Daha önce bakmıştım baktım beni uğraştıracak gibi görünüyo diye es geçmiştim şimdi iyiki hatırlattın cnm.Bu menüde gayet iyi.Tavsiyen için teşekkür ederim cnm denemeye değer hızlı kilo verdiriyosa.Şu bi kaç günde yediklerimi saysam oooo.Geçen akşam mantı yapmıştım 3 tabak yedim.Dün patatesli börek yaptım onuda iyi götürdüm yani.Kendimi aman az yiyeyim fazla kalori almayım diye frenleye frenleye kilo da vermeyince bıraktım hırsımı alana kadar yedim.Selam kızlar ben spor yapamadığımdan yüzüm yok yazmaya ama sizi takip ediyorum.Bende bugün yazdıklarınızı okudum. Sevgili Derya çok geçmiş olsun...bende salgına yakalanmıştım daha tam geçmedi bile 10 günü geçti....
Bende spor yapamadığım bu dönemde diyete başladım..Yaklaşık 6.5-7 kilo verdim dukan diyeti ile 2.5 ayda hatta daha fazla verebilirdim fakat son 1 aydır da pek dikkat edemedim. .
Sevgili lion hani diyorsun ya motivasyon için kilo vermem lazım istersen deneyebilirsin çünkü ilk birkaç günde kesin birkaç kilo verdiren bir diyet...ve bu istisnasız kilo zor veriyorum diyen herkeste işe yaradığını gördüm.İlk atak devresinde 3-5 gün arası sürüyor sadece protein ağırlıklı besleniyorsun (et,süt,yumurta,ve türevleri) ve birkaç kilo veriyorsun ve diyetin en güzel yanı doyana kadar yiyebilirsin...porsiyon sınırı yok...isterseniz yardımcı olabilirim diyet konusunda...2. evrede ise 1 gün saf protein ,1 gün saf protein+sebze şeklinde devam ediyor. en azından ilk birkaç gün deneyebilirsiniz motivasyon açısından...Bir de yanında spor yapılırsa neler olur....
Mesela örnek menü...
Sabah
2 yumurta ile omlet ,
Beyaz peynir yağsız
Yağsız jambon 2 dilim (hatta ben salam yiyorum)
Ara
Yağsız sütlü kahve
Öğlen
Izgara Köfte (ekmeksiz)
Ayran
Akşam
Haşlanmış veya fırında tavuk (doyana kadar)
Yoğurt
Haklısın cnm iyi olur yoksa benim kendi başıma kalkacağım yoktu zaten.Tamam cnm başlayalım benim programım dolu zaten.Elimde bir sürü video var
Cathe Friedrich çok güzel videoları bacaklar için kalçalar için ayrı videoları var.
Zuzana Light Zcut Power Cardio & Power Strengh dvd'sini indirmiştim 3 aylık çalışma programı ile.
Turbo Barre Bar method videoları Usb ye kaydettim bilgisayarım doldu indirmekten.Hepsini yapmak istediğim halde bu hafta başlayacaktım sözde hala başlayacam yani.Öyle diye diye zaman geçiyo.
Canım,özel mesaj göndereceğim sana ama mesaj kutun doluDaha önce bakmıştım baktım beni uğraştıracak gibi görünüyo diye es geçmiştim şimdi iyiki hatırlattın cnm.Bu menüde gayet iyi.Tavsiyen için teşekkür ederim cnm denemeye değer hızlı kilo verdiriyosa.Şu bi kaç günde yediklerimi saysam oooo.Geçen akşam mantı yapmıştım 3 tabak yedim.Dün patatesli börek yaptım onuda iyi götürdüm yani.Kendimi aman az yiyeyim fazla kalori almayım diye frenleye frenleye kilo da vermeyince bıraktım hırsımı alana kadar yedim.
Bu arada aslında benim için iyi olacak biri daha var.Benim lisedeki sınıf arkadaşımı facebookta buldum.Kendisi hem yaşam koçu psikolojik danışman vede spor federasyonundan mezun spor hocası.Referansları bile kuvvetli ona mesaj attım.Anlattım neler yaptığımı sağolsun güzel moral verdi.Ben yanındayım imkansız değil yeterki inan vsss işte.Benim sana vereceğim beselnme ve spor programı ile zayıflayacaksın dedi.Tamam güzel sevinmiştim ama aylık ücreti var eşim zaten bu zamana kadar bir sürü şey aldın uğraştın hiçbişey olmadı daha seninle uğraşamam diyna para verinceye kadar onun bildiği herşeyi bende biliyorum zaten.Okumadığım başarı kişisel gelişim kitapkları kalmadı.Spor desen yapmadığım spor kalmadı.Hatta ilk doğumdan sonra eski evimin içinde step aleti diye büyük bahçe selesiyle bile step yaptım.Evin içindeki merdiveni bile step olarak kullandım.Yaratıcılığımda fazlaydı yani herşeyi spor aleti yerine kullandım
Tamam cnm temizledimCanım,özel mesaj göndereceğim sana ama mesaj kutun doluBir temizleyiver canım..
selam kızlarrrrr,spor dolu bir hafta dilerim bu arada bişey merak ettim siz videoları bilgisayarınızdan bakarak mı yapıyosunuz?
Cnm bilgisayarım yine tamire gitti şimdi geldi gelir gelmezde açtım hemen ne var ne yok diye.Gündüz yapmadım cnm akşamı bekliyorum yemek sonrası bisiklet ile başlıyacam biraz da top hareketleri filan işte.Hamladığım için bacaklarımı ilk günden zorlamayayım dedim.Ayrıca küçük odamı temizledim spor aletlerimle daha rahat çalışabilmek için.Spor odası yaptım yani.Lioncum nerdesin? Ben sözlestigimiz gibi bugün acilisi yaptim. Hatta dünden basladim sabah esimle yürüdük, bugün de iki saat tempolu yürüdüm. Senin haberlerini bekliyorum canim.
Cnm bende bilgisayardan indirdiğim videoları usb ye kaydedip büyük televizyonun usb girişine takıyorum televizyondan yapıyorum bende bazen.Çocuklar ele geçirdiği için bilgisayarı bana sıra gelmiyo.Böyle daha iyi.tutku29
selam kızlarrrrr,spor dolu bir hafta dilerim bu arada bişey merak ettim siz videoları bilgisayarınızdan bakarak mı yapıyosunuz?
Cnm bilgisayarım yine tamire gitti şimdi geldi gelir gelmezde açtım hemen ne var ne yok diye.Gündüz yapmadım cnm akşamı bekliyorum yemek sonrası bisiklet ile başlıyacam biraz da top hareketleri filan işte.Hamladığım için bacaklarımı ilk günden zorlamayayım dedim.Ayrıca küçük odamı temizledim spor aletlerimle daha rahat çalışabilmek için.Spor odası yaptım yani.
Cnm bende bilgisayardan indirdiğim videoları usb ye kaydedip büyük televizyonun usb girişine takıyorum televizyondan yapıyorum bende bazen.Çocuklar ele geçirdiği için bilgisayarı bana sıra gelmiyo.Böyle daha iyi.
Aynen cnm iyi oldu.Üye olduğum spor sitesine yazı yazmıştım orda da spor hocası cevap yazmış zayıflamak için hızlı yağ yakımı içinde ağırlık kullanılması gerekiyomuş.Senin ağırlık kullanma zamanın gelmişti zaten uzun zamandır sporunu aksatmadan devam ediyosunBravo lioncum cok iyi yapmissin, ayri bir yerin olmasi da cok iyi bir motivasyon olur sana. Ben de sabah yürüyüsü yaptim aksamüstü de agirliklarimla calistim, bacak, karin, gögüs... Artik karin hareketleri yaparken de kol ve ayak bileklerime mansetlerimi takiyorum zorlasin diye.
Aynen cnm iyi oldu.Üye olduğum spor sitesine yazı yazmıştım orda da spor hocası cevap yazmış zayıflamak için hızlı yağ yakımı içinde ağırlık kullanılması gerekiyomuş.Senin ağırlık kullanma zamanın gelmişti zaten uzun zamandır sporunu aksatmadan devam ediyosunalışmıştır artık vücudunda.Benim hamlığım geçsin ondan sonra kullanıcam.
Dünkü sporumu yaptım 50 dk bisiklet ile başlangıcımı yaptım.Akşam rapor vericektim ama malesef dırdırcı kocam izin vermedi ne yazıyosun öyle senin başka işin yokmu kiminle ne yazıştığın belli değil bende anlattım spor ile ilgili diye aman spor yapa yapa manken gibi oldun zaten diyede dalgasını geçti tabi.Çok sinir oldum.Kaç senedir uğraşıyosun bacağın benim bacağımdan kalın vs daha bir sürü şey söyledi durdu işte.Uyuz oluyorum artık duymamaya çalışıyorum ama bi yere kadar.Fazla takılamıyorum burayada neyse inşallah burada hep birlikte hedefimize ulaşırız.