• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Duygusuzluk Görmedim

Ay bende neden kimse yok bu akşam konular ilerlemiyor diyorum Meğer 22 üye buraya saklanmış haberim yok :9: Bi de üzülüyorum yahu böyle geyikli konuları başından yakalayamayınca, sonradan okumaya çalışınca aynı moda giremiyorsun. Bundan sonra kırıcam bi taraflarımı evde oturup kk konularını takip edicem sadece, nezaman bişeyler patlar diye :9: Valla herhangi bir aktiviteden daha fazla stres attıyor.

Bence kız arkadaşınız istediği olsun diye blöf yapıyor olabilir...Nasıl olsa alttan alacağınızı düşünüyordur...Ya da gerçekten bitirebilidyse 1-2 tecrübeden sonra sizi mumla arayacaktır diye düşünüyorum...

canım benim kaçıncı uyarı neriman abiye ama yok
gitmiyo
yarın gene gelir
:60::60::60::

Evet tatlım okudum pek aldırış etmemiş, hem bu kadar ince düşün hem uyarıları görmezden gel.
Offline olarak izliyordur büyük ihtimalle ve yarına kalmaz online olur tekrar malum pazar:1:

benım merak ettığım mavılerde yok bugün 19 mayıs tatıl nedenıyle mı yoklar bugün acaba sıtede

okadar tuhaf yorumlar oldu, konular açıldı kımse banlanmadı nedense :18:

pek hayırlı bı gün değıl kk ıçın

Yönetim biraz esnek davranıyor bu ara ama şuna da dikkat etmek lazım, bir sürü ana başlık ve yine bir sürü alt başlık var, takip mesafesi bizlerden uyarı gitmediği sürece uzan olacaktır.

Evet tatlım okudum pek aldırış etmemiş, hem bu kadar ince düşün hem uyarıları görmezden gel.
Offline olarak izliyordur büyük ihtimalle ve yarına kalmaz online olur tekrar malum pazar:1:

Yönetim biraz esnek davranıyor bu ara ama şuna da dikkat etmek lazım, bir sürü ana başlık ve yine bir sürü alt başlık var, takip mesafesi bizlerden uyarı gitmediği sürece uzan olacaktır.

canım gerekli yerlere uyarı yapıldı
ama kimse aktif olmadığı için diğer konu yöneticileride fikirlerini yazdı gitti yarına kaldı
neriman abinin akıbeti

canım gerekli yerlere uyarı yapıldı
ama kimse aktif olmadığı için diğer konu yöneticileride fikirlerini yazdı gitti yarına kaldı
neriman abinin akıbeti

Sabah konu açan scarlett geldi aklıma, bir gülme tuttu sanırım onun konusu da kapanmadı:1:
Hepimiz bu tür yazılar sayesinde paranoyak olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.:119::124:
Arkası yarına sarkmış kurmacalar, ego ve aşağılık kopleksinin şekil değiştirmiş gösterileri...:51:

Sabah konu açan scarlett geldi aklıma, bir gülme tuttu sanırım onun konusu da kapanmadı:1:
Hepimiz bu tür yazılar sayesinde paranoyak olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.:119::124:
Arkası yarına sarkmış kurmacalar, ego ve aşağılık kopleksinin şekil değiştirmiş gösterileri...:51:

o zaten başlı başına bi konu kız ansiklopedi gibi çevir çevir oku
evlenmeyi tü kaka diye görüyo
sonra çocuk için evlenmekmi olmaz diyo
bakıyo olmuyo
ilerde sorun çıkarsa çocukla ilgili evlenirim diyo
yorumu beyenmesse karalamalara başlıyo
onun o evlenmeyin diye tavsiye verdiği konudan uyarı bile aldım
gereksiz yere
cvp verdim
ama tutamıyo insan kendini birden konunun içinde buluyo

Son düzenleme:
bakıyo olmuyo
gereksiz yere
cvp verdim

kk hayatım boyunca hıç bı zaman uyarı bıle almadım :65: ama scarlett ve amanede konularında çok zorlandım her zaman kı gıbı ..

amaaa bu konuya yazmaya devam edersem konu dağıtmaktan uyarı alabılırım, yağmurluk gelcek gıbı bı hıs var zaten sabahtan berı :44:

bakıyo olmuyo
gereksiz yere
cvp verdim

Bu tür tahriklere dikkat etmek, çizgi dışına çıkmamak lazım maalesef yaşadık ve yaşamaya da devam edeceğiz:9::34:

kk hayatım boyunca hıç bı zaman uyarı bıle almadım :65: ama scarlett ve amanede konularında çok zorlandım her zaman kı gıbı ..

amaaa bu konuya yazmaya devam edersem konu dağıtmaktan uyarı alabılırım, yağmurluk gelcek gıbı bı hıs var zaten sabahtan berı :44:

Konu en başından dağılmış zaten güzelim:1:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)!!:40::ssz:
Bilin bakalım ziyaretçi kim? :1::51:

Bu tür tahriklere dikkat etmek, çizgi dışına çıkmamak lazım maalesef yaşadık ve yaşamaya da devam edeceğiz:9::34:

Konu en başından dağılmış zaten güzelim:1:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)!!:40::ssz:
Bilin bakalım ziyaretçi kim? :1::51:

bende 2 zıyaretçı yazıyor benım şüphelendığım bırılerı var :ssz:

sende benım düşündüğümü düşünüyorsun bılıyorumm :ssz: :51:

bende 2 zıyaretçı yazıyor benım şüphelendığım bırılerı var :ssz:

sende benım düşündüğümü düşünüyorsun bılıyorumm :ssz: :51:

Ben aptal sarışın moduma geçtim onların buradaki insanlara yapmaya çalıştıklarını yapıyorum:emir_bebek::1::121:
Egolar ve bastırılmış kompleksler, acınası buluyorum vesselam.:51:

offfffff neler olmuş:26:
şimdi anladığım kadarıyla;nerimanın abisinin eski sevgilisi,nerimanın abisinin bu naifliğinden sıkılmış,elini masaya vuracak birini bulmuş galiba:52:

Madem konu sahibi yok yazılabilir.

Ben bayanları anlamıyorum, kendimizle tezat düşmüyor muyuz ?

Naif, konuşmasını bilen, dediğim dedik ve sığ fikirli olmayan insanlar istemiyor muyuz hayatımızda?

Neden sert erkek olmasa kadın böyle yapar yorumlarını yapıyoruz ?

Sert erkek nedir? ; karşısındakini birey saymayan '' aslan oğlum'' edalarıyla büyüyenler mi ?

Ayrıca yazı dili ile konuşma dili çok farklıdır.

Bu konu açan kişi kendini ifade ederken fazlasıyla abartmış.. Aslında öfkeli, kızgın ve kırgın, böylesi duygularla bile sevdiği şuan başkasındayken sakin görünüyor.

Aslı öyle değil. Yazı dili çok başka.. Ya da başka amaçlarla açılmış bir konu.

İnsanlar elbetteki kendinin kıymetini bilmeyen insanlarla karşılaşıyor.

Bu ilk değil sonda değil..Hanımlar arasında da var, erkekler arasında da.

Kıymet bilen de vardır.

Kişi kendi kıymetini biliyorsa, karşıdakide bilir.

Bilmeyene zaten yol verir kendi kıymetini başında taşıyan.

Son düzenleme:
Konun sadece ilk sayfasını okudum,diğerlerini okumayı gözüm yemedi.Rahatsız oldum ama erkekse şayet kardeşinin hesabından siteye giripte herşeyi okuyabileceği,fotoları görebileceği fikri beni çok rahatsız ett.Biz burda herşeyi açık konuşabiliriz kadınlar olarak.Yani elbette bu engellenemz bir şekilde böyle yapanlar vadır hatta bazı kadınlar eşleriyle beraber okuduklarını falan söyledir.Ben hiç hoş bulmuyorum.Eşleriyle beraber yapacak başka şeyler bulsunlar.

bu kk dada herkes kardeşinin hesabıyla giriyor ben kk dan çıktıktan sonra dönüp bi kere daha kontrol ediyorum çıkış yapmışmıyım diye gelir abim falan okur falan allah korusun onla paylaşacak kadar özel olmasa gider onla paylaşırdım zaten dertlerimi pehh burda niye anlatıyim:1::113::27::27::27:

Konun sadece ilk sayfasını okudum,diğerlerini okumayı gözüm yemedi.Rahatsız oldum ama erkekse şayet kardeşinin hesabından siteye giripte herşeyi okuyabileceği,fotoları görebileceği fikri beni çok rahatsız ett.Biz burda herşeyi açık konuşabiliriz kadınlar olarak.Yani elbette bu engellenemz bir şekilde böyle yapanlar vadır hatta bazı kadınlar eşleriyle beraber okuduklarını falan söyledir.Ben hiç hoş bulmuyorum.Eşleriyle beraber yapacak başka şeyler bulsunlar.

Erkekler her durumda burayı okuyabiliyor..Genele açık bir forum.

Eşleriyle birlikte okumasalar bile, eşleri o konuya istedikleri zaman girebiliyorlar.

Üstelik buranın sahibide bir erkek. İstediği konuyu, istediği şekilde görüp okuyabiliyor.

Yine, erkek olarak üyeliğini devam ettiren onlarca kişi var burada..

Kendilerini ele vermedikleri sürece biz anlayamayız.

Konun sadece ilk sayfasını okudum,diğerlerini okumayı gözüm yemedi.Rahatsız oldum ama erkekse şayet kardeşinin hesabından siteye giripte herşeyi okuyabileceği,fotoları görebileceği fikri beni çok rahatsız ett.Biz burda herşeyi açık konuşabiliriz kadınlar olarak.Yani elbette bu engellenemz bir şekilde böyle yapanlar vadır hatta bazı kadınlar eşleriyle beraber okuduklarını falan söyledir.Ben hiç hoş bulmuyorum.Eşleriyle beraber yapacak başka şeyler bulsunlar.[/QUOTE
Üye olunmadan yorumlar okunabiliyor ve başka büyük bir forumda erkeklerin olduğu buradan alıntılar yapılıyor.

nerimanın sevgili abisi dürüstçe erkek olduğunu söyleyip gayet masum dileğini yazmışsın tebrikler. hep böyle dürüst kal ama şu güzel yüreğini herkese açma derim ama gönül düşmüş bir .oka o da mis gibi koka der annem.durum öyle olmuş. kendimi kızın yerine koyuyorum şımarmış olabilirim,aşk bitmiş olabilir, gözüm başkasında olabilir.ama seni sevdiğine pek inanamadım üzüldüm senin adına.bence kızı unut zamanla biter gider.senin gibisini asla bulamayacaktır bu zamanda.
güzel bir işin var, akıllısın hayat senin bol şans dilerim inşallah hakeden kimse onunla buluş.
benim de nişanlım çevre mühendisi.5 ayda nişan yaptık biz ve hazır değildik.asla kasmadım isteklerle boğmadım.en istediğim şeyi bana vermişti"gerçek sevgi" gerisini zamanla elele yaparız :)

Kardeş hesabından girmeyi ben de anlamıyorum.
Buraya üye olmak için notere-muhtara filan gitme gibi uzun prosedürler yok:)
Bir mail,iki tık yetiyor.

Neyse...Bence bu hesap kardeş hesabı değil.2010'da kayıt olunmuş.
Ve o sene yazılan mesajlar da konu sahibininkiler gibi imlası ve cümleleri düzgün yazılmış.
Yani sanırım aynı kişi...

Belki kızarkadaşı buraya üyedir ve onu takip amaçlı üye olmuştur.
Üye olunca takip etmek daha kolay oluyor.
Şimdi de kız görsün diye konu açmıştır.
Hatta cevapları kıza okutacak olabilir.
Bak hemcinslerin bile böyle düşünüyor anlamında....

Benim komplo teorim böyle....:)

Back