Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm Ebru Şallı biraz yaptım ama konuşması püf püf yapması tüm hevesimi konsantrasyonumu kaybediyo.Seri yapmıyo tamam anlatıyo doğru yapmamız için ama zamandan çalıy yüzden Ebru yerine başka pilates videolarına takılıyorum.Tracey Malleett'in pilates videosunu yaptım bi kaç kez.Ben ve arkadaslarim pilates yapiyoruzEbru Salli ile ve cok memenunuz buaralar yapamadim ameliyatim yüzünden ama toparlanir toparlanmaz hemen devam. sen memnun kalmadin mi??
Rica ederim cnm bütün bildiklerimi harmanlayıp irademi ve disiplinimi daha da kuvvetlendirmem gerek aslında.Biraz da aceleci değil sabırlı olmak lazım.javel
Çok güzel bilgiler...teşekkürler...şimdi sizin içinde bu bilgileri uygulama vaktidir belki
Cnm ben tavsiye ederim zamanında eliptik bisiklet ile 10 kilo vermişliğim vardır yani.Metabolizmam da çalışıyodu yediklerimede dikkat ediyodum tabi.Çok güzel incelmişti bacaklarım.Şimdi bile zaman zaman yaptığım videolardan sıkılıp yada akşama kadar tembellik edip akşamda spor yapmamanın verdiği huzursuzluktan eliptik bisikletimi kullanırım.Mp3 üme yüklediğim hareketli şarkılarla 40 dk bile yetmiyo 50 60 dk kaptırıp gidiyorum.Özelliklede selülite faydasını görüyorum.Bacak arkasını da iyi toparlıyo sertleştiğini farkedebiliyosun.Düzenli yapmak lazım.Merhaba, eliptik bisiklet kullanıp tavsiye edenler var mı kalça ve bacaklar için?
Güzel videolar cnm eklediğin için teşekkür ederim.Ben bar method yöntemini çok araştırdım facebook tada çok sayfaları var öncesi sonrası fotolarına baktım.Elimde 3 4 video var indirdiğim onları kombine ederim değişiklik olarak.Barre Exercise: Lower Belly Blast - YouTube
Ballet Barre Exercise: Strengthen Your Core with Kristin S. - YouTube
Ballet Barre Exercise: Carve Beautiful Abs with Carol - YouTube
Ballet Blast Fit in 5 Obliques - YouTube
Ballet Blast Fit in 5 Inner Thighs - YouTube
Ballet Blast Fit in 5 stretching - YouTube
Sevgili lion tavsiye ettikten sonra barre workout larin karin icin olanlarini arastirdim ve kendimce karin, ic bacak ve esnemeden olusan bir liste yaptim bu hafta uygulayip denemek icin. Yanisira kardio da yapacagim. Yalniz iki videoda tek tarafi gösteriyor ikinci bacagi calistirma isini ayarlamaniz lazim.
Güzel videolar cnm eklediğin için teşekkür ederim.Ben bar method yöntemini çok araştırdım facebook tada çok sayfaları var öncesi sonrası fotolarına baktım.Elimde 3 4 video var indirdiğim onları kombine ederim değişiklik olarak.
Aynen cnm hatta giremediğiniz jeanlarınıza bile rahatlıkla girebilirsiniz diye de iddialı bi metod.Call çok klasik olduğu için devamını getirmek de zor aynı hareketler var bide üstüne ileri versiyon farklı hareketlerde mevcut.Geçen hafta 3 video yapmıştım bacaklarımı dinlendire dinlendire yapabildim ancak.Lioncum bu yöntemi bulan kadinin röportajini izledim, aynen callanetics ve pilateste oldugu gibi 10 saatlik calismadan sonra degisimi farkedersiniz diyor. Hareketler benim aklima yatti deneyecegim. Callaneticsten de daha eglenceli görünüyor.
Aynen cnm hatta giremediğiniz jeanlarınıza bile rahatlıkla girebilirsiniz diye de iddialı bi metod.Call çok klasik olduğu için devamını getirmek de zor aynı hareketler var bide üstüne ileri versiyon farklı hareketlerde mevcut.Geçen hafta 3 video yapmıştım bacaklarımı dinlendire dinlendire yapabildim ancak.
Bugünkü videomu tamamladım 53 dk lık Cathe Friedrich after burn videosunu yaptım oldukça iyiydi booty barre yapmaya halim kalmadı çok halsizim şu anda.
Simdi lion seninle deryanin paylastigi videolar ayni teknik mi.Youtubeden baktim baya bi fazla video var yalniz bazıları tanitim.Indirmek istesek nasil yapabiliriz?
Βenim gönderdigim link cok kolay indiriliyor. Teknik ayni ancak tabii her calismada oldugu gibi cesit cesit hareketler var. Göründügü kadar kolay degil yavas yavas basla kendi düzenini kurarsin.
Evet cnm aynı teknik farklı videolar benim indirdiklerim bunlar tanıtımlarını ekliyorum önce genellikle aynı hareketler zaten küçük top lastik de kullanılabiliyo ben küçük topumu aldım yaptım kolay gibi görünsede zor zamanla vücut alışır muhakkak.Simdi lion seninle deryanin paylastigi videolar ayni teknik mi.Youtubeden baktim baya bi fazla video var yalniz bazıları tanitim.Indirmek istesek nasil yapabiliriz?
Evet cnm aynı teknik farklı videolar benim indirdiklerim bunlar tanıtımlarını ekliyorum önce genellikle aynı hareketler zaten küçük top lastik de kullanılabiliyo ben küçük topumu aldım yaptım kolay gibi görünsede zor zamanla vücut alışır muhakkak.
Cathe Friedrich's Turbo Barre Workout - YouTube
Burn at the Barre - YouTube
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...DL1rkNvL7TK-5Xut0odVW4g&bvm=bv.58187178,d.Yms
Bunları indirdim Torrenten
http://kickass.to/tracey-mallett-the-booty-barre-total-new-body-2010-t7749207.html#
Cathe friedrich'in turbo barre sinide low impact serisinin içinde komple diğer videolarla indi.
O kadar çok aradımki linkleri torrentende nerden indirdim bulamadım bi türlü sende bu isimlerle arama yapabilirsin yada Derya'nın eklediği videoları aratıp onların linklerinden indirebilirsin cnm.
Indirdim onu ama simdi lionla sizinkiler farklı kisilerin videolarimi