- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
youtube kapatılıcak diyolar çok korkuyorum kızlar yaaa tek dostum,spor hocam ve eğlencem o
Amaniiin ne diyosun? Türkiye de mi dünyada mi kapanacakmis? Mahvoluruz valla. Bir sürü videom var orda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
youtube kapatılıcak diyolar çok korkuyorum kızlar yaaa tek dostum,spor hocam ve eğlencem o
Bugünkü finalimi yaptım çok yoruldum bacaklarım hala titriyo.Zuzana Light yeni dvdsi Zcut Power Cardio + Zcut Power Strengh serisinin workout 1 ve 2 yi yaptım.Hepsi 10 ar dk olmasına rağmen hiit tarzı olduğu için beni sırılsıklam yapmaya yetti.Saçlarım bile sırılsıklam oldu.
Aman aman kapanmasın youtube çok işime yarıyodu.Herşey var spor müzik motivasyon videolarını bile izliyorum.
Selam herkese dün jillianın kardiosu vardı onu yaptım...şu an anladığım kadarıyla bütün vücudum sırtım kollarım bacaklarım ağrıdığına göre bütün vücudumu çalıştıran bir çalışma olmuş
Bende dedim zuzana da kimmiş meğer bu bodyrock tv'deki kızmış...bende indirdim videolarını, hiit kardioları var galiba kısa süreli ama etkili...deniycem inşallah...
jillianin no more trouble zones calismasi da cok güzel canim tüm vücut icin. Kismet olup yapamadim ama izledim.
Ben de 4 fast miles leslie nin 3 milini yaptim, agirliklarla yapinca zorluyor biraz ama daha iyi. Siz gencsiniz zor videolari size birakiyorum ben leslie filan idare ediyorum iste.
Yok öyle şey olur mu, siz sürekli yaptığınız için kondisyonunuz herkesten daha iyidir kesinlikle, böyle bizim gibi bir bırakıp yapınca oluyor böyle şeyler...
Ama yoğun tempolu şeyleri sürekli yapmanın imkanı yok zaten belli dönemler yapılabilir diye düşünüyorum .Ama leslie hergün düzenli yapmak için çok güzel...hele dışarda yürüme imkanı olmayanlar için...
Ağırlık olayı gerçekten zorlaştırmıştır bayağı, normalde yarım kilo olan ağırlıklar yarım saat sonra insana 10 kilo etkisi yapıyordur...
Sabahki video paylaşımınız da çok güzel.. Ya gerçekten zayıflayınca göğüslerde de olumsuz etkisi oluyormuş farkettim... onun için yapacağım onu da...
Evet cnm döndüm nihayet.Kadın güzel çalıştırıyo ama dün dinlenme günüydü takvime göre gittiğim için.Sırtım kollarım bacaklarım acıyo.Bugün devam ama.Ağırlıklarla çalışmak zor oluyo gerçekten benimki 2'şer kilo Brazil yaparkende takıyodum.İyice hırslanıp bacaklarımı incelticem diye sinirimden ölüyodum.Bravo lioncum aramiza döndün nihayet. Ben o kadina dayanamiyorum valla cok yoruyo beni. Ben de az önce agirliklarimi denemek icin leslie yaptim 3 mil. Normalde 2. milden sonra basliyordum terlemeye daha basta basladim sapir sapir, ne kadar farkediyormus birkac kg agirlik. Cok memnunum aldigima. Kendime yaptigim en iyi yatirimlardan biri herhalde. Arkasindan da güzel bir esneme videosu yaptim. Bir güzel rahatladim.
Evet cnm döndüm nihayet.Kadın güzel çalıştırıyo ama dün dinlenme günüydü takvime göre gittiğim için.Sırtım kollarım bacaklarım acıyo.Bugün devam ama.Ağırlıklarla çalışmak zor oluyo gerçekten benimki 2'şer kilo Brazil yaparkende takıyodum.İyice hırslanıp bacaklarımı incelticem diye sinirimden ölüyodum.
Yaza bişey kalmadı cnm cıvıl cıvıl elbiseler bizi bekliyo.
Kızlar bu beğen butonuna basıyorum bi türlü beceremiyorum bazen oluyo bazende olmuyo.Sizde de öylemi?
Selam Herkese bende jilliana devam...dün bende zuzana'nın 10 dk'lık videosunun 5 dk'sını zor yaptım hatta o kaslı vücuduyla o bile zorlanıyor sanki...ama düzenli yapılsa hareketlere alışılabilir insan...valla yine de iyi yapıyorsun lion...bayağı yorucu...Birde çok hoplama zıplama olduğu için geniş ses çıkarmayan bir zemin lazım...Jillian tam kıvamında süründürüyor ama öldürmüyor o konuda
Selam herkese dün çok başım ağrıyordu o yüzden spor yapamadım...
Sevgili lion o tracey mallet'in videosu booty barre bende buldum da 1 saat 4 dk lık bir video sandalye falan kullanıyor onu mu yapıyorsun ? Bacakları mı inceltiyor ? öyleyse bende yapayim...