deryacım burada okuyunca youtube dan baktım bir sürü workout videoasu var. hangisini yada hangilerini yapıyorsun.
The Bar Method Body Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Daha önce de ekelmistim buradan indirebilirsin canim. Biraz uzun 50 dk ama calismalarin arasina katilmasi gerekir diye düsünüyorum. Özellikle bacaklari cok güzel calistiriyor. Bugün 3. seferi tamamladim ilk ikisine göre biraz daha aliskindim hareketlere. Ardindan da 3 mil leslie yaptim.
Bugün denedim bu videoyu. Süresi uzun olmasa iyi ama her gün yapamam sanırım. Haftada 2-3 kez işe yarar mı acaba onu bilemedim?
Bunun yanında bir de pop pilatesin butt blaster videosunu yaptım 25 dk.
Yarar canim evet uzun biraz. Ama metodun bulucusu ve videodaki ayni kadin zaten haftada 1-3 kez diyor. Zaten her gün yapilmaz bacaklar feci aciyor ertesi gün.
Teşekkür ederim kısa olanlara da bakacağım. Ağrıyı bugünden hissettirdi zaten.
Bir de yürüyüş yaptığınızı çok görüyorum, bunun faydası oluyor mu yeteri kadar?
Bazen öyle hoplamalı zıplamalı şeyleri yapacak halim olmuyor, Leslie yapsam evde diyorum. Ancak sayfa geçmişinde bazıları iyi derken, bazıları zaman kaybı demiş. Hani o bi saatte başka şeyler de yapılabilir diye.
O yüzden en iyisi yapan birine sormak dedim ben de :)
Lioncum cok üzüldüm, hepimizin bazen sikintili dönemleri oluyor. Insallah atlatirsin canim en kisa zamanda.Hareketsiz bir hafta daha gitti yine noluyo bana anlamıyorum.Buraya yazmaya utanıyorumartık.Çok üzgünüm :26:Zor günler geçiriyorum özel hayatımla ilgili eş sorunları malesef hayırlısıyla bugünleride atlatırım inşallah
Hareketsiz bir hafta daha gitti yine noluyo bana anlamıyorum.Buraya yazmaya utanıyorumartık.Çok üzgünüm :26:Zor günler geçiriyorum özel hayatımla ilgili eş sorunları malesef hayırlısıyla bugünleride atlatırım inşallah
Lioncum cok üzüldüm, hepimizin bazen sikintili dönemleri oluyor. Insallah atlatirsin canim en kisa zamanda.
Desteğiniz için teşekkür ederim sağolun.Bu yeni değil 15 senedir zor mutsuz uyumsuz huzursuz bi evlilik.Kafa yapılarımız dahi uyuşmuyo.Ama ne yazikki akrabayız babamla kayınpederim dayı oğlu ve hala oğlu.Gerçekten mücadeleyle gözyaşıyla geçirdiğim günler inancımla umutlarımla ayakta kaldım.Ama ne yazıkki kalbim paramparça ne sevgi ne saygı kaldı bırak bana saygı göstermeyi ailemede saygısı yok.Ne yazikki bu zamana kadar sabırla dayandım.Şimdi dayanacak katlanacak sabrımda tükendi.Bir an önce özgürlüğüme kavuşmak yepyeni bi hayat kurmanın hayalini kuruyorum.Ben küçücük şeylerden dahi kendimi mutlu etmeye çalışıyorum kendi kendimi iyileştirmeye çalışsamda o ne yazikki negatif asabi kırıcı bi insan o yüzden benim enerjimide düşürüyo.Kızlar biliyosunuz ne kadar azimli olduğumu; mutluyken bile muhakkak aralarda fırsat buldukça laf sokanlardan o anda benim bütün hevesim neşem kırılıyo.tutku29
Erkek arkadaşımla uzun süredir yaşadığım sorunlar yüzünden vücudumun savunma sistemi çökmüş ve bir şekilde mikrop kapmışım inan sağlıktan başka önemli bir şey yok hayatta her gece döktüğüm göz yaşları vücudumdan böyle çıkıyor şimdi lütfen kendini üzme sana senden başka çare yok hayatta
Desteğiniz için teşekkür ederim sağolun.Bu yeni değil 15 senedir zor mutsuz uyumsuz huzursuz bi evlilik.Kafa yapılarımız dahi uyuşmuyo.Ama ne yazikki akrabayız babamla kayınpederim dayı oğlu ve hala oğlu.Gerçekten mücadeleyle gözyaşıyla geçirdiğim günler inancımla umutlarımla ayakta kaldım.Ama ne yazıkki kalbim paramparça ne sevgi ne saygı kaldı bırak bana saygı göstermeyi ailemede saygısı yok.Ne yazikki bu zamana kadar sabırla dayandım.Şimdi dayanacak katlanacak sabrımda tükendi.Bir an önce özgürlüğüme kavuşmak yepyeni bi hayat kurmanın hayalini kuruyorum.Ben küçücük şeylerden dahi kendimi mutlu etmeye çalışıyorum kendi kendimi iyileştirmeye çalışsamda o ne yazikki negatif asabi kırıcı bi insan o yüzden benim enerjimide düşürüyo.Kızlar biliyosunuz ne kadar azimli olduğumu; mutluyken bile muhakkak aralarda fırsat buldukça laf sokanlardan o anda benim bütün hevesim neşem kırılıyo.
Ne yazikki tutku'cum vitiligo hastası oldum vücudumda beyazlıklar iyice yayıldı göğsümde koltukaltımda bacaklarıma yayıldı tedavisi yok kremler bi işe yaramadı bu adamla gelde iyileş sinire strese girmemem gerekiyo daha fazla yayılmaması için.İşte böyle neyse içimi döktüm rahatladım nihayet.
Ben de aynı şekilde bugün yaklaşık 45 dk yürüdüm hızlı tempoda. Akşam da yemekten bi saat sonra Jillian 6 weeks 6 pack yaptım :)
Yalnız ben öyle uzun süreli yapamam sanırım, çünkü çok sıkılıyorum aynı şeylerden.
Aynen puffitcim nerde bende o sabir 6 hafta ayni videoyu yapacak... Halbuki dayanip yapsak cok güzel bir calisma. Jillianin diger videolari da öyle. Yabanci forumlari da okuyorum insanlar cok memnun ama iste biz de böyle sabir gösteremiyoruz. Gecen yil bir iki hafta yapmistim faydasini da gördüm. 6 pack sahibi olamadim ama iyi gelmisti.