Merhaba , ben 6 yıllık evli, 2 çocuk annesiyim. Evliliğim sürecinde eşimin ailesi ile çok sorun yaşadım , eşim aşırı pasif bir insan ve onlarda çok arsız. Hatta kardeşi tarafından ağır küfürlere maruz kaldım yine pasif kaldı. Onu deli gibi sevip , her fedakarlığı yapmış birisi olarak , son 2 yıldır yavaş yavaş tükendim. Defalarca konuştum, birseyler düzelsin istedim ama beni duymadı. Üstüne cinsel hayatımız da pek yok. 1 yıl hiç yasamadigimizi bilirim. Ben ne zaman evlilikten elimi çektim gördüm ki ben itiyormusum. 3 ay önce artık ona hissizlestigimi, boşanmak istediğimi söyledim sonra özür dileyip duzelecegim vs deneye başladı ama yinede ciddi bir aksiyon aldığı yok. Eşim ev işlerinde yardım eder ve çocuklara bakar. Bu kadar. Ama ben onu bir ev arkadaşı olarak görüyorum. Tüketti herseyi , ona çok kırgın olduğum şeyler var unutamiyorum. Çok söz verdi tutmadı geçmişte de. Şimdi diyorum hadi bu sefer tutarsa , ama işte duygu bitti. Hiç eşinden buz gibi soğudum da geri duzeldik diyebilen var mı? Burdan dönüşü olur mu bilmiyorum. Dilekçeyi hazirladim bekliyorum anlaşmalı olarak boşanmak için. Uzun olmasın diye herseyi kestirmeden anlatmaya çalıştım
bu arada aldattığını düşünmüyorum pasif birisi , o yüzden yatak odasında da böyle.