Boynuz mu Paranoya mı

Sizin de mi eski sevgiliniz böyleydi

Sizin de mi eski sevgiliniz böyleydi
Evet. Ben anlam veremiyodum. Ortada bariz bi kiz yoktu sizinki gibi. Arka plandaymis cunku cakmamisim. Ama bu pislik davrnaislarin aynisini sergiliyodu. Bende cok sogumustum. Ben ayrildim. O da dunden raziydi zaten. Sonra ogrendim ki beni aldatiyomus zaten o sira. O yuzdenmis bu davranislari. O yuzden bence ayrildim demeye bile deger gormeden birakin onu. Defolsun gitsin

Bence ayrıl ayrılırken de Ireme herşeyi dök nasıl biriyle görüştüğünü görsün ama cidden bian önce bitirmelisin resmen seni yedekte tutuyor çok gurur kırıcı bişey bu ondan önce davran

Aldatıyor. Ama o olmazsa diye sizi de cepte tutmaya calisiyor. Bir gün telefon numaranizi degistirin ve sosyal medya hesaplarindan da engelleyin. Ulaşamasin kudursun. Böyle bir adamla konuşma yapıp ayrılmak ona ödül olur.

Adam gitmiş gitmesinede bu ne cesaret size o lafları soyleyebiliyor bü cesareti veren kadinlar aldatilmaya mahkum hemde aleni bi şekilde suan o kiza ve ailesine kendini begendirmeye çalışıyor o olmazsa size geri dönecek sal gitsin ya ne ugrasiyorsun erkekmi yok

Bence ayrıl ayrılırken de Ireme herşeyi dök nasıl biriyle görüştüğünü görsün ama cidden bian önce bitirmelisin resmen seni yedekte tutuyor çok gurur kırıcı bişey bu ondan önce davran
Bence hic iremi miremi aramasin. Ne malum kizin bilmedigi. Bende aldatildigimda kzi masum sanip ah edip Allah im o kiz hqric onun gunahi yok diyodum ama sonra ogrendim ki kiz face nde ekli bizim sevgili oldugumuzu biliyor ve eski okul arkadasi. . Bence kizin da masum oldugunu bilmedigi icin degmez.

Ayrica böyle bir cakalla ne isin var konu sahibi? Sen öteki kizin sucu yok üzülmesin diye bile düsünürken senin bu hiyar agzina geleni sayiyor sana.
Hic denk degilsiniz. Senin özgüvenini yitirmesine izin verme. Seni kücük tutup paranoyak yapip sag gösterip sol vurarak salaga cevirmesine izin verme.
Dedigim gibi muhattap da olma birdaha.
Böyleleri senin özgüvenini sarsip seni kendisine bagimli hale getirmeye calisir sonra oyuncak gibi parmaginda oynatir. önüne cesit cesit seyler atar sonra onlari cözmeni bekler oyalandirir durur.
Cözülecek birsey arama kisaca. Söyledigi sundugu seylerin kendisi sacma zaten. Kendinden de süphe etme sakin.
Kendine güven ve bu serseriden ayril.
Hicbirseyine de inanma.

Ben tüm bu hikayeden başrol olan patron kızı esas hatun ve ona yanık abalı oğlanı dinledim ;konuda sizi bulamadım yani tek bi madde var mı sevildiğinize,sevgili olduğunuza dair ?Dirhem kadar yok,vallahi.

Sizi zaten sevgili gibi görmüyor ki uzakta ki kankisi olan size anlatıp anlatıp yorum bekliyor .

Paranoya mi bilemem ama öyleyse bile bu sıkıntılı ergenle bir gelecek mi düşünüyorsun?

Eğer öyleyse kendine yazık etme.

Okurken sikildim devam ettiremedim, niye bu dondurme cabaniz, israriniz anlamadim.
Istenmiyorsunuz.

5)Alternatif intikam planım

Bu adam çalıştığı iş yerinde bir ilişkisi olduğu duyulacak diye korkuyor en çok. Kocaman bir çiçek seç böyle kırmızı güllü filan bariz sevgiliye gönderilecek türden. Teslimatı alacak kişi olarak iş yeri yönetim katını belirt sadece. Böyle isimsiz olunca o kattaki herkes merak eder hepsi bi bakar, konuşulur, çiçeğin notu toplu okunur vs. Nota da 'X benimle evlilik planları yaparken fingirdeştiğin kızlardan birine verirsin bu çiçekleri. Sakın bir daha karşıma çıkma' tarzı birşey yazdır. Maksat ortalık karışsın. X'in namı İrem'in ve babasının kulağına gitsin.

Aşırı güzel tespit yapmışsınız nasıl böyle çözebildiniz ağzınıza sağlık

Gözümü açtınız sağılun

bu konudan sadece adamin hiyar oldugunu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…