Boynuz mu Paranoya mı

Beni çok düşürür bu ya

yanlış anlamayın da konuda neredeyse 3-4 kez adam ayrılmış siz zorla geri barışmışsınız, adam size beni arama mesaj atma yanıma gelme demiş yasak koymuş eyvallah demişsiniz, şimdi adamı rezil etmek mi sizi düşürecek?

İster paranoya ister gerçek ki gerçek bence böyle adamı ben bırakırım ne döndürcem gitsin hatta ona fırsat vermem ben kovarım

Aldatanı aldatırken hayatınıza aldığınız yeni kişiyi de aldatmış oluyorsunuz. O kişiye haksızlık değil mi bu?

ben geçmişte bunu zaten oynak biriyle yapmıştım sevgilim olduğunu da biliyordu. yani kimseyi aldatmış olmadım. zaten masum birine vicdansızlık yapamam. o şahıs da tekin değildi. iti ite kırdırdım gibi bişey oldu

Ay bu ne beee... okurken sinirlerim bozuldu.. cocuk yapacaklarını zaten ŞAKA diye diye söylemiş hep.. ne paronayası sende ondan önce hızlı davran ve terk et onu.. kızı ayartırsa sana yol verecek calısmalar suruyor gibime geldi..

ay ne asigi yahu..
adam serefsizin önde gideni..
kizin akliyla dalga geciyor sen paranoyaksin diyor..
daha kendini bulmamis düdügün teki.. irem denen kizi birakip baskasina da dadanir..
böyle sacmaliklara ask demeyelim lutfen

Konu sahibi kizcemiz sende kendini bilen ne istedigini bilen biriyle görüs birdaha. Sana saygi gösteren vs.
Bu hiyarin akli dengesi daha yerine oturamamis kendisini bulmamis. Normal iliski bile yasayacagini sanmam bu kafayla...

Ayriligi bile dile getirme. heryerden sil engelle. Üste cikma cirkeflesme potansiyeli var bu herifte. Sana psikolojik baski yapip yine paranoyaksin vs diyerek seni suclar üzer.
Hic bulasma yani..

Şunu unuttum
Bi gün bana mesaj attı
Elba
Sana bişey demen gerek
Bunu söylemenin kolay bi yolu yok
O yüzden yaşanacak tüm üzüntüler için şimdiden özür dilerim
Ben
Ben
Ben uyumalıyım iyi geceler dedi

Bu adama nasil bir ders vermeliyiz kizlar toplanin!!

1..senin gibi karaktersize ayiracak 1 sn bile yok..bitti.. mi yazsin?

2. Irem i arayip ona mi patlasin?

3.hicbirsey demeden heryerden mi engellesin?

4. Hicbirsey yokmus gibi mi devam etsin beklesin?( bu komik oldu)

Lütfen iyiliğiniz için kendinizi daha fazla değersizleştirmeyin.Paranoya değil bu herşey ortada bence.Ondan çok daha iyi biri karşınıza çıkacaktır mutlaka

Eğer kendine saygın varsa, kendini birazcık düşünüyorsan derhal uzaklaş bu şahıstan. Kendine yazık etme.. Sevgine, iyi niyetine, vaktine, her şeyine yazık
..

bence 1

bence hicbirsey demeden engellesin.
konu sahibi naif bence. kendisinden suphe edecek hale gelmis paranoyak miyim diye. dengesini bozmus bu hiyar.
simdi birsey dese üste cikar bu hiyar konu sahibinin kendine olan saygisi daha da dibe cöker. hic birdaha muhattap olmamasi en iyisi..

5. adamın haberi olmadan ayrılsın yeni birini bulunca her yerden engellesin adam daha çıkıyoruz sanırken :)

Bile bile devam ettiyse bir şey diyemem.
Aman tekinsiz tiplerden uzak durun siz yine de :)

Adam seni istemiyor.Bariz belli ediyor.Senin agzına lafları tıkıyor.Bence bırak yoluna bu adamı.Daha somra şimdikinin 100 misli üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…