Bozulmakta hakli mi?

Bu ikinci soru biraz kıvırmak için de sorulur gibi geldi siz öyle deyince açıkçası.

Kızın durumunu biliyor hem de ısrar etmiş gel diye sonrasında bu yaptığı ayıp bence kızı hakli buldum ben . Kızın yerinde olsaydım ağır kavga çıkartırdım.
Kız bunu kardeşime demeye bile utandığı için bana söyledi. Sanırım benim söylememi istiyor

Aynen öyle vallahi

Ya en baştan deseymis zaten ama böyle olmuş. Bir yanım diyor kardeşim öküz bir yanım diyor kimse kimseyi karşılamak zorunda değil en.bastan ben öderim dememiş. Kafam.karisti benimde.
İşte davet edince birde aileler de işin içine girecek ya artık durum ciddilesmeye başladı beni de yanında istedi,benim durumum da ortada diye düşünmüştür.
En baştan davet ederken gel ben öderim dese yada kız benim param yok dese o zaman halledilirdi.
Şimdi pasaport işi falan başlamış son dakika sorması yoksa ben öderim demesi büyük öküzlük

Tamamen kardeşiniz diye böyle düşünüyorsunuz. Kız yerden göğe kadar haklı. Paran var mı diye sorulur mu ya
Yahu üzerine 2 ay içerisinde de nişanlanacak bunlar.
Öyle alelade bir sevgililik durumu değil.
Bildigin aileler tanışmış,1 sene sonrası için evlilik planları yapılmış.
Şimdi bu kizcagiz şu adama nasıl güvensin ?

Ondan öyle bir vibe aldım zaten baya bozulmuştu benden sanırım fikir istedi yani çocuğa haksızlık mı.ediyorum tarzinda. Ama paran yoksa ben alayım demiş sonucta
Kızın bir tatile o kadar para veremeyeceği gayet açık.
Paran yoksa ben vereyim diyecekse hiç davet etmemeliydi kardeşiniz.

Hiç hoş değil . Kendi karsilamayacaksa neden sende gel diye ısrar ediyor . Ben bile okurken feci bozuldum. Kaldı ki evlenmek istediği bir hatunu neden kendi cebinden tatile götürmüyor bunu kendi akıl edemiyor da illa paran yoksa odeyime getiriyor . Çok gurur kırıcı .

Nerden çıkardınız mic mic.. kız kendi arayıp bana sordu durumu? Ben müdahil olmam böyle şeylere normalde

Benimle tatile gelsene sen de gelsene demiş. Bu davet açık açık. Para konusu geçmemiş ama benimle gelsene beraber gidelim demis
Kızım ne kadar kazandığıni , nerede yaşadığını siz dahi biliyorsunuz. Kardeşiniz evlenmeyi düşündüğü kişinin 50 bini verip veremeyecegini bilmez mi, kız bildiğini sandığı için kardeşinizin karşılayacağını düşünmüş bence, geliri de iyi olunca

Ya o değilde 1 yıldır cıktıgın hatta ciddi düşündüğün kızın parası olup olmadığını bilmez misin? Farzetki bilmedin..işin yoksa sen de gel ne demek ? Kızı hem davet edip hem paran varmı ne demek ? Kız derhal ayrılmalı..

Ben bilmiyorum kız anlattı telefonda üç kişiyle yaşıyorum ben vs. Ben sadece işini biliyordum. Hani durumum bu benim demek istedi

Evlenecegi adama param yok diyemiyor ama görümce adayina diyebiliyor.
Evlenirlerse her anlasmazlikta, iletisimsizlikte size mi müracaat edecekler. Bunu mic mic tanimliyorum.
O zaman bunun benimle alakası ne? Bu tabir için benim kızı arayıp sormam lazım durumu nedir noluyor diye. Kız da ilk kez aradı zaten. Bana ne deyip yüzüne mi kapatsaydim. Bunu onunla konuşmalisin dedim. Biraz saçma bir tanim

Kız haklı, erkek ayıp etmis

Anladım ama ezcümle kardeşiniz öküzluk yapmış
Zaten ufak tefek saçma sapan şeylerine de tanık oldum kıza. Ama böyle kabullenmisler diye sonuçta birbirlerini diye yorum yapmadım. Kız da ne kadar rahatsız olduysa artık bana söyledi durumu. Sanki ayrılacak gibi hissettim .

Kız haklı, net. Kızın geliri az, eşşek olsa asgari ücretli birini böyle bir yere davet ederken parayı ödemeyi peşinen kabul etmistir. Koca isyeri sahibi adam bunu düşünememiş mi???

Bunu da gectim zaten, evlenmek istediğin kızı tatile davet ediyorsan adam gibi rezervasyon yaparsın ödersin çağırırsın. Asgari ücretli değilim, çuvalla param var ama tatile gidelim yarısını öde diyen adama tekmeyi atarım, ucuzluk. Kardeş de zaten bir acaip, en güzeli Antalya burnunun dibinde yap rezervasyon al kızı git. Saçmalıklar silsilesi. Kız %100 haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…