Boyle yobaz bi insanlar omur gecer mi

Balkonun fiziki koşullarından daha büyük bir sorun bu. Çocuğun sigara içilen ortamda işi ne ?

Bir konunuzda oğlunuzun özel bir durumu olduğunu söylemiştiniz; OKB niz olduğunu da yazmıştınız. Oğlunuzun özel durumu nedir ? Eşiniz, eş ailesi çocuğunuzu korumaktan aciz mi ? Bu kadar endişe etmenizin sebebi nedir ?

Sizi yargılamıyorum, lütfen yanlış anlamayın. Balkon sebebiyle birden fazla konunuz ve tartışmanız mevcut. Sizi anlamak için soruyorum.
Oglum otizm evet ben de okb var bi yanda oglumjn ağzından bi kelime fazla çıksın diye ağzının içine bakarken bi yandan böyle cahil insanlarla uğraşmak yoruyor beni

İnanır mısınız çocuğumun tek sensin 750 tl farklı bir sürü tedaviler ilaçlar yani bunlara ble yetisemiyoruz neredeyse onlar para içinde yüzerken bunu yapmaları çok mu abez
İnsanların evinin içine, düzenine, harcamalarına müdahale ermeye çalışıyorsunuz. Bunu yapamazsınız. Orası ayrı bir ev, kendi kararlarını kendileri alırlar. Neye para harcayacaklarına, parayı ne yapacakalarına kendileri karar verirler. Durumdan rahatsızsanız bütçenizi ayarlar sorunu çözersiniz.

Anneliğinize bişey demedik zaten. Ama psikolojik olarak iyi değilsiniz. Çocuğun özel durumu belli ki çok yıpratmış sizi. Hem kendi iyiliğiniz hem çocuğunuzun iyiliği için yardım almanız gerekiyor.

Burda biz bile bunaldık sizin takıntılı halinizden. Çevrenizdekiler de rahatsızdır durumdan. Herkesin iyiliği için yardım almanız gerek.
Alıyorum

İnsanların evinin içine, düzenine, harcamalarına müdahale ermeye çalışıyorsunuz. Bunu yapamazsınız. Orası ayrı bir ev, kendi kararlarını kendileri alırlar. Neye para harcayacaklarına, parayı ne yapacakalarına kendileri karar verirler. Durumdan rahatsızsanız bütçenizi ayarlar sorunu çözersiniz.
Benim çocuğum o eve gitmicekse isterse eve cam tKmasinlar umurumda değil.o zaman çocuğu gönderin demicekler

Onlar size gelsin görmeye. Lafınızıda geçiremiyorsunuz benim kendim ve çocuklarım hakkında lafımı geçiremeyeceğim bir allahın kulu yok dünyada yani bir kere delirip ortalığı yıksanız iş çözülecek ama sizde tutarsızsınız söylediklerinizi uygulamıyorsunuz kocanız zorla mı götürüyor bi cinnet geçirin komşular duymasın diye bırakır hemen çocuğu.

Benim çocuğum o eve gitmicekse isterse eve cam tKmasinlar umurumda değil.o zaman çocuğu gönderin demicekler
E göndermeyin. Diğer konunuzda da defalarca söylendi size. Çocuk sizin karar sizin. Göndermeyin olsun bitsin. Zorla mı alacaklar? Haftada 3 konu açılacak kadar büyük bir mesele değil bu.

Onlar size gelsin görmeye. Lafınızıda geçiremiyorsunuz benim kendim ve çocuklarım hakkında lafımı geçiremeyeceğim bir allahın kulu yok dünyada yani bir kere delirip ortalığı yıksanız iş çözülecek ama sizde tutarsızsınız söylediklerinizi uygulamıyorsunuz kocanız zorla mı götürüyor bi cinnet geçirin komşular duymasın diye bırakır hemen çocuğu.
Bugün annemlerde geçirdim cinnet çıktı gitti

Balkonda hiç demir ya da parmaklik yok galiba böyle korktugunuza göre. Kendileri de düşebilir 🙄

Çocuğunuzun özel durumu varmış zaten. Balkondan bağımsız olarak ben olsam eş ailesine ve eşe genel olarak güvenmiyosam çocuğu sadece ben varsam onların yanına götürürdüm. Görmek istediklerinde de onlar gelir. Bu soruna bulabilinecek en mantıklı çözüm bu. Kimsenin de laf etmesi umrumda olmazdı.

Koltukta zıbarıp oyun oynar kesin
Çoçugu özel bir çocuksa bir zahmet gozunu ayirmasin.Babaanesine neden guvenmiyorsunuz peki?
Madem boyle çocugunuzu yanliz birakmiyicaksiniz o zaman sorunu kimse çozmuyorsa tek çozum bu ya babasi dikaktli olsun yada siz gidin.Sonuçta babaannesinin dedesinin filanda çocugu gormeye hakki var.

Eşiniz de biraz garip tamam ben yaptırıyorum desin ve yaptırsın. Yaşlı insanlar biraz aksidir anlamıyorlardır da benim eşim bu yüzden göndermek istemese ve sürekli tartışsak ben yaptırırım susar.

X