Belki linç yiyeceğim ama ben kızı haksız buldum şahsen
Ben asgari ücretle çalışıp kira ödeyip, aynı zamanda 1 ay o parayla geçiniyorsam ki mutfak masrafları, faturalar ,sosyal hayat vs vs zaten para kalmıyor , 50 binlik bir tatili ki bu sadece tur parası ,ekstralar haricinde ,böyle bir teklifi kim etse , zaten çok çok bütçemi aştığı için direkt reddederim ,ben normalde biri yemek ısmarlayınca bile , diğerine ben ısmarlamazsam kahrımdan ölürüm paramı yedi laflarını duymak istemem
Küçük bir meblağ değil ki jest yapsın karşıdaki ödesin ,ayrılınca insanlar birbirinden en ufak aldığı hediyeleri bile istiyorlar ,neden kendimi bu duruma düşüreyim her şeyin lafı yapılıyor , kaldı ki daha oradaki ekstralar hariç pasaport falan çıkacak belki kendine üç beş kıyafet alacak , her halükarda kendine hitap etmeyen bir tatil ( küçümsemiyorum maddi olarak şu an öyle bir tatile durumu olmadığını belirtiyorum )
Ben olsaydım en başından o tatil beni aşar , teklif edilirse de teşekkür edip( bütçeme uygun) yurt içinde birlikte kültürel gezi planlardım ,kendimi de bu duruma düşürmezdim tavrım net olurdu , kimsenin de sevgilim -nişanlım dahi olsun 50 bin küsür tatilini ödemesini asla kabul etmezdim ,adamla net konuşulmamış .. adam , öder ödeyemediği yerde ben yardım ederim diye düşünmüş ,kız da davet etti tüm masrafı karşılar diye sevinip izin dahi almış , kardeşinizin davranışı elbette yanlış olmuş kaba buldum o ayrı ama ama kız en başta net tavır çizseydi , adam ya tüm masrafı öder ,sevgilisi de kabul eder birlikte giderdi , ya da kardeşiniz tek başına tatilini yapar gelirdi , davet etti diye tüm tatilimi neden karşılasın ki ?
Kızın durumunu biliyordu sormasaydı diyenler de var elbette ama kız da kendi durumunu biliyordu bütçemi aşar deseydi o zaman hemen balıklama atlamış gibi ne bileyim benim yapmayacağım bir şey ..
Daha ayrılmadan bile aslında konusu olmuş ,başkasının parasının üzerine tatil planı yaparsan böyle sonuçlara da hazırlıklı olmalısın bence