne zaman bişeyleri sorgulamaya başlasam nedenlerini arasam karşıma muhakkak cevapları çıkıyo.Buda nedenlerimin cevabını veren bi kitaptı.Heyecanla iki günde bitirdim.
Bende zamanınımı yaşımı kaybetmek istemiyorum bunun için uğraşıyorum.Yoga evet bu kitapta aynı şeyden bahsetmiş yoganın ve meditasyonun faydalarından muhakkak yapın diyor.Bende bakıyorum şimdi yogaya sabah yogayla güne başlamak iyi gelir sanırım.Teşekkür ederim cnm sağol.
Evet cnm çareleri arıyorum aslında bu hafta kontrolüm var cuma günü ama gitmeyecem.Hangi yüzle gideyim:18 oktor çok doğru söylemiş hareket metabolizmanın da canlanması için gerekli.Bende bi ara veriyorum ondan sonra ipin ucu bi kaçıyo bigün iki gün derken bi bakıyorum zaman geçmiş.Beyinde çaresini arıyorum zaten bu işin ruhsal ve zihinsel çözümünü arıyorum.Bunun için iki kitap aldım.Kitabın biri Zayıflama Kursu zayıflamayı önce bilincinizde çözmezseniz bi ömür diyet vs kısır döngüsünde devam edeceksiniz diyor.21 ders var içinde çok güzel tavsiye ederim gerçekten çok etkilendim.Zaten ben ne zaman bişeyleri sorgulamaya başlasam nedenlerini arasam karşıma muhakkak cevapları çıkıyo.Buda nedenlerimin cevabını veren bi kitaptı.Heyecanla iki günde bitirdim.
Bende zamanınımı yaşımı kaybetmek istemiyorum bunun için uğraşıyorum.Yoga evet bu kitapta aynı şeyden bahsetmiş yoganın ve meditasyonun faydalarından muhakkak yapın diyor.Bende bakıyorum şimdi yogaya sabah yogayla güne başlamak iyi gelir sanırım.Teşekkür ederim cnm sağol.