Upper Body Superset Workout with Fat Burning Cardio Intervals - Arm, Chest, Back & Shoulder Workout - YouTube dün bu çalışmayı yaptım çok etkiliydi çok seviyorum fitnessblenderı bugün ebru şallı kalça egzersizleri yaptım yarın yine cardio yapıcam karbonhidratı azaltıyorum üstümdeki kış rehavetinden çıkmaya karar verdim
Cok iyi yapmissin canim ben de karbonhidrati azalttim bakalim faydasini görecek miyim. Yalniz ben beyaz makarna yerine kepekli almistim ama dün posugar fitness in sayfasinda söyle bir sey okudum: Karbonhidrat sizi sisiriyorsa suclu beyaz makarna degil, tabaginiza aldiginiz miktardir. Yani bu demek oluyor ki miktari azaltirsak beyaz makarna da yiyebiliriz. Gerci ben onu bile haftada bire filan düsürdüm.
Fitness blender da her derde care var haklisin ben de cok seviyorum.
Ananas cayindan daha önce de bahsetmistim ama yeni okuyan arkadaslar icin tekrarliyorum. Ananas aldiginizda bütün olarak, kabuguyla alin. Önce iyice yikayin sonra kabugunu kesip bir kenara ayirin. Bir kaba su koyup kabuklari toz ya da cubuk tarcinla kaynatin, kaynamaya yakin icine az karanfil atin (karanfili cok bekletmeyin cayin tadini acilastiriyor). Bir ananastan bir kisiye iki günlük cay cikiyor o yüzden ben ikiye bölüp yarisini ertesi gün kaynatiyorum taze olsun diye. Kaynadiktan sonra 5-10dk demlenmesi icin kapagi kapatip süzgecten gecirip termosa aktarin. Iste size vücuttaki fazla suyu attiracak mucizevi dogal bir iksir. Günde iki büyük fincan ictiniz mi zaten oldukca sik tuvalete gitmeniz gerekecek o yüzden iyisi mi evde oldugunuz zamanlar icin.
Günaydin kizlar!!! Ben bu hafta pek bir sey yapamayacagim dün aksam atesim cikti, öksürmekten ic organlarim patlayacak artik. Bu hafta beni raporlu kabul edin. Mesajlarinizi okuyorum ama.
Geçmiş olsun cnm iyice dinlen bol bol c vitamini tüket.Vücut direncini artıracak meyve ve sebze tüket.Toparlan ondan sonra devam edersin.Günaydin kizlar!!! Ben bu hafta pek bir sey yapamayacagim dün aksam atesim cikti, öksürmekten ic organlarim patlayacak artik. Bu hafta beni raporlu kabul edin. Mesajlarinizi okuyorum ama.
Geçmiş olsun cnm iyice dinlen bol bol c vitamini tüket.Vücut direncini artıracak meyve ve sebze tüket.Toparlan ondan sonra devam edersin.
Ben ne yapıcam bilmiyorum düne kadar hala başlamış değilim spora.Hiçbişey yapmıyorum ne hareket ne diyet.Artık zayıflama haplarından medet ummaya başladım yani almayı düşünüyorum.Fx ile başlayan bi hap var eczacım önermişti annesi ve babası kullanmış iştahlarını kesmiş babam 1 ayda 10 kilo verdi demişti.Tedirginim bi yandanda almak istiyorum.Ya en azından ilk etapta kilo verdiğimi görsem tartıdaki rakamların azaldığını görsem bile yetecek motivasyonum için.Hiç mi kilo veremez bi insan benide iyice takıntıya soktu.Gece gündüz aklımda kilo başka hiçbişey yok çocukları düşünmüyorum bu kadar ya.Sürekli yeni çareler çözümler beynimde dolaşıp duruyo.Daha ne yapabilirim niye bunca çabaya rağmen istediğim kiloya ulaşamıyorum sürekli sorup duruyorum.Böyle böyle iradem bile çöktü.
Geçmiş olsun cnm iyice dinlen bol bol c vitamini tüket.Vücut direncini artıracak meyve ve sebze tüket.Toparlan ondan sonra devam edersin.
Ben ne yapıcam bilmiyorum düne kadar hala başlamış değilim spora.Hiçbişey yapmıyorum ne hareket ne diyet.Artık zayıflama haplarından medet ummaya başladım yani almayı düşünüyorum.Fx ile başlayan bi hap var eczacım önermişti annesi ve babası kullanmış iştahlarını kesmiş babam 1 ayda 10 kilo verdi demişti.Tedirginim bi yandanda almak istiyorum.Ya en azından ilk etapta kilo verdiğimi görsem tartıdaki rakamların azaldığını görsem bile yetecek motivasyonum için.Hiç mi kilo veremez bi insan benide iyice takıntıya soktu.Gece gündüz aklımda kilo başka hiçbişey yok çocukları düşünmüyorum bu kadar ya.Sürekli yeni çareler çözümler beynimde dolaşıp duruyo.Daha ne yapabilirim niye bunca çabaya rağmen istediğim kiloya ulaşamıyorum sürekli sorup duruyorum.Böyle böyle iradem bile çöktü.
Aynen cnm zaten can sıkıntısından kendimide frenleyemiyorum yedikçe yiyorum.Sanırım duygusal açlığımı sürekli yiyerek gidermeye çalışıyorum.Yediklerime dikkat etmiyorum cnm koyverdim kendimi az yesemde aynı çok yesemde.3 gün çorba diyeti yaptım sonrasında yiyeceklerden mahrum kalamadım daha fazla.Tesekkür ederim canim. Üzülme sen de lioncum biliyorsun stres de insana kilo aldiriyor. Ben sinirlenince hemen midem siser balon gibi olur. Haplari filan bosver dokunmasin sonra. B vitamini ve magnezyum alabilirsin bir de spor tabii ki. Neler yedigini bilemiyorum o yüzden yaptigin bir yanlis var mi yorum yapamiyorum. Biraz motive olmaya calis canim. Yogayi arttir bu problemli günlerinde.
Cnm daha önce LW6090 ile zayıflamıştım 16 kiloyu öyle vermiştim.İlk haftada 2 kilo verdim sonrasında iştahımı kestiği için midem küçülmüştü öyle gitti kilolar.Şimdi kendi başıma ne kadar uğraşsam çabalasamda metabolizmam çok yavaş daha önceleri hızlı kilo verirken yaş ilerleyince zor veriliyo.Başka türlü iştahımın önüne geçemiyorum.Son çarem hap kalmıştı ama şimdilik kalsın o zaman başka yol bulacam.tutku29
Allah aşkına içme zayıflama hapı ya vücudunu şaşırt farklı şeyler ye 3 lt su iç ama hap içme bence
Aynen cnm zaten can sıkıntısından kendimide frenleyemiyorum yedikçe yiyorum.Sanırım duygusal açlığımı sürekli yiyerek gidermeye çalışıyorum.Yediklerime dikkat etmiyorum cnm koyverdim kendimi az yesemde aynı çok yesemde.3 gün çorba diyeti yaptım sonrasında yiyeceklerden mahrum kalamadım daha fazla.
Cnm daha önce LW6090 ile zayıflamıştım 16 kiloyu öyle vermiştim.İlk haftada 2 kilo verdim sonrasında iştahımı kestiği için midem küçülmüştü öyle gitti kilolar.Şimdi kendi başıma ne kadar uğraşsam çabalasamda metabolizmam çok yavaş daha önceleri hızlı kilo verirken yaş ilerleyince zor veriliyo.Başka türlü iştahımın önüne geçemiyorum.Son çarem hap kalmıştı ama şimdilik kalsın o zaman başka yol bulacam.
Yeni bi site buldum motive olmak için iyi bence.Bi inceleyin bakalım bayanlar içinde güzel videolar ve hareketler var.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...lsbOqkPO2o8kRxVMgTai89Q&bvm=bv.59026428,d.Yms
Haklısın cnm iyi olur yoksa benim kendi başıma kalkacağım yoktu zaten.Tamam cnm başlayalım benim programım dolu zaten.Elimde bir sürü video varLioncum biliyorsun 10 gündür hastayim ancak düzeliyorum. Istersen Pazartesi söz verelim birbirimize yeni haftayla ikimiz de spora dönüs yapacagiz diye ne dersin? Ben hastalik sonrasi en kolay gelen leslie ile baslamayi düsünüyorum. Agirliklarim da geldi.Techizatim tamam yani. Bak yaza ne kaldi surda? Birkac ay cabucak gecer ordan burdan cikan yaglarla basbasa kalmayalim.
Haklısın cnm iyi olur yoksa benim kendi başıma kalkacağım yoktu zaten.Tamam cnm başlayalım benim programım dolu zaten.Elimde bir sürü video varLioncum biliyorsun 10 gündür hastayim ancak düzeliyorum. Istersen Pazartesi söz verelim birbirimize yeni haftayla ikimiz de spora dönüs yapacagiz diye ne dersin? Ben hastalik sonrasi en kolay gelen leslie ile baslamayi düsünüyorum. Agirliklarim da geldi.Techizatim tamam yani. Bak yaza ne kaldi surda? Birkac ay cabucak gecer ordan burdan cikan yaglarla basbasa kalmayalim.