Böyle Giderse Ömür Boyu Yalnız Kalmaya Mahkumum..

Seviyorsa katlanıyor işte Belki siniri başka türlü soğutmak gerek ben başaramıyorum ama sinirleniğimiz de kendimize bi 5-10 dakika tanısak yatışırız belki.Ya da en azından uç noktalarda bi öfke göstermeyiz.:26: Denemedim deneyebilirmiyim bilmiyorum.Tutamadan o an tüm öfkemi kusuyorum Belki sen başarabilirsin,birde karşındakini kaybetme korkun var bu bile başarı bence kaybetmekten korktuğun için kendini frenleyebilirsin.Benim öyle bi duygumda yok hayatımdan kim giderse gitsin dönüp bakmam bile ardından

zor bir durum yaşadığınız ama ben bunun altında yatan nedenin şu olduğuna inanıyorum. anladığım kadarıyla hayatta çok küçüklükten beri hep güçlü durmak zorunda kalmışsınız. ve böyle duygular hissettiğiniz birinin sizin gücünüzü kırabileceğini düşünüyor olabilirsiniz. bir de ilk defa bu duyguları hissediyorum demişsiniz. kendinizi kaptırma, teslim etme ve güçlü olamama gibi kaygılar taşıyor olabilirsiniz gibi geldi bana. bazı insanlar vardır kendinizi bıraktığınıza üzülürsünüz onlar için ama bazıları da gücünüze güç katar. denemeden kendinizi kontrollü bir şekilde bırakmadan bilemezsiniz ki..

Aynı senin gibi büyüdüm, arkasız,zor,bir sürü ihanet

Ve aynı senin tepkilerini verdim, kontrolsüz öfke, sürekli hırçınlık ardından yalnızlık...

Çok sevdim, çok incittim, incitildim savruldum oradan oraya

Zaman geçti, daha büyük acılar yaşadım bu arada 30 yaşımı devirdim...

36 olacağım Haziran da =)) artık sakinim, zaman ve kayıplarımdan çok şey öğrendim. Artık tahammülü ve susmayı biliyorum ve bunları tedavilerin yapamadığını da biliyorum.

Zamanla duruluyor insan, şimdi kaç yaşındasın bilmiyorum ama inan bana, değişiyorsun. Hatta aşık bile oldum ben onca acının ardından. Sitede yazarım sıkça, büyük şeyler kaybettim, ölümü öğrendim. Kaybettiklerimin yerine değil ama yanına yenilerini koydu Allah. İnsan ölmedikçe yeni kapılar açılıyor, duruluyorsun. Şimdi o öfkeli, hayattan hıncını almak için debelenen, en sevdiğini bile yerden yere vuran kadın yok artık. Artık güvenebiliyorum, sevebiliyorum, korkmadan gözlerine bakabiliyorum insanların. Her doğum sancılıdır, bazısı uzun sürer, güzel bebekler dünyaya kolay gelmiyor. Her insan kendi hayatının annesi, doğmak için zamanın var belki de kendine çok yüklenme.

Yaşadıklarımdan sonra çok emin olduğum tek şey var, seni yaradandan uzak durma, ona inan ve hiç usanmadan dua et...

Haa bu arada sevdiğimi de kaybettim, bir daha asla sevemeyeceğime inanmadan yıllar geçirdim. Şimdi o kadar seviyorum ki birini, ona kadar hiç yaşamamışım yeni fark ettim. Her şeyin hayırlısını iste ...

Son düzenleme:

Çok güzel yazmışsınız..Bugün herkesten alıntı yapıcam sanırım:))

gercekten beni anlatmisiniz. ben normalde cok sessiz cok sakin duran birirsiyim uyumluyumdur genelde ama mesafeliyimdirde. Ama cok kotu bir yanim varki cok sinirliyim. Kesinlikle tedavi olmam gerektigini dusunuyorum bazen. cunku sinirliyken cok yakinimda olan insanlarin canini yakiyorum sozlerimle hareklerimle hic istemeden hemde hic suclari yokken.
Ve sonrasina cok uzuluyorum nasil affettirsem kendimi diye dusunuyorum. isin guzel tarafiysa beni seviyorlarki bana katlaniyorlar hic birakmiyorlar. Ama ya bi gun birakirlarsa diyede cok korkuyorum (
buarada bagimli olurum korkusuyla agri kesici bile kullanabilen biri degilim ( tedaviyi o yuzden hep erteliyorum

Bende böyleyim

Burda yazılanları hep okudum da bana çok hitap ediyor.

Çook sevsem bile hep bi duvar örerim araya, hep bi mesafe kurarım nedense..

Hatta aşkından öldüğüm adamın gözlerine bile bakamam..

Her an kırılacakmış gibi kalbim, hep tetikteyimdir..

Bu hep böyle oldu kendimi bildim bileli.

Duygularımı da çok açığa vuramam, öyle iltifatlarda yağdıramam.

Bu yüzden kalpsiz diye nitelendirdikleri bile oldu

Değişmeye çalıştım ama olmuyor ki..

Nasıl düzelicek bu huy.. huy da değil yapı oldu artık

Daha sakin Mı olmak istiyorsun?? Öyleyse ölümü getir aklına ...

Hersey birgun bitecek ve biz yaptıklarımıza kalicagiz... Hayatin kısa oldugunu unutma ve mutlu olmak icin hiçbirşeyi kaçırma, mutluluk ele herzaman gelmiyo... Birazcık büyü ağır ol kadın gibi davran yumuşak ol inan hayat daha rahat gecer senin icin..
Eğer bunlarda ekti yapmıyorsa sınırlı insanları takip et fevri davrananlara soyle bı bak ne kadar itici oldugunu goreceksin ,B'nde ise yaradı

Kaybetme korkum var evet. Ama bu korkuyu kabullenmek istemiyorum kendi içimde. Dışarıya bu görüntüyü vurmamak için katıyım. Evet problem aslında insanın kendini tutabilmesi. Gerçekten düşününce söylemeden önce bazen, benim bile zoruma gidiyor ağzımdan çıkacak olan cümle.. Bunu bu şekilde daimi etmek istiyorum. Sanki ucunda ölüm var ne var yani azıcık sussam ki

Denemeden bilinemez çok doğru bir tespit. Şöyle ki, zayıf görünmekten korkuyorum. Sevgimi duygumu belli ettiğimde kaçacağından cepte diye düşünmesinden korkuyorum. Ben " dik duruyorum gör işte " " beni yola getiremezsin " gibi tavırlar sezgiliyorum. Zor bir hayatta güçlü olmak mı önemli, mutluluk için teslim olup şeffaf olmak mı.. Bunun ayrımı nedir ?

Aynı beni anlatmışsın....

Siz de mi bendensinizz

Henüz 22 yaşındayım. Dediğiniz gibi bir hayatım oldu benim de. Ben sakinlik istiyorum. İleride belki de çok mutlu olacağım adama kalkanımı çıkarmak istemiyorum. Hayata çıkarayım, öbür insanlara çıkarayım. Ama duygusal bağımın olduklarına çıkarınca çok daha yıpranıyorum. ve yıpratıyorum.. Her insan kendi hayatının annesi... Bu cümle öyle anlamlı ki...

Çok güzel yorumlarınız çok teşekkür ederim inanın kaç defa okudum saymadım bile..

Bende aynı şeyi yazıcaktım:))konu sahibi ben kaybetmeme fırsatını çoktan kaybettim umarım sen çok mutlu olursun:)

İnşallah ben de kaybetmem

Bende aynı endişeyi son raddede yaşamaya başladım artık. Bu yüzden kk dan akıl almak istedim.. Problemli bir durum bunun bilincindeyim.. Benim bunu başarabilmem için elimde olup da göremediğim ne varsa sağ olsun kk üyelerinden öğreniyorum.

Peki şunu sorayım.. Şeffaf mı olunmalı.. İçimdekileri söylersem içimden geldiği gibi davranırsam bir kaybım olmaz mı? Şuanki durumumda mutlu olabilmem için bunları yapmam lazım. Daha önce hiç erkek himayesinde olmadım, ama şuanki kişi bunu isteyen birisi. Buna müsade mi etmeliyim? Gurursuz olacakmışım gibi geliyor bana gerçekten yanılıyor muyum?

Aynen bende sizdenim. Yaş oldu 22 ama hala hayatımda bir şeyleri düzene sokamadım. Huzur lazım ama oda zor gibi şuan..

Ben denedim bugün bir şeye sinirlendim normalde hemen bağırmaya felan başlarım ama tuttum kendimi güzelce sordum neden böyle oldu diye mantıklı bir açıklaması da vardı yaptı oldu bitti.Kendini tutarsan oluyor aslında.

Ama gel gör ki hemen peşine bişey oldu ben yine açtım ağzımı yumdum gözümü benden sakinlik buraya kadar

Başlangıç için çok iyiymiş arada patlamalar mutlaka olur sonuçta ciddi bir durum aşmaya çalışıyoruz bende böyle başarmak istiyoruuuuuuuuuuummm :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…