Böyle birsey var mi gerçekten ?

Tamam hanımefendi anlamak istemeyeceksiniz beni,ben anlıyorum onu.iste gururundan istemiyordum gibi konuşmuştur. Kendini sırf güçlü göstermek için.benim çocuğum olmuyor,ama soranlara istemiyorum diyorum anlatabilir mi?Ama kimsenin bebeğini de kiskanmiyorum.hamile tanıdıklarımin önümden geçerken gobeklerini saklayarak geçmeye çalışması beni incitiyor çünkü.
Ya hakli da olabilirsiniz. Bilemiyorum ki sonuçta bu kadının da suçu yok.Belki de açık açık soyleyemedi ama bu tur seyleri bahane etmemeli eger öyleyse. Size de üzüldüm allah olmayan herkese versin insallah zor bi durum yaşamadim diye anlamiyorum sanmayin lütfen.

Bakın arkadaşlar tam 4 kez düşük yapmış birisi olarak yazıyorum bunları; Düşük yaptığım bir gece hastanede yan odada yeni doğum yapmış bir kadın vardı.surekli Bebeği agliyordu,o kadar çok üzüldüm ki rabbim bana nasip etmemişti işte, ama yemin ederimki bir gram kiskanmadim kadını ama çok ağladım, anlatamıyorum bu duyguyu.buda öyle birşeydir işte, yenge kiskaniyor lafını duşa eminim çok uzulurdu
Gercekten üzüldüm sizin icin allah yardimciniz olsun insallah hayirli evlatlariniz olur.

Kendiside inanmiyordur. Bence o biraz abinin esini kiskandi. Ki bu dogal olabilir. Ben henüz düsük yapip, alt katta baskasinin bebegi olmasina sahit olmadim. Yani nasil bir his bilemem. Bare keske dogruyu anlatsa "düsükten dolayi çok hasassim bu siralar, ondan dolayi x' ve bebegini görmeye tahamül edemiyorum, kusuruma bakmayin" gibi bisey söylese en azindan daha mantikli olurdu.

Birşeyleri bahane etmek istemiş herhalde. İyice saçmalamış. Böylelerine tepkim bu oluyor.
iza2dw.jpg

Hiç öyle şey olur mu yaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ya o bayanın gerçekten batıl inançları var ya da kıskançlık yapıp maaabadından sallamış :rolleyes: Allah,kuluna isterse 9 tane birden verir.40lı kadın sesi duydu bu buna 7 yıl çocuk yok demez :-)

Antalyada bu cok duyulup bilinen yapilan bisey benim komsumda eltisiyle ayni anda dogum yapti kirki cikana kadar gitmedi bence kiskanclik degil kesinlikle degil saygi duyulmali

Senin dayinin esi besbelli kiskanmis yengeni.kendi dusurdu yengen dogurdu yaaa bi kiskanma ofke vardir simdi onda.valla olmaz demeyin hepimiz kadiniz hemcinslerimizin dusuncelerini tahmin edebiliriz az cok dimi:KK59:

Cok batil bir inanc ama bebegini dusurmus zaten kalmis 10 gun biraz alttan alip idare edebilirsiniz. Hem lohusa yengeniz kucucuk bebekle hasta ziyeretine mi gidicek gitmesin nolur ki . Yengeniz cekilmez kotu bir insan olabilir hic tahammul edilmicek biri olabilir ama acisinin ne kadar buuk oldugunu dusunun hem bebegini kaybediyo hemde cok yakininda biri bebek sahibi oluyo zor bi durum :KK43:(

Senin dayinin esi besbelli kiskanmis yengeni.kendi dusurdu yengen dogurdu yaaa bi kiskanma ofke vardir simdi onda.valla olmaz demeyin hepimiz kadiniz hemcinslerimizin dusuncelerini tahmin edebiliriz az cok dimi:KK59:
Kendi dusurdu yengen dogurdu ya.... kiskanc ofke.... hic aci cektigini dusunmuyosunz dimi. Herelde hic evlat hasreti cekmdiniz ne oldugu hakkinda bi bilginiz yok. Yada dusuk yapmanin ne oldugunu.... 2009 da dusuk yaptim senelerce ruyamda gordum dogurdum emzirdim salladim buyuttum .... evet cok sacma ve batil biseye takmis ama idare edilebilir dimi acisina saygi duyulabilir!

Kendi dusurdu yengen dogurdu ya.... kiskanc ofke.... hic aci cektigini dusunmuyosunz dimi. Herelde hic evlat hasreti cekmdiniz ne oldugu hakkinda bi bilginiz yok. Yada dusuk yapmanin ne oldugunu.... 2009 da dusuk yaptim senelerce ruyamda gordum dogurdum emzirdim salladim buyuttum .... evet cok sacma ve batil biseye takmis ama idare edilebilir dimi acisina saygi duyulabilir!
Off her yoruma sivrilecek biri cikiyor mutlaka.bende bir anneyim dusuk yapmadim hasrette cekmedim ama bunlarin yarttigi acilari az cok tahmin edebiliyorum yasayan kadar hissedemesemde.ama benim yaptigim yorumda bir gercek sonucta belki konusahibesinin yakinlarinin gercegi olmayabilir orasini bilemicem.sunuda soyleyeyim ben ilk cocugumdan sonra asla cocuk istemiyorum diyip esimle karar almistim.alt komsum hamile kalinca icimde ozenmeyle karisik kiskanclik olustu ve esime cocuk istiyorum dedim.esimde suan alt komsumdan etkilendigimi aslinda gercek dusuncelerimin o olmadigini pisman olacagimi soyledi sonra hakverdim.yani kendimdende pay bicerek yorum yapmistim.ama illa biri cikacak ve ozgurce yaptigim yorumuma musallat olacak.herkes kendi fikrini yazmis yanlis yada dogru ne var bunda acaba. Size gore bnm yorumum yanlistir baskasina gore dogru.herkes ayni goruste olmak zorunda degil.

Off her yoruma sivrilecek biri cikiyor mutlaka.bende bir anneyim dusuk yapmadim hasrette cekmedim ama bunlarin yarttigi acilari az cok tahmin edebiliyorum yasayan kadar hissedemesemde.ama benim yaptigim yorumda bir gercek sonucta belki konusahibesinin yakinlarinin gercegi olmayabilir orasini bilemicem.sunuda soyleyeyim ben ilk cocugumdan sonra asla cocuk istemiyorum diyip esimle karar almistim.alt komsum hamile kalinca icimde ozenmeyle karisik kiskanclik olustu ve esime cocuk istiyorum dedim.esimde suan alt komsumdan etkilendigimi aslinda gercek dusuncelerimin o olmadigini pisman olacagimi soyledi sonra hakverdim.yani kendimdende pay bicerek yorum yapmistim.ama illa biri cikacak ve ozgurce yaptigim yorumuma musallat olacak.herkes kendi fikrini yazmis yanlis yada dogru ne var bunda acaba. Size gore bnm yorumum yanlistir baskasina gore dogru.herkes ayni goruste olmak zorunda degil.

Olecegini gunu bilen kadinin hircinligi uzerinde olan biriyle ugrasamicam....

Off her yoruma sivrilecek biri cikiyor mutlaka.bende bir anneyim dusuk yapmadim hasrette cekmedim ama bunlarin yarttigi acilari az cok tahmin edebiliyorum yasayan kadar hissedemesemde.ama benim yaptigim yorumda bir gerek sonucta belki konusahibesinin yakinlarinin gercegi olmayabilir orasini bilemicem.sunuda soyleyeyim ben ilk cocugumdan sonra asla cocuk istemiyorum diyip esimle karar almistim.alt komsum hamile kalinca icimde ozenmeyle karisik kiskanclik olustu ve esime cocuk istiyorum dedim.esimde suan alt komsumdan etkilendigimi aslinda gercek dusuncelerimin o olmadigini pisman olacagimi soyledi sonra hakverdim.yani kendimdende pay bicerek yorum yapmistim.ama illa biri cikacak ve ozgurce yaptigim yorumuma musallat olacak.herkes kendi fikrini yazmis yanlis yada dogru ne var bunda acaba. Size gore bnm yorumum yanlistir baskasina gore dogru.herkes ayni goruste olmak zorunda degil.
Olecegini gunu bilen kadinin hircinligi uzerinde olan biriyle ugrasamicam....
bencede ugrasma :KK11:

ayyyy abinin eşide bayılıyodu gitmeye sanki...Batıl çok saçma ama yengede hassas şimdi bu konuda çokda gitmeyin üzerine..Mazallah gerçekten olmaz çocuğu falan inan abinin eşini suçlar..Bırak görmeyiversin

X