Artık ölene kadar maaş bağladım sana deyip başımın etini yer herhaldeEv hanımıysanız bilerek evlenmedi mi? Size ait bir aylık vermeli bence gücü ölçüsünde.
Bayağı bir fazlam var üzerime birşey yakışmıyor ve uygun olmuyor biraz kilo vereyimde öyle alışverişe çıkayım dedim hep ama haklısınız değmezHiçbir şey istemeyip adamı ödüllendirmek istiyorsunuz anlaşılan.
Tam tersi 3 harcıyorsanız 5 harcayın bundan sonra!
Adam siz para harcamayınca kıymet bilecek mi sanıyorsunuz?? Sizin harcamadığınızı gidip ana babasına eski karısına harcayacak. Az akıllı olun hanımlar rica ederim! Hiiiiiç kulak asmayın söylensin dır dır etsin alacağınızın en iyisini alın hiçbir ihtiyacınızı ertelemeyin
İyide bu durumda adam bir tek size karşı cimri.ilk eşinden çocuğu var nafaka 2 bin tl evin kirası faturalar ve diğer harcamalar eşim tarafından ödeniyor çocuklarına yaptığı harcamalara asla karışmam haddim değil.
Gerçekten kökten bir çözüm arıyorum huy olarak değişmesini istiyorum ama bu mümkün değil sanırım
Aramızda 15 yaş var isabetli karar çok pişmanımAranızda kaç yaş var?
Büyük konuşmak gibi olmasın da boşanmış çocuklu ve eski karısına bakan bir adamla evlenmem. Allah korusun.
Gittim canım ama o kalabalıkta hiçbirşey anlamadım ki sürü gibiydik nereye gidersek beraber gittikGeçer canım olaya kötü taraftan bakma sen olur böyle şeyler sende dalgaya al o sana bakmak zorunda keyfine evde oturmuyorsun çocuğuna bakıyorsun sende tatlım ıslak mendille uğraşacağına bir beze az deterjan sıkıp güzelce silseydin ee sen TAtile girmedin mi onlarla
Ya boşverin,alıştırmayın böyle eşinizi.Bayağı bir fazlam var üzerime birşey yakışmıyor ve uygun olmuyor biraz kilo vereyimde öyle alışverişe çıkayım dedim hep ama haklısınız değmez
İşte zoruma giden bu neden bana karşı böyle acaba ben mi alıştırdım ilk defa kuaföre özel bölge için gittim 20 tl idi ne kadar diye sordu bende 20 tl dedim çok pahalı ya dedi kursağımda kaldı birşey alıyoruz 10 kere sorar giyeceksen al diye artık geçen bir patladım 10 kere soruyorsun alasım gelmiyor ben sana böyle mi yapıyorum dedimİyide bu durumda adam bir tek size karşı cimri.
Tabiki çocukları varsa bakacak ama nafaka haricinde diğer masrafları öderken,eski karısının evinin alişverişine varana kadar yaparken size böyle davranması haksızlık.
Yerinizde olsam bir harcıyorsam bundan sonra üç harcarım. Hesap falanda vermem.
Sizde onun ailesisiniz.
Evlenmeseydi o zaman,hatta evlenip çocuk yapmasaydı.
Yaa bak ne geliyorsa başımıza bu haketmeyene göstediğimiz ince düşüncelerden geliyor!Bayağı bir fazlam var üzerime birşey yakışmıyor ve uygun olmuyor biraz kilo vereyimde öyle alışverişe çıkayım dedim hep ama haklısınız değmez
Tabiki imkanı var ailesi yemeğe geleceği zaman tavuğunu Eti'ni kıymasını hiç eksik etmez ayda bıraksam hergün çağıracak 20-25 kişiyi o zaman ondan mutlusu yok.Kesinlikle ben alıştırmışım aklım başıma geldiYa boşverin,alıştırmayın böyle eşinizi.
Kıyafet almak istemiyorsanız ayakkabı alın,çanta alın.
Kötü alışmış birşey istememenize,iyice tepenize çıkmış eşiniz.
Ha imkan olmasa idareli olunur ama belliki imkanlarınız kısıtlı değil,öyle olsa ikinci bir evin tüm masraflarını karşılayıp,market alışverişine varana kadar kapısına taşımazdı.
Çok teşekkür ederimYaa bak ne geliyorsa başımıza bu haketmeyene göstediğimiz ince düşüncelerden geliyor!
Şimdi ne ihtiyacın varsa al, kilonu verince bu defa da üzerime giyecek birşeyim yok de yine al.
Kesinlikle değmeeeeeezzzz
Hiç duyma bile onun dırdırlarını, ince düşünen biri olsa zaten sana bu şekilde davranmazdı. Bugün miladın olsun.
1-2 sene içinde de bebiş biraz büyür kreşe gider sen de çalışmaya başlar rahatlarsın.
Bu arada bak bahar geldi, ufak ufak “erken rezarvasyonda yarı yarıya geliyormuş tatil masrafı” diyerek alttan alttan msj vermeye başla, yazın tatile kadar kilonu da verirsin kafanı da toplarsın.
Bak hepimiz benzer yollardan geçtik ben seni çok iyi anlıyorum, hiçbirşeyi takma kafana, o söylendikçe sen şakaya vurdur, alacağını almaktan da geri kalma
O öyle davranıyor diye değersiz değilsin aksine çok değerlisin, pırlanta gb evlat doğurmuşsun evde onunla ilgileniyorsun daha ne olsun?
Yapmayın işte.Tabiki imkanı var ailesi yemeğe geleceği zaman tavuğunu Eti'ni kıymasını hiç eksik etmez ayda bıraksam hergün çağıracak 20-25 kişiyi o zaman ondan mutlusu yok.Kesinlikle ben alıştırmışım aklım başıma geldi
Bu arada bunu bilir bunu söylerim insanlar maddi manevi yatırım yaptığı kişilere daha çok değer veriyor!Tabiki imkanı var ailesi yemeğe geleceği zaman tavuğunu Eti'ni kıymasını hiç eksik etmez ayda bıraksam hergün çağıracak 20-25 kişiyi o zaman ondan mutlusu yok.Kesinlikle ben alıştırmışım aklım başıma geldi
Boşver canım tıka kulaklarını yaparsa.Artık ölene kadar maaş bağladım sana deyip başımın etini yer herhalde
Olaya güzel tarafından bak sana yardım ediyor vs buda sana değer verdiğini gösterir seni evde oturuyor yapmam biley deyip kenarı çekilmiyor haklısın birdakine beraber gidersiniz belkiGittim canım ama o kalabalıkta hiçbirşey anlamadım ki sürü gibiydik nereye gidersek beraber gittik
Çok mantıklı ama suçlu psikojisine bürünebilir eşi, üste çıkabilir.hayır canım böyle hayat sürmez
eşin çok hatalı davranıyor
bence şöyle bir yol izleyebilirsin, söz uçar yazı kalır demişler
bir süre ona çaktrmadan çetele tut
hatta bu bize yazdıklarını da yaz o çeteleye
gün gün
ne harcamışsın, ne almışsın ve başkalarına ne harcanmış
mesela küçük bir defter al
sol taraf senin ve oğluşunun harcamaların sağ taraf başka yere harcananlar olsun
bir süre bunları biriktir
sonra çık karşısına de ki bak olay bu
bu beni rahatsız ediyor
emin ol bıdı bıdı edip surat asmaktan daha yararlı olur
bu hislerinizi ona açık açık söylemenizi tavsiye ederimKızlar moralim çok bozuk ne yapacağımı bilemiyorum...Eşimin ikinci eşiyim.14 aylık bir oğlum var.Eşim özünde iyi bir insan ilaçlarımı içirir,kahvaltımı hazırlar,bebeğime duş aldırır,altını değiştirir,çoğu zaman o ilgenir,uyutur vs...
Dün akşam bir tartışma yaşadık ve şimdi ise aklımda soru işaretleri var.Söylemesi ayıp dün akşam balık yedik mama sandalyesinin üstü hep balıktı ben oğlumun altını değiştirmeye gittiğimde baktımki sofrayı toplamış mama sandalyesinin üst kısımını ıslak mendille silip(ben hep yıkarım üst kısmını)aynı ıslak mendille birde mama sandalyesinin oturulan kısmını silmiş.Bende kokulara karşı hassasiyet var balık kokacak diye 2 tane daha ıslak mendil alıp silmeye başladım oturulan yeri.Eşim söylenmeye başladı"3 kuruşluk bişeyler yiyoruz bir bakıyorum 5 kuruşluk masraf ediyorsun yazıklar olsun,bu evin masrafı aylık 5 bin tl..."vs gibi şeyler demeye başladı.Bu ilk değil geçende bir avm den ayakkabı almıştık bana internette bir ayakkabı daha gördüm bunuda alayım mı dedim "yuh yani" dedi.Ki ben öyle zırt pırt alışveriş yapan biri değilim zor beğenirim üzerime hiçbir kıyafet uymaz(Doğumdan sonra kilo aldım) bende haliyle çok nadir alışveriş yaparım 7-8 aydır sadece bir kazak ve ayakkabı aldım.Pahalı bir hediye alsa yada bir şey alsak on kere söyler "ya bak gördün mü kim karısına böyle bişey alıyor ..."gibi.Başıma herşeyi kakar.Sürekli aldığı şeyleri başıma kakıp kendisiyle övünür.
Mesela biz 5 senedir hiç başbaşa tatile çıkmadık evlendik evleneli yani dediğim zaman seni memlekete götürüyorum ya orda o kadar masraf ediyoruz gibi şeyler söyleyip kırıyor beni.Bu sene bütün ailesini tatile götürdü 4 günlük bir tatildi 3 bin tl ödedi gıkı çıkmadı.Babasıgile(babası emekli evi var arabası var bankada yüklü miktarda parası var) koltuk takımı alıp evi baştan aşşağı yaptırdı gıkı çıkmadı.Eski eşine hem nafaka verip hemde A'dan Z'ye bütün ihtiyaçlarını karşılıyor pazar alışverişini bile kendisi yapıp kapısına kadar bırakıyor bir kere bile şikayet ettiğini duymadım hal böyle olunca bu tarz konuşmaları beni çok incitiyor ister istemez gözlerim doluyor yükmüşüm gibi hissediyorum.Tamm ev hanımıyım ama benim hiç hakkım yok mu para harcamaya gezip tozmaya yapsa bile 10 kere başıma kakıp kendisini yücelttiği zaman lanet olsun diyorum içimden keşke yapmasaydın.
Kızlar ben artık ondan bu ev için birşey istememeye karar verdim yüzüne dahi bakmıyorum konuşmuyorum dünden beri içim almıyor konuşmayı dahi.Nasıl bir yol izlemeliyim sizce (ailemle görüşmüyorum bu arada babamdan çok şiddet gördüğüm için)böyle hayat geçermi ilerde daha kötü olacak bir akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?