Böyle birsey var mi gerçekten ?

bana yengeniz kıskanmış gibi geliyor. yani kendisi ne yazık ki düşük yapmış.. o nun üzüntüsü acısı duyguları karışmış olabilir. ama boyle bir şeye katiyen inanmayın.
ilk defa duydum bunu da. bizde de hani kırkı çıkmadan dışarıya pek çıkılmaz ama hastane neyin hep gidilir.
ona da mı gitmemek gerek
hayırlı olsun bebişiniz.. yengenize geçmişler olsun
benimde bir bebeğim olsun çok istiyorum Rabbim inşallah tedavim sonrası bize de evlat nasip eder.

Herkes kıskançlık üzerine kanaat getirmiş fakat atladığımız nokta bu tür batıl, hurafe adı her neyse buna inanan bir güruh var.
Daha bunlar ne ki? Her geçen gün neler duyuyor insan.

Daha çocuk yaştan beri batılın batıl olduğunu düşünebiliyorum. Ama bu tamamen yetiştirmeden kaynaklı.

Kıskançlık tabi ki vardır. Ama buna sebep sırf kıskançlık veya özenti değil. İnanış bu.
Ve evet über saçma bir inanış. Bırakın görmesinler birbirlerini ne olur ne olmaz.

Garibim uzulmus uzuntusunden gormek istemiyor olabilir zaten yeni dusuk yapmis birinin yanina yeni dogum yapmis birisi giderkende cekinir uzulurmu diye.siz idare edin uzak tutun bi muddet ki iclenmesin

Abimin eşi de öyle dedi ama diğer yenge takıntı yaptı. Yarın yakin bi akrabanin hasta ziyaretine gidilecek. Abimin eşini kastederek o gelmesin demis.
bence o sen dogurdun ben doguramadım diye düsünüp yüzünü görmek istememistird eondna demistir yengen kavga cıkarmasın diye

Amaan insanlar çeşit çeşit, bunu bu şekilde söyleyen yeni düşük yapmış birine de "başkasının çocuğunu sevmeyen kendininkini hiç sevmezdi annelik duygusu gelişmemiş daha vah vah" diyenlere şahidim :/ O yüzden batıl inanç olsa da onu araya bahane diye sokmak kadına mantıklı gelmiştir belki, ben olsam ben de söylerim, anneliğime laf edip sinirimi daha fazla bozacaklarına, aa batıl inanç desinler çok da tınn.

Kızlar kıskançlık mi değil mi bilmiyorum ama belli ki üzülüyor ve bu batil inanca inaniyor ama allahin isi belli olmaz eger cocugu olmazsa yengeme suc atma olasılığı yüksek bu nedenle yengem ona gozukmemeye karar verdi. Allah isteyen herkese bi evlat nasip eder insallah.

Batıl ötesi bir saçmalık

hurafe bunlar...bu hurafelere inanma putperestlik çağlarından beri hala günümüze kadar uzanmakta..

Batil inanc :)) asli astari yok. Belki de dayinin esi dusuk yaptgi icin yengeni ve cocugunu gormek istemiyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…