Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

$1621921_648272345235785_445924792_n.jpg $1619293_657045387691814_749283761_n.jpg $1536705_667810196615333_2097217193_n.jpg $1425617_601724216557265_646135064_n.jpg
$1422412_602558176473869_1042774657_n.jpg $1385375_601005276629159_1480802329_n.jpg $1186268_564237753639245_879602849_n.jpg $1069378_550829011646786_958333122_n.jpg
$1044359_544298315633189_754276018_n.jpg $1011812_545697808826573_1983178600_n.jpg $1010066_549708088425545_735387210_n.jpg $1005567_534257506637270_1387675659_n.jpg

Lioncum cok haklisin. Ben bir ara bölgesele ve agirliklarla calismaya taktim biliyorsun kardioyu bosladim sistim. Simdi yine kardioya agirlik veriyorum biraz daha yag yakayim da öyle yapacagim.
Hepsi denge içinde olmalı cnm.Fitness modellerinin çalışmalarına dikkat ettim muhakkak bölgesel yaptıkları hareketlerin arasında koşma,zıplama,ip atlama daha bunun gibi örnekleri var muhakkak yapıyolar.Dengeli beslenme ile beraber istedikleri vücuda kavuşuyolar.Bazen her yaptığımızın bizi incelteceğini etki edeceğini sanıyoruz.Geçen spor hocasını takip ettim ilk 20-30 dk lık yürüyüşten sonra bölgesele geçin diyo çünkü yağ yakımı 20 dk dan sonra başlıyo ondan sonra yaptığınız bölgesel karın bacak vb gibi çalışmalardan verim alabilirsiniz diye ekledi.Aslında çok basit biz zorlaştırıyoruz bazı şeyleri.Ben kavradım olayı

Cnm ilk sayfada verdiğim videolar tek başına yeterli değil.Dengeyi ayarlamak önemli sadece bölgesel çalışmak da iyi değil sadece kardiyo yapmak ta yeterli değil.Vücudunun değişimini istiyorsan hepsini uyumlu planlı bi şekilde devam ettirmen önemli.Evet ilk sayfadaki videolar çok çok etkili ama bu videolar beni istediğim hale getirecek diyede bekleme.Doğru dengeli beslenme,haftalık belirlediğin günlerde koşu,bisiklet,yürüyüş vs gibi kardiyo egzersizleri yağ yakımını sağlayan egzersizlerde gerekir.Eğer kilon varsa.

Brazil videoları yaparken bu kadar bilinçli değildim ben sadece aynı gün bum bum ve high&thigh videolarını yaptım.Beslenmeme dikkat etmediğim ve kardiyo yapmadığım için kilo da vermedim.Vücudumun şeklini ortaya koydu güzel toparladı ve sıkılaştırdı.İstediğim vücut formuna soktu ama dolgun bi vücut olarak.Yağ yakmadan bölgesel yaptığımızda yağlar dururken kas yapıyoruz buda vücudumuzun ince değil kalın görünmesine sebep oluyo.Kas artışı olduğu için kas şişmeside olabiliyo.Mesela o günkü brazil videosunu yapmadan önce giydiğim kotuma videoları yaptıktan sonra giremediğim oldu.Yani Brazil etkisiz demiyorum beklentini karşılaması için beslenme ve yağ yakımınında olması gerek diye düşünüyorum. Zayıf ideal kilosuna ulaşmış bi kimse yaptığında vücudu daha dolgun ve dikkat çekici olur.Her iki vücut içinde etkili sadece kilo vererek desteklemek çok önemli.Umarım anlatabilmişimdir.

hergün leslie 3 mil ile yürüyorum artı pilates yapıyorum 20 dk lık
değişiklik olarak haftada 2-3 gün yapabileceğim beni zorlamayan bir video arıyorum bacaklara yönelik
kilom yok bacaklarım kalın daha doğrusu vücudumun kiloları bacaklarda toplanıyor
o açıdan işime yarar mı bilmiyorum sadece bacak videosu olan

Hepsi denge içinde olmalı cnm.Fitness modellerinin çalışmalarına dikkat ettim muhakkak bölgesel yaptıkları hareketlerin arasında koşma,zıplama,ip atlama daha bunun gibi örnekleri var muhakkak yapıyolar.Dengeli beslenme ile beraber istedikleri vücuda kavuşuyolar.Bazen her yaptığımızın bizi incelteceğini etki edeceğini sanıyoruz.Geçen spor hocasını takip ettim ilk 20-30 dk lık yürüyüşten sonra bölgesele geçin diyo çünkü yağ yakımı 20 dk dan sonra başlıyo ondan sonra yaptığınız bölgesel karın bacak vb gibi çalışmalardan verim alabilirsiniz diye ekledi.Aslında çok basit biz zorlaştırıyoruz bazı şeyleri.Ben kavradım olayı

gerçekten tüm söylediklerine katılıyorum... öyle aslında biz karmaşıklaştırıyoruz. sonra da her yolu deniyoruz ve en başa dönüyoruz.
ve birşey söyleyim yemek konusunda dikkat etmek gerçekten çok ama çok önemli...farketmeden bunu yersem ne olacak diyoruz. ama çok şey oluyor işte... örneğin sporda 300 kaloriyi yakmak için 1 saate yakın yoğun tempoda çalışmak gerekiyor... düşünün diyet bisküvinin 1 paketi bile 150 kalori...dürümlere, dönerlere, hamburgerlere gelmeye gerek yok....aç kalalım demiyorum ama yediğini içtiğini kontrol etmek çok önemli gerçekten...bence diyet yapmadan spor yapmanın faydası yok gibi birşey...

Lioncum bu bölgeseli önce yap sonra yap isi kafami karistiriyor. Ben yine kardiodan sonra yapiyorum alistigim gibi. Mandy ingber de yoga da yapsaniz önce kardio yapin diyor.

Bu fotoğraf beni çok etkiledi.
Ayrıca lioncum söylediklerinde çok haklısın. Bende şuan sadece brazil yaparak incelebileceğimi sanıyorum ama vücudumun yağ oranı çok fazla şuan yapmaya devam etsem kalınlaşacağım sanırım.
Ama zaten çalışıp tüm gün yoruluyoruz bide önce kardiyo sonra bölgesel çalışma biraz zor benim için sanırım.
Belkide bunları günlere bölmek lazım yani 1 gün sadece kardiyo 1 gün bölgesel çalışma gibi..
Ya da önce insanity yapıp yağ oranı düşürmek ve sonra brazil gibi bölgesel programlar çalışmak?
Kafam iyice karıştı. onu mu yapsam bunu mu yapsam diye düşünmekten aylarımı kaybettim. Halbuki bu sürede birini yapsaydım sonuç almıştım şimdiye kadar :KK1:

Korkunç ölçülerimide buraya yazmak istedim kızlar :KK1:

Göğüs: 84
Bel: 70
Göbek: 79
Kalça: 101 :18::18::18:
Bacak: 58 :KK4:
Kol: 28 :KK20:

Ayrıca 57 kilo olmuşum :2: boyum 1.60

Son düzenleme:
Lioncum bu bölgeseli önce yap sonra yap isi kafami karistiriyor. Ben yine kardiodan sonra yapiyorum alistigim gibi. Mandy ingber de yoga da yapsaniz önce kardio yapin diyor.
Yok cnm öncelik kardiyo dedim sonra bölgesel mesela bölgesel yapmadan önce ısınma ile başla diyelimki dışarı çıktın 20 dk yürüyüş yaptın yağ yakımı başlamışken sonra bölgeselleri yap.Bu şekilde anlatmaya çalıştım.Şeyda Coşkun bile ünlüleri yürüyüşe çıkartıp sahil kenarında mesela ona göre program hazırlıyo.Ama çoğu ünlüleri görüyorum hepsi yürüyo yani faydası varki diyetisyenler spor hocaları dahi yürüyüşü öneriyo.Yani başka aktivelerde olabilir 20 dk dans et hareketli bi şekilde ondan sonra yağ yakımı başlıyo. Öncelik kardiyo sonra bölgesel bu kadar.

hergün leslie 3 mil ile yürüyorum artı pilates yapıyorum 20 dk lık
değişiklik olarak haftada 2-3 gün yapabileceğim beni zorlamayan bir video arıyorum bacaklara yönelik
kilom yok bacaklarım kalın daha doğrusu vücudumun kiloları bacaklarda toplanıyor
o açıdan işime yarar mı bilmiyorum sadece bacak videosu olan
Cnm sana kendi şahsım adına fikrimi söyliyim herşeyi aynı rutine bağlama.Mesela bu hafta leslie yaptın diyelim ama ertesi hafta leslie yerine yürüyüş,koşu özelliklede açık havada yürüyüş bol oksijen çok daha verimli olur.Bisiklet yap ip atla dans et.Vücudunu şaşırt çünkü hep aynı şeyleri yapmak vücut için rutin alışkanlık ve monoton hale geliyo.Mesela sen hergün tatlı yermisin yada hergün tavuk ye bi müddet sonra tiksinti geliyo mide almıyo dimi.Değişik meyveler çeşit çeşit nimetler verilmiş çok şükür ya hep aynı gıdaları alsaydık.Düşün acısıda ekşiside tatlısıda var.Sporda aynı şey sen aynı hareketlere devam edersen nasılsa leslie beni zayıflatacak dersen aynı yerinde sayıklarsın yani bu benim kanaatim.Şaşırt vücudunu aman nasılsa hep aynı şey der boşa hopla zıpla dur başka bişey olmaz.

Bacaklara gelince haftanın 2-3 günü yapabilirsin tabi high&thigh videosunu kardiyo ile beraber daha iyi verim alırsın.Ama arkasından strech yapmayı unutma bacakların su toplamış gibi oluyo strech yapmayı ihmal etme ben hep ihmal ederdim yolda yürürken bacaklarımda kum torbası varmış gibi ağır hissediyorum yani zamandan çalmak için yapmıyodum ama yanlışmış bunu gördüm.

gerçekten tüm söylediklerine katılıyorum... öyle aslında biz karmaşıklaştırıyoruz. sonra da her yolu deniyoruz ve en başa dönüyoruz.
ve birşey söyleyim yemek konusunda dikkat etmek gerçekten çok ama çok önemli...farketmeden bunu yersem ne olacak diyoruz. ama çok şey oluyor işte... örneğin sporda 300 kaloriyi yakmak için 1 saate yakın yoğun tempoda çalışmak gerekiyor... düşünün diyet bisküvinin 1 paketi bile 150 kalori...dürümlere, dönerlere, hamburgerlere gelmeye gerek yok....aç kalalım demiyorum ama yediğini içtiğini kontrol etmek çok önemli gerçekten...bence diyet yapmadan spor yapmanın faydası yok gibi birşey...
Aynen cnm bende olduğu gibi hepiniz şahit oldunuz hep aynı yerimde sayıkladım durdum.Az yedim sandım spor yaptım yine hiçbişey olmadı.Şimdi daha farklı yaklaşıyorum.Şu düzeni bi oturtamıyoruz kendimden söylüyorum.Ben aç kalmıyorum şimdi aç kaldığımda metabolizmamda yavaşlıyo ondan sonrada kıtlığa girmiş gibi gözüm dönüyodu bu seferde şekerimin dengesi bozuluyo ondan sonrada hep tatlılara düşerdim.Şimdi diyet listesine tam uyamıyorum doğru ama dengeyi sağlıyorum.Kendimi aç bırakmıyorum 3 öğün 3 ara yiyorum.İnanırmısın tatlı isteğim bile azaldı kahvemi şekersiz içer oldum ki ben neskafe yanında muhakkak bisküvilerim olurdu hatta günde iki kez bunu yapardım.Şimdi alırsam bisküviyi doktorun önerdiği sadece yulaflı eti form onu önerdi burçak ve ona benzeyenlerde iyi değilmiş.Yada kendimce alternatifler üretiyorum kahvemin yanına 2 ceviz 5 fındık aşırısıda zarar doymak için tatmin olmak için değil tadımlık yani.Akşam canımız sıkıldığında yerdik abur cubur oda yok onun yerine yeşil elmaya tarçın sepiyorum hem tatlı ihtiyacımı hemde atıştırma olarak beni tatmin ediyo.Süt içmezdim süt içiyorum tarçınlı proteine ağırlık vermek karbonhidratı özelliklede şekeri azaltmak mühimmiş.Şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum.En iyisi önemlisi yaşam tarzımızı yaşam şeklimizi alışkanlıklarımızı değiştirmek işin püf noktası buymuş bunu anladım şimdi.

Bu fotoğraf beni çok etkiledi.
Ayrıca lioncum söylediklerinde çok haklısın. Bende şuan sadece brazil yaparak incelebileceğimi sanıyorum ama vücudumun yağ oranı çok fazla şuan yapmaya devam etsem kalınlaşacağım sanırım.
Ama zaten çalışıp tüm gün yoruluyoruz bide önce kardiyo sonra bölgesel çalışma biraz zor benim için sanırım.
Belkide bunları günlere bölmek lazım yani 1 gün sadece kardiyo 1 gün bölgesel çalışma gibi..
Ya da önce insanity yapıp yağ oranı düşürmek ve sonra brazil gibi bölgesel programlar çalışmak?
Kafam iyice karıştı. onu mu yapsam bunu mu yapsam diye düşünmekten aylarımı kaybettim. Halbuki bu sürede birini yapsaydım sonuç almıştım şimdiye kadar :KK1:
Cnm şöyle bi söz vardır ben çok etkilenirim bu sözlerden başarının % 1'i ilham ise % 99'u çalışmak demiş bilim adamı Ainstein.Emek çaba ter azim irade sabır disiplin olmadan hiçbişey olmuyo.İllaki altında emek olması lazım meyvelerini yiyebilmek için.tarlada bile ektiğin tohumlar hemen yetişmiyo zaman istiyo su istiyo bakım istiyo dimi.Bizlerde böyleyiz.

Bende Brazil'i yapmayı çok istediğim halde başlamadım neden çünkü zayıflayamadım kalçam dolgun iyice kalkıp dolgunlaşacak.Önce zayıflayıp öyle dolgunlaştırmayı tercih ediyorum çünkü.Yapmak istiyorsan haftanın belli günleri kardiyo belli günleri bölgesel yaparsın.Bölgeselden önce yine 10 dk ısınmalısın.10 dk lık interval kardiyolarda var 10 dk da bile nabız maksimium seviyeye çıkıyo Zuzana Light örnek vereyim onun videolarını yaptım 3 set yapıyo mesela o 3 sette seni nefes nefese bırakıyo anında ter akıyo.Insanıty çok zor cnm onun yerine başka video önereyim ben yapmadım ama D&R'e gittiğimde gözüme takıldı.
$6426315b-b74d-46aa-8a1d-3262ead1b244-1.jpg $fa45be85-2e03-45e8-ab00-4a737fb0e2f8-1.jpg $6ee0a2b9-7aa2-4fe2-9873-b1c0e241041c-1.jpg
Cnm kitabı inceledim hergüne özel hareketler motivasyon menüler tavsiyeler hepsi var hatta her haftaya özel günlük sayfasıda var ölçülerini gelişmeyi yazdığın.Böyle her videoyu denemek yerine daha bilgili kitaplara ve tavsiyelere ihtiyacımız var aslında.Dvd de çok beğendim 8 haftada değişimi iddia ediyo noter tastikli üstelik.Kafan karışmaktansa bu şekilde devam etmek daha iyi.

kız lion bunlar neee gözlerimi alamadım canım ya bazıları yeminle benim eski halim şimdi inanamıyorum meğer nasıl bir nimete sahipmişim de haberim yokmuş hiç de umursamazdım o dümdüz gram yağ olmayan güzelim karnımı şimdi mumla arıyorum valla :KK70: :KK70: geçen sene 52 yim diye ağlıyodum şimdi 57 olmuşum kafayı yicem var yaa :KK43:( noluyo ya anlamıyorum.. 4 gün süper dikkat ettim beyaz ekmek hiç yok tahıllı bir dilim falan yedim ve hiç canım tatlı istemedi ama dün bozdum malesef yarın sıfırdan bi daha başlıcam.. ben çayı sekersiz içemiyorum o bitki çaylarını falanda o yüzden sabahları süt aralarda ayran içicem o zaman hiç canım tatlı istemiyo.. ŞU KESİN Bİ GERÇEK ŞEKER, ŞEKERİ ÇEKİYO.. kısır döngü tatlı yedikçe daha çok yiyesin geliyo benim sıkıntım spor yapamıyorum akşam yürüyüşe eşim bırakmıyo sabah 6 da kalk git diyo akşam yok :KK47: bende evde yemekdi süpürmeydi bi türlü spora başlayamıyorum ama şu var sabah 7 de uyanırım ve hiç oturmam yani evde çok aktifim son ses hıt müzik açar dans ederim hergün 110 m2 evi dipköşe süpürürüm ne bilim tabi ki yeter ki değil ritmik en az 20 dk hareket lazım onu da yapıcam insallah KENDİME HEDEF KOYDUM 9 HAZİRANDA 50 kiloma geri kavuşmalıyım.. Bİ DE BENDE ACELE VAR HEMEN OLSUN İSTİYORUM GÖBEĞİM HEMEN DÜMDÜZ OLSUN RESMEN SİMİTİM OLMUŞ ŞOK OLDUM YANLARIM DA HEMEN GİTSİN.. BEN KENDİMİ HİÇ KİLOLU GÖRMEDİM O YÜZDEN ŞİMDİ Kİ BU + 7 KİLO BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI :KK43:( çok üzülüyorum çookkk...

Yok cnm öncelik kardiyo dedim sonra bölgesel mesela bölgesel yapmadan önce ısınma ile başla diyelimki dışarı çıktın 20 dk yürüyüş yaptın yağ yakımı başlamışken sonra bölgeselleri yap.Bu şekilde anlatmaya çalıştım.Şeyda Coşkun bile ünlüleri yürüyüşe çıkartıp sahil kenarında mesela ona göre program hazırlıyo.Ama çoğu ünlüleri görüyorum hepsi yürüyo yani faydası varki diyetisyenler spor hocaları dahi yürüyüşü öneriyo.Yani başka aktivelerde olabilir 20 dk dans et hareketli bi şekilde ondan sonra yağ yakımı başlıyo. Öncelik kardiyo sonra bölgesel bu kadar.

ben aynı dediğin gibi yapıyorum gerçi tam tamına 15 gündür ne spor ne de sağlıklı beslenme hiçbirini uygulamadım gene sil baştan oldu herşey :KK47::KK47::KK4: ama bugün yeniden başlıyorum :KK55: :KK52:

Cnm şöyle bi söz vardır ben çok etkilenirim bu sözlerden başarının % 1'i ilham ise % 99'u çalışmak demiş bilim adamı Ainstein.Emek çaba ter azim irade sabır disiplin olmadan hiçbişey olmuyo.İllaki altında emek olması lazım meyvelerini yiyebilmek için.tarlada bile ektiğin tohumlar hemen yetişmiyo zaman istiyo su istiyo bakım istiyo dimi.Bizlerde böyleyiz.

Bende Brazil'i yapmayı çok istediğim halde başlamadım neden çünkü zayıflayamadım kalçam dolgun iyice kalkıp dolgunlaşacak.Önce zayıflayıp öyle dolgunlaştırmayı tercih ediyorum çünkü.Yapmak istiyorsan haftanın belli günleri kardiyo belli günleri bölgesel yaparsın.Bölgeselden önce yine 10 dk ısınmalısın.10 dk lık interval kardiyolarda var 10 dk da bile nabız maksimium seviyeye çıkıyo Zuzana Light örnek vereyim onun videolarını yaptım 3 set yapıyo mesela o 3 sette seni nefes nefese bırakıyo anında ter akıyo.Insanıty çok zor cnm onun yerine başka video önereyim ben yapmadım ama D&R'e gittiğimde gözüme takıldı.
Eki Görüntüle 1074238 Eki Görüntüle 1074239 Eki Görüntüle 1074240
Cnm kitabı inceledim hergüne özel hareketler motivasyon menüler tavsiyeler hepsi var hatta her haftaya özel günlük sayfasıda var ölçülerini gelişmeyi yazdığın.Böyle her videoyu denemek yerine daha bilgili kitaplara ve tavsiyelere ihtiyacımız var aslında.Dvd de çok beğendim 8 haftada değişimi iddia ediyo noter tastikli üstelik.Kafan karışmaktansa bu şekilde devam etmek daha iyi.

Canım mesajından sonra hemen incelemeye aldım bu 2liyi :)
kitabı muhtemelen almam çünkü belli listelere uyamıyorum, annem ne pişirirse yiyip içlerinden sağlıklıları seçme modundayım şuan.
Kendi evime geçip kendi yemeklerimi kendim pişirdiğimde ancak hayatımı böyle bir düzene sokabileceğim.

Dvd yi almayı düşünüyodum ama internette buldum, inceliyorum şimdi. Linki:
http://www.sendehdfilmizle.com/40-dakika-500-kalori-tk500-vol-2-vk-film-izle.html

Canım mesajından sonra hemen incelemeye aldım bu 2liyi :)
kitabı muhtemelen almam çünkü belli listelere uyamıyorum, annem ne pişirirse yiyip içlerinden sağlıklıları seçme modundayım şuan.
Kendi evime geçip kendi yemeklerimi kendim pişirdiğimde ancak hayatımı böyle bir düzene sokabileceğim.

Dvd yi almayı düşünüyodum ama internette buldum, inceliyorum şimdi. Linki:
http://www.sendehdfilmizle.com/40-dakika-500-kalori-tk500-vol-2-vk-film-izle.html
Cnm bende şimdi indiriyodum bu videoyu gördükten sonra bırakayım da bu videoyu nasıl indirebilirim ona bakayım.

kız lion bunlar neee gözlerimi alamadım canım ya bazıları yeminle benim eski halim şimdi inanamıyorum meğer nasıl bir nimete sahipmişim de haberim yokmuş hiç de umursamazdım o dümdüz gram yağ olmayan güzelim karnımı şimdi mumla arıyorum valla :KK70: :KK70: geçen sene 52 yim diye ağlıyodum şimdi 57 olmuşum kafayı yicem var yaa :KK43:( noluyo ya anlamıyorum.. 4 gün süper dikkat ettim beyaz ekmek hiç yok tahıllı bir dilim falan yedim ve hiç canım tatlı istemedi ama dün bozdum malesef yarın sıfırdan bi daha başlıcam.. ben çayı sekersiz içemiyorum o bitki çaylarını falanda o yüzden sabahları süt aralarda ayran içicem o zaman hiç canım tatlı istemiyo.. ŞU KESİN Bİ GERÇEK ŞEKER, ŞEKERİ ÇEKİYO.. kısır döngü tatlı yedikçe daha çok yiyesin geliyo benim sıkıntım spor yapamıyorum akşam yürüyüşe eşim bırakmıyo sabah 6 da kalk git diyo akşam yok :KK47: bende evde yemekdi süpürmeydi bi türlü spora başlayamıyorum ama şu var sabah 7 de uyanırım ve hiç oturmam yani evde çok aktifim son ses hıt müzik açar dans ederim hergün 110 m2 evi dipköşe süpürürüm ne bilim tabi ki yeter ki değil ritmik en az 20 dk hareket lazım onu da yapıcam insallah KENDİME HEDEF KOYDUM 9 HAZİRANDA 50 kiloma geri kavuşmalıyım.. Bİ DE BENDE ACELE VAR HEMEN OLSUN İSTİYORUM GÖBEĞİM HEMEN DÜMDÜZ OLSUN RESMEN SİMİTİM OLMUŞ ŞOK OLDUM YANLARIM DA HEMEN GİTSİN.. BEN KENDİMİ HİÇ KİLOLU GÖRMEDİM O YÜZDEN ŞİMDİ Kİ BU + 7 KİLO BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI :KK43:( çok üzülüyorum çookkk...
Yine eskisi gibi olabilirsin yine başarabilirsin cnm düzen şart ben kilo vermeye zorladıkça sabitleşti bu kilolar.Daha da inmedi metabolizma bile altüst oldu.Şekeri bende çıkarmaya çalışıyorum.Dr.Canan Karatay anlattıkça kafamda da şartlandırıyorum.Aynen bu şeker meğer insanın gözünüde midesinide doyurmak bilmiyo daha çok istiyosun.Spora gelince temzilik yapmakta bi aktive ama spor gibi değil biliyosun spor her türlü sıkıntıya faydalı.Endorfin salgılaması strese birebir genç ve dinç kalmayı sağlıyo daha biçok faydası var tabiki.Kendini bunlardan mahrum bırakma yeter.Boşuna dememişler hareket berekettir diye.

Son düzenleme:
ben aynı dediğin gibi yapıyorum gerçi tam tamına 15 gündür ne spor ne de sağlıklı beslenme hiçbirini uygulamadım gene sil baştan oldu herşey :KK47::KK47::KK4: ama bugün yeniden başlıyorum :KK55: :KK52:
Başla henüz geç değil hergün bi adım daha bu senin ömür boyu yaşam biçimin olmalı.Her gün yapman gereken görev olarak düşün sahip olacağın bedeni düşün.Hiçbişey zor vede imkansız değil eğer gerçekten istiyorsan.

Başla henüz geç değil hergün bi adım daha bu senin ömür boyu yaşam biçimin olmalı.Her gün yapman gereken görev olarak düşün sahip olacağın bedeni düşün.Hiçbişey zor vede imkansız değil eğer gerçekten istiyorsan.
canım benim resimlerimi gördün mü ben öle çok kilolu değilim ama vücudum çok gevşedi o yüzden şimdilik kardio ve bölgesel çalışıyom squata daha baslamadım o yüzden.. bana başka senin yaptığın kardiolardan önerebilir misin.. sürekli aynı kardio yapmaktan sıkılıom her seferinde başka videolar deniyorum ben :KK53:

X