- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
Daha önce bakmıştım baktım beni uğraştıracak gibi görünüyo diye es geçmiştim şimdi iyiki hatırlattın cnm.Bu menüde gayet iyi.Tavsiyen için teşekkür ederim cnm denemeye değer hızlı kilo verdiriyosa.Şu bi kaç günde yediklerimi saysam oooo.Geçen akşam mantı yapmıştım 3 tabak yedim.Dün patatesli börek yaptım onuda iyi götürdüm yani.Kendimi aman az yiyeyim fazla kalori almayım diye frenleye frenleye kilo da vermeyince bıraktım hırsımı alana kadar yedim.Selam kızlar ben spor yapamadığımdan yüzüm yok yazmaya ama sizi takip ediyorum.Bende bugün yazdıklarınızı okudum. Sevgili Derya çok geçmiş olsun...bende salgına yakalanmıştım daha tam geçmedi bile 10 günü geçti....
Bende spor yapamadığım bu dönemde diyete başladım..Yaklaşık 6.5-7 kilo verdim dukan diyeti ile 2.5 ayda hatta daha fazla verebilirdim fakat son 1 aydır da pek dikkat edemedim. .
Sevgili lion hani diyorsun ya motivasyon için kilo vermem lazım istersen deneyebilirsin çünkü ilk birkaç günde kesin birkaç kilo verdiren bir diyet...ve bu istisnasız kilo zor veriyorum diyen herkeste işe yaradığını gördüm.İlk atak devresinde 3-5 gün arası sürüyor sadece protein ağırlıklı besleniyorsun (et,süt,yumurta,ve türevleri) ve birkaç kilo veriyorsun ve diyetin en güzel yanı doyana kadar yiyebilirsin...porsiyon sınırı yok...isterseniz yardımcı olabilirim diyet konusunda...2. evrede ise 1 gün saf protein ,1 gün saf protein+sebze şeklinde devam ediyor. en azından ilk birkaç gün deneyebilirsiniz motivasyon açısından...Bir de yanında spor yapılırsa neler olur....
Mesela örnek menü...
Sabah
2 yumurta ile omlet ,
Beyaz peynir yağsız
Yağsız jambon 2 dilim (hatta ben salam yiyorum)
Ara
Yağsız sütlü kahve
Öğlen
Izgara Köfte (ekmeksiz)
Ayran
Akşam
Haşlanmış veya fırında tavuk (doyana kadar)
Yoğurt
Bu arada aslında benim için iyi olacak biri daha var.Benim lisedeki sınıf arkadaşımı facebookta buldum.Kendisi hem yaşam koçu psikolojik danışman vede spor federasyonundan mezun spor hocası.Referansları bile kuvvetli ona mesaj attım.Anlattım neler yaptığımı sağolsun güzel moral verdi.Ben yanındayım imkansız değil yeterki inan vsss işte.Benim sana vereceğim beselnme ve spor programı ile zayıflayacaksın dedi.Tamam güzel sevinmiştim ama aylık ücreti var eşim zaten bu zamana kadar bir sürü şey aldın uğraştın hiçbişey olmadı daha seninle uğraşamam diyna para verinceye kadar onun bildiği herşeyi bende biliyorum zaten.Okumadığım başarı kişisel gelişim kitapkları kalmadı.Spor desen yapmadığım spor kalmadı.Hatta ilk doğumdan sonra eski evimin içinde step aleti diye büyük bahçe selesiyle bile step yaptım.Evin içindeki merdiveni bile step olarak kullandım.Yaratıcılığımda fazlaydı yani herşeyi spor aleti yerine kullandım