Bozulmakta hakli mi?

Ayyy çok itici bir insan bu kadarda düşüncesizce hareket edilmez bu kız sizin kardeşinizle evlenirse kesinlikle mutlu olamaz kusura bakmayın ama çok yobaz hiç naiflik yok

Parasının olmadığını bildiği, evlenmeyi düşündüğü kisiye edulmeyecek bir laf.
Kız iyi kazansa o kadar sorun olmazdı belki ama asgari ücretli çalışan sorulmaz bu soru.
Ben zamanında aynı şeyi yaşadım daha düşük bütçeli biseydi. Gerçi kazancimiz aynı idi. Tatile gidecekti.son anda beni davet etti. Biz plan kurarken de senin gelecek paran var demi dedi. Bana normal gelmişti. Yani belkide böyle ciddi değildik zaten gitmedim de. İlişki çok yeniydi

Yok farkettim zaten okudukca. Ama ben alıştım bunun bu yaptiklarina ya artık normal geliyor bana.

Ayyy çok itici bir insan bu kadarda düşüncesizce hareket edilmez bu kız sizin kardeşinizle evlenirse kesinlikle mutlu olamaz kusura bakmayın ama çok yobaz hiç naiflik yok
Kız da seviyordu baya bana o da garip geliyordu. Mesela şey oldu biz konuşuyoruz kızın kuzeni ben kız kardeşim, kardeşim şey dedi ben daha önceki ilişkide aldatıldım çok sevmiştim ama aldattı beni o yüzden dikkatli.yaklasiyorum kadınlara ama sen benim yüzümü kara cikarmadin. Ya bu iltifat değil ki. Öyle kaldım ben. Kız bisi demedi buna. Sonra dedi mi bilmiyorum

Bu durumda ağır. İki kişi kazanıyordur. Bir taraf diğerine yoksa ben öderim der. Ama burda kendi davet edip, 2 hafta kala kız durumunu bile bile paran var mı denmez.
Sen çok müdahil olma. Erkek kardeşin kızın üzerinde psikolojik üstünlük kurmaya çalışıyor. Kıza amcası öldüğünde mizildanmasi bile o yüzden. Kız da belli ki mizmiz, ezik bir tip. Ben olsam beni götürecek paran var mı kuruş yok bende derim.
Bu çift sizi çok yorar. Adam kıza degersizlestirme, psikolojik şiddet uyguluyor, uygulayacak. Kız da ona ses çıkarmaya korktuğumda cocuk gibi size ağlanacak.

Kardeşini insan olması konusunda biraz uyarır mısınız ne kadar düşüncesiz ya? Kızda bir değişik bunu hâlâ çekiyor şaka gibi.

Kız da salak bence, afedersiniz ama böyle bir kazmaya katlanıyorsa kızın da kendi tercihi. Üstteki yoruma katılıyorum konu sahibesi sen karışma, al telefonu kızla son kez konuş benim kardeşim öküzün teki bunu bilerek evleniceksen evlen, bana açıp mızmızlanma de. Garip bir iliskı türü bence hic karışma

Ben hicc karışmaya niyetlendim zaten. Kardeşime bile anlatmadım böyle aradı şu oldu diye. Hatta anneme ya da kız kardeşime bile. Kötü bisi olur benden bilirler aman. Sadece ne dusunecegimi bilemedim kız anlatınca o yüzden kafam karıştı fikir almak için konu açtım. Haklı mı haksız mı kafam karismisti

Bacım ne diyebilirim inşallah erkek kardeşine benzemiyorsundur zira erkek kardeşin tam bir denyooo

Kardeşini insan olması konusunda biraz uyarır mısınız ne kadar düşüncesiz ya? Kızda bir değişik bunu hâlâ çekiyor şaka gibi.
Aman yok ne desem şakaya vuruyor zaten konuşulmuyor hiç ciddi bisi onunla. Ya da dinlemiyor bile ne dersen de aynı kafa

Bilmiyorum nereye çeksen oraya gelecek bir laf. Paran var mı? ne demek ya. Hem çağır hem sor. Az çok kız der zaten şunu şunu ben karşılarım ama diyemiyor. O zaman ne paran var mı? Yoksa ben öderim (Superman hissediyor heralde) sadaka verir gibi demiş. Çok kırıcı.
Keyif bile alamam magdem jest yapıyor düzgün yapsın. Kendi başına gitsin şimdi. İçinde kalır artık o laf kızın.

Bak şuraya yazıyorum bu kız bundan sabah ayrilsin bu çocuğun aklına bu yüzden ayrıldığı bile gelmez. Akşam konuşma üstüne kız kapatalım uyucam demiş mesela çocuk anlamamış hala. Sabah ayrilsin neden noldu der anlamaz gene. Kız dese olay bu bu tamam yahu abartmaya gerek yok.zaten sordum yıksa ben öderim dedim gel beraber gidelim o zaman alayim biletleri der. Öyle biri

O zaman kızı uyar bu hep böyle olacak nasıl katlanacaksın gibisinden. Kızda belliki ezik bir tip normali çekmez bunu.
İşte onu da diyemedim aslında. Yarın barısirlar ben kötü olurum. Zaten kız biliyor bence bir senedir huyunu suyunu.

Senden cekecegi var kızın, tam bir görümcesin düşüncelerini belirttigin icin bunu söylüyorum.
Ayrıca erkek kardesin gel demis sonra paran varmı demiş. Kız haklı bozulmakla kesnlkle
Ve kardeşin ödemek isterse öder yani sen neden bozulmuş gibi oldun ki simdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…