Boynuz mu Paranoya mı

Bir tek açık açık seni aldatıyorum demediği kalmış.Yol yakınken ayrılın,şakayla karışık dediği ‘senden ayrılırsam İremle evlenirim’ yakında gerçek olacak gibi.Resmen ağzınızı arıyor,şaka diyerek tüm hislerini ortaya dökmüş.Buna paranoya diyen dünyanın en iyi niyetli insanı falandır.

Kız irem
Hıyar herif sevgilim
Ben de benim
Yazdığım maddeler sevgilimin değişimlerini ve yapbozun parçalarını ifade ediyor

tamam okudum şimdi.

evet boynuzlanmışsın.

ben boynuzlandığımı sevgilim durduk yere sana kedi alalım dediğinde anlamıştım çünkü aldattığı kadın kedi yavrusuyla fotolar koyuyordu sosyal medyasına.

normalde saçlarımı herkes beğenir çok uzundur. "sen uzun seviyorsun ilginç" diyince anlamıştım kızın saçları erkek gibi kısaydı.

yani paranoyak değilsin. senin yerinde olsam önce yeni birini bulur sonra ayrılırdım. çünkü bu adam o kızla iyice ciddi olunca ayrılacak senden seni yedekte tutuyor. ayrıldıktan 2 hafta sonra da nişanını falan duyacaksın.

Ya konu şaka ,
Ya da siz şakasınız.
İlişkinin seviyesi magmaya inmiş.
Adam flörtleşirken sizden taktik almış , görüş almış.
Siz de yapışmışsınız.
Mide bulandırıcı.

Acaba paranoya yapıp onu üzüyo muyum diye düşünüp konduramıyorum deyme aptallığıma

kızım ne paranoyası ya?
herif basbayağı ireme kafayı takmış bildiğin flört dönemindeler.hatta ilişkinin başındalar bence.. ama bu arada nolur nolmaz diye sen de ceptesin.
ilişkiniz çok cıvık diyenlere katılıyorum, ayrılmalısın da. ama bu herif öyle kötü şeyleri hakediyor ki, buna ayrıldığını asla söylemeden yeni bir ilişkiye başlayacaksın. sonra düşünsün dursun, aldatıldım mı ortada kaldım vs

bana sürekli eski fotoğraflarını yollayıp sence nasılım bana yorumlasana diyip durdu
tahminimce kıza yollamadan önce iyi bi fotoğraf mı diye emin olmak istedi

yooo yoo yavrum. ona yazdigin mesajlari ireme gösteriyor bak eski sevgilim pesimi birakmiyor imaji veriyordur. üstüne de iremi de böyle gaza getiriyor kiskirtiyordur egosunu sisiriyor zavalli.... pöfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…