Ayni seyi dusunuyorum cnm.kalca kalmamis kadinda kadin dedigin dolgun olacak birazda.ne gerek var o kadar zayifliga bir dirhem et bin ayip ortermis diye bosuna dememisler kuruyacak kadin nerdeyse haberi yok.Ebru salli karin harici kalca konusunda basarisiz gördügüm bir bayan her ne kadar o iddiali olsada vücut bicimi onun asiri derecede ac yasadigini hissettiriyor bana Umarim söylediklerimin tersi olur elbette :)
Canim sagol yanitin icin kizimla yürüyüse cikmistim yeni geldik. Yok agri gibi degil canim kas gerilmesi gibi. Ben de istemiyorum sis kasli bir karin düz olsun bana yeter. Yoksa karin egzersizleri kaslari daha mi cok sisiriyor emelcim? Kas yapayim derken göz cikarmayayim. Ama her gün yapmiyorum haftada 2-3 gün filan yapiyorum karin hareketleri. Bir de bugün squat hareketi üst karini sisirebiliyor diye bir sey okudum dogru mu ? Ben bacaklara popoya iyi geliyor diye hep yapiyorum.
Ebru salli karin harici kalca konusunda basarisiz gördügüm bir bayan her ne kadar o iddiali olsada vücut bicimi onun asiri derecede ac yasadigini hissettiriyor bana Umarim söylediklerimin tersi olur elbette :)
Çok önemli bişi sorucam kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Tam 36 gün sonra nişanım var. Acil olarak basenden ve koldan en en en hızlı incelten programa ihtiyacım var. Sizce hangisi ? :26:
canım merhaba, acil olarak derken ne kadar fazlan veya hedeflediğinde ne kadar incelmek var bilmiyorum ama 36 gün kala ciddi bi dğeişmi ancak press ve ağırlık antrenmanları ile verebilrisin. bunlar öyle günde 20 dakikalık eğlence egzersizleri değil yalnız. günde 2 defa 1 saat 15 dakikalık ciddi bi programla. bu programı uygularken kalori dengesini kurmak için başlı başına bir diyete girmen gerekiyor ve moral motivasyonunu sağlaman gerekiyor. zor ama imkansız değil. umarım istediğin formu yakaladığın güzel bi nişanın olur, bol şans
Günaydınhepimiz için güzel bi gün olsun
canım snein karın kaslarının şişmesi ve bunu hissetmen biraz zor çünkü biz kadınların erkeklere nazaran daha yağlıdır vücudu. aslında hepimizin karın kasları var belli bi potansiyelde ama yağ altında kaldığı için bunları çalıştırıpta şişirmemiz mümkün değil. öncelikle yağ tabakasını parçalyıp eritip karnı düzleştirmeliyizki sonra karın kaslarının şişmesi mümkün hale gelir. ayrıca bende snien gibi kassız düz karın olmasından yanayım. ben yıllardır spor yaparım ama asla karın ve bacak kası oluşmaması için press çalışmalarına çok yüklenmem. lion arkadaşımızında sölediği gibi bu topiktekilerin önceliği kardiyo çalışmaları olmalı. mutlaka yağlar yakılmalıki daha sonra squat, press ve pilates çalışmaları ile kas ve sıkılaşma hareketlerine geçilmeli.
Çok önemli bişi sorucam kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Tam 36 gün sonra nişanım var. Acil olarak basenden ve koldan en en en hızlı incelten programa ihtiyacım var. Sizce hangisi ? :26:
üçüncü resim gerçekten çok motive edici.
bence herkes böyle ince bir bel ve şekilli kalçalara sahip olma ister.
squat bu kadar faydalı mı gerçekten?
Tatlım press antrenmanları nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin ?
Cnm ilk sayfada verdiğim videolar tek başına yeterli değil.Dengeyi ayarlamak önemli sadece bölgesel çalışmak da iyi değil sadece kardiyo yapmak ta yeterli değil.Vücudunun değişimini istiyorsan hepsini uyumlu planlı bi şekilde devam ettirmen önemli.Evet ilk sayfadaki videolar çok çok etkili ama bu videolar beni istediğim hale getirecek diyede bekleme.Doğru dengeli beslenme,haftalık belirlediğin günlerde koşu,bisiklet,yürüyüş vs gibi kardiyo egzersizleri yağ yakımını sağlayan egzersizlerde gerekir.Eğer kilon varsa.1. sayfada bacak basen için verilen videoyu inceledim yapan var mı sonuç alan var mı inceltiyor mu acaba
Cnm ilk sayfada verdiğim videolar tek başına yeterli değil.Dengeyi ayarlamak önemli sadece bölgesel çalışmak da iyi değil sadece kardiyo yapmak ta yeterli değil.Vücudunun değişimini istiyorsan hepsini uyumlu planlı bi şekilde devam ettirmen önemli.Evet ilk sayfadaki videolar çok çok etkili ama bu videolar beni istediğim hale getirecek diyede bekleme.Doğru dengeli beslenme,haftalık belirlediğin günlerde koşu,bisiklet,yürüyüş vs gibi kardiyo egzersizleri yağ yakımını sağlayan egzersizlerde gerekir.Eğer kilon varsa.
Brazil videoları yaparken bu kadar bilinçli değildim ben sadece aynı gün bum bum ve high&thigh videolarını yaptım.Beslenmeme dikkat etmediğim ve kardiyo yapmadığım için kilo da vermedim.Vücudumun şeklini ortaya koydu güzel toparladı ve sıkılaştırdı.İstediğim vücut formuna soktu ama dolgun bi vücut olarak.Yağ yakmadan bölgesel yaptığımızda yağlar dururken kas yapıyoruz buda vücudumuzun ince değil kalın görünmesine sebep oluyo.Kas artışı olduğu için kas şişmeside olabiliyo.Mesela o günkü brazil videosunu yapmadan önce giydiğim kotuma videoları yaptıktan sonra giremediğim oldu.Yani Brazil etkisiz demiyorum beklentini karşılaması için beslenme ve yağ yakımınında olması gerek diye düşünüyorum. Zayıf ideal kilosuna ulaşmış bi kimse yaptığında vücudu daha dolgun ve dikkat çekici olur.Her iki vücut içinde etkili sadece kilo vererek desteklemek çok önemli.Umarım anlatabilmişimdir.