• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleselim mi? Konu: tabii ki esimin ailesi.

Anlamadiginiz kesin calismiyorum evdeyim zaten :)
orasını karıştırmış olabilirim de kayra eşiniz verecekse parayı yapabilecek bişeyiniz yok
ya kv kp ile siz konuşup gerekeni yapacaksınız
ya da oturup izleyeceksiniz
hırsınız sizi yiyip bitirsede

Şaka mı yapıyosunuz?

Krediyle almadınız mı evi ? Aylık hangi evin ödemesi 80-90 bin ? Boğazda yalı mı alsınız?

Yazimi dikkatli okursaniz benim ailem zaten destek oldu bunu yazdim. Toplamdan bahsediyorum ben. Hem kimseden beklenti icine girmeyin diyorsunuz hemde ailenden borc al.

Kayra19 Kayra19 Eşin öyle davranıyorsa ya alıp karşına konuşacaksın yada sen gitmeyeceksin evlerine .
Doğum 'a giderden kp'in söyledikleri beni benden aldı harbi sapık mı bu adam nasıl gelinine çamaşırlarını ,geceleğini aldın mı der aklım almıyor ,ayrıca o elti de iyi cesaretli onun eşi gitmişken nasıl kp'de kalıyor yürek yemiş doğrusu kimsesiz mi bu elti ?
Almadılar,yapmadılarsa da laflarıyla peynir gemisini yürütürler ancak başkalarına biz yaptık deyince ellerine ne geçiyor doğrusu anlamam pof poflanmak belli ki 3.şahıslar tarafın 'dan .
Mesafeyi korumanız da yarar var kp'in o sözün'den sonra iyi kaşımak gerekir doğrusu :sinirli:

Hay agzin bal yesin :)) cok sukur surda 10 kisiden 2 kiside olsa derdimi anlayan birileri var. Ya kp dogumdan sonra zivanadan cikti resmen hic haddine degil karistigi seyler. Ogluma yogurt versem vir vir basliyor karismaya yok ne zaman yaptin yok sogukmu veriyorsun. Diyorumya hayatimda karismadiklari birsey kalmadi. Ne kadar terslersem terleyim cok arsiz bi adam.

Eltim kp ev alicam diyince kacirmamak icin oturuyor. Obur oglunun hakkini ona verecekmis. Zaten esimin diger akrabalari kiziyor ona eltimin ailesi icin anne baba olsalar o kizi orda birakmazlar diye.

orasını karıştırmış olabilirim de kayra eşiniz verecekse parayı yapabilecek bişeyiniz yok
ya kv kp ile siz konuşup gerekeni yapacaksınız
ya da oturup izleyeceksiniz
hırsınız sizi yiyip bitirsede

Birseyin hirsini yaptigim yok. Benim 8 senelik emegim var gozgore gore kv kp ve eltimde onlarla bir oldugu icin yemelerine musade edemem tabii ki :) esim verse goz yummayacagim tabii. Siz olsaniz boyle bi durumda goz yumarmiydiniz? 37.haftama kadar sikintilarla ise gittim ben onlar evlerinde otururlarken. Bide simdi hazir para al ben yemedim siz yiyinmi diyecegim?

Birseyin hirsini yaptigim yok. Benim 8 senelik emegim var gozgore gore kv kp ve eltimde onlarla bir oldugu icin yemelerine musade edemem tabii ki :) esim verse goz yummayacagim tabii. Siz olsaniz boyle bi durumda goz yumarmiydiniz? 37.haftama kadar sikintilarla ise gittim ben onlar evlerinde otururlarken. Bide simdi hazir para al ben yemedim siz yiyinmi diyecegim?
tabiki demem farkındaysanız size de kendiniz konuşun diyorum
eşinizle konuşmak fayda etmiyor çünkü
en iyisi konuşun kp kv ile ne olacaksa olsun
hayat çok kısa bu olaylar yiyip bitirmesin sizi

Iste suan bizde para oldugunu bildikleri icin bir kp ariyor bir babannesi. Fenalik geldi. Bizimki vericek gibi bana yok diyor ama bankadan cekip verebilir. Ama ben ona soyledim bugun olmaz ama Allah buyuk hicbirsey gizli kalmaz 3 gun sonra cikarsa karsima doogru adliyeye :)) saka biryana biliyor ama ne kadar ciddi oldugumu
bende böyle durumların içinde olduğum için anlıyorum seni :) bence haklısın insan kendi ailesinden gördüğünü karşı tarafın ailesinden bide bekliyor hele bir devdeger kıymet bilinmedi mı dahada çıldırıyor ama ne kadar zorlasanda degismiyor lar

Eşinizden ailesini silmesini beklemeyin çünkü böyle bir şey olmayacak.

Yazimi dikkatli okursaniz benim ailem zaten destek oldu bunu yazdim. Toplamdan bahsediyorum ben. Hem kimseden beklenti icine girmeyin diyorsunuz hemde ailenden borc al.

Beklenti karşılıksız hibe olmasın diyorum borç alın dedim .

Birkaç ay verirler sizde işe döner öderdiniz.

Başkasından ev bark beklemeyin elinizdekinden olmayın dedim.

Olan olmuş zaten yapıcak bişey yok

Elinizde para varmış yüksek bi tutar mı?

Vermesini istemiyosanız bankada bağlayın parayı bazı bankalar vade dolmadan çekiyim desenizde vermiyo max. %10 çekebiliyosunuz.

Ya arabanızı yükseltin yada 25-30 bin gibi bişeyse küçük bi şwhirden 50binlik falan ev alın

Ha verdi ha vericek derdine düşmeyin :)

Elinizde para varmış yüksek bi tutar mı?

Vermesini istemiyosanız bankada bağlayın parayı bazı bankalar vade dolmadan çekiyim desenizde vermiyo max. %10 çekebiliyosunuz.

Ya arabanızı yükseltin yada 25-30 bin gibi bişeyse küçük bi şwhirden 50binlik falan ev alın

Ha verdi ha vericek derdine düşmeyin :)

Ya cok emin bir sekilde asla vermem dedi. Tereddut yasiyorum tabiiki ama sindiremiyorum iste aptal gibi kafama takiyorum. 8 senedjr oturmadi hicbirsey bu saatten sonra ne olur bilmiyorum. Ne kadar huzurlu olcam kestiremiyorum.

Back
X