İnanin bana da çok saçma geldi dışarı bile çıkmıyor yengemle karsilasmamak icin.
Bence okıskançlığına kılıf bulmusAbimin eşi de öyle dedi ama diğer yenge takıntı yaptı. Yarın yakin bi akrabanin hasta ziyaretine gidilecek. Abimin eşini kastederek o gelmesin demis.
bence o sen dogurdun ben doguramadım diye düsünüp yüzünü görmek istememistird eondna demistir yengen kavga cıkarmasın diyeAbimin eşi de öyle dedi ama diğer yenge takıntı yaptı. Yarın yakin bi akrabanin hasta ziyaretine gidilecek. Abimin eşini kastederek o gelmesin demis.
Kendiside inanmiyordur. Bence o biraz abinin esini kiskandi. Ki bu dogal olabilir. Ben henüz düsük yapip, alt katta baskasinin bebegi olmasina sahit olmadim. Yani nasil bir his bilemem. Bare keske dogruyu anlatsa "düsükten dolayi çok hasassim bu siralar, ondan dolayi x' ve bebegini görmeye tahamül edemiyorum, kusuruma bakmayin" gibi bisey söylese en azindan daha mantikli olurdu.
Batıl ötesi bir saçmalıkArkadaşlar dert degil ama bisey sormak istiyorum.
Biz dayımlarla altlı üstlü oturuyoruz abim ve eşi de bizle yaşıyor. Abimin eşi 25 gün önce falan doğum yapti. Dayımın eşi de 2 gun once düşük yapti. Dayımın eşi anneme gelinin kırkı çıkana kadar yanima gelmesin onun sesi bana gelirse 7 yıl çocuğum olmazmış dedi. Böyle birşey varmış ama bana çok saçma geldi. Böyle birşey var mi yani düşük yapana veya doğum yapanin yanına kırkı çıkmamış biri gidemez mi yoksa batıl inanış gibi bisey mi ?
hurafe bunlar...bu hurafelere inanma putperestlik çağlarından beri hala günümüze kadar uzanmakta..Arkadaşlar dert degil ama bisey sormak istiyorum.
Biz dayımlarla altlı üstlü oturuyoruz abim ve eşi de bizle yaşıyor. Abimin eşi 25 gün önce falan doğum yapti. Dayımın eşi de 2 gun once düşük yapti. Dayımın eşi anneme gelinin kırkı çıkana kadar yanima gelmesin onun sesi bana gelirse 7 yıl çocuğum olmazmış dedi. Böyle birşey varmış ama bana çok saçma geldi. Böyle birşey var mi yani düşük yapana veya doğum yapanin yanına kırkı çıkmamış biri gidemez mi yoksa batıl inanış gibi bisey mi ?