Boynuz mu Paranoya mı

Niye yeni birini bulduktan sonra ayrılayım ki nispet yapmak için mi

Bana öyle şakalar yapmasının amacı me peki

Boynuzu geçtim paranoyayı da.. "mesai saatleri içinde aramamı YASAKLADI"
"Zaten kamerada beni görüyorsun dedi."
"6 ay değil 1 sene boyunca yanıma gelmen YASAK dedi"
..
Bunlar nedir arkadaşım? Bi sesli okusana konunu. Algılarını, ayarlarını bozmuş bu ilişki. Aslında yaşadığın şey ilişki de değil.. Lütfen özsaygını yitirme..

Bu sanki biraz düşürür beni ya gerek yok o kadar yol tepmeye
Kıza yazık onun ne suçu var
Ben böyle durumlarda çok kindarım maalesef. Sizin durumda nedir bilmem ama benim başıma gelse karşı tarafın da benden haberi olsa ve bile bile benimki ile devam etse acımam.

Gururluyumdur, öyle duygularımın esiri de olmam ama canımı yakanın canını da yakarım. Öyle geliyor yani. Tabii öyle bir durumla karşılaşmadıkça ne olacağını da bilemem. Gayet hayatımdan def edip önüme de bakabilirim. Emin olana dek sadece çok soğukkanlı olacağımdan eminim.

bana “senle olmazsa o kızla evlenirim diyorum” gibi gerizekalı ötesi şaka(!) yaptı bi kez

bana “ben seni seviyorum ama içim kıpır kıpır olsun istiyorum o senle olmuyo onun lezzeti bi başka” dedi

geçen gün izmire geldi kendisini görmek için otogara dahi gelmeme izin vermedi “çok beklentiye girme ailem onlar benim iki gün için geldşm zaten vakit ayıramam gerek yok zaten kameradan da görüyosun dedi

Şunları yapan terliksi aldatsa ne olur, aldatmasa ne olur?

Biraz kendinize değer veriyorsanız kurtulun şu amipten.

Edit: Tüm terliksiler ve amiplerden özür diliyorum.

Paranoya ile alakası yok. Herşey hemen hemen ortada. Neyi bekliyorsunuz ayrılmak için. İş bu boyuta gelmeden “ya gel, ya bu ilişki biter.” diye resti çekmeliydiniz. Geç kalmışsınız artık.

O ayrılmadan sakın sen ayrılma. Amacı seni bıktırıp ayrılmaya zorluyor. Aklınca vicdanını rahatlatacak. Sen istedin ayrılmayı diyecek. Biraz sabret fazla uzun sürmez ayrılmak istediğini söyler. Sen de ağzına geleni say. Bütün bu yazdıklarını onun yüzüne vur.

Sonuna kadar okuyamadım içim şişti daha hayatında mı bu adam çok mu sabirlisin enayi pardon Eyüp peygamber sabrı mi var sende adam kıtlığı mı var

Herşeyi geçtim de siz lütfedip kalkıp sevgiliniz yaşadığı şehre onu ziyarete gideceksiniz ve adam bunu size bir ödül gibi sunuyor. Yanına gelmenizi filan yasaklıyor. Karnesi iyi olursa tatilya'ya gidebilecek çocuklar gibi 6 ay sonra belki gelebilirsin diyor. Derdiniz ne sizin? Niye hala adamı döndürme peşindesiniz?

bariz belli ki boynuz... o kızı elde etmeye çalışıyor siz nasılsa garantisiniz (ona göre)
kızı kandırmayı başarırsa size by by diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…