Böyle hayat sürer mi?

Bayağı bir fazlam var üzerime birşey yakışmıyor ve uygun olmuyor biraz kilo vereyimde öyle alışverişe çıkayım dedim hep ama haklısınız değmez

İyide bu durumda adam bir tek size karşı cimri.
Tabiki çocukları varsa bakacak ama nafaka haricinde diğer masrafları öderken,eski karısının evinin alişverişine varana kadar yaparken size böyle davranması haksızlık.
Yerinizde olsam bir harcıyorsam bundan sonra üç harcarım. Hesap falanda vermem.
Sizde onun ailesisiniz.
Evlenmeseydi o zaman,hatta evlenip çocuk yapmasaydı.

Gittim canım ama o kalabalıkta hiçbirşey anlamadım ki sürü gibiydik nereye gidersek beraber gittik

Bayağı bir fazlam var üzerime birşey yakışmıyor ve uygun olmuyor biraz kilo vereyimde öyle alışverişe çıkayım dedim hep ama haklısınız değmez
Ya boşverin,alıştırmayın böyle eşinizi.
Kıyafet almak istemiyorsanız ayakkabı alın,çanta alın.
Kötü alışmış birşey istememenize,iyice tepenize çıkmış eşiniz.
Ha imkan olmasa idareli olunur ama belliki imkanlarınız kısıtlı değil,öyle olsa ikinci bir evin tüm masraflarını karşılayıp,market alışverişine varana kadar kapısına taşımazdı.

İşte zoruma giden bu neden bana karşı böyle acaba ben mi alıştırdım ilk defa kuaföre özel bölge için gittim 20 tl idi ne kadar diye sordu bende 20 tl dedim çok pahalı ya dedi kursağımda kaldı birşey alıyoruz 10 kere sorar giyeceksen al diye artık geçen bir patladım 10 kere soruyorsun alasım gelmiyor ben sana böyle mi yapıyorum dedim

Yaa bak ne geliyorsa başımıza bu haketmeyene göstediğimiz ince düşüncelerden geliyor!
Şimdi ne ihtiyacın varsa al, kilonu verince bu defa da üzerime giyecek birşeyim yok de yine al.

Kesinlikle değmeeeeeezzzz

Hiç duyma bile onun dırdırlarını, ince düşünen biri olsa zaten sana bu şekilde davranmazdı. Bugün miladın olsun.

1-2 sene içinde de bebiş biraz büyür kreşe gider sen de çalışmaya başlar rahatlarsın.

Bu arada bak bahar geldi, ufak ufak “erken rezarvasyonda yarı yarıya geliyormuş tatil masrafı” diyerek alttan alttan msj vermeye başla, yazın tatile kadar kilonu da verirsin kafanı da toplarsın.

Bak hepimiz benzer yollardan geçtik ben seni çok iyi anlıyorum, hiçbirşeyi takma kafana, o söylendikçe sen şakaya vurdur, alacağını almaktan da geri kalma

O öyle davranıyor diye değersiz değilsin aksine çok değerlisin, pırlanta gb evlat doğurmuşsun evde onunla ilgileniyorsun daha ne olsun?

Tabiki imkanı var ailesi yemeğe geleceği zaman tavuğunu Eti'ni kıymasını hiç eksik etmez ayda bıraksam hergün çağıracak 20-25 kişiyi o zaman ondan mutlusu yok.Kesinlikle ben alıştırmışım aklım başıma geldi

Çok teşekkür ederim
Ama hiç onla tatile gidesim gelmiyor hiç mi üzülmüyor hiçmi düşünmüyor ben mi isteyecem illa ama masraflardan kesinlikle kısmayacam vallahi değmez

böyle hayat gecmez.
çalış bir iş bul.
kimseye de muhtac olma.

Yapmayın işte.
Kiymetiniz bilinmiyor böyle
Ben sizi anlıyorum,bir dönem kızım doğunca kilo almıştım,kendime tişört bile almak istemedim o dönem,almadım da kilo verince alırım dedim,eşimde hep kızardı git al,neden almiyorsun diye. Sonra bir baktım cidden giyecek birşeyim yok,gittim alişveriş yaptım ve o gün bana milat oldu. Bir daha bu beden asla almayacağım dedim,1 sene içerisinde tüm fazla kilomu verdim. Aldıklarımı da en fazla 5 kez falan giydim yani.
İyiki çıkmışım o gün alişverişe derim hala.
Sizde alın ne lazımsa,kilo verince yeniden alırsınız,olmayanları da ihtiyaç sahibi birine ulaştırırsınız.
Eşiniz birşey derse ihtiyacım vardı aldım der geçersiniz zamanla alışır zaten. Sesi kesilir.

Bu arada bunu bilir bunu söylerim insanlar maddi manevi yatırım yaptığı kişilere daha çok değer veriyor!
Sen harcamadıkça kıymetin artmıyor azalıyor emin ol. Adam eski karısının market manav alışverişini kapısına götürüyormuş yahu!!! Bak yatırımı yaptıkça yapası geliyor eskisine! Yıkarım var ya ortalığı bu ne demek???

Bu arada özel bölge ağdasının fiyatına kadar hesap soran adam da öküzün önde gidenidir!!

Hayır imkan olmaz aysonu kuruşu kuruşuna zor denkleşiyordur hadi hak vereyim diyeceğim ama bak yine mevzu aynı yere çıkıyor, adam size hiçbir yatırım yapmıyor yapmak istemiyor yapmadıkça da kıymetiniz gitgide düşüyor!

Allah aşkına bunu yapmayın kendinize

Erkeklere taviz vermiceksin.

Benimde begendigim bisey cok pahaliysa yinede alirim (icim gitse bile)

Esim cimri degil cok sükür harcamalarima karismaz ama yinede bazen gereginden fazla ve lüzumsuz harcama yaparim ki alissin

Gittim canım ama o kalabalıkta hiçbirşey anlamadım ki sürü gibiydik nereye gidersek beraber gittik
Olaya güzel tarafından bak sana yardım ediyor vs buda sana değer verdiğini gösterir seni evde oturuyor yapmam biley deyip kenarı çekilmiyor haklısın birdakine beraber gidersiniz belki

Senin koca biraz cimri ama sana gelince cimri galiba
Bence harcamalarını arttır biraz
Eskilerin bi lafı vardır kocanın iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye
Oğluna kendine daha fazla alışveriş yap

kimsenin evliliği 4x4 lük değildir
öyle bir evlilik olmadığını her mutluluğun birarada olmayacağını düşünerek kendinizi bir nebze rahatlatın enazından eşiniz yardımcı işlerinizde
sonra da o sizi kırmaktan çekinmiyorsa siz de çekinmeyin
duymamazlığa gelin
kavga etmek yerine kavgadan kaçının
azıcık da cilveli olun o dönsün etrafınızda ama nazlanıp hemen su koymayın

daha beterini babam da gördüm
daha kötüsünü arkadaşımda gördüm bu yüzden diyorum ki enazından eşinde birazda olsa merhamet var

kendi kendinizi doldurmayın

Çok mantıklı ama suçlu psikojisine bürünebilir eşi, üste çıkabilir.

bu hislerinizi ona açık açık söylemenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…