• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Duygusuzluk Görmedim

Ya arkadaşlar çocuğun canı sıkılmış,kendine eğlence arıyor.Sonunda buldu da.Bazılarımız da acıdı.Gülüyorum resmen.Kendisi de yazdı ; ne soru sordu,nede çözüm bekliyor tek derdi makara kukara.:47::47::47:

Dur kız beni de güldürdün ben saftorik normal bişeymiş gibi neriman abi diye okuyorum demiyorum da niye neriman abi diyor:9::9::9:

ay yukardakiler kavga ediyo bende nasıl gülüyorum
dicekler bize nisbetmi yapıyo diye
ay alamıyorum kendimi sinirim bozuldu
bi tane daha böyle konu çıkarsa koltukla yapışık ikiz olduk ben nereye koltuk oraya gezicez

ay yukardakiler kavga ediyo bende nasıl gülüyorum
dicekler bize nisbetmi yapıyo diye
ay alamıyorum kendimi sinirim bozuldu
bi tane daha böyle konu çıkarsa koltukla yapışık ikiz olduk ben nereye koltuk oraya gezicez
Sorma canım ya zaten sinirlerim bozuk gece gece iyi geldi burası bana.Valla siz hanımlar olmasa:)))

ya bu doğruysa camdan aşağı atlıcam !!! gerçekten değer görmek için böyle acımasız davranmakmı zorundayız!

19 mayıs ve devamı kesinlikle kulübümüzde ciddi bir milat, ne konular okuduk ne üyeler gördük böyle.:53:
Neriman'ın abisi sizi dürüstlüğünüz için önce tebrik ediyorum.
Lütfen daha fazla uzatmayınız paylaşımınızı erkek ve yasak olmasına rağmen yapmış, yeteri kadar da cevap, olasılık, bakış açısı yazılmış okumuşsunuz.
Dürüstlüğünüze rağmen karşı cins olduğunuzdan dolayı tedirginlik veriyorsunuz.:19:
Tekrarlamamanız dileğiyle.
Saygılar iyi geceler.:42:

19 mayıs ve devamı kesinlikle kulübümüzde ciddi bir milat, ne konular okuduk ne üyeler gördük böyle.:53:
Lütfen daha fazla uzatmayınız paylaşımınızı erkek ve yasak olmasına rağmen yapmış, yeteri kadar da cevap, olasılık, bakış açısı yazılmış okumuşsunuz.
Dürüstlüğünüze rağmen karşı cins olduğunuzdan dolayı tedirginlik veriyorsunuz.:19:

canım benim kaçıncı uyarı neriman abiye ama yok
gitmiyo
yarın gene gelir
:60::60::60::

Son düzenleme:

benım merak ettığım mavılerde yok bugün 19 mayıs tatıl nedenıyle mı yoklar bugün acaba sıtede

okadar tuhaf yorumlar oldu, konular açıldı kımse banlanmadı nedense :18:

pek hayırlı bı gün değıl kk ıçın

Baska ne vardı ki ben kaçırdım galiba bı su kk kadınları konusunu bı de bunu biliyorum baska? :D

benım merak ettığım mavılerde yok bugün 19 mayıs tatıl nedenıyle mı yoklar bugün acaba sıtede

okadar tuhaf yorumlar oldu, konular açıldı kımse banlanmadı nedense :18:

pek hayırlı bı gün değıl kk ıçın

bayramya canım
bizi sevindiriyolar
yapsınlar yapacakları kadar geyik
yarın temizlik yaparız diyolardır
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Back