Boyle yobaz bi insanlar omur gecer mi

Ya çocuğum yok diye mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama balkon demiri olsa bile ben çocuğumu asla tek başına babaanne anneanneye vs yollayamam gibi geliyor. Çocuk kreş çağına gelene kadar işi bırakırım sonra çocuk kreşe ben işe. Belki yanlış düşünüyorumdur bilemiyorum ama ne gerek var ? İstedikleri kadar tecrübeli olsunlar benim çocuğumu benden çok düşünecek değiller. Baş başa vakit geçirmek de ne demek yahu annesi babası var bu çocuğun. Kendi çocuklarıyla bol bol baş başa kalsalarmış zamanında şimdi benim çocuğum da mı akıllarına gelmiş. Allah biliyor ya büyükler veya başka akrabalar isterlerse çelik zırhlı evlerde otursunlar çocuğum benimle gider benimle gelir. Okul mu canım bu benden ayrı dursun.

E her pazar kavga çıkıyor
Bosanicam diyorsunda ,bosaninca gitmeyecekmi bu çocuk kv evine . Hatta o zamanlar tek başına gitmesi dışında bir ihtimal de yok. Sen istesende gidemiceksin. Bosanmak çözüm değil, hatta senin için daha kötü olacak . Konuşarak çözmek zorundasin

Yobazın anlamını bilmeden söyleyip durma istersen

Hadi arkadaşlar pamuk eller cebe. Bu iş bize kaldı gibi görünüyor o balkona demir yaptırılana kadar konu açacak konu sahibi. En iyisi aramızda para toplayıp biz yaptıralım jfjcdndn
Sagolun kızlar 😀 bizim beyefendi demir değil cam balkon yaptiriyim annemlere dedi korkarım müstakil ev alıyım annemlere iyice rahatla dicek

Çocuğu göndermeme konusunda haklısınız ama bunun çözümü insanlara demir taktırın demek değil.
Siz kocanizla halledeceksiniz bu meseleyi.
Lafınız geçmiyorsa beraber gideceksiniz.
Çok istiyorsanız demiri de kendiniz yaptırirsiniz.
Ayrıca 4 yaş çocuğunun dizine gelen balkon duvarını hayal edemedim, biraz abartıyor olabilir misiniz?
Keske abartmamak koltuk yuksekliginde

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Burda gerçekten olaylara çok farklı açıdan bakıp yorum yapanlar var .Hepiniz çok yardımcı oldunuz.O sinirle ters cvp verdiğimde olmuş olabilir.Kusura bakmayın.Beni çok üzen şey çocuğumun güvenliğini düşündüğüm için böyle bi duruma düşmek oldu.Daha sakın kalmayı öğrenmem gerekiyor farkındayım.Ama gerçekten karşımda öyle bi aile var ki beyaza siyah deseler o siyahtır.Bunu sadece ben değil herkes biliyor. Aslında bende çok isterdim hatta sade pazar değil hafta içleri bile gitmek gelmek ama oturup güzelce iki sohbet edeceğim kimse yok karşında.Kp bel atlı konuşur yanımda ben utanırım,kv asla kendi dediğinin dışına çıkmaz ikna olmaz o kadar sabit fikirli, kayinlarim hosgekdin demez eve insan mı girmiş kim girmiş belli değil.Yani ben durduk.yere bunlardan soğumadim ve burda böyle çan çan konustuguma bakmayın gene eve gelseler güler yüzümü eksik etmem elimdne geleni yaparım. Ama zorlama anc bu kadar oluyor.hepinize dinlediğiniz için teşekkür ederim. Argo kelimelerimi görmezden gelin lütfen şuraya yazdıklarımı çevremdekiler duysa asla.inanmaz benden beklemez ama dediğim gibi insani delirtir.delisin diyorlar

sizin takıntınız sırf balkon meselesi olsa bensiz göndermiyorum çocuğu hadi bakalım der kesip atarsınız. Ama siz ille de kayın aile para harcayıp balkona demir yaptırsın bir anlamda size para harcasın istiyorsunuz takıntınız eşinize laf geçirme değil kayın aileye bi bedel ödetme gibi. yoksa cidden akıl almaz bi takıntıya doğru gidiyor

sizin takıntınız sırf balkon meselesi olsa bensiz göndermiyorum çocuğu hadi bakalım der kesip atarsınız. Ama siz ille de kayın aile para harcayıp balkona demir yaptırsın bir anlamda size para harcasın istiyorsunuz takıntınız eşinize laf geçirme değil kayın aileye bi bedel ödetme gibi. yoksa cidden akıl almaz bi takıntıya doğru gidiyor
Evet cidden akıl almaz bi takıntı...Evet göndermicem deyip.kestirip atmama rağmen ısrar edilince sabrım taşıyor.

Yani ben illa demir yaptırın demiyorum peki yaptirmiyosaniz bende göndermicem diyorum buna rağmen kv sen bizden iyi mi bakcan yani diyo şaka gibiler

Para için geberir bunlar boşamak çare mi o zaman oğluma haksızlık etmiş olmaz miyim böylede onun can güvenliği yok of offf of
Bu durumda boşanmanın pekte çare olduğunu düşünmüyorum. Çünkü boşandığınızda da çocuğunuz o eve gidecek. Babası illaki götürür yani.

Eki Görüntüle 3340520

Bizim komsu demir cok maliyetli olacak diye soyle bi file yaptirdi balkona
Boyle birsey yapin sizde
gerek yok derlerse o zaman uzgunum cocugu gonderemicem aklim kaliyor dersiniz
Size onceki konunuzda soyle birsey onerdim
Onlar yaptirmiyorsa siz yaptirin ya da bu tarz birsey takin dedim ama siz isi inada bindirmissiniz neden onleminizi kendiniz almiyorsunuz?
Siparis verin gidince esiniz taksin iste sorun kolayca cozulur
Siz illa onlar para verip demir taktirsin istiyorsunuz sanirim tek derdiniz guvenlik degil 🤷‍♀️

Artık sizide cok yordum kızlar ama konumuz gene aynı balkon.Esime kaç kere tek gondermicem dememe rağmen bugün ben annemdeydum geldi çocuğu annemlere goturcem dedi.Bende bunu kaç.kere konuştuk o balkon demrlenene kadar tek yollamicam sen de bakmazsin çocuğa orda sahada güvenmiyorum dedim.Annemij önünde tartıştık defooup gitti.Bende eve gittim eşyalarımı toplayip anneme doncem yeter artık dedim.Eve geldim o da geldi konuştuk.Sonra annesine gittik torununu görsün diye. Ordada güzel dille tek göndermek istemedigimi balkonu yaptirirlarsa istedikleri zaman gonderecegimi söyledim.Kp kv hala demir yaptiramayiz bilmem ne kaynanam ölüm her yerde gelir e buraya gelirken arabaya neden bindin ordada bise olabilir gibi salak salak konuştu yahu sen önlemini al takdir Allah tan dedim.Yok yaptırmicaz dediler bende tek gelemez paraniza kıyıp torununuz için. Bi demir yaptirmiyosaniz bende gondermicem tek dedim.Ama sorun benim pısırık kocamda net şekilde kararımız bu yönde dese konu kapancak.Boyle ben yüz göz oldu.m.Eve geldim gene kavga ettik yollamicam diyorum hala aynı.Boyle bi adamla böyle yobaz dik insanlarla ömür geçer mi ben hep bu korkuyu mu yasicam
Eski konularınızı hatırlayamadım ama aileye durup durup yobaz demeniz çok saçma, durumun yobazlıkla alakası yok. Bu balkon çok mu alçak, çocuğunuz kaç yaşında. Her çocuğu olan balkonuna demir mi yaptırıyor. Çocuğunuzu hiç balkona çıkarmadan mı büyütüyorsunuz da güvenlik kurallarını bilmeyecek. Benim bildiğim küçük çocukla muhattap insanlar balkonda üzerine çıkılabilir nesne bırakmaz ve bu da yeterlidir, demir şart mı? Çoğumuz apartmanda çocuk büyüttük, balkon demirlemeye falan kalkışmadık. Şahsen ben balkonumu kimse için hapishaneye dönüştürmem.

X