Boynuz mu Paranoya mı

İnat ettim sonuna kadar okudum bu adam sana neden anlatıyor ki bunları???

Bence ayrıl adam yeni bir yerde çevresi yok yalnız kalmamak için seninle konuşuyor vakit geçsin diye kız yüz vermezse senle devam edecek.

Kiz sen bildiğin boynuz yiyorsun. O kizla iliskisi var, yada yolunu yapmaya çalışıyor. Yarin birgün o seni terketmeden,sen bas tekmeyi. Boyle iliski mi olur

Yarısını okudum sayılır. Aldatmış mı aldatmamış mı bilemem ama (söyleyeceğim şey acı olabilir) o kıza karşı birşeyler hissettiği kesin. Yol ver gitsin..

Siz ciddi misiniz??? Paranoyaksam söyleyin kızmam diyorsunuz birde hey Allah'ımmm. Sevgiliniz size sürekli neden başka bir kızı anlatıyor övüyor başka bir şey konuşmaz olmuşsunuz resmen bu davranışlara neden katlanıyorsunuz ilginç gerçekten bence resti çoktan çekip başlarım böyle ilişkiye demeniz gerekiyordu

Niye yeni birini bulduktan sonra ayrılayım ki nispet yapmak için mi

çünkü bunu hak ediyor. çünkü onun sana planı bu. sinsilik yapıyor aklınca. onun size yapacağını siz yapın.

hatta üzerine o ireme ulaşıp sevgilimin peşini bırak diyip bozun aralarını

Zor oldu ama hepsini okudum. Adam coktan seni bitirmis. Sendsn sakliyor cunku kizi ararsin diye korkuyor.
Allah belani versin diyerek terket.
Ve kiyamam ben sana hersey gonlunce olsun. Cok mutlu ol insallah.

Bana öyle şakalar yapmasının amacı me peki

Sonuna kadar okudum. Sevgilin gerçekten tam bir hıyar. Hani saf aşıklar olur ya aşık olunca ne dediğini ne yaptığını bilmez şaşkın şaşkın hareketleri vardır.. Seninki tam onlardan. Kıza aşık olmuş sana kankası gibi davranıyor şu anda. Kızın muhtemelen senden haberi yok. Döndürmeye çalışma artık at bir mesaj ben sıkıldım senden hadi bye diye.. Bitsin gitsin.

Beni çok düşürür bu ya

valla bi opsiyon bu. aldatılmayı sindirmek kolay değil. ben zor sindirdim ben de küçülmedim güya ama insan yaralanınca ne anladım ondan.

aldatanı aldatınca daha kolay atlatıyor insan. ben geçmiş bi ilişkimde yapmıştım ve umrumda olmamıştı. ben sadece seçenek sundum kararı verecek sensin.

Nasıl terk etmeliyim
Tarzını bilemedim ben olsam biraz da olsa vatandaşı gerip öyle terk ederdim sanırım.Terketneye karar verdiyseniz eger arayın ve senin evin önündeyim yada otogardayım deyin.O zaten size; bu anlattıklarına bakılırsa geri dön veya neden geldin tarzında konuşacaktır.Siz sakin olun ama ,vatandaşı iyice gerdikten sonra da aynen şunları söyleyin :Korkma şaka yaptım rahat ol , seni terk ediyorum da haber vereyim istedim de ve kapatın telefonu suratına itin.Daha da açmayın ararsa ve siz de aramayın.

Bu hıyar adamdan bir cacık olmaz. Niyeti bozmuş ya da bozmak üzere. Fazla alttan almis gibisin. Bunların hepsini nasıl yapabildi bu kadar ? Gemileri yak kızı haberdar et, sonra da sal gitsin.

Aldatanı aldatırken hayatınıza aldığınız yeni kişiyi de aldatmış oluyorsunuz. O kişiye haksızlık değil mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…