Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Bugünkü finalimi yaptım çok yoruldum bacaklarım hala titriyo.Zuzana Light yeni dvdsi Zcut Power Cardio + Zcut Power Strengh serisinin workout 1 ve 2 yi yaptım.Hepsi 10 ar dk olmasına rağmen hiit tarzı olduğu için beni sırılsıklam yapmaya yetti.Saçlarım bile sırılsıklam oldu.

Aman aman kapanmasın youtube çok işime yarıyodu.Herşey var spor müzik motivasyon videolarını bile izliyorum.

Bugünkü finalimi yaptım çok yoruldum bacaklarım hala titriyo.Zuzana Light yeni dvdsi Zcut Power Cardio + Zcut Power Strengh serisinin workout 1 ve 2 yi yaptım.Hepsi 10 ar dk olmasına rağmen hiit tarzı olduğu için beni sırılsıklam yapmaya yetti.Saçlarım bile sırılsıklam oldu.

Aman aman kapanmasın youtube çok işime yarıyodu.Herşey var spor müzik motivasyon videolarını bile izliyorum.

Bravo lioncum aramiza döndün nihayet. Ben o kadina dayanamiyorum valla cok yoruyo beni. Ben de az önce agirliklarimi denemek icin leslie yaptim 3 mil. Normalde 2. milden sonra basliyordum terlemeye daha basta basladim sapir sapir, ne kadar farkediyormus birkac kg agirlik. Cok memnunum aldigima. Kendime yaptigim en iyi yatirimlardan biri herhalde. Arkasindan da güzel bir esneme videosu yaptim. Bir güzel rahatladim.

derya sen korkma yurt dışındasın türkiyede kapatılıcakmış,bu akşamda bişey yapamadım son günlerde keyfim yok heralde ondan neyse sizi çok kıskandım

Selam herkese dün jillianın kardiosu vardı onu yaptım...şu an anladığım kadarıyla bütün vücudum sırtım kollarım bacaklarım ağrıdığına göre bütün vücudumu çalıştıran bir çalışma olmuş:KK1:

Bende dedim zuzana da kimmiş meğer bu bodyrock tv'deki kızmış...bende indirdim videolarını, hiit kardioları var galiba kısa süreli ama etkili...deniycem inşallah...

Selam herkese dün jillianın kardiosu vardı onu yaptım...şu an anladığım kadarıyla bütün vücudum sırtım kollarım bacaklarım ağrıdığına göre bütün vücudumu çalıştıran bir çalışma olmuş:KK1:

Bende dedim zuzana da kimmiş meğer bu bodyrock tv'deki kızmış...bende indirdim videolarını, hiit kardioları var galiba kısa süreli ama etkili...deniycem inşallah...

jillianin no more trouble zones calismasi da cok güzel canim tüm vücut icin. Kismet olup yapamadim ama izledim.

Ben de 4 fast miles leslie nin 3 milini yaptim, agirliklarla yapinca zorluyor biraz ama daha iyi. Siz gencsiniz zor videolari size birakiyorum ben leslie filan idare ediyorum iste.

jillianin no more trouble zones calismasi da cok güzel canim tüm vücut icin. Kismet olup yapamadim ama izledim.

Ben de 4 fast miles leslie nin 3 milini yaptim, agirliklarla yapinca zorluyor biraz ama daha iyi. Siz gencsiniz zor videolari size birakiyorum ben leslie filan idare ediyorum iste.

Yok öyle şey olur mu, siz sürekli yaptığınız için kondisyonunuz herkesten daha iyidir kesinlikle, böyle bizim gibi bir bırakıp yapınca oluyor böyle şeyler...

Ama yoğun tempolu şeyleri sürekli yapmanın imkanı yok zaten belli dönemler yapılabilir diye düşünüyorum .Ama leslie hergün düzenli yapmak için çok güzel...hele dışarda yürüme imkanı olmayanlar için...

Ağırlık olayı gerçekten zorlaştırmıştır bayağı, normalde yarım kilo olan ağırlıklar yarım saat sonra insana 10 kilo etkisi yapıyordur...

Sabahki video paylaşımınız da çok güzel.. Ya gerçekten zayıflayınca göğüslerde de olumsuz etkisi oluyormuş farkettim... onun için yapacağım onu da...

Yok öyle şey olur mu, siz sürekli yaptığınız için kondisyonunuz herkesten daha iyidir kesinlikle, böyle bizim gibi bir bırakıp yapınca oluyor böyle şeyler...

Ama yoğun tempolu şeyleri sürekli yapmanın imkanı yok zaten belli dönemler yapılabilir diye düşünüyorum .Ama leslie hergün düzenli yapmak için çok güzel...hele dışarda yürüme imkanı olmayanlar için...

Ağırlık olayı gerçekten zorlaştırmıştır bayağı, normalde yarım kilo olan ağırlıklar yarım saat sonra insana 10 kilo etkisi yapıyordur...

Sabahki video paylaşımınız da çok güzel.. Ya gerçekten zayıflayınca göğüslerde de olumsuz etkisi oluyormuş farkettim... onun için yapacağım onu da...

Gögüs calismalarini ihmal etme canim. Ben bir beden kücüldügüm halde sütyen bedeninde gögüslerimi korudum cok sükür. Zaten dogumlar ve süt vermekten yeterince deformasyon oluyor. Kalani koruyalim bari.
Bu arada agirliklar konusunda da bir not düsecegim. Ben hirs yapip ayak bileklerime 1er kg lik agirliklar taktim ancak baldirimi incittim biraz fazla geldi leslie de. Sanirim yarim kg da tamamdir.

Aman dikkat edin , leslie de devamlı yürüme olduğu için 1'er kg fazla gelir muhtemelen aman fazla zorlamaya da gerek yok...

Bravo lioncum aramiza döndün nihayet. Ben o kadina dayanamiyorum valla cok yoruyo beni. Ben de az önce agirliklarimi denemek icin leslie yaptim 3 mil. Normalde 2. milden sonra basliyordum terlemeye daha basta basladim sapir sapir, ne kadar farkediyormus birkac kg agirlik. Cok memnunum aldigima. Kendime yaptigim en iyi yatirimlardan biri herhalde. Arkasindan da güzel bir esneme videosu yaptim. Bir güzel rahatladim.
Evet cnm döndüm nihayet.Kadın güzel çalıştırıyo ama dün dinlenme günüydü takvime göre gittiğim için.Sırtım kollarım bacaklarım acıyo.Bugün devam ama.Ağırlıklarla çalışmak zor oluyo gerçekten benimki 2'şer kilo Brazil yaparkende takıyodum.İyice hırslanıp bacaklarımı incelticem diye sinirimden ölüyodum.

Yaza bişey kalmadı cnm cıvıl cıvıl elbiseler bizi bekliyo.:KK76::KK8:

Kızlar bu beğen butonuna basıyorum bi türlü beceremiyorum bazen oluyo bazende olmuyo.Sizde de öylemi?

Evet cnm döndüm nihayet.Kadın güzel çalıştırıyo ama dün dinlenme günüydü takvime göre gittiğim için.Sırtım kollarım bacaklarım acıyo.Bugün devam ama.Ağırlıklarla çalışmak zor oluyo gerçekten benimki 2'şer kilo Brazil yaparkende takıyodum.İyice hırslanıp bacaklarımı incelticem diye sinirimden ölüyodum.

Yaza bişey kalmadı cnm cıvıl cıvıl elbiseler bizi bekliyo.:KK76::KK8:

Kızlar bu beğen butonuna basıyorum bi türlü beceremiyorum bazen oluyo bazende olmuyo.Sizde de öylemi?

Lioncum günaydin. Begen butonu olmuyor evet. Degisiklik yapmislar ama daha alisamadim. 2ser kg agirlikla brazil yapmak da iyi cesaret dogrusu. Belki de ben aliskin olmadigim icin birden 1er kg cok gelmis olabilir. Normal bacak calismalarinda zorlamiyor da leslie uzun sürüyor ya. Bir de bakiyorum leslie hep el kol ve bel agirliklari kullaniyor, ayaklarina takmiyorlar bi sey. Bugün takmadan yapacagim cünkü hala agrim var biraz. Sonra da yarimsar kg ile baslayacagim. Takip takistirip yapiyoruz iste canim bakalim yaza kadar ne olacak. Ben kilomdan sikayetci degilim artik ama sikilasmak istiyorum iyice. Dün gece yatmadan kisa bir pilates videosu yaptim. Iyi geldi.
Bu arada yabanci forumlarda callanetics yapan kadinlarin yorumlarini okudum, tüm vücut inceldigi icin hic popolari kalmamis cok sikayetciydiler. Ben istemem öyle karnim gitsin yeter. Callan Pickney in vücudu da bi garip zaten.

günaydın kızlaaaaar,güzel bir gün olsun inşallah
dün akşam kalça ve kol incelten pilates yaptım çok iyi geldi bugün cardio yapmayı planlıyorum

Selam Herkese bende jilliana devam...dün bende zuzana'nın 10 dk'lık videosunun 5 dk'sını zor yaptım hatta o kaslı vücuduyla o bile zorlanıyor sanki...ama düzenli yapılsa hareketlere alışılabilir insan...valla yine de iyi yapıyorsun lion...bayağı yorucu...Birde çok hoplama zıplama olduğu için geniş ses çıkarmayan bir zemin lazım...Jillian tam kıvamında süründürüyor ama öldürmüyor o konuda :KK1:

Selam Herkese bende jilliana devam...dün bende zuzana'nın 10 dk'lık videosunun 5 dk'sını zor yaptım hatta o kaslı vücuduyla o bile zorlanıyor sanki...ama düzenli yapılsa hareketlere alışılabilir insan...valla yine de iyi yapıyorsun lion...bayağı yorucu...Birde çok hoplama zıplama olduğu için geniş ses çıkarmayan bir zemin lazım...Jillian tam kıvamında süründürüyor ama öldürmüyor o konuda :KK1:

Benden de herkese günaydin!!! Sporumu yaptim nesquikli sütümü iciyorum. 5dk karin pilates, 3 mil leslie, gögüs hareketleri... Jillian dayanilabilir sinirlarda haklisin sevgili nosee, lion daha aliskin bizden spora kendini zorlamayi da seviyor. Herkes kendi sinirlarini kendine göre ayarlamali bence. Olmadigi yerde zorlamanin anlami yok.

Slm

Derya'cım ağırlıkları daha önce kaynım bacağını kırdığı zaman kaslar çalışsın diye 2'şer kiloluk aldırmıştı.Ben aldım ama.Çok zor oluyodu gerçekten ama dayanmaya çalıştım arada çıkardım.Cnm call çok sıkıyo bikaç kez devam etmeye çalıştım bar methodu daha da iyi.Benimde tek korkum işte kalçamın küçülmesi küçülsün tamam ama o kadar da değil
Nosee cnm daha önce Zuzana'nın youtube daki Zwow videolarında 40'lara gelmiştim yarım kaldı seriyi tamamlayamadım.Daha eski videolarından kalça bacak videolarının çoğunu kaydedip onlarıda ağırlıklarımla çalıştım.Hatta küçük uzun çantamın içine pirinç paketleri koyup ağırlaştırıp öyle squat lunge ne kadar hareket varsa çantayı kullandım.
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...9dKeW-qFrhczrjQ&bvm=bv.59568121,d.ZG4&cad=rja Bu linkte bodyrocktv sayfasında duygu_01 arkadaşımla beraber iyi gidiyoduk ama nedense duygu yok ortalarda iyi gaza getiriyodu güzel motivasyon oluyodu aramızda.
Evet zoru seviyorum gerçekten

Bugünkü çalışmamı Tracey Mallett booty barre ile tamamladım.Bacaklarım feci yandı yok böyle Zuzana bile yanında hafif kalıyo gerçekten bu bar çalışması kasları çok çalıştırıyo.Kaç kez videoyu durdurup nefes aldım.Zuzana'ya halim kalmadı ne yazikki telafi ederim artık.En iyisi sporu sabah yapmak daha dinç oluyo insan öğleden sonra bi halsizlik çöküyo tembellik ediyorum.Bugünlük bu kadar yarın görüşmek üzere öpüyorum sizi.

Selam kizlar!!! Bugün temizlik islerim vardi ama araya bi 3 mil leslie de sikistirdim.

Selam herkese dün çok başım ağrıyordu o yüzden spor yapamadım...

Sevgili lion o tracey mallet'in videosu booty barre bende buldum da 1 saat 4 dk lık bir video sandalye falan kullanıyor onu mu yapıyorsun ? Bacakları mı inceltiyor ? öyleyse bende yapayim...

Selam herkese dün çok başım ağrıyordu o yüzden spor yapamadım...

Sevgili lion o tracey mallet'in videosu booty barre bende buldum da 1 saat 4 dk lık bir video sandalye falan kullanıyor onu mu yapıyorsun ? Bacakları mı inceltiyor ? öyleyse bende yapayim...

Evet bu tracey mallet fena görünmüyor ben de baktim. Kisa kisa videolari da var.

X