• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle hayat sürer mi?

Her insanin iyi yanida var kötü yanida.kimse 4 4lük degil hicbi evlilikte 4 4lük degil.biri evde yardim eder cimrilik yapar baska bir eş evde asla yardim etmez parayi harcar.her iliski farkli ama hepimizin bu hayatta çektigi sinavlar çok agir. ne yazikki dünyaya yaşamaya degil sınav vermeye gelmişiz puff

Bu arada bunu bilir bunu söylerim insanlar maddi manevi yatırım yaptığı kişilere daha çok değer veriyor!
Sen harcamadıkça kıymetin artmıyor azalıyor emin ol. Adam eski karısının market manav alışverişini kapısına götürüyormuş yahu!!! Bak yatırımı yaptıkça yapası geliyor eskisine! Yıkarım var ya ortalığı bu ne demek???

Bu arada özel bölge ağdasının fiyatına kadar hesap soran adam da öküzün önde gidenidir!!

Hayır imkan olmaz aysonu kuruşu kuruşuna zor denkleşiyordur hadi hak vereyim diyeceğim ama bak yine mevzu aynı yere çıkıyor, adam size hiçbir yatırım yapmıyor yapmak istemiyor yapmadıkça da kıymetiniz gitgide düşüyor!

Allah aşkına bunu yapmayın kendinize
+10000000
Çok mu ezikleniyorsunuz eşinize karşı acaba. İnanın yaptığınız hiçbirşey almayacağım, çocuğuma çorba yaparım tribi hiç bir işe yaramaz erkeklerde. Aksine yarın araba filan lazım bana diye ihtiyaç listenizi kabartın. Herkese gücü yettiğince yardım eden birinin sizi de artık aileden görmesi lazım.

Anlattiklarina gore esinin geliri iyi.

Tek soyleyecegim para konusunda fazla fedakarlik yapma.

Kimse madalya takmaz. Ozellikle kocanin..bravo karicim..diyecegini saniyorsan yaniliyorsun

Yapsaydin alsaydin..der gecerler..

Olan sana olur..abla tavsiyesi sana

Lütfen harcamalarınızı kısıp daha da cimrileştirmeyen.
Saç baş için bile kuaföre gidin.
Şöyle bıdı bıdı eden erkekler tükense keşke.

hayır canım böyle hayat sürmez
eşin çok hatalı davranıyor
bence şöyle bir yol izleyebilirsin, söz uçar yazı kalır demişler

bir süre ona çaktrmadan çetele tut
hatta bu bize yazdıklarını da yaz o çeteleye
gün gün
ne harcamışsın, ne almışsın ve başkalarına ne harcanmış
mesela küçük bir defter al
sol taraf senin ve oğluşunun harcamaların sağ taraf başka yere harcananlar olsun
bir süre bunları biriktir
sonra çık karşısına de ki bak olay bu
bu beni rahatsız ediyor
emin ol bıdı bıdı edip surat asmaktan daha yararlı olur
Çok muzur buldum sizi :super:

İşte zoruma giden bu neden bana karşı böyle acaba ben mi alıştırdım ilk defa kuaföre özel bölge için gittim 20 tl idi ne kadar diye sordu bende 20 tl dedim çok pahalı ya dedi kursağımda kaldı birşey alıyoruz 10 kere sorar giyeceksen al diye artık geçen bir patladım 10 kere soruyorsun alasım gelmiyor ben sana böyle mi yapıyorum dedim
Adanada tum bölge 15 tl

Back