Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Daha önce bakmıştım baktım beni uğraştıracak gibi görünüyo diye es geçmiştim şimdi iyiki hatırlattın cnm.Bu menüde gayet iyi.Tavsiyen için teşekkür ederim cnm denemeye değer hızlı kilo verdiriyosa.Şu bi kaç günde yediklerimi saysam oooo.Geçen akşam mantı yapmıştım 3 tabak yedim.Dün patatesli börek yaptım onuda iyi götürdüm yani.Kendimi aman az yiyeyim fazla kalori almayım diye frenleye frenleye kilo da vermeyince bıraktım hırsımı alana kadar yedim.

Bu arada aslında benim için iyi olacak biri daha var.Benim lisedeki sınıf arkadaşımı facebookta buldum.Kendisi hem yaşam koçu psikolojik danışman vede spor federasyonundan mezun spor hocası.Referansları bile kuvvetli ona mesaj attım.Anlattım neler yaptığımı sağolsun güzel moral verdi.Ben yanındayım imkansız değil yeterki inan vsss işte.Benim sana vereceğim beselnme ve spor programı ile zayıflayacaksın dedi.Tamam güzel sevinmiştim ama aylık ücreti var eşim zaten bu zamana kadar bir sürü şey aldın uğraştın hiçbişey olmadı daha seninle uğraşamam diyna para verinceye kadar onun bildiği herşeyi bende biliyorum zaten.Okumadığım başarı kişisel gelişim kitapkları kalmadı.Spor desen yapmadığım spor kalmadı.Hatta ilk doğumdan sonra eski evimin içinde step aleti diye büyük bahçe selesiyle bile step yaptım.Evin içindeki merdiveni bile step olarak kullandım.Yaratıcılığımda fazlaydı yani herşeyi spor aleti yerine kullandım

Aslında diyetisyene iyi diyetisyene mahcup kalma korkusuyla uyuyorsun ama sonuçta kafada herşeyi bitirmek lazım yoksa diyetisyene ayda 1000 tl de versen veya spor salonuna da 1000 tl versen yine iş sende bitiyor, o yüzden maddi açıdan sıkıntıya girmeye gerek yok diye düşünüyorum sihirli değnek değdirmiyor kimse...

spor gerçekten çok faydalı ama tek başına da yeterli değil spor yapıyorsan kesinlikle diyette yapılmalı bence...

Bende diyet yapıyorum fakat spor çok yapmak istiyorum ama çalışma hayatında çok zor...

Tamam canim ben Pazartesi kismetse basliyorum yine. Daha tam düzelemedim ama o zamana kadar leslieye baslayacak kadar düzelecegimi tahmin ediyorum. Yoksa otura otura sistim. Burda haberleselim canim rapor verelim birbirimize.

Canım,özel mesaj göndereceğim sana ama mesaj kutun dolu Bir temizleyiver canım..

Günaydın Herkese,
İyi Sporlar, kızlar bende spora geri döndüm...dukanla zayıfladım göbek büyük ölçüde gitti şu anda yine biraz göbek bir de yanlarım çok fazla var (obliques diyorlar galiba) abiye giyince çok kötü duruyor. Biraz basen bölgesi de var...neyse bunların gitmesi için herhalde 10 kilo daha vermem lazım..

Cumartesi fitness blenderdan 2 tane abs ve obliques videosu yaptım.

Pazar günü de jillianın body revolution diye bir dvd'si varmış,yeni keşfettim kısa sürede günde 30 dk çalışıp kısa sürede (aslında program 90 gün sürüyor) sonuç gösteriyormuş ...onu edindim... bu serisinin güzel yanı hergün değişik bir çalışma yapıyorsun (brazil butt lift gibi) jillianın diğerleri gibi 10 gün boyunca aynısını yapmıyorsun...Aslında mantık olarak shaun T 'nin T20 si gibi birşey...shaun T'yi, seviyorum ama sanki biraz bayanlara göre ağır çalışmalar yaptırıyor... Jillian'ınkiler hem bayanlar için yapması daha kolay, hem de etkili diye düşünüyorum.
Çoktandır spor yapmadığımdan belkide bugün her tarafım ağrıyor...

Bakalım inşallah devam ederim. Şöyle düşünüyorum günde 30 dk ayıramayacakmıyım 24 saat içinde...ne kadar çalışsamda istersem yaparım her halukarda diye düşünüyorum..

Lioncum nerdesin? Ben sözlestigimiz gibi bugün acilisi yaptim. Hatta dünden basladim sabah esimle yürüdük, bugün de iki saat tempolu yürüdüm. Senin haberlerini bekliyorum canim.

selam kızlarrrrr,spor dolu bir hafta dilerim bu arada bişey merak ettim siz videoları bilgisayarınızdan bakarak mı yapıyosunuz?

selam kızlarrrrr,spor dolu bir hafta dilerim bu arada bişey merak ettim siz videoları bilgisayarınızdan bakarak mı yapıyosunuz?

Ben kendi adima cevap vereyim evet laptopumu istedigim yere tasiyip orda yapiyorum. Smart tv de de yapabilirim ama laptoptan daha rahat oluyor. Zaten ezberliyorsun bir süre sonra da videolar hem motivasyon, hem tempo tutturmak hem de tekrarlarda yardimci oluyor.

Son düzenleme:
Ben de Laptoptan yapıyorum. tv'unu ele geçirmek zor olduğu için bir de laptopu heryere götürebiliyorsun...

Lioncum nerdesin? Ben sözlestigimiz gibi bugün acilisi yaptim. Hatta dünden basladim sabah esimle yürüdük, bugün de iki saat tempolu yürüdüm. Senin haberlerini bekliyorum canim.
Cnm bilgisayarım yine tamire gitti şimdi geldi gelir gelmezde açtım hemen ne var ne yok diye.Gündüz yapmadım cnm akşamı bekliyorum yemek sonrası bisiklet ile başlıyacam biraz da top hareketleri filan işte.Hamladığım için bacaklarımı ilk günden zorlamayayım dedim.Ayrıca küçük odamı temizledim spor aletlerimle daha rahat çalışabilmek için.Spor odası yaptım yani.
tutku29
Cnm bende bilgisayardan indirdiğim videoları usb ye kaydedip büyük televizyonun usb girişine takıyorum televizyondan yapıyorum bende bazen.Çocuklar ele geçirdiği için bilgisayarı bana sıra gelmiyo.Böyle daha iyi.

Bravo lioncum cok iyi yapmissin, ayri bir yerin olmasi da cok iyi bir motivasyon olur sana. Ben de sabah yürüyüsü yaptim aksamüstü de agirliklarimla calistim, bacak, karin, gögüs... Artik karin hareketleri yaparken de kol ve ayak bileklerime mansetlerimi takiyorum zorlasin diye.

bu akşam çok yorgun hissettim kendimi hiçbişey yapamadım yarın artık kısmetse bende laptoptan yapıyorum
istanbulda hava lodos ve inanılmaz kirli sanırım o yorgunluk yapıyo

Herkese günaydin kizlar. Ben günüme kisa bir bar workout karin videosuyla basladim. Birazdan da disariya cikacagim.

Selam herkese bende jilliana devam ediyorum.dün kü videosu da çok zor değil ama tekrarı çok bütün kasları çalıştıran hareketler var...
bugün akşama da cardio videosu var...ya bu spora başlayınca kiloda ilk başta hep bir artış oluyor, insanın morali bozuluyor... herhalde ödem oluyor kaslarda, lionun eski bir yazısında okumuştum geçen tesadüf...inşallah böyle devam etmez insanın morali bozuluyor...(

Aynen cnm iyi oldu.Üye olduğum spor sitesine yazı yazmıştım orda da spor hocası cevap yazmış zayıflamak için hızlı yağ yakımı içinde ağırlık kullanılması gerekiyomuş.Senin ağırlık kullanma zamanın gelmişti zaten uzun zamandır sporunu aksatmadan devam ediyosun alışmıştır artık vücudunda.Benim hamlığım geçsin ondan sonra kullanıcam.

Dünkü sporumu yaptım 50 dk bisiklet ile başlangıcımı yaptım.Akşam rapor vericektim ama malesef dırdırcı kocam izin vermedi ne yazıyosun öyle senin başka işin yokmu kiminle ne yazıştığın belli değil bende anlattım spor ile ilgili diye aman spor yapa yapa manken gibi oldun zaten diyede dalgasını geçti tabi.Çok sinir oldum.Kaç senedir uğraşıyosun bacağın benim bacağımdan kalın vs daha bir sürü şey söyledi durdu işte.Uyuz oluyorum artık duymamaya çalışıyorum ama bi yere kadar.Fazla takılamıyorum burayada neyse inşallah burada hep birlikte hedefimize ulaşırız.

Lioncum bosver, hayat senin hayatin, vücut senin vücudun. Sen ne yapiyorsan sonucta önce kendin icin yapiyorsun. Senin bacakta bar workout ya da call gibi calismalara agirlik vermen gerektigini düsünüyorum incelmeyi saglamak icin. Ben de asla vücudumun degismeyecegini düsünüyordum ama oluyor. Zayif da olsam kollarim bacaklarimin üst kismi lömbür lömbürdü. Incecik kasli oldu kollarim, bacaklarimin üstü de sekilleniyor cok mutlu oluyorum. Sporla oluyor, beslenme de tabii cok önemli ben cok düzene soktum beslenmemi, arada kacirsam da geri dönüyorum. Ama sekillenmek icin spor sart.

Ben de 1,5 saat yürüdüm, islerimi yoluna koyayim aksamüstü belki bir seylere daha vaktim kalir.

Aynen cnm hep kendim için yapıyorum zaten.Bar workout programına ağırlık vericem zaten hatta 1 değil bar methodu olan videolardan 4 5 tane daha indirdim sıkılmamak için farklı videolar yapıcam.
Senin adına sevindim senin azmin bile bana ilham veriyo cnm.Bu topik sayesinde senide tanımış oldum iyiki burdasın cnm.

Beğen butonu değişmiş basıyorum olmuyo.

youtube kapatılıcak diyolar çok korkuyorum kızlar yaaa tek dostum,spor hocam ve eğlencem o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…